Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

amin canım cümlemize inş ,tşk ederim tüm iyi dilekleriniz için inş siz çok kolay atlatırsınız bu doğum olayını ve mutlulukla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza allah bir avazda kurtarsın hepinizi,eskisi kadar sık gelemicek olsamda aklımdasınız hepinizi takip edicem inş :))

tşk ederim canım benim çok zor zamanlardı gerçekten ama geçti çok şükür,allahım sizlerede nasip etsin inşş bebeklerinizin kokusunu içinize çekmeyi,ama zamanı gelince tabilki :))

canım öncelikle sıkma canını eminim önemli bişey değildir,demir hapı vs kullanıyorsan onlar yapıyo benimde öyleydi hem rengi kına gibi koyu hemde orta kıvamlı afedersin,ama için rahat etcekse druna sor tabiki,çünkü bu haplar kişiden kişiye değişiyo benim bir yakınımı kabız yapmıştı benide tam tersi yaptı.

SElam hanımlarr nasılsınızzz???

canım hoşgeldin aramıza gözün aydın kucağına aldın bebeğini bir kaç gün sıkıntılı olmuş ama çokşükür atlatmışsınız Allah başka dert vermesin. şimdi ne güzel kucağındadır bebeğin ayyy ne güzel duygudur kimbilir..

Aynur ablaa 6 günün kaldı sen benden önce doğuracaksın gibi ama benimkinin de elikulağındadır gelir yakında. bu arada maşallah kızına tombiş yanaklıya dışarlarda dikkat et abla suyun gelirse dediğin gibii insan napacağını şaşırır.

Fulicimmm moralin yoksa canım aramıza katıl burda iki neşe bulrusun o hormanları değiştiririz biz sonlara doğru aynur ablann da dediği gbibi insan kendini beğenmiyor iş yapamıyor morali bozuluyor dışarı çıkamıyor çıksa gezemiyorr gerçekten sıkıntı yapılacak şeyler oluyor yani ama sonra geçer

tubişim o dediğin mevzuyla alakalı pek bir şey söyleyemeyeceğim ama belki yediğin bir şeydendir bi düşün farklı birşeyler yedin mi meyveye çok yüklendiysen filan ama değilse doktoruna söyle ihmal etme bence

fitoşu bende merak ediyorum ya haber yok uğramadı da

irem kızz sahip çıkın bebişlerinize öyle çabucak doğmasınlar dizini kırsın otursun anasının karnında

yazmadığım kim kaldıı alıntı yapmayınca unuttumm:44::44::44:

Bugün sabahtan hastaneydi vekaletti filan baya yoğun geçti.. bu arada dün acayip ağrılarım vardı doğuracam sandım ama nst de 0 larda gezdi sancım doktor bugünden itibaren bekle bebeği dedi öyle iştekızlar...

Canım, çok şükür senden haber var :) Bebişin hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah tatlım. Seni didem ve benden sonra ikiye koymuştum sıraı bozdun :)) Bebişin kaç kilo doğdu, emebiliyor mu? Resim de bekliyoruz ilk bebeğimizden lütfennnn :))

Didoşum ameliyat gününü saymıyorum o üzden 5 günnn kaldıııııı :)))) Bugün de bitti, kaldı dört gün :))) En sonunda bebeğimin küvetini aldım. Kızlarımın okul alışverişini tamamladım çok şükür. Artık gönül rahatlığıyla bekleyebilirim :))))

günaydın teyzoşlar roseis gözün aydın tatlım başı sıkıntılı olsada çabuk çıkmışsınız hastaneden şimdi kuzunla olmak herşeyi unutturuyordur ne mutlu size bizde yarın randevumuz var son 8 e giriyoruz

günaydın hatunlarrr nasılsınızzz....
bacaklarım sağolsun yarı uykusuz bi gece geçirdim ama iyi sayılırım.
cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar, dün muz ve haşlanmış patates yedim, bakalım işe yarayacak mı

günaydın topik ahalisi
ilk bebişimiz gelmiş gözün aydın rosies allah bebeğine sağlık sıhhat versin bizi de bebişlerimize zamanında kavuştursun

canım durum sende aşırı mı ben demir hapı kullanalı öyleyim kabız olmadım hiç zaten başından beri başta kiviydi sonrada demir hapına bağlıyorum ben , ayrıca ben her gün muz ve şeftali yiyorum ama yinede sıkıntım yok .....

kızlar doğum izni 18 hafta olarak kesinleşmiş. her yerde yazıyo nette. 8 hafta önce 10 hafta sonra. çalışabilir raporunu alabilirsek 5 haftayı doğum sonrasına aktarıyoruz. doğum sonrası 15 hafta oluyo. çocuk 2 yaşına girene kadar da yarı zamnlı çalışma imkanı var. ekim ayında yürürlüğe giriyomuş.

ben zaten 6 aydan umudu kesmiştim , neyse 16 hafta doğum sonrası kullanırım 40 günde iznim var az da rapor mecbur 6 aylık yapcam napıyım Kim bakacak bebeme şimdiden araştırma yapayım bari ....

