- Konu Sahibi antidepresif
- #32.781
günaydın annişler nasılsınızzzz
diarcım cok sevindim çok şükür tertemiz çıktı testin canım benimmmm
didoşummmmm bayılıyorum senin su kuş sevdana anne olmadan anane oldun vallabu arada az kaldı kavusuyosun yiğenimizeee
aynur ablammmmm maşşallah Zeynep Narinimize nasılda toparladı kendini küçük prensesimizartık didoş yada sen topiğimizin açılışını yapın hayırlısıyla doğumlar başlasınnnnn
roseisss seninde az kaldı hadi üçünüz doğurun sonra sıra fatmikimle seraba gelsin hayırlısıylaaa
tubişim ballı lokmammmm
şekerli suyu içince tutuyo bi nebze bana limonata içirmişlerdi o daha iyi tuttu tabi korkma ben çok panik yaptım şekerim çıkmadı ama stresten tansiyonum fırlamıştı rahat ol bebeğimmmm
fatmikimmm bende 35. haftada almayı düşünüyorum raporumu artık sayılı günlerimiz kaldı çok heyecanlıyım ben yahuuuu
iremiommmmmmm bebikommmmm sen senelik izinle birleştiriceksin sanırımmm ohhh uzun uzun tatil yap dinlen artık evde
bambummm oğluş alışıyor artık gözün aydın kocaman bi afferim o akıllı bıdığaaaaa
kimseyi atlamadım umarım
biz iyiyiz şükür cuma günü dediğiim gibi annem merdivenlerden düşmüş doktora götürdük ayağını kırmış cuma c.tesi bendeydi pazarda babam eve çıkardı o basında artık bugün daha iyi nazlıydı artık daha da bi nazlı
14 eylüle aldık randevumuzuda tansiyonumu takip ediyorum birde alfamet die bi ilaç verdi düzenlesin die genelde 11/6 çıkıyodu zaten benim tansiyonum stres yapınca cıkıyo işte ama şimdi arada 9/5 oluyo acaba ilaçmı bu kadar düşürüyo :44::44::44:
günaydınnn fulimmmm.
canım benim babam tansiyon hastası. düzenli ilaç kullanıyor. ha hamişlikte farklıdır tabi ama babamın dönem dönem kullandığı ilaç garamajı düşer veya yükselir. mesela yazın dozajı azaltırlar, terle tuz kaybı olduğu için tansiyon daha da düşer diye.
bence senin o ilcı kullandıktan sonra dr.un daha sık takip etmesi gerekir. çok düşmesi de iyi bi şey deil çünkü.