Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bence hiç böyle düşünme sakın kimisi 9 ay kasıklarında taşıyor çocuğunu benimde göbüşüm çok yukarde değil doktorum şuan için hiçbir sorun yok dedi

kafamdan atmaya çalışıyom zaten :44: hamile olduğumdan beri duymadığım hiçbir hurafe kalmamıştır herhalde. çoğunluğu tutmadı, her denen olsa tutsa di mi

Günaydınn hatunlarrrrrrrrr nasılsınızzz??

bu forumda var bir şey yaaa gıcık oluyorum yazıyorum cevapları hoooppp forumdan çıkmışım gıcık ediyo beni

DÜnden beri bir sürü sohbet etmişsiniz geri kaldımm :)))
Bebek bezinden konuşmuşunuz molfiks konusunda hemfikirim sizinle a101 den bir paket yenidoğan işimizi görür diye düşünüyorum ben bir pakette 2 numara aldım. yenidoğan pek kullanılmıyo demişsiniz ya bitmezse de sorun değil akmaz kokmaz ikinci bebekte kullanırız kalanları

bebek pamuğu diye bir şey duymadım ben yaaa normal gittim marketten pamuk aldım bakalım kullanışlı olacak mı?:44::44: ıslak mendil de aldım ama onu yolculuğa vs saklıyorum evde ılık su pamuk temizlesin teyzesi anneannesi altını öyle kuru kuru torun sevmek olmaz

Aynur abla az kaldı şurda doğuma yaa sayılı gün aslında ama geçmek bilmiyor benim gönlümden de geçen oğluşumun ayın 10 unda doğması özel bir sebebi de yok ama nedense 10 u olsun diye istiyorum bu arada bak evde olmak yaramış sana en azından battaniyeyi bitirmişsin.

İremcik sen battaniyeden önce kızına isim bul yaa Asude de olabilir tabi ama sen bi yandan araştırmalara devam et

Fatmişş sen napıyosunn ?

Tubişim o göbeğin aşağıda olması konusunu bende yeni duydum annemden bana bakıyo bakıyo diyo daha var doğuma göbeğin aşağı inmesi lazım diyo bakalım bu söylentiler ne kadar doğru ama sssen o kadının dediğine bakma hadi ben son ayımdayım da senin daha çook var takılma öyle şeylere.

Fitoş kızz eylül ayında belki gelir küvet müvett o zaman alırsın olmadı bi leğende yıkayıver nolcak :) benim oğlan ilk banyo deneyimini annemin meşhur kırmızı leğeninde yaşayacak

Asude oluversin işte didoşum sıkıldım valla isim aramaktan her sitede zaten aynı isimler , gerçi boşuna arıyoda olabilirdik , bu gidişle kayganaya bişey olsa isim aramayıp ismini koyuverecktik az kalsın

Asude oluversin işte didoşum sıkıldım valla isim aramaktan her sitede zaten aynı isimler , gerçi boşuna arıyoda olabilirdik , bu gidişle kayganaya bişey olsa isim aramayıp ismini koyuverecktik az kalsın

İçinden ne geçiyorsa o olsun tabi canım zaten bir isme takıldı mı gerisi boş :)) Dur kız hele bir şey olmasın kayganaya şaka maka derken gerçek oluverir filann

e bebekten almıştım kuzum ben bebek pamuğu biraz daha geniş bir pamuk kullanımı kolayy
bende iyiyim canım fena değilimmm

e bebekten almıştım kuzum ben bebek pamuğu biraz daha geniş bir pamuk kullanımı kolayy
bende iyiyim canım fena değilimmm

yazıları yazış tarzından böyle biraz keyifsizmişsin izlenimi aldım da o yüzden ayrıca sorma ihtiyacı hissettim . bir sıkıntı yoktur inşallah?? sizin yeni bebiş nasıl ismi ne oldu bu arada (yazdıysan da kaçırmışımdır)

günaydın didoşummm.
ha ha ben daha tulum zıbın alışverişindeyim, ordan arapa park yatağa geçicem. bez kısmına gelmedim daha. ama anladığım kadarıyla yenidoğan bezi çok almıyoz, max 50li paket. ama sonrası 2 numaramı direk 1 numaraya ne oldu gerçek soruyom daha hiç bez bakmadım ben, fiyat bilem bilmiyom:44: sizi okuyom ancak.
valla telefonum düzelsin hemen bi göbek resmi koycam canım. bi de siz bakın benim göbek nerede

ya kocaman bi göbeğim var kuzum geceleri dönemiyom sıcak oluyo fenalardayım oflaya puflaya bide hala çalışıyor olmak çok can sıkıcı hersabah işe git gel başka bi sıkıntımız yok çok şükür
yahya kaan olacak oğlumuzz iyice dilimize yerleşti değiştirmeyiz heralde artık

sen sıranın sonundakilerdensin canım geriden geliyo alışverişin tabi.. :))
bez numaraları 0,1,2,3 diye gidiyoo.. 0 numara premature, 1 numara yenidoğan oluyo. kiloya göre zaten 2,3,4,5 diye gidiyor.. :)

