Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın annişler nasılsınızzzz

diarcım cok sevindim çok şükür tertemiz çıktı testin canım benimmmm

didoşummmmm bayılıyorum senin su kuş sevdana anne olmadan anane oldun valla :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bu arada az kaldı kavusuyosun yiğenimizeee :16::16::16::16::16:

aynur ablammmmm maşşallah Zeynep Narinimize nasılda toparladı kendini küçük prensesimiz :nazar::nazar::nazar::nazar: artık didoş yada sen topiğimizin açılışını yapın hayırlısıyla doğumlar başlasınnnnn :52::52::52::52::52:

roseisss seninde az kaldı hadi üçünüz doğurun sonra sıra fatmikimle seraba gelsin hayırlısıylaaa

tubişim ballı lokmammmm
şekerli suyu içince tutuyo bi nebze bana limonata içirmişlerdi o daha iyi tuttu tabi korkma ben çok panik yaptım şekerim çıkmadı ama stresten tansiyonum fırlamıştı rahat ol bebeğimmmm

fatmikimmm bende 35. haftada almayı düşünüyorum raporumu artık sayılı günlerimiz kaldı çok heyecanlıyım ben yahuuuu

iremiommmmmmm bebikommmmm sen senelik izinle birleştiriceksin sanırımmm ohhh uzun uzun tatil yap dinlen artık evde

bambummm oğluş alışıyor artık gözün aydın kocaman bi afferim o akıllı bıdığaaaaa

kimseyi atlamadım umarım

biz iyiyiz şükür cuma günü dediğiim gibi annem merdivenlerden düşmüş doktora götürdük ayağını kırmış cuma c.tesi bendeydi pazarda babam eve çıkardı o basında artık bugün daha iyi nazlıydı artık daha da bi nazlı :9::9::9::9:

14 eylüle aldık randevumuzuda tansiyonumu takip ediyorum birde alfamet die bi ilaç verdi düzenlesin die genelde 11/6 çıkıyodu zaten benim tansiyonum stres yapınca cıkıyo işte ama şimdi arada 9/5 oluyo acaba ilaçmı bu kadar düşürüyo :44::44::44:

günaydınnn fulimmmm.
canım benim babam tansiyon hastası. düzenli ilaç kullanıyor. ha hamişlikte farklıdır tabi ama babamın dönem dönem kullandığı ilaç garamajı düşer veya yükselir. mesela yazın dozajı azaltırlar, terle tuz kaybı olduğu için tansiyon daha da düşer diye.
bence senin o ilcı kullandıktan sonra dr.un daha sık takip etmesi gerekir. çok düşmesi de iyi bi şey deil çünkü.

fulim benimde 11-7 10-7 falandı son randevuda benimde 13-9 çıktı tansiyonum , doktor takip et dedi, 3 gün hep ya 9-6 ya 9-5 çıktı ki ilaçta kullanmadım heyecan ve sıcağa bağladılar benimkini genelde farkında değiliz ama fazladan heyecan yapıyoz galiba birde artık havalar az serinlese rahatlıycaz bence ...

bende havalara bağlıyorum bebeğim çünkü hissediyorum böyle bi daralma geliyo nefesim daralıyo o zamanda yüksek çıkıyo işte şu bi kaç güne serinliycekmiş inşallah serinlesede rahatlasak dediğin gibi

günaydınnn fulimmmm.
Canım benim babam tansiyon hastası. Düzenli ilaç kullanıyor. Ha hamişlikte farklıdır tabi ama babamın dönem dönem kullandığı ilaç garamajı düşer veya yükselir. Mesela yazın dozajı azaltırlar, terle tuz kaybı olduğu için tansiyon daha da düşer diye.
Bence senin o ilcı kullandıktan sonra dr.un daha sık takip etmesi gerekir. çok düşmesi de iyi bi şey deil çünkü.

