Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

iddayı ufak açtın abla bence Zeynep Narin 2300 ile 2500 arasında olmuştur.:))

bugün gecelik almaya diye çıktım hasan umuta tulum ve badi aldım da geldimm:) görünce dayanamadımm ya çok tatlılar bir de baktım da 6 tane badisi varmış toplam sadece 2 tanesi 0-3 aylık boylu olacak gibi ya bizim oğlan doğunca alırım artık :))

merhaba kızlar azcık daha iyyim gerçi hala burnum kulaklarım tıkalı ama idare ediyom. şöle bi bakayım dedim ne var ne yok teşekkür ederim didoşum,
bol bol dinlen artık kuzum sen de, öpüyom paşanla seni..

canım ben bu sezon denize hiç girmedim. ama benden hamilelliği 10 gün ilerde olan iş yerinde bi arkadaşım var. bu tarafta denize girmişti 1 ay önce. enfeksiyon kaptı denizden. antibiyotikler felan işe yaradı ama enfeksiyon bebeğine geçti. bıngıldağın olduğu yerde kalınlaşma farketti dr. sürekli takipte şimdi. doğduğunda da olursa bu kalınlaşma bebeişinin tepesinden su alıncak. allah korusun denize gireceksen de temiz bi yerde gir canım.

yapma yaa valla çok heveslenmiştim mayo aldım bugün elbise gibi o arkadaş ne tarafta girmiş denize? Ben izmitin kandıra ilçeçinde bir koy da gircetim kefken kerpe tarafı ama şimdi yazdıklarını okuyunca hevesim kursağımda kaldı

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun bende gelemedim kaç gündür inanın popomu kaldıracak halim yok o kadar yorgun ve enerjisiz hissediyorum kendimi,devlet hastaneleri hep öyle sade ebeleri hemşireleri de öyle takma kafana..ağrıların enfeksiyondandır muhtemelen drunla görüştükten sonra ilaçlarını al hemen birde benim protein 1+ çıkmıştı en son dr bu kadarı sorun değil demişti o yüzden sende üzülme,bebiş hazırlık yapıyor sana heran herşey olabilir ona göre ayağını denk al diyor

birde sizdede varmı bilmiyorum ama ben çok tahammülsüz oldum çok çabuk sinirleniyorum kocama kızıyorum sonra farkediyorum gönlünü alıyorum ama elimde olmuyo böyle okadar bunalıyorum ki bazen üstümü başımı yırtasım geliyo niye böyle oldum ben ya zaman geçmiyo bi türlü,bebeği bırakın artık kendimi taşıyamaz hale geldim allah sonumuzu hayıretsin inş.

Yok canım o kadar olmamıştır bence. Keşke olsa. Bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı. Ebe karnın çok güzel boyutarda dedi :)) Bir kilo vermişim geçen aya göre. Şaştım kaldım bu işe. Tahlillerime baktı enfeksiyonun ilaç gerektirecek boyutlarda değil, ağrıların da bebek baskı yaptığı içindir dedi. Şekerime bile normal dedi yahu, öpesim geldi kadını :) Ama keton değerim 4 olduğu için o iyi değil, vitamin depoların yıkılmış dedi. Kan hapını ikiye çıkarttı. Tabi doktoruna sor dedi. Ayrıca yarınki randevum cumaya ertelenmiş sinir oldum. O gün kızlarımın hatim duası var Nasıl yapacağım bilmiyorum. Önümüzdeki hafta bile ful dolu.

Hasan umut cicilerini sağlıcakla giysin inşallah canım. Öyle oluyor zaten, kendime diye çıkıyorsun çocuklara alıp dönüyorsun. Bence de uzun olacak oğluş, stok yapmaya gerek yok :))

Tuğbacım iyi olmana sevindim canım. Sen biraz narinsin sanırım, dikkat et kendine.

Elifcim, kefken'e geliyormuşsun, ben de izmitteyim, karamürsel plajı mavi bayraklı. Mikropsuz diyyorlar. Ama ben girmeye hiç cesaret edemedim. Haftaya girerim demiştim ama bu Tuğbanın dediklerinden sonra girmem sanırım. Ya da sadece ayaklarını falan sok sende. Neme lazım canım...

