Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende böyle ele gelmiş zamanlarını hayal ediyom hep geçen eşime diyorum halının üstünde kendi kendine oynarken göz göze gelcen kuzum gülücük atıvercek sana babası , maçın en heyecanlı yerinde kulagına parmagını sokcak tembihledim haberin olsun falan diyom :9::9::9::9:resmen adam mest oluyo :16::16::16::16:

oyy mest olmaz mı bende hep diom böyle hele ki pazar sabahları en çok diyorum düşünsene ortamızda yatıcak şimdi bi budunu sen bi budunu ben neşeyle gülücek oda kurban olurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:

oyy mest olmaz mı bende hep diom böyle hele ki pazar sabahları en çok diyorum düşünsene ortamızda yatıcak şimdi bi budunu sen bi budunu ben neşeyle gülücek oda kurban olurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:
şükür bugün bitti bu hafta bitti rabbim gelecek günler için güç versin , öptüm sizi tatlım :54::54::54:

Kızlar napıyonuz nasılsınız??*

Benim öğlenden beri acayip başım ağrıyor hala da geçmedi pöffffffff.....arada karnıma da ağrılar girmeye başladı biraz da mide bulantısı acaba benim oğlan gelmeye mi karar verdii:44::44::44:

Serapcımm şekerin inşallah yarın normal çıkar.. bu arada senin paşanın da eli kulağında ha her an bir süpriz yapabilirsiniz..

Fulicimm sen ne zaman ayrılıyon iznee??

İremcim kayınvalidene Allah şifa versin en kısa sürede toparlar inşallah gerçekten sıkıntılı bir dönemm Allah yardımcınız olsun.

Aynur abla senin prenses ne alemdee mızmız mı yaramaz mı uslu mu merak ediyorum.. Karnında hiç durmuyodu çıkınca huyu değişti mi :1::1:

Kızlar belki yanınıza uğrayamayabilirimm bana dua edin hem çok bekletmesin hem de kolay doğum olsunnn..

SErap benim paşa 2 hafta önce 3500 gr dı şimdi kimbilir ne olmuştur onu nasıl doğururm inan bilmiorum inşallah çok parçalanmadan pırtlatıveririm oğlanı..:18::18::18:

Kızlar napıyonuz nasılsınız??*

Benim öğlenden beri acayip başım ağrıyor hala da geçmedi pöffffffff.....arada karnıma da ağrılar girmeye başladı biraz da mide bulantısı acaba benim oğlan gelmeye mi karar verdii:44::44::44:

Serapcımm şekerin inşallah yarın normal çıkar.. bu arada senin paşanın da eli kulağında ha her an bir süpriz yapabilirsiniz..

Fulicimm sen ne zaman ayrılıyon iznee??

İremcim kayınvalidene Allah şifa versin en kısa sürede toparlar inşallah gerçekten sıkıntılı bir dönemm Allah yardımcınız olsun.

Aynur abla senin prenses ne alemdee mızmız mı yaramaz mı uslu mu merak ediyorum.. Karnında hiç durmuyodu çıkınca huyu değişti mi :1::1:

Kızlar belki yanınıza uğrayamayabilirimm bana dua edin hem çok bekletmesin hem de kolay doğum olsunnn..

SErap benim paşa 2 hafta önce 3500 gr dı şimdi kimbilir ne olmuştur onu nasıl doğururm inan bilmiorum inşallah çok parçalanmadan pırtlatıveririm oğlanı..:18::18::18:

inşallah canım normal çıkarda şu stres biter ya...oyyy kuzu beklemekte sıkıntı şimdi sana...iki hafta 3500 se 4e dayandı kuzum senin minnak o zaman...doğum işi belli olmaz canım 5 kiloyu birden pırtlatan da var 2 kiloyu doğuramayan da...sen kafana takma sakın bunları mevlam ol dedikten sonra önüne birşey geçemez...:16:

inşallah canım normal çıkarda şu stres biter ya...oyyy kuzu beklemekte sıkıntı şimdi sana...iki hafta 3500 se 4e dayandı kuzum senin minnak o zaman...doğum işi belli olmaz canım 5 kiloyu birden pırtlatan da var 2 kiloyu doğuramayan da...sen kafana takma sakın bunları mevlam ol dedikten sonra önüne birşey geçemez...:16:

Ben zaten bugün doğacaktı doğmayacaktı nasıl olacaktı vs düşünmüyorum... Bebek kakasını yapmasın da şimdi tek korkum o olmaya başladıı kontrolümüz pzrtesi günü:18::18::18::18:

ismiyle yaşasın deniyo galiba , içine sindiyse ne mutlu biz hala karar veremedik işin ilginci araştırmayıda bıraktık tam içimize sinmesede asude olacak galiba :31::31::31:

canım asude güzel isim ama tam içine sinmediyse doğduğunda bulursun elbet kızına yakışacak bi isim.. ben oğlumda son anda koydum tam da içime sinmemişti o yüzden buna doğmadan bulup kendimi alıştırayım istedimmm

Ben zaten bugün doğacaktı doğmayacaktı nasıl olacaktı vs düşünmüyorum... Bebek kakasını yapmasın da şimdi tek korkum o olmaya başladıı kontrolümüz pzrtesi günü:18::18::18::18:

Canım ben senin doktorundan bişey anlamadım. Nasıl hergün çağırmaz, bu kadar rahat olur. 41. haftadasın. İnşallah hayırlısıyla doğurursun bu haftasonu. Valla ben de sen gibi sitrese girdim burda. Oğlan oğlanlığını gösterecek illa. 40 haftayı yedi bitirdi yakışıklı prens...