canım bana günde 2 kere verdi ama ben günde 1 içiyorum ve sık sık tansiyonumu ölçüyorum zaten kontrolmüzde 15 güne düştü sağlıcakla alsak yawrularımızı kucağımıza

didoşummmmm bayılıyorum senin su kuş sevdana anne olmadan anane oldun valla :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bu arada az kaldı kavusuyosun yiğenimizeee :16::16::16::16::16:

aynur ablammmmm maşşallah Zeynep Narinimize nasılda toparladı kendini küçük prensesimiz :nazar::nazar::nazar::nazar: artık didoş yada sen topiğimizin açılışını yapın hayırlısıyla doğumlar başlasınnnnn :52::52::52::52::52:

roseisss seninde az kaldı hadi üçünüz doğurun sonra sıra fatmikimle seraba gelsin hayırlısıylaaa

tubişim ballı lokmammmm
şekerli suyu içince tutuyo bi nebze bana limonata içirmişlerdi o daha iyi tuttu tabi korkma ben çok panik yaptım şekerim çıkmadı ama stresten tansiyonum fırlamıştı rahat ol bebeğimmmm

fatmikimmm bende 35. haftada almayı düşünüyorum raporumu artık sayılı günlerimiz kaldı çok heyecanlıyım ben yahuuuu

iremiommmmmmm bebikommmmm sen senelik izinle birleştiriceksin sanırımmm ohhh uzun uzun tatil yap dinlen artık evde

bambummm oğluş alışıyor artık gözün aydın kocaman bi afferim o akıllı bıdığaaaaa

kimseyi atlamadım umarım

biz iyiyiz şükür cuma günü dediğiim gibi annem merdivenlerden düşmüş doktora götürdük ayağını kırmış cuma c.tesi bendeydi pazarda babam eve çıkardı o basında artık bugün daha iyi nazlıydı artık daha da bi nazlı :9::9::9::9:

14 eylüle aldık randevumuzuda tansiyonumu takip ediyorum birde alfamet die bi ilaç verdi düzenlesin die genelde 11/6 çıkıyodu zaten benim tansiyonum stres yapınca cıkıyo işte ama şimdi arada 9/5 oluyo acaba ilaçmı bu kadar düşürüyo :44::44::44:

37yi beklemeden çıkıcan yani inşallah bende dayanabilirim 37 ye kadar
eşim pek ümitli değil ama bilmiyorum
canım okudum onu ama cevap yazamadım çok geçmiş olsun annene biran önce iyileşir inşallahh
benimde randevum 14 eylülde :16::16::16:

bende havalara bağlıyorum bebeğim çünkü hissediyorum böyle bi daralma geliyo nefesim daralıyo o zamanda yüksek çıkıyo işte şu bi kaç güne serinliycekmiş inşallah serinlesede rahatlasak dediğin gibi

canım bana günde 2 kere verdi ama ben günde 1 içiyorum ve sık sık tansiyonumu ölçüyorum zaten kontrolmüzde 15 güne düştü sağlıcakla alsak yawrularımızı kucağımıza

bizde haftasonu yağmur bile yağdı dahada fena oldu neme çevirdi , ama geceleri soğuk artık en azından eşim battaniye örttü bende üşüdüğümü farketmiyom ama sabah tekrar safra ile buluştum , aklıma ilk zamanlarım geldi :1::1::1: bakalım tekrar ölçtürmedim bende ama bunalıyorum dışarı çıkınca büyük ihtimal o yüzden oldu yazın annemlerde de olmuştu ki temmuz daha sıcaktı ben sıcağa bağlıyorum ....

yarın 39. haftaya giriyoruz kızlar heyecan doruktaa son günlerim sanırım bunlar ama inşallah oğlum temebellik yapmaz :)

bu arada tercih dönemi başladı onunla uğraşacam inşallah sonucu da güzel olacak. tabi bu beni biraz bilgissayar başına bağlayacak ama olsun akşamları biraz yüryüş yaparım. Kendi evimde olsam dhaa çok hareket ediyodum ama burda annemler bi işe elimi sürdürmüyolar ki..

bu serap nerelere kayboldu ekim annelerinde mi takılıyo sadece:31::31: :1:

yarın 39. Haftaya giriyoruz kızlar heyecan doruktaa son günlerim sanırım bunlar ama inşallah oğlum temebellik yapmaz :)

bu arada tercih dönemi başladı onunla uğraşacam inşallah sonucu da güzel olacak. Tabi bu beni biraz bilgissayar başına bağlayacak ama olsun akşamları biraz yüryüş yaparım. Kendi evimde olsam dhaa çok hareket ediyodum ama burda annemler bi işe elimi sürdürmüyolar ki..

