- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.521
Valla ben de merak ediyorum Zeynep Hanım on günde kaç olmuş. İddiayı açıyorum. Sizce kaçtır. Beni 2200 anca olmuştur diyorum :))) Senin bebiş de 2900 ya da 3000 olmuştur bir haftada Maşallah. Doğabilir artık:))
teşekkür ederim didoşum,Günaydın kızlarr...
Aynur abla bu cumagideceğim doktora da çok kalabalık oluyormuş randevular bile şimdiden doluu artık hangi doktora denk gelirse gidecemm sonrsı için aldım randevumu da bakalım nasıl olacak..ama hastane güzelmiş doğum yapanlar çok memnunmuş :)
burda rahatım şişliklerim bile azaldı gibi memnunum yani.. eşim de doğumda gelecek inşallah . bu süre çok uzamasın yaa özleriz biz
tubişimmm geçmiş olsun kuzum dikkat et yavruna da kendine de..
fatmişşş, fuli,,, fitoşş nerelerdesinizz??
kızlar ben yrn denize gircem bişey olurmu 20 haftalık oldum.. Sizler girdiniz mi? Biraz araştırdım çogunlukla giriliyor deniyor birkaç kişi demiş dıdımın dıdısı mikrop kapmış bebek ölmüş fln....
canım ben bu sezon denize hiç girmedim. ama benden hamilelliği 10 gün ilerde olan iş yerinde bi arkadaşım var. bu tarafta denize girmişti 1 ay önce. enfeksiyon kaptı denizden. antibiyotikler felan işe yaradı ama enfeksiyon bebeğine geçti. bıngıldağın olduğu yerde kalınlaşma farketti dr. sürekli takipte şimdi. doğduğunda da olursa bu kalınlaşma bebeişinin tepesinden su alıncak. allah korusun denize gireceksen de temiz bi yerde gir canım.
Kızlar ben geldim. 4 gündür yoktum. İnternetim arızalıydı. Geçmişi okudum, bebişler güze güzel büyüorlar maşallah. Didoş, fitoş ne diye bu kadar üzüldünüz bebeklerin kilosuna beimki bir önceki kontrolde 7 günde 300 gr almıştı. İki hafta sonraki kontrolde 400 gr almıştı. Yani benim doktorun demesi yediklerimizle çok da alakalı değil bu kilo işi. Bebeklere belli olmaz canlarım, bakarsınız bir dahaki hafta yarım kilo almış. Hem ikinizinde haftasına göre maşallahı var, daha ne istiyorsunuz :) Takmayın kafanıza paşazadelerimi de sıkmayın :) Mercimek çorbası için bol bol. Denenmiştir. o 300 gr mı mercimeğe borçlu bence kızım :)))
Gelelim bana. Biz iki gün önce hastanelik olduk. Bel ve kasık ağrısıyla acile gittim. Nst ye koydular sancı çıktı. Evet evet bildiğiniz sancı çıktı. Ama ebeler ve nöbetçi doktor doğum başlangıcı değil bu sancılar dediler. Çünkü düzensizdiler. Ama orda yatarken ebenin biri beni o kadar korkuttu ki, ister istemez çocuk gibi ağladım. Nöbeti devrediyordu. Nst kağıdına baktı içeri doğru biri buraya gelsin sancı çizgisi yukarıda dedi. Sonra çıktı gitti. Nöbetçi ebenin gelmesi 10 dakikayı buldu. O sırada ömrümden ömür gitti. Tamam doğsun istiyorum ama en az iki hafta daha sabretmeli kuzum. Küçücük doğsun istemiyorumGelen ebr alttan muayene edip açıklığa bakacaktı. Kesinlikle olmaz ben sezeryan olacağım zaten dedim. Biraz söylendi tabi. O zaman niye geldin der gibi Devlet hastanesşnde ebeler gerçekten çok tecrübeli ama gaddarlar biraz Sanki kadın değiller, hiç doğurmadılar sanki :) Tahilillerim de yapıldı ve bende de hamilelikte ilk defa idrar olu enfeksiyonu çıktı. Ağrıları tetiklermiş bu enfeksion. Ama bende ne yanma var ne başka bir şey. Kanım da sınırın biraz altında çıktı. Ayrıca bende de protein 1+ çıktı. Buna üzüldüm. İdrarında glikoz çıkan var mı. Ben de o da 4 çıktı. Daha öncekilerde negatifti. Sonuçları perşembe günü kendi doktoruma göstereceğim. Hala bel ve kasık ağrım var. İnşallah kuzucuğum sabreder kızlar. Bu arada hastanede yalnız olmak, o nst yi tek başına beklemek çoooook kötü çoook. Eşimi içeri almadılar
Didoş Ankaraya gitmişsin gözün aydın anneciğine kavuşmuşsun canım. Keşke ben de Trabzona gitseydim zamanında. Şimdi uçak da almıyor.