Gerie dönüp yazdıklarınızı okuyunca bi tuhaf oldum. Ağlamak geldi içimden. İnsanoğlu ne tuhaf...Daha dün gün sayıyordum şimdi bebişim yanımda uyuyor...Ama yine de karnımda olduğu günleri hatırlayınca tuhaf oluyorum...Bakıyorum da herkes zorlanmaya başlamış. Allah yardımcınız olsun. Ben de kırk haftamın dolmasına 3 gün kala doğum yaptım. Çok uzun bir bekleyiş. Ama kızlar valla değiyor. Şimdi aklımda ağrı sızı uykusuzluk ameliyat acıları hiç biri yok. Kucağımın gülü neredeyse tüm günümü alıyor. Bugün ilk defa dışarı çıktık. Maşallah pazara bile gittik babası ben ve küçüğümüz. Aile hekimliğinde topuk kanı alındı. İnşallah bir daha öyle ağlamak zorunda kalmaz. Babası tuttu onu, o bile neredeyse ağlayacaktı. Kızımız maşallah doğum sonrası kaybettiği 200 grmı beş günde geri alıp artı 10 gr artışa geçmiş teyzeleri. Ebemiz çok iyi bu dedi. Aylık en az 600 gr alması gerekiyormuş. Ortalama 1 kilo almaları tercih edilirmiş. Sarılığı için önemli derecede değil dedi doktor. Zaten altıncı günden sonra düşüşe geçermiş sarılık. O zamana kadar ayaklara inmediyse korkmamak gerekirmiş. Imm soraaa, neyse Zenep Narin ağlıor sonra devam ederim kızlar....İyi geceler.

Gerie dönüp yazdıklarınızı okuyunca bi tuhaf oldum. Ağlamak geldi içimden. İnsanoğlu ne tuhaf...Daha dün gün sayıyordum şimdi bebişim yanımda uyuyor...Ama yine de karnımda olduğu günleri hatırlayınca tuhaf oluyorum...Bakıyorum da herkes zorlanmaya başlamış. Allah yardımcınız olsun. Ben de kırk haftamın dolmasına 3 gün kala doğum yaptım. Çok uzun bir bekleyiş. Ama kızlar valla değiyor. Şimdi aklımda ağrı sızı uykusuzluk ameliyat acıları hiç biri yok. Kucağımın gülü neredeyse tüm günümü alıyor. Bugün ilk defa dışarı çıktık. Maşallah pazara bile gittik babası ben ve küçüğümüz. Aile hekimliğinde topuk kanı alındı. İnşallah bir daha öyle ağlamak zorunda kalmaz. Babası tuttu onu, o bile neredeyse ağlayacaktı. Kızımız maşallah doğum sonrası kaybettiği 200 grmı beş günde geri alıp artı 10 gr artışa geçmiş teyzeleri. Ebemiz çok iyi bu dedi. Aylık en az 600 gr alması gerekiyormuş. Ortalama 1 kilo almaları tercih edilirmiş. Sarılığı için önemli derecede değil dedi doktor. Zaten altıncı günden sonra düşüşe geçermiş sarılık. O zamana kadar ayaklara inmediyse korkmamak gerekirmiş. Imm soraaa, neyse Zenep Narin ağlıor sonra devam ederim kızlar....İyi geceler.

Ablacım zaman çabuk geçiyor aslında da biz biraz sabırsızız inşallah tez zamanda bizde senin gibi bebişlerimizi kucağımıza alırız ve tüm bu stresi sıkıntıyı unuturz..
Zeynep Narinin sarılığının düşüşe geçmesine sevindim o ne cadaloz oooo maşallahı var annesi sen hiç merak etme onu güçlü kuvvetli azimli bir kızın olacak:nazar::nazar::nazar:

Benim doktor böyle 41. haftasında olanları 3 günde bir çağırıyor zaten dediğim gibi pzrtesi son olacak gibi büyük ihtmal yatış yapacak :18::18::18::18:

Geceden sabaha 3-4 kere sancım oldu inşallah devamı gelir de bu haftasonu doğumumu yaparım

Aynur ablaa seni de uyku tutmamışş

A canım, sayfa açıktı ama başında değildim. Benim kız dünden beri çok huysuz. Gelen gidenden hiç sakınmadım, kucaktan kucağa gezdi yavrum, şimdi de uyumuyor emmiyor...Neyseki az önce uykuya daldı. Memeyi emmeye çalışıyor süt hemen gelmeyince nasıl deli gibi sinirleniyor. Basıyor yaygarayı.

