Kızlar ben geldim. 4 gündür yoktum. İnternetim arızalıydı. Geçmişi okudum, bebişler güze güzel büyüorlar maşallah. Didoş, fitoş ne diye bu kadar üzüldünüz bebeklerin kilosuna beimki bir önceki kontrolde 7 günde 300 gr almıştı. İki hafta sonraki kontrolde 400 gr almıştı. Yani benim doktorun demesi yediklerimizle çok da alakalı değil bu kilo işi. Bebeklere belli olmaz canlarım, bakarsınız bir dahaki hafta yarım kilo almış. Hem ikinizinde haftasına göre maşallahı var, daha ne istiyorsunuz :) Takmayın kafanıza paşazadelerimi de sıkmayın :) Mercimek çorbası için bol bol. Denenmiştir. o 300 gr mı mercimeğe borçlu bence kızım :)))
Gelelim bana. Biz iki gün önce hastanelik olduk. Bel ve kasık ağrısıyla acile gittim. Nst ye koydular sancı çıktı. Evet evet bildiğiniz sancı çıktı. Ama ebeler ve nöbetçi doktor doğum başlangıcı değil bu sancılar dediler. Çünkü düzensizdiler. Ama orda yatarken ebenin biri beni o kadar korkuttu ki, ister istemez çocuk gibi ağladım. Nöbeti devrediyordu. Nst kağıdına baktı içeri doğru biri buraya gelsin sancı çizgisi yukarıda dedi. Sonra çıktı gitti. Nöbetçi ebenin gelmesi 10 dakikayı buldu. O sırada ömrümden ömür gitti. Tamam doğsun istiyorum ama en az iki hafta daha sabretmeli kuzum. Küçücük doğsun istemiyorum
Gelen ebr alttan muayene edip açıklığa bakacaktı. Kesinlikle olmaz ben sezeryan olacağım zaten dedim. Biraz söylendi tabi. O zaman niye geldin der gibi
Devlet hastanesşnde ebeler gerçekten çok tecrübeli ama gaddarlar biraz
Sanki kadın değiller, hiç doğurmadılar sanki :) Tahilillerim de yapıldı ve bende de hamilelikte ilk defa idrar olu enfeksiyonu çıktı. Ağrıları tetiklermiş bu enfeksion. Ama bende ne yanma var ne başka bir şey. Kanım da sınırın biraz altında çıktı. Ayrıca bende de protein 1+ çıktı. Buna üzüldüm. İdrarında glikoz çıkan var mı. Ben de o da 4 çıktı. Daha öncekilerde negatifti. Sonuçları perşembe günü kendi doktoruma göstereceğim. Hala bel ve kasık ağrım var. İnşallah kuzucuğum sabreder kızlar. Bu arada hastanede yalnız olmak, o nst yi tek başına beklemek çoooook kötü çoook. Eşimi içeri almadılar
Didoş Ankaraya gitmişsin gözün aydın anneciğine kavuşmuşsun canım. Keşke ben de Trabzona gitseydim zamanında. Şimdi uçak da almıyor.