- Konu Sahibi antidepresif
- #32.441
içimde bir sıkıntı var offfffffff![]()
kız didoşşş çok az zamanın kaldı senin heyecanlımısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız didoşşş çok az zamanın kaldı senin heyecanlımısın
slm kızlar,az önce geldim doktordan sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim bebekim 2025 gr 45 cm olmuş gelişimi iyi dedi doktor fakat idrar yaparken yanmam var dedim tahlil istedi ve yüksek miktarda protein çıktı birde tansiyonum biraz yüksek seyrediyo bu aralar onu söyledim ordada onaylandı zaten evde ölçüyodum zaten ama bana önce inanmadı tahlilden sonra falan haklıymışsın dedi çok canım sıkıldı yarın tekrar gidicem kan idrar yeniden vericem ne çıkcak bilmiyorum çok moralim bozuldu sanırım diyet yapmak zorunda kalcam.
ay ne güzel alışverişler konuşulmuş :)) benim de bebek küvetim yok, musluğun altında yıkamayı düşünüyorum kara saçlı kızımı :))) 5 liralık çamaşır leğeni neyine etmiyor :)) şaka bir yana yaşadığım ilçede bebek küveti bulamadım, taa izmite gidip almam lazım, hiç uğraşamam. Leğenle idare edeceğim biraz. Artık sadece doğurmaya odakalndım ben, başka bir şey düşünemiyorum. Sabah eşimle konuşuyoruz, iki 3 hafta içinde doğum olabilir 3 kiloyu geçerse diyorum. Saçmalama az daha sık dişini maaş zamanı gelsin en azından diyo :)) ödü kopuyo hastane çok masraf çıkaracak diye :))))) aman gözünü seveyim sık dişini tıka basa ye de şu bebek küveze girmesin ne olur diyo gıcık :))) küvez fiyatlarını öğrenince şok olmuştu.
Ha fuli bu arada ben manuel göğüs pompası aldım. Daha önce kullanmıştım zorluk çekmemiştim. Elektirikli çalışanlar için daha pratik oluyor tabi. Ama ben uzun süre çalışmayı düşünmediğim için, en azından hastanede sütüm gelmezse lazım olur diye manuel aldım. şimdiki yeni doğanları okuyorum da çok azı hemen meme tutuyor, emmeyen sütü gelmeyen çokmuş. Inşallah bunlara gerek kalmaz. Bana sorarsan elektrikli al.
merhabaa kızlar nasılsınız.
Bugün nöbetten çıktığım gibi dr. Gittim raporumu aldımBiten ilaçlarımı yazdırdım. şu ostram var ya kalsiyum için öldürüyor mide bulantısından beni. Gece uyurken içeyim diyom bu sefer de gece ağaz kuruluğu yapıyo
Sonra da iç iç suyu koş tuvalete
Sordum dr.a başka markası yokmuş. Varmış da devlet karşılamıyomuş. Idare etcem artıkın.
Bu arada sizinle de paylaşmıştım daha önce hatta sizden biri de sor bana da de demişti. Alt karın bölgemde zaman zaman adet ağrısı gibi ağrı hissediyom diye. Bu aylardan itibaren normalmiş. Sıkıntı yok yani.
şöle bi geçmişe baktım.
iremim geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda iyiliğini ve şifasını versin hastanızın.
roises maşallahh bebişine canımBu sıcaklar maalesef hamişlerin dengesini bozuyo. Inşallah yarınki test sonuçların iyi çıkar.
aynur abla ay eşine ne güldüm. Adam haklı ama az daha sık dişini kuvöze gerek kalmasınSen diyince aklıma geldi banyo yaparken ne kaçardık o leğenlerden anadan üryan. Klasik türk