Canım bence sen pazartesiye kalmadan doğuracaksın. Hiç açıklığına baktılar mı. İnşallah bu ara sancılar açılmanı kolaylaştırır, asıl sancılara baya bir açılmayla başlarsın. Hiç korkma tatlım, stres yaparsan korktuğun herşey başına gelir. Rahat ol, kendini canım yanacak ama çok güzel bir bebeğim olacak diye telkin et. İnşallah sezeryana kalmazsın. Allahım sabahı şerifler hürmetine yüzüne gülsün, kolaylıkla doğur inşallah.

günaydın hatunlar nasılsınız.
hafta sonu sabah uyumanın zevkini bi nebze aldıktan sonra (oğlum sağolsun çok izin vermiyor artık :1:) bi dolanayım dedim.
Aynur abla ve didoş açılışı yapmış sabahtan.
bugün planımda önce pazar sonra da burda yeni açılan bebek mağazası var. gidip orayı talan edicem azcık:1: kocamı zarara uğratabilirim yine:9:
inan ablacım senin yazdıklarını okuyunca ben de bi hoş oldum. senin geçtiğin yollardan tek tek geçiyoz hepimiz şimdi. ben bile arkama baktığımda diyorum ki 7 ay nasıl geçti. içindeyken anlamıyoruz da durup soluklanım geriye bakınca. galiba bu hep böle. ilerde bebeişlerimizin bile ne kadar hızlı büyüdüğüne zamanın nasıl çabuk geçtiğine şahit olucaz.
maşallahhh zeynebimize, toparlayıvermiş hemen :nazar: inşallah sarılık değeri de hemen düşüşe geçer bi şeyciği kalmaz. ama öle elden ele çok dolaştırma ablacım. azcık ana kız naz yapın. ben olsam yaparım yani :34::34: baka mısın bana daha doğmadan bebeğimi kıskanmaya başladım başkalarından :9:
kendine dikkat et ablacım fırsat buldukça yaz yine, öpüyorum çok...

Aynur ablaa seni de uyku tutmamışş

dioşummm günaydınnn.
inşallah sancıların düzenli olarak artar da ekstra bi müdahaleye gerek kalmadan alırsın oğluşunu kucağına. dualarım seninle.:16:

kızlar günaydın.. ben biraz keyifsizim oğlum iki gümdür çok agresif okula başladığımdan mı bilmem onu bırakıyorum ya sebebi o mu acaba.. yemek ve tuvalet konusunda beni üzüyo sık sık altına kaçırmaya başladı ve yemek getirdiğimde bağıra bağıra reddediyo öyle bi ağlıyokin sanki etini koparıyorum.. ben de etkilendim çok üzülüyorum.. bu arada didemcim allah yardımcın olsun paşamız gelsin artık.. aynur abla zeynep narin in de sağlıklı olmasına çok sevindimm .. öptüm heğinizii

aklına kötü şeyler getirme canım..vardır bir bildiği kuzunun içeri de ...accık daha annemi sömüreyim sonra çıkayım diyordur...

Kızlar benim sancım filan yok halen bugün bir sürü yürüyüş yaptım yoruldum ama ağrım sancım yok :31::31::31:

Kızlar benim sancım filan yok halen bugün bir sürü yürüyüş yaptım yoruldum ama ağrım sancım yok :31::31::31:

Bir gece ansızın doğuracaksın canım ya sen :) O değil de bebiş almış başını gitmişti kiloda. Bu gidişle okul çağında doğacak oğlan :) Ben senin yerinde olsam çoktan suniyi denemiştim.

öZNURCUM, çocuklarda dönem dönem böyle agresiflikler oluyor. Arkadaşının bebeğine bakıyorsun a belki onu kıskanıyordur. Düzelir inşallah. Yemek yemeyen çocuk işkence gibidir bilirim. Allah yardımcın olsunccanım.

Tuğbacım, aynen ben de senin gibi düşünüyorum, elden ele dolaşmamalı bebek ama gelenlere de yüzüm tutmuyor almayın demeye. Daha az önce bir arkadaşın küçük çocuğu pusetin üzerindeki tülbenti kaldırmasıyla bebeğin yüzünü avuçlaması bir oldu. Anası da ne yapacağını şaşırdı o an. Benim bebek odam yok, beşik atak odamda. Bebeği görmek istiyorlar, herkesi de odama sokamam...Mecbur salonda pusette yatırıyorum...

çok uykum var kızlar. Öpüyorum sizi. Uuzn bir gece daha beni bekliyor, enerji depolayayım bariii...Hepinize ağrısız sızısız günler. (Didoş hariç. Onun doğum sancıları hayırlsıyla başlasın artık....

Back