Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın fıstıkım sanada öpücüklerrr

günaydın tubişimmm dün gece ilk kez sancı çektim baya zordu yaaa

yarı zamanlıya sıcak bakarlar mı bilmiyorum onun uygulaması hemen olmaz gibi geliyor
6 ay olsaydı süper olacaktı

kız dikkat et doğum başladığının belirtilerinden biride wc ihtiyacın var gibi geliyomuş gidiyomuş yokmuş biliyosundur gerçi , bu arada dün siz eylül annelerinde biri diyodu sırtını duvara verip ayak ayak üstüne atamazsan 2 güne doğuruyomuşun sen atabiliyon mu dene bakıyım

oyy didoşum hoşgeldinnnnnnnnnn sağlıkla gelsinde paşa yasada girerse sende faydalanırsın zaten aklımız fikrimiz senle aynur ablada valla her sabah acaba doğurdularmı die uyanıyommm

fatmikimmmm sancı dedinde dün gece bende resmen adet ağrısı çektimmmm sabah iyi uyandım ama :18::18::18:

günaydın didoşum ne yaptın tayin işlerini eşin mi halledecek sen bu halde hiç bir yere gidemezsin çünkü

evet kuzum tamamen adet sancısının büyüğü bide vajinama bıcaklar saplanmaya başladı sanırım catı genişlemesi başladı bende

evet kuzum tamamen adet sancısının büyüğü bide vajinama bıcaklar saplanmaya başladı sanırım catı genişlemesi başladı bende

bıcaklar değil de adet sancısını derin hissettim artık normal diyolar sende dikkat et kuzummm geri sayımlarımız azaldı sağlıcakla kavuşalım yawrucuklarımızaaaa

oh oh iyi bacım, gelmiş geçmiş olsun.
sunum ne ... bilmediğim bi olay mı var deyü soruyom.

yalancı sancı dediklerinden mi acaba canım. bizim burda doğum yapan arkadaşlar da doğum iznine çıkmadan önce bu tür şeylerden bahsediyolardı. dediğin gibi çatı genişlemeye iyice vücudun doğum pozisyonu almaya başlıyo demek ki..
yarı zamanlı çalışma da bu paketin içinde çıkacakmış canım. yasa da yazarsa iş yerleri de mecbur uygulamaya. tabi tek sorun iremin dediği gibi işi evden yürütemeyecek olanlar veya işi yarım güne sığmayacak olanlar. gizli mobbinglere sebebiyet vermese bali bu durum.

benim arkadaşım denedi onu, onu yapamadığı günün 2-3 haftasından sonra doğurdu. ama çok komikti, yapamadığı gibi bi de devriliyodu bi tarafa, kaplumbağa gibi döne döne anca kalkıyodu son zamanlarda kocası tospam diye seviyodu onu

bebeğim sunum derken lohusa şerbet takımı için süs magnetlere mıknatıs paketlemek için süs kurdale nazar boncuğu gibi eksikler işte

2-3 hafta sonra mı topikte ki kız 1-2 gün demiş :44::44: benim de tepikler sertleşince yayılıyom yer genişlesinde az acısın diye, eşim o halime gülüyo ooo bostan senin galiba osman diye allahtan sıpamda neyi keşfettim tepiklerken konuşursam durup beni dinliyo yerim ben kızçemi ya çok akıllı deyzesi

bebeğim sunum derken lohusa şerbet takımı için süs magnetlere mıknatıs paketlemek için süs kurdale nazar boncuğu gibi eksikler işte
hımmmm çaktım köfteyi. aayyy ben de yapcam onlardan. bizim burda bi yer var kadın emekli iş yeri açmış, a dan z ye bebekle ilgili her şey var. ister bitmiş halde hazır al ister malzeme al. ben de orayı talan etmeyi düşünüyom

kızlar ofiste kimse yokken şu ikili koltukta accuuk uzanayımmmmmmmmmm kafam kalkmıyo valla
uzan bacımmm

birde devlettekine iş yapmıyo yatıyo derler gör vatandaş özeli

:129::129::129::129:

evet tatlım yalancı dedikleri bunlar vucut doğuma hazırlanıyor inşallah normal doğum yapabilirizz

tşk ederim sudecim biraz sıkıntılı oldu ama sonu güzel oldu allaha şükür şimdi iyiyz,kg olarak doğumdan önce 2600 demişti dr ama 2400 doğdu,süt ise aman aman yok ama şimdilik ona yetiyo sanıyorum kakası çişi falan iyi gidiyo demekki doyuyo diyoruz cuma gitcez kontrole bakalım dr gidişatını söyler bize,resmini koymaya çalışayım,seninde çok az kaldı inş sorunsuz doğurur kurtulursun canım benim bende yarım istemiştim ama genel anestezi oldu benim cesaretin var maşallah sonradan iyki dedim genel olmuşum korkutmak gibi olmasın ama ameliyethaneler çok ürkütücü ve soğuk.ve işte benim minnak oğlum kayra berk ..

roseis maşallah o paşaya çok tatlı kız bu hiç öyle bir ay önce doğmuş gibi de durmuyo rabbim nazarlardan saklasın cin gibi bakmış yer onu teyzoşları

roseissssssssssssssssssssss
canım benim maşallah sübanallah, allahım nazarlardan saklasın bebişe olmaz sen kendi totona bi çimdik at
canım allah bağışlasın çok tatlı Kayra Berkimiz. ve doğruyu sölemek gerekirse o zor ve erken doğuma göre çok iyi görünüyo. maşallahh. uzun hayırlı ömürleri olsun

oğlun çok tatlı yaaa maşallahh sübanallahhh

Maşallah maşallah kırkbin kere maşallah çok güzel yaratılmış bu bebek yahu:)) Hiç de 2400 gibi durmuyor. Allah nazarlardan esirgesin. İlk bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hoşgeldin Kayra Berk. İsmi de çok güzelmiş, adıyla büyüsün sağlıcakla mutlulukla büyüsün inşallah. Midesi daha küçük yetiyordur sütün. Çişinden de anlamışsın zaten. Oh maşallah. 35. haftada mı doğmuştu. Gerçekten sonu güzel oldu. Sütün olsun olmasın bol bol emzir canım benim. Böyle gelir süt. Ayyy aşık oldum bu oğluşa yaaa :)))

roseisssss maşşallah süpanallah ne kadar gtatlı oğluşun rabbim naArlardan sakınsın çokta iyi görünüyor ana oğul çabuk toparlanmışsınız maşşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…