Bu serap nerelere kayboldu ekim annelerinde mi takılıyo sadece:31::31: :1:

son 14 gün ha :52::52::52: Her türlü hakkında hayırlısı tatlım güzel haberle beraber bebeişin koynunda olsun inşallah :16::16::16:

kızlarr günaydın ben bugn okula başladım.. havalar çok çok sıcak.. oğluşum tuvalete alıştı teyzeleri geceleri hiç kalkmıyoruz ilk gün altına yaptı gece ama bi daha yapmadı inşaallah böyle devam eder. çok mutlyum bu konuda bana büyük rahatlık sağladı tombişim saolsunnn.. cuma günü kontrolüm var bakalım prenses ne alemdee

37yi beklemeden çıkıcan yani inşallah bende dayanabilirim 37 ye kadar
eşim pek ümitli değil ama bilmiyorum
canım okudum onu ama cevap yazamadım çok geçmiş olsun annene biran önce iyileşir inşallahh
benimde randevum 14 eylülde :16::16::16:

canım benim doktoruma kalsa 32 de çıkmalıyım ama ben kurbana kadar beklemek istiyorum sezeryan olacağı içinde 35 te çıkıcam zaten kurban haftası 35 oluyo rapor kurban tatilinden sonra baslar yani 36 dan sonra bi ayar yapıcaz bakalım

bizde haftasonu yağmur bile yağdı dahada fena oldu neme çevirdi , ama geceleri soğuk artık en azından eşim battaniye örttü bende üşüdüğümü farketmiyom ama sabah tekrar safra ile buluştum , aklıma ilk zamanlarım geldi :1::1::1: Bakalım tekrar ölçtürmedim bende ama bunalıyorum dışarı çıkınca büyük ihtimal o yüzden oldu yazın annemlerde de olmuştu ki temmuz daha sıcaktı ben sıcağa bağlıyorum ....

evet sıcaklar yapıyo birde cuma günü çok bekledik hastanede sıkıntı yaptım havalandırmada çalışmıyodu ondan yükseldi gibi geldi bana tabi doktor mazeret kabul etmiyo sıkı takipteyizzzz

yarın 39. Haftaya giriyoruz kızlar heyecan doruktaa son günlerim sanırım bunlar ama inşallah oğlum temebellik yapmaz :)

bu arada tercih dönemi başladı onunla uğraşacam inşallah sonucu da güzel olacak. Tabi bu beni biraz bilgissayar başına bağlayacak ama olsun akşamları biraz yüryüş yaparım. Kendi evimde olsam dhaa çok hareket ediyodum ama burda annemler bi işe elimi sürdürmüyolar ki..

Bu serap nerelere kayboldu ekim annelerinde mi takılıyo sadece:31::31: :1:

ay ay ayyyyyyyy ce eee yapıcak hasan umut yer onu teyzesi hayırlısıyla kucağına al oğlunu canmarkadasımmmm

fulim avatarın ne taç mı :52::52::52:

iwiitttt iwwwiiitttt taç yaptım kendimeeee :52::52::52:

canım benim doktoruma kalsa 32 de çıkmalıyım ama ben kurbana kadar beklemek istiyorum sezeryan olacağı içinde 35 te çıkıcam zaten kurban haftası 35 oluyo rapor kurban tatilinden sonra baslar yani 36 dan sonra bi ayar yapıcaz bakalım

evet sıcaklar yapıyo birde cuma günü çok bekledik hastanede sıkıntı yaptım havalandırmada çalışmıyodu ondan yükseldi gibi geldi bana tabi doktor mazeret kabul etmiyo sıkı takipteyizzzz

ay ay ayyyyyyyy ce eee yapıcak hasan umut yer onu teyzesi hayırlısıyla kucağına al oğlunu canmarkadasımmmm

evet kurban avantajınız var sizin benim son 3 haftamın içinde oluyor mecburen izinde kaynıyorrr

tacını yesinler kısss senin :nazar::nazar::nazar::nazar: güle güle kullan canım...

Fulim taca da oturttun mu onu yoksa resmini koysana :52::52::52: Bende geçen birinde gördüm o taçları çok güzel ya bende kızıma bant yaptırmayı düşünüyom nilsu tasarım diye bir sayfa var face de anne kız tac bant yapıyo :52::52::52:

tubişim ballı lokmammmm

kimseyi atlamadım umarım

küstüm......

