- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.541
kasım annelerinde biri dün doğum yapmış 27+5 günlük müş daha :18::18::18: daha bir kiloymuş minik şuan küvezdeymiş rabbim sağlıkla kucaklarına aldırsın inşallah ................................
kasım annelerinde biri dün doğum yapmış 27+5 günlük müş daha :18::18::18: daha bir kiloymuş minik şuan küvezdeymiş rabbim sağlıkla kucaklarına aldırsın inşallah ................................
kızlar selammm nerdesiniz nasılsınız??
bugün randevusu olanlar fitoşşş, aynur abla,, fatmaa ve benn
ben sabah erkenden gittim hastaneye sıramı aldım 8 buçukta başladı muayene.. içeri bir girdim doktor duvardan farksız bu ne yaa dedim odun gibiii bi de ilk geliyorum vs diyince hoşuna gitmedi sanırım. konuşma şekli çok sertti hiç sevmedim.. ultrasonla baktı ama ben göremedim yavrumuu fotoğraf filan da yok tabii
fl ve şu baş çevresi değeri neydi onu söyledii.. boyunu kilosunu vs söylemedi.. suyun az dedi bol su iç sol yanına yat dedi bunu duyunca üzüldüm ve endişelendim de bir şey olur diye.. sonra nst ye yolladı orası da kalabalıktıı herkesin karnı burnunda herkesin elinde çikolata bebek oynasın diyee hem komik hem de acayip bir ortam vardı kendi hastanemi aramadım değil..
nst sonucuna baktı doktor bi sıkıntı yok dedi tekrar hatırlattı bol su içeceksin haftaya geleceksin dedi. ben dedim randevu alamadım 3 gün 10 gün sonra gelsem olmaz mı yok haftaya kesin gel dedi.. hastanenin düzenini pek anlamadım ama içi temiz aletler filan güzel yeni o yönden beğendim.. inşallah diğer gidişlerimde de bir sıkıntı çıkmaz son dakka doktor değiştirmek istemiyorumçünkü sıkıntı çıkartıyolar sen bizim hastamız değilsin vs diye..
Benden haberler böyle kızlarr şimdi bir elimde şişe evde dolaşır oldum yavrum susuz kalmasın.. ha bir de kaç haftalıksın diye sordu ölçümlerde haftası ileri çıktı bebek uzun boylu olacak dedi (kanıtlandı artık) öylee yaniii...
merhaba topikdaşlarıımnasılsnz bakalım
benim artık nefes alacak bir yerim kalmadı sanırım oğlumda saolsn daha da yukarı itiriyor kendini kalbimin biraz alt tarafında kafası bariz belli
alt taraftada ayaklar uslu durur mu tepikliyip duruyoumarım bir ara bas asagı döner
bugün yesil mercimek pişiriyorum bitkisel protein almakta lazımbizde durumlar böyleeee
ya senin göbüş dar yada oğlan büyük anticim benim oğlan o kadar sıkıştırmıyor daha beni yani sıkıştırıyorda o kadar aşırı bişey yok henüzz
bilmiyorum fatmacım her ikiside olabilirsenin kontrolün bugün müydü:26:
selam bayanlarr nasılsınızz topik biraz sakinleşmiş sanki yine herkesler nerelere kaybolduki?? Ben şimdi kızıma isim aramaya başladım .. Bulduklarım şunlar gökçe, meriç, eylül, çağla.. Hangisi güzel sizce fikirlerinizi bekliyorum başka tekliflere de açığızz.. ööpüyorum sizi ve koca göbüşlerinizdekileriii
Selam bayanlarr nasılsınızz topik biraz sakinleşmiş sanki yine herkesler nerelere kaybolduki?? Ben şimdi kızıma isim aramaya başladım .. Bulduklarım şunlar gökçe, meriç, eylül, çağla.. Hangisi güzel sizce fikirlerinizi bekliyorum başka tekliflere de açığızz.. ööpüyorum sizi ve koca göbüşlerinizdekileriii
kızlar selammm nerdesiniz nasılsınız??
bugün randevusu olanlar fitoşşş, aynur abla,, fatmaa ve benn
ben sabah erkenden gittim hastaneye sıramı aldım 8 buçukta başladı muayene.. içeri bir girdim doktor duvardan farksız bu ne yaa dedim odun gibiii bi de ilk geliyorum vs diyince hoşuna gitmedi sanırım. konuşma şekli çok sertti hiç sevmedim.. ultrasonla baktı ama ben göremedim yavrumuu fotoğraf filan da yok tabii
fl ve şu baş çevresi değeri neydi onu söyledii.. boyunu kilosunu vs söylemedi.. suyun az dedi bol su iç sol yanına yat dedi bunu duyunca üzüldüm ve endişelendim de bir şey olur diye.. sonra nst ye yolladı orası da kalabalıktıı herkesin karnı burnunda herkesin elinde çikolata bebek oynasın diyee hem komik hem de acayip bir ortam vardı kendi hastanemi aramadım değil..
nst sonucuna baktı doktor bi sıkıntı yok dedi tekrar hatırlattı bol su içeceksin haftaya geleceksin dedi. ben dedim randevu alamadım 3 gün 10 gün sonra gelsem olmaz mı yok haftaya kesin gel dedi.. hastanenin düzenini pek anlamadım ama içi temiz aletler filan güzel yeni o yönden beğendim.. inşallah diğer gidişlerimde de bir sıkıntı çıkmaz son dakka doktor değiştirmek istemiyorumçünkü sıkıntı çıkartıyolar sen bizim hastamız değilsin vs diye..
Benden haberler böyle kızlarr şimdi bir elimde şişe evde dolaşır oldum yavrum susuz kalmasın.. ha bir de kaç haftalıksın diye sordu ölçümlerde haftası ileri çıktı bebek uzun boylu olacak dedi (kanıtlandı artık) öylee yaniii...
kızlar yaa sabah o kadar şey yazdım forum beni attı bi daha yazamadım
fatmişş doktora gidecektin canımm durum nedir yahya paşa ne yapıyor ne alemde?
aynur abla bakalım hangimiz önce doğuracağız o iki haftaya kadar da prensesimiz daha da büyür sen hiç merak etme
fitoşum senin oğluş da yaramazlıklara başlamaış maşallah...
tubiş sen nasıl oldun kuzumm iyileitin mi?
iremm senin kız isimsiz kaldı ne olacakk??
diarcımm yapılan hatanın da böylesiiiiiiiiben olsam o doktora gitmek istemem haklı olarak yani daha bilinçli dikkatli bir doktor bul kendine bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?