- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.001
canım benimmm herşeyden önce oğluşun hayırlı olsunallah analı babalı uzun ömürler nasip etsin erken merken derken açılışı yaptın
senin için erken ve zor bi doğum olmuş. gelmiş geçmiş olsuncanım, allahım bundan sonra başka sıkıntılar yaşatmasın, anneliğin keyfini en mutlu şekilde tatmayı nasip etsin sana. bebişine de sağlık sıhhat versin.
biz de seni seviyoruzkendine ve oğluşuna dikkat et. bizi de habersiz bırakma...
ya 7 cm açıklıkla normal doğuma almadılar mı inanamıyorum yaaa bazı yerlerde suni sancı verilmeden normal doğum oluyosa yaptırılabilir diyodu ama dediğin gibi bizim doktorlar yaklaşmıyo bu işe.. hayırlıs bakalım az kaldı senin de inşaallah bu arada kardeşin bidaha gitti mi doktora
canım benimm zor zamanlar geçirmişsin ama bebeişin kollarında çok şükür allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallahç.. bizim yerime öp bal yanaklarından dikkat edin kendinizeee
bi kaç gündür sorucam size ama hep yoğunluktan unutuyorum.
1 haftadır garip bi ishal durumum var benim. sıkıntı gidiş sıklığında deil ama.
2 günde 1 büyük abdestime çıkıyorum, ama afedersiniz su gibi olmasa da kıvamı normal deil. dr.u arasam gitmeye üşeniyom nedense. bi sürü tahlil olucak yine hastane diye. devam ederse arıcam ama...
sizde de oluyo mu böle onu merak ettim.
merhaba kızlar yoktum uzun bi zamandır malum bebeğimiz erken geldi 5 eylülde,daha yeni toparlanabildik çok kötüydük moralmen küvezde kaldı 4 gün doğduktan sonra nefes alamamış morarmış falan( solunum cihazına bağladılar yavrumu tam gelişmemişti ciğerleri , heryeri delik deşikti gördükçe öldüm onu öyle kendi acılarım ağrılarım hepsi boş kaldı yanında allah kimseye vermesin,ctesi sabahı taburcu oldum ben onu orda bırakıp eve gelmek ölüm gibiydi bilemezsiniz,ama çok şükür akşamında dr aradı ve hastaneye gittik biiberon tutmuş meme tutturmak için durumu daha iyi olduğu için orda kaldık iki gün indim meme verdim odama çıktım ama o hala küvezdeydi,bu sabah şükür ikimizde taburcu olduk şimdi iyi bebeğim..haber veriyim dedim dikkatli olun erken doğum çok zor..bu arada heppiniz merak etmişsiniz allah razı olsun sizden inş bebeklerinizi sorunsuz bi şekilde alırsınız kucaklarınıza ,açılışı ben yaptım devamı sizden artık :)) seviyorum sizi..
merhaba kızlar yoktum uzun bi zamandır malum bebeğimiz erken geldi 5 eylülde,daha yeni toparlanabildik çok kötüydük moralmen küvezde kaldı 4 gün doğduktan sonra nefes alamamış morarmış falan( solunum cihazına bağladılar yavrumu tam gelişmemişti ciğerleri , heryeri delik deşikti gördükçe öldüm onu öyle kendi acılarım ağrılarım hepsi boş kaldı yanında allah kimseye vermesin,ctesi sabahı taburcu oldum ben onu orda bırakıp eve gelmek ölüm gibiydi bilemezsiniz,ama çok şükür akşamında dr aradı ve hastaneye gittik biiberon tutmuş meme tutturmak için durumu daha iyi olduğu için orda kaldık iki gün indim meme verdim odama çıktım ama o hala küvezdeydi,bu sabah şükür ikimizde taburcu olduk şimdi iyi bebeğim..haber veriyim dedim dikkatli olun erken doğum çok zor..bu arada heppiniz merak etmişsiniz allah razı olsun sizden inş bebeklerinizi sorunsuz bi şekilde alırsınız kucaklarınıza ,açılışı ben yaptım devamı sizden artık :)) seviyorum sizi..
günaydın hatunlarrr nasılsınızzz....
Bacaklarım sağolsun yarı uykusuz bi gece geçirdim ama iyi sayılırım.
