Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Maşallah oğluna canım. Kilosu da çok güzel resmi de. Göbüşün de en son gördüğümden daha da büyük. Maşallah maşallah. Şeker sonuçlarının ii çıkması da çok güzel.

Merhaba kızlar uzun süredir girmiyordum.. ben hala hamile kalamadım pko iyice dert oldu başoma klomende işe yaramıyor bu ay ignelere başlıcam ssizler ne yapıyorsunuz bebişleriniz nasıl ? doğum yapan var mı aranızda cok habersiz kaldım herşeyden

slm canım doğuranımız yok henüz pko için ne yapıyorsun bişey yapıyormusun , 2 kürü bir arada yapma ama bal tarçın çörek otu karışımı var o yumoşların büyümesini sağlıyormuş özellikle pko için iyi birde her gün sabah kalkar kalkmaz 2 kuru incir at ağzına , inş. tez zamanda güzel haberini alırız

ekim analarından birinin suyu geldi bizde sezonu açtık bakalım neler olacak

biz 2-0 öndeyiz ...

alt açmaya gereksiz dediler kullan at olanlardan alınca yetermiş

ya bende e-bebekten o tek kullanımlıklardan alacam ama evde elyafım var ilk başta alt açma gibi kullancam sonra çıngırak takıp oyun minderine çeviririm diyorum ama ebatına karar veremedim 100-65 cm heralde oynamasam daha iyi :44::44::44:

Günaydın annişlerrrrrrr

çileğimmm hoşgeldin bebeğimmmm ben pek anlamam kürlerden falan ama iremimmm sana yazmış gerçi sende araştırıp biliyorsundur rabbim tez zamanda müjdeni duymayı nasip etsin dualarımız seninle bebeğimmm

iremimmm ben aldım ama odası için biraz genişçene benimki ölçüsünü bilmiyorum tabi ama istersen akşam ölçerimm

fatmikimmmm açılışı yapmış topiğinizzzz hepimiz sırayla vakti zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar yapalımmm inşallahhhh

tatlım buldum netten ölçü 50-80 falan ebatını çok ellemeyim elyafın diyom :44::44:

ayyy bizim için bile erkenken sizinkiler çok aceleci çıktı allah herkese zamanında doğumlar nasip etsinn

bence küçültme alt açma için değil ama oyun halısı için ideal o ölçü yoksa alt açmalar çok büyük olmuyor

günaydın canım bencede herkes zamanında ve sağlıklı ve kopkolay doğumlar yapsın

günaydın kızlar nasılsınız.
sabahtan sağlık ocağına gittim. kontrolümü yaptırdım, aşımı oldum.
bi daha ki doz için 6 ay sonraya gün verdi. tabi önce 5e tamamlıyacak mısın diye sordu. 5e tamamlayınca 2. bebişte tetenoz olmaya gerek yokmuş.
çi,leğimmm canım nasılsınnn.
canım bende de pko başlangıcı vardı. inci gibi dizilmiş yumoşlar doluydu her iki yumurtalığımda. va ben hamileyim şimdi. sakın kafana takma. vakti zamanı gelmemiştir ama allahım tez zamanda nasip eder inşallah.
eğer doğal yollardan faydalanacaksan, kürlerden. ilk önce incir ve bal-tarçın-çörek otu kürünü yapma. onlar yumurtaları daha da tetiklediği için pkoyu arttırabiliyo. eğer yapabilisen önce soğan kürü yap, çatlayan çatlasın, ultrasonda tamamı gittiğini gördüğünde de diğer kürlere geç. ben öyle yaptım. ama tabi ilaç desteği de aldım.
kendine dikkat et canım öpüyorum çok seni.

kızlar alt açma alanınız var mı ölçüleri ne acaba :44::44:
canım ben internetten direk aldım. kuzu modeli şeklinde. baş yastığı kuzunun kafası, şeker bi şey. ama inan hiç ölçülerine bakmamışım
ben de kullan atlardan alıcam da bunu da sırf zevk için aldım, belki seyahatlerde felan gerekir diye.

slm kızlar nasılsınız? drdan geldim az önce sanırım benim oğlan durmıcak 50 cm olmuş 2600 de kilosu ama sabah ağrı ve sancıyla gittim kontrole nstye girdim ama ağrılar görülmedi bebek hareketleri çok iyiydi maşallah,sonra dr, muayenesinde suyunu beğenmedim dedi birde eşini gösterdi eskimeye başlamış sanırım bu gelecek ama olabildiğince tutmaya çalışalım dedi doplere gönderdi o da öğleden sonra bakalım ordan ne çıkcak,dua edin nolur bari bi 10 gün daha dursun da 36 haftasını doldursun.o eş olayı canımı sıktı göstermse sallıyo dicem ama banada gösterdi hakaten bi kısmı beyazlaşmıştı bilmiyorum nolcak ...

bu arada buraya kış geldi kızlar :18::18::18:
sabah saat çaldı hava kapkaranlık allah allah dedim alarm şaşırdı herhalde, ama dinmeyen bi yağmur ve soğuk var. uzun kolluları çıkarttık burda, hırka falan

hayırlısı olsun canım , senin paşa herkesi solluycak anlaşılan ................

anammm ne acelesi varmış otursun oturduğu yerde. canım benim hakkında hayırlısı olsun, ama eğer suda ve eşiğinde bebeğin sağlığını etkileyecek bi durum olursa her şeye hazırlıklı ol her an ce eee der seninkisi. ama sakın moralini bozma. 2400 ve üzeri bebeklerde doğum sıkıntısı ortadan kalkıyomuş, kendi kendini kotarıyomuş bebekler

bizim burasıda serinledi baya sabah üşüdüm kısa kolluyla geceleride serin oluyo ama artık serinlik bişeye yaramıcak sanırım o sıcakları koca göbekle geçirdikten sonra amaaaannnn neyleyim serinliği :))

hayırlısı olsun canım , senin paşa herkesi solluycak anlaşılan ................

hayırlısı hepimizin için tabiki ama bi 10 gün daha duraydı iyiydi inş durur..

valla bilmiyorum yanlızlıktan sıkıldı galiba :)) normal şartlarda 3 haftası daha vardı bugun benim içinde süpriz oldu bakalım olabildiğince tutarız dedi ama artık ne kadar olur bilmiyorum,görmesem eşini erken almak istiyo dicem ama gördümde allahtan kilosu falan iyi gidiyo 400 gram almış tosun 1 haftada neyse artık hakkımızda hayırlsıı inş sizinkiler zamanında gelirler..

ben sezeryan seven her doktora 37. haftadan sonra şüpheli bakarım. 37 doldu mu alan çok var. ama seninkisi takviminde 35 görünüyo, dr. dediyse vardır canım bi şey, Dr.una güveniyosan hele hiç sıkıntı olmaz. bi de artık sizinkiler son zamnlarda daha hızlı kilo alıyo. 1-2 hafta bile dursa bayağı toplanır.
benimki de şimdiden 1 hafta fark attı bize, inşallah doğuma da fark atarak gelmek istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…