Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

nette kesin var tatlım onu gördüm de markette olsa süper olur deterjanla beraber alır kargo beklemem :34: sen hangisini kullanıyon

adını bilmiyom ki markette görüp aldıydım bende karıştırmıyo ama hiç bişeyi birbirine bütün pis boyayı mendillin içine işliyo evde bakar yazarım en olmadı :9::9::9:

adını bilmiyom ki markette görüp aldıydım bende karıştırmıyo ama hiç bişeyi birbirine bütün pis boyayı mendillin içine işliyo evde bakar yazarım en olmadı :9::9::9:

iziwash ile dr beckman ı duydum ben resimleri belki anımsatır bunlardan biri mi ki

$FB,6825,72,iziwash-renk-koruyucu-kumas-1239li-paket-camasir-urunleri-iziwash.jpg $DR-Beckman-Renk-Koruyucu-Mendil-20-Adet__94096483_0.jpg

selam bayanlar nasılsınızzz.. ben oğlumu uyuttum şimdi diğer ufaklığı uyutcam.. kızımın adına karar verdim.. HAZAL olacak Allah izin verirse..........

ya bu saatten sonr ahep uykum geliyo benim yaaaaaaaaaaaaaa :31::31::31::31::31:

uyumak bile plan işi oluyo bende inan eve git yemek ye namaz kıl azıcık dinlen tekrar namaz sonra süt ilaç bilmem ne derken saat 1o u geçiyo anaca yatıyoz wc nöbetleri yeniden kaldırıyo ,

bana nehar iziwash ı demişti şimdi nette uygun fiyata var alsam mı ki yaw markette ne kadar ucuz olacak ki...

selam bayanlar nasılsınızzz.. ben oğlumu uyuttum şimdi diğer ufaklığı uyutcam.. kızımın adına karar verdim.. HAZAL olacak Allah izin verirse..........

hoşgeldin canımmmmm çok güzelmiş kızının ismiiii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

uyumak bile plan işi oluyo bende inan eve git yemek ye namaz kıl azıcık dinlen tekrar namaz sonra süt ilaç bilmem ne derken saat 1o u geçiyo anaca yatıyoz wc nöbetleri yeniden kaldırıyo ,

bana nehar iziwash ı demişti şimdi nette uygun fiyata var alsam mı ki yaw markette ne kadar ucuz olacak ki...

wc nönbetleri deme ya gözü kapalı gidip geliyom geceleri :9::9::9::9:

marketlerde indirmli olucağını sanmıyom yawrum al istersen netten :34:

hoşgeldin canımmmmm çok güzelmiş kızının ismiiii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

wc nönbetleri deme ya gözü kapalı gidip geliyom geceleri :9::9::9::9:

marketlerde indirmli olucağını sanmıyom yawrum al istersen netten :34:

teşekkür ederim canım üzerimden yük kalktı sanki içime de sindi çok svdiğim bi isim zaten sağlıkla gelsin de inşaallah.. eren bey nasıllar

selam bayanlar nasılsınızzz.. Ben oğlumu uyuttum şimdi diğer ufaklığı uyutcam.. Kızımın adına karar verdim.. Hazal olacak allah izin verirse..........

ismiyle yaşasın deniyo galiba , içine sindiyse ne mutlu biz hala karar veremedik işin ilginci araştırmayıda bıraktık tam içimize sinmesede asude olacak galiba :31::31::31:

asude güzel kızzzzzz :16::16::16::16: Ama belki kızçenin yüzünü görünce içine doğar ona daha da yakıştıracağın bi isimmm :16::16::16::16::16::16:

en içimize sinen o zaten geçen eşim yazmış bedia koyalım dedim çal bir oyun havası bedia akartürkten olsun :9::9::9: Onun adı belli de biz doğunca öğrencez işte ................

en içimize sinen o zaten geçen eşim yazmış bedia koyalım dedim çal bir oyun havası bedia akartürkten olsun :9::9::9: Onun adı belli de biz doğunca öğrencez işte ................

aynen öyle yawrummmm o ilk an öğreniceksiniz sizde

oyy kurban olurum hep gözümde canlanıyo ilk anlarımız yaaa :16::16::16::16::16:

aynen öyle yawrummmm o ilk an öğreniceksiniz sizde

oyy kurban olurum hep gözümde canlanıyo ilk anlarımız yaaa :16::16::16::16::16:

bende böyle ele gelmiş zamanlarını hayal ediyom hep geçen eşime diyorum halının üstünde kendi kendine oynarken göz göze gelcen kuzum gülücük atıvercek sana babası , maçın en heyecanlı yerinde kulagına parmagını sokcak tembihledim haberin olsun falan diyom :9::9::9::9:resmen adam mest oluyo :16::16::16::16:

Back