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar, dün muz ve haşlanmış patates yedim, bakalım işe yarayacak mı
kızlar doğum izni 18 hafta olarak kesinleşmiş. Her yerde yazıyo nette. 8 hafta önce 10 hafta sonra. çalışabilir raporunu alabilirsek 5 haftayı doğum sonrasına aktarıyoruz. Doğum sonrası 15 hafta oluyo. çocuk 2 yaşına girene kadar da yarı zamnlı çalışma imkanı var. Ekim ayında yürürlüğe giriyomuş.
günaydınnn fatmaaaa..günaydın topik ahalisi
ilk bebişimiz gelmiş gözün aydın rosies allah bebeğine sağlık sıhhat versin bizi de bebişlerimize zamanında kavuştursun
canım durum sende aşırı mı ben demir hapı kullanalı öyleyim kabız olmadım hiç zaten başından beri başta kiviydi sonrada demir hapına bağlıyorum ben , ayrıca ben her gün muz ve şeftali yiyorum ama yinede sıkıntım yok .....
kızlar doğum izni 18 hafta olarak kesinleşmiş. her yerde yazıyo nette. 8 hafta önce 10 hafta sonra. çalışabilir raporunu alabilirsek 5 haftayı doğum sonrasına aktarıyoruz. doğum sonrası 15 hafta oluyo. çocuk 2 yaşına girene kadar da yarı zamnlı çalışma imkanı var. ekim ayında yürürlüğe giriyomuş.
ben de aynı senin gibi yapıcam irem. bakıcı konusu şimdiden benim de kafamı kurcukluyo. ama en azından 6 ayı tamamlarsak ek gıdaya başlar, e bi de yarı zamanlı çalışırsak, biraz daha raht olur bizeben zaten 6 aydan umudu kesmiştim , neyse 16 hafta doğum sonrası kullanırım 40 günde iznim var az da rapor mecbur 6 aylık yapcam napıyımKim bakacak bebeme şimdiden araştırma yapayım bari ....
günaydınnnn kızlar nasılsınızzzzz
roseis canım gözün aydın çok merak ettik seni sıkıntılar yaşamışsınız ama çok şükür kısa sürede atlatmışsınızşimdi yanında kollarında ya oğluşun herşey geçer gider rabbim sağlık versin evinize cennet geldi rabbim hayırlısıyla bizleride yawrularımıza kavuşmayı nasip etsin
tubikim ballı lokmam düzenli süt içiminden dolayı olmasın ishal gibi durumun ben ona bağlıyorum dediğin gibi çok sıkıntılı değil ama zaman zaman öyle oluyo zaten ben ezelden beridir kabızlık çektiğime işime geliyor benim
didoşummm moralsiz değilim de dediğin gibi memnuniyetsiz oldum birde kafamı kaldıramaz oldum ben yaaaaaaA
aynur ablaaaaa maşşallah ki size azcıkta kaldı zaten kavusuyosun prensesimizeeeee doğumla iligili önerinlerini hislerini bende merakla bekliyorummmmm
iremiom fatmikimmmm sizede öpücüklerrrrrr
günaydınnn fatmaaaa..
Kocamann bi amiiiinnnnnn diyorum.
Aslında çok vahim deil. Sıkıntı sadece afedersin kıvamında. Sıklıkta bi şey yok. Sadece dikkatimi çeken şeker yüklemesinden önce dr. Bol tatlı tüket dediydi bana. Ben de hiç yemememe rağmen bol bol çikolata tatlı yidim. Ondan sonra oldu bu durum. Ayın 3ünden beri böleyim. Burda diğer hamile arkadaşta da olmuş aynısı.
Ben de hergün şeftali ve muz yiyom. Bunlar sıkar derler ama sıkamadılar beniAslında kabız olmaktan daha iyi de
6 aya heveslendirip 2 haftaya razı ettiler neyse allah bereket versin ne diyimmm
bende her gün muz ve şeftali yiyorum eşimde diyo ki dikkat et sıkıntı yaşarsın diye ama belki de onlar sayesinde böyleyim onlarıda yemesek nolur bilmemBen sıkıntı etmedim ben dmir hapından beri öyleyim ben hapa bağlamıştım prospektüsünde yazıyodu zaten önemli olan rengi aşırı kyu kanlı değilse sıkıntı yokmuş önemsemedim o yüzden , neyse bu kadar yeter bu muhabbet ben doğum iznine ağlayım şimdiden, kız didoş tut tutabildiğin kadar kuzunu zaten vermediler izin
ben de aynı senin gibi yapıcam irem. bakıcı konusu şimdiden benim de kafamı kurcukluyo. ama en azından 6 ayı tamamlarsak ek gıdaya başlar, e bi de yarı zamanlı çalışırsak, biraz daha raht olur bize
hoş geldin fulimmm. biz iyyiz sen nasılsınnn..
aaa tabi ben süt miktarını arttırdım bu ay. akşam sütüm 2 katına çıktıeve inek alacak kocam yakında koliyle süt taşıyo
annen nasıl oldu canım, ayağı...
6 ay olmamasının sebebi de kadın dernekleri demiş kiii " 6 ay olursa kadın eve kapanır, bunalıma girer, iş kaybı olur" hangi derneğe sordular bilemedim ama bana sorsalardı yaaaValla ben hiç de bunalıma girmezdim
Ama en azından yarı zamanlı çalışma var. Sabah iş öğleden sonra ev.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?