iddayı ufak açtın abla bence Zeynep Narin 2300 ile 2500 arasında olmuştur.:))
bugün gecelik almaya diye çıktım hasan umuta tulum ve badi aldım da geldimm:) görünce dayanamadımm ya çok tatlılar bir de baktım da 6 tane badisi varmış toplam sadece 2 tanesi 0-3 aylıkboylu olacak gibi ya bizim oğlan doğunca alırım artık :))
Slm teyzoslar , kizcem 1455 gr 40 cm olmus pozisyon olarak carprazditansiyonum az yuksek cikti 13/9 3 gun takip et dedi , 3 hafta sonra rapor aktarmami yapcam kismetse diger randevumuz daha erken olacak ve artik nst ye girmeye basliyoruz 32 haftaylsa beraber ,bizden simdilik bu kadar
Hey maşallah kuzuya. (Adını unuttum) hem boyu hem tombik. Tansiyonun da sıcaklardandır belki canım. bir de yorgunken ölçtürme o da çok etkiliyor. Çok yüksek değil ama geçer inşalah canım. nst ye erken almış seni, benimki 35.haftada başladı. Ama seninki daha iyi. Bizim doktor baştan savıyor kesin :))))
yapma yaa valla çok heveslenmiştim mayo aldım bugün elbise gibi o arkadaş ne tarafta girmiş denize? Ben izmitin kandıra ilçeçinde bir koy da gircetim kefken kerpe tarafı ama şimdi yazdıklarını okuyunca hevesim kursağımda kaldı
Günaydın kızlar,nasılsınız,
benim yataktan kalkasım gelmiyo ya karnım acıktı kalkıp yemem lazım ona bile üşeniyorumya birde belim en ufak bi yürümede baya ağrımaya başladı...
yarın randevumuz var sabah 9da oğluşumu görcem....
günaydın kızlar,nasılsınız,
benim yataktan kalkasım gelmiyo ya karnım acıktı kalkıp yemem lazım ona bile üşeniyorumya birde belim en ufak bi yürümede baya ağrımaya başladı...
Yarın randevumuz var sabah 9da oğluşumu görcem....
günaydın fitoşcum eski halimize döndük galiba kendime gelene kadar öğlen oluyo sabahları hiç enerjim olmuyor nedendir acaba
benimde randevum cumartesi 1 aydır görmüyorum oğlumu
balayı dönemi bitti kızlar ilk başlarda ki gibi belirtiler yine başladı , üstüne birde ağırlaşmanın verdiği etkiler yani ilk 3 aydan bir tık daha zor galiba bu dönemlerimiz
kesinlikle daha zor iremcim ilk üç ayda kocaman karınlarımız yoktu şimdi bide oturma kalkma problemleri uykusuzluk ve sıcakkkk basması fena ediyor
günaydın
ben bu ölçümleri çok ciddiye almıyom ama hamilelik takvimine bakıp sevindim yinedebabamız da bana çekmiş boylu olacakmış dedi ama babamız boylu değil kusura bakma çekerse amcası dayısına çekiyo dedim bende abla yorgun olmaya yorgun değildim ama burda sıcak çok hissediliyo denizede yakınız sırf nem sanki hiç bu kadar yandığımı bilmiyom belki o yüzden oldu zaten doktorda takip et 3 gün, 14 ve üstü olursa görüşelim dedi, nst de 32 den sonra başlıyo ve 32 den sonra randevular 2 haftaya bir olacak sevindim ya 3 hafta sonra yine gidecem sonra 2 hafta sonra sonra bir hafta çalışcam tatil başlasınnnn tabi iyice şişmiş olunca tatil denir mi bilmem
şimi işyerinde ölçtürdüm tansiyonumu şimdide düşük 9-6 çıktı :44::44::44: yüksek olmasından iyidir galiba ....
Valla canım 4 haftadır evde oturan biri olaraktan çok sıkıldığımı söyleyebilirim. Ha çalışmak istiyor muyum hayır. Ama gidcek kimsemiz de gelenimiz de olmayınca patladım resmen. Yürümek imkansız artık benim için. oN ADIMDAN SONRA tuvalet aramaya başlıyorum :) Bir de sokakta suyum gelirse diye ödüm kopuyor :)))))) Ama evde dinlenmek gibisi yok. Allah çalışan hamişlerin yardımcısı olsun. Bugün kaç çıktı tansiyonun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?