günaydınnnn kızlar nasılsınızzzzz

roseis canım gözün aydın çok merak ettik seni sıkıntılar yaşamışsınız ama çok şükür kısa sürede atlatmışsınız şimdi yanında kollarında ya oğluşun herşey geçer gider rabbim sağlık versin evinize cennet geldi rabbim hayırlısıyla bizleride yawrularımıza kavuşmayı nasip etsin

tubikim ballı lokmam düzenli süt içiminden dolayı olmasın ishal gibi durumun ben ona bağlıyorum dediğin gibi çok sıkıntılı değil ama zaman zaman öyle oluyo zaten ben ezelden beridir kabızlık çektiğime işime geliyor benim

didoşummm moralsiz değilim de dediğin gibi memnuniyetsiz oldum birde kafamı kaldıramaz oldum ben yaaaaaaA

aynur ablaaaaa maşşallah ki size azcıkta kaldı zaten kavusuyosun prensesimizeeeee doğumla iligili önerinlerini hislerini bende merakla bekliyorummmmm

iremiom fatmikimmmm sizede öpücüklerrrrrr

günaydın topik ahalisi
ilk bebişimiz gelmiş gözün aydın rosies allah bebeğine sağlık sıhhat versin bizi de bebişlerimize zamanında kavuştursun
günaydınnn fatmaaaa..
kocamann bi AMİİİİNNNNNN diyorum.

aslında çok vahim deil. sıkıntı sadece afedersin kıvamında. sıklıkta bi şey yok. sadece dikkatimi çeken şeker yüklemesinden önce dr. bol tatlı tüket dediydi bana. ben de hiç yemememe rağmen bol bol çikolata tatlı yidim. ondan sonra oldu bu durum. ayın 3ünden beri böleyim. burda diğer hamile arkadaşta da olmuş aynısı.
ben de hergün şeftali ve muz yiyom. bunlar sıkar derler ama sıkamadılar beni aslında kabız olmaktan daha iyi de

6 aya heveslendirip 2 haftaya razı ettiler neyse allah bereket versin ne diyimmm

ben zaten 6 aydan umudu kesmiştim , neyse 16 hafta doğum sonrası kullanırım 40 günde iznim var az da rapor mecbur 6 aylık yapcam napıyım Kim bakacak bebeme şimdiden araştırma yapayım bari ....
ben de aynı senin gibi yapıcam irem. bakıcı konusu şimdiden benim de kafamı kurcukluyo. ama en azından 6 ayı tamamlarsak ek gıdaya başlar, e bi de yarı zamanlı çalışırsak, biraz daha raht olur bize

hoş geldin fulimmm. biz iyyiz sen nasılsınnn..
aaa tabi ben süt miktarını arttırdım bu ay. akşam sütüm 2 katına çıktı eve inek alacak kocam yakında koliyle süt taşıyo
annen nasıl oldu canım, ayağı...

bende her gün muz ve şeftali yiyorum eşimde diyo ki dikkat et sıkıntı yaşarsın diye ama belki de onlar sayesinde böyleyim onlarıda yemesek nolur bilmem Ben sıkıntı etmedim ben dmir hapından beri öyleyim ben hapa bağlamıştım prospektüsünde yazıyodu zaten önemli olan rengi aşırı kyu kanlı değilse sıkıntı yokmuş önemsemedim o yüzden , neyse bu kadar yeter bu muhabbet ben doğum iznine ağlayım şimdiden, kız didoş tut tutabildiğin kadar kuzunu zaten vermediler izin

6 aya heveslendirip 2 haftaya razı ettiler neyse allah bereket versin ne diyimmm

6 ay olmamasının sebebi de kadın dernekleri demiş kiii " 6 ay olursa kadın eve kapanır, bunalıma girer, iş kaybı olur" hangi derneğe sordular bilemedim ama bana sorsalardı yaaa valla ben hiç de bunalıma girmezdim
ama en azından yarı zamanlı çalışma var. sabah iş öğleden sonra ev.

ha ha sabah sabah iyi b..k muhabbeti yaptık heaaa
didoş doğurssa bile 8 haftalık izni içerisinde kanun çıkarsa ona da işler süreç gibime geliyor. tabi kanun geçmişe yöleik ibaresi ile çıkarsa.
babalara da doğum izni geliyomuş. benim eşim özelde. onlara 3 gündü. şimdi onlara da 10 gün olucakmış. eğer iş günü hesabı olursa 2 hafta olur.

uyusukluk ve tembellik dısında iyiyiz kuzum kafamı kaldıramıyom ben yaaaa böhüüüüüüüüüüü

bizde de koliyle sütü dedemiz taşıyo sağolsun kayınpederime iş yerinden veriyolar sürekli koli koli süt oda bize tasıyo sütte yapar die biliyorum ben dediğin gibi kabız olmaktan iyidir

annemde iyi şükür alıştı alçısına gezinmeye bile başladı durmaz o yerinde o ayağıyla bile babamın peşine takılıp eminönüne gitmiş beni arıyo eksikler için küçücük eksiklerimiz vardı sunum için falan onları alıcaklar sağolsunlar

süt izni zaten öyle valla benim işim evden yapılacak iş değil amir töbe izin vermez bence , ayrıca o kadın derneği değil özel sektör diye duydum bende kadın derneğiyse bile kesin başında erkek vardır

Günaydın hanımlar nasılsınızzz??? Bu doğum izni 2 hafta uzamış ya o bile nimet benim için haberlere de bakmaz oldum bi göz atayım sizin sayenizde

İremcim benim oğlanın çıkmaya niyeti yok zaten 1 hafta geç doğarsa da ne ala işime gelir

Kızlar son haftalarda acayip kabız olunuyor söyleyim.. iremin dediği gibi kan ilacı işe yarıyodu ama artık o da geç tesir ediyo karnım zaten iyice büyüdü yatamıyorum doğru düzgün bi de kabızlık hiç çekilmiyor

Bu ara yoğun günler geçiriyoruz pek uğrayamıyorum yanınıza ama daha doğurmadım doğurunca haber ederim ikinci sırada değil ama 3.sırada ben olacam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…