Hem doğum sırasında hem de selam da unutulmuşum.....:(

yarın 39. haftaya giriyoruz kızlar heyecan doruktaa son günlerim sanırım bunlar ama inşallah oğlum temebellik yapmaz :)

bu arada tercih dönemi başladı onunla uğraşacam inşallah sonucu da güzel olacak. tabi bu beni biraz bilgissayar başına bağlayacak ama olsun akşamları biraz yüryüş yaparım. Kendi evimde olsam dhaa çok hareket ediyodum ama burda annemler bi işe elimi sürdürmüyolar ki..

bu serap nerelere kayboldu ekim annelerinde mi takılıyo sadece:31::31: :1:

amanın maşallah yaa çok az kaldı artık senin heran gelebilir hazırlıklı ol çok şanslısın açılışı yapta sıra bize gelsin artık :1::1: sıcaklar çekilmiyo artık,benimde artık son 23 gün inşş. sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza..

evet kurban avantajınız var sizin benim son 3 haftamın içinde oluyor mecburen izinde kaynıyorrr

iwiitttt bayramın peşine gibi olucak izin inşallah

tacını yesinler kısss senin :nazar::nazar::nazar::nazar: güle güle kullan canım...

teşekkürederimmm yawwwrrrummmmmmmmm

ayyy kurban 9 gün di miiiii :52::52::52::52: ay ben tatillerde yatmaya pek alıştım :32::32::21::21::21:

hehe tatil diyince zilleri takıyos hemennnnnn

Fulim taca da oturttun mu onu yoksa resmini koysana :52::52::52: Bende geçen birinde gördüm o taçları çok güzel ya bende kızıma bant yaptırmayı düşünüyom nilsu tasarım diye bir sayfa var face de anne kız tac bant yapıyo :52::52::52:

bebeğim daha taca oturtmadım inşallah akşama taca oturtup resmini çeker atarım ihihihihihi çok dadlu oluyolar işte bende o yüzden yaptımmmmm

küstüm......

Hem doğum sırasında hem de selam da unutulmuşum.....:(

ayyyyyyy valla haklısın bebeğim ama hamileliğime var kurban olduğum yoksa sen ve paşam alp unutulurmusunuz hiç bitanem benim affeeettttttt

nasılsın bu arada hazırlıklarınıda tamamladınnnnn oohh misssss

tubişim ballı lokmammmm

kimseyi atlamadım umarım

iwiitttt bayramın peşine gibi olucak izin inşallah

teşekkürederimmm yawwwrrrummmmmmmmm

hehe tatil diyince zilleri takıyos hemennnnnn

bebeğim daha taca oturtmadım inşallah akşama taca oturtup resmini çeker atarım ihihihihihi çok dadlu oluyolar işte bende o yüzden yaptımmmmm

ayyyyyyy valla haklısın bebeğim ama hamileliğime var kurban olduğum yoksa sen ve paşam alp unutulurmusunuz hiç bitanem benim affeeettttttt

nasılsın bu arada hazırlıklarınıda tamamladınnnnn oohh misssss

eeeee hadi bakalım sen göbüşündekine dua et yoksa hıhhhh der küserdim....

Canm valla alp paşanın çantası hazır,benimkliere yer kalmadı koca cantada kendime baska canta hazırlıcam bugün benimkieriyıkadım,az sonra ütüleyip yerlestircem cantaya...
Yarın annem anjiyo olucak,inşallah sorunsuz atlatır cok üzülüyorum,hiç bi faydam dokunamıyo,o da bana üzülüyo,daha temizliğini yapcaktık,sana,paşaya bakcaktım ben diyo...sen yanımızda ol iyi ol yeter dedim...

Canm valla alp paşanın çantası hazır,benimkliere yer kalmadı koca cantada kendime baska canta hazırlıcam bugün benimkieriyıkadım,az sonra ütüleyip yerlestircem cantaya...
Yarın annem anjiyo olucak,inşallah sorunsuz atlatır cok üzülüyorum,hiç bi faydam dokunamıyo,o da bana üzülüyo,daha temizliğini yapcaktık,sana,paşaya bakcaktım ben diyo...sen yanımızda ol iyi ol yeter dedim...

bebeğim geçmiş olsun annenin rahatsızlığını kaçırmışım ben :50::50::50::50::50: Rabbim acil şifa versin tez zamanda toparlansın üzülme sende dediğin gibi iyi olsun yanınızda olsun yeter..

Sen işlerinide kolaylamışsın çantalarda hazır geri sayım hızla sürüyo hayırlısıyla alalım inşallah yawrularımzı kucağımızaaaa

oyy kuzum senin annenide okumuştum çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla atlatır

Back