Hey maşallah kuzuya. (Adını unuttum) hem boyu hem tombik. Tansiyonun da sıcaklardandır belki canım. bir de yorgunken ölçtürme o da çok etkiliyor. Çok yüksek değil ama geçer inşalah canım. nst ye erken almış seni, benimki 35.haftada başladı. Ama seninki daha iyi. Bizim doktor baştan savıyor kesin :))))

günaydın
ben bu ölçümleri çok ciddiye almıyom ama hamilelik takvimine bakıp sevindim yinede babamız da bana çekmiş boylu olacakmış dedi ama babamız boylu değil kusura bakma çekerse amcası dayısına çekiyo dedim bende abla yorgun olmaya yorgun değildim ama burda sıcak çok hissediliyo denizede yakınız sırf nem sanki hiç bu kadar yandığımı bilmiyom belki o yüzden oldu zaten doktorda takip et 3 gün, 14 ve üstü olursa görüşelim dedi, nst de 32 den sonra başlıyo ve 32 den sonra randevular 2 haftaya bir olacak sevindim ya 3 hafta sonra yine gidecem sonra 2 hafta sonra sonra bir hafta çalışcam tatil başlasınnnn tabi iyice şişmiş olunca tatil denir mi bilmem

Son düzenleme:

ben 21.haftamda cesmede girdim canım bi sıkıntım olmadı hatta haftaya annemler kandıraya gidicek ordada girmeyi düşünüyordum ama yinede bilmiorum sen bilirsin
kefkende deniz anası olmadığında deniz genelde temiz oluyor

şimi işyerinde ölçtürdüm tansiyonumu şimdide düşük 9-6 çıktı :44::44::44: yüksek olmasından iyidir galiba ....

Günaydın kızlar,nasılsınız,
benim yataktan kalkasım gelmiyo ya karnım acıktı kalkıp yemem lazım ona bile üşeniyorum ya birde belim en ufak bi yürümede baya ağrımaya başladı...
yarın randevumuz var sabah 9da oğluşumu görcem....

günaydın fitoşcum eski halimize döndük galiba kendime gelene kadar öğlen oluyo sabahları hiç enerjim olmuyor nedendir acaba

benimde randevum cumartesi 1 aydır görmüyorum oğlumu

günaydın fitoşcum eski halimize döndük galiba kendime gelene kadar öğlen oluyo sabahları hiç enerjim olmuyor nedendir acaba

benimde randevum cumartesi 1 aydır görmüyorum oğlumu

balayı dönemi bitti kızlar ilk başlarda ki gibi belirtiler yine başladı , üstüne birde ağırlaşmanın verdiği etkiler yani ilk 3 aydan bir tık daha zor galiba bu dönemlerimiz

balayı dönemi bitti kızlar ilk başlarda ki gibi belirtiler yine başladı , üstüne birde ağırlaşmanın verdiği etkiler yani ilk 3 aydan bir tık daha zor galiba bu dönemlerimiz

kesinlikle daha zor iremcim ilk üç ayda kocaman karınlarımız yoktu şimdi bide oturma kalkma problemleri uykusuzluk ve sıcakkkk basması fena ediyor

kesinlikle daha zor iremcim ilk üç ayda kocaman karınlarımız yoktu şimdi bide oturma kalkma problemleri uykusuzluk ve sıcakkkk basması fena ediyor

allaha şükür çok büyük sıkıntılarım olmasa bile ayakta iş uzun yapmamalıyım, mutfakta bir yemek anca koyuyorum 2. Si için mola Ağrısından geçtim yoruluyom rengim atıyo benimde ..................

Valla canım 4 haftadır evde oturan biri olaraktan çok sıkıldığımı söyleyebilirim. Ha çalışmak istiyor muyum hayır. Ama gidcek kimsemiz de gelenimiz de olmayınca patladım resmen. Yürümek imkansız artık benim için. oN ADIMDAN SONRA tuvalet aramaya başlıyorum :) Bir de sokakta suyum gelirse diye ödüm kopuyor :)))))) Ama evde dinlenmek gibisi yok. Allah çalışan hamişlerin yardımcısı olsun. Bugün kaç çıktı tansiyonun?

Abla ben alacaklari aldim ama evle ilgili bisey yapmadim yavas yavas onlari hallederim diyorum birde sen gibi tumunu dogum oncesi kullanmacam doguma kadar 5haftam olacak ki ilk haftadan sonra bayram zaten tabi zamaninda gelirse kizim38 den sonra bekle kizi diyolar bu durumda 3 hafta evde olurum

kasım annelerinde biri dün doğum yapmış 27+5 günlük müş daha :18::18::18: daha bir kiloymuş minik şuan küvezdeymiş rabbim sağlıkla kucaklarına aldırsın inşallah ................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…