bi senin göbeği göremedik gitti yaa en son minicik bir göbüşün vardı onu hatırlıyorum daha da bir şey hatırlamıyorum :)

seni çok iyi anlıyorum canımm o yatakta dönmeler resmen iişkence oluyo vücut o bahsettiğin koca göbeği zor taşıyor. Yahya kaan uyumlu olmuş ben beğendim

bu aralar benim yatakta dönmelerimde sıkıntı yok ama zaten sıpa yatırmıyo artık iyice büyüdü hem sağımda hem solumda ne yana yatacağımı şaşırdım. bir de sırt ağrıları başladı ki sorma yolda zor yürüyom artk. bi an önce doğsun diye bekliyorum tabi bi yandan da kilosu az olsun istemiyorum ne zormuş annelik yaa

teşekkür ederim canım.
evet geriden gelme kısmı hem iyi hem kötü. siz bi doğurmaya başlayın ben iyice sabırsızlanıcam, oğluşumu kucağıma almak için.
ama tüm tecrübelerinizden de yararlanıcam, 9 ay boyunca
söz en kısa zamanda bi göbek Show yapıcam size ama sölimm o minicik göbüşten eser yok artıkın

senin için son dönemeç kuzum ne günler gördük be baya az kaldı çok normal senin ağrıların
yürümeye çalış ama rahat doğum için

günaydın fatmam.
zeytinyağının asidine dikkat et canım. doğal ev yapımı olanlar bazen keskin olduğu için tahriş edebiliyomuş bebeişleri.

canım zeytinyağını bi cezveye koyun onu da SUYUN İÇİNE koyun. SU KAYNASIN YAĞ DA ISININCA İÇİNDE ASİDİ KIRILIYOMUŞ BEN OĞLUMA HEP ÖYLE YAPTIM PİŞİK KREMİ YEİNE DE ONU KLLANDIM

kg olarak az geldi ama demek ki boya gitmiş diye kendimi teselli ediyorum :)) senin çok az kaldı yaa valla benide heyecan bastı şimdi en iyi günü sen bilirsin tabiki maaş günü olması işinize gelir kanımca çünkü ne olacağı belli olmaz cepte para olması şart bence,kendi doğum gününü yapma bana sorarsan ikinizinde özel günleri ayrı olsun ama sen bilirsin tabiki yinede,ağrıların dinmesine sevindim bol bol dinlen,o baş ağrısı ve mide yanması şiddetli bir şekilde bende de var ayrıca kasık ağrılarını geçtim artık özel bölgemdeki kemiklerime varana kadar ağrı çekiyorum çok fena biran önce zaman geçsede doğsa şu bebekler onlarda rahat etse bizde :)) ama sen sık dişini çok az kaldı .

Merhaba canlarım. İyisinizdir inşallah.

Fulyadan haberi olan var mı?

Tuğbacım, senin karnın aşağıda olur şimdi canım. Yavaş yavaş yukarı çıkacak son haftalarda tekrar kasıklarına inecek. Erken doğum karına bakarak anlaşılmaz. Diyelimki öyle bu hamile kadına söylenir mi? İnsanlar anlayışsız...Akşam kardeşim bebeğin çok küçük doğacak nasıl bakacaksın dedi, uyuyana kadar aklımdna çıkmadı o sözler. Yani üçüncüyü douracak kart ana bile söyleneni abartır kafasında, kaldı ki yeni annecikler...Takma kafana. Doktoruna sorarsın için rahat eder.

Ben daha bez almadım. Geçen çıktığımda alacaktım üşendim. Hasta bezi de almam lazım. Hala küvetim yok. Bu gidişle gerçekten leğen alacağım. dalinin bebek yağı ve şampuanını aldım. Öyle işte...Battaniye bitti canım sıkılıyor. Hemen bir hırka başlayacağım...

selamm kızlarr nasılsınızz benim canım sıkıldı yapacak bişey bulamadım evde temizlik de bitti.. ya yeni geldiğimden midir nedir yapacak yemek bulamıyorum yaa deli olcam kaç gündğr geçiştiriyoruz doğru düzgün sebze de bulunmuyo burda hele tatil dönüşü hep pörsümüşleri var her yerde.. bugün oğlumun tuvalet eğitimine yeniden başladım kendi evimde daaha rahat ilgilenirim diye inşaallah sonuç alırım bu sefer o da rahat eder ben de

fulinin soyadını hatırlasam facebooktan eklicem sorucam ne oldu bu kıza diye

ay valla abla ya bugün burda daha önce doğum yapmışlara da sordum. aynı senin dediğin gibi dediler bana da.
işte insanlar böle. hamilelere söylenmemesi gereken 10 söz diye başlık açmış bi gazete geçen okudum az bile yazmışsınız dedim. kaç 10 söz cümle çıkar.
fuliyi hepimiz merak ettik ama yok

fulinin soyadını hatırlasam facebooktan eklicem sorucam ne oldu bu kıza diye

canım ben biliyorum da faceden herhangi birimizi eşinden çekindiği için ekleyemiyor. ben ekliydim mecbur beni de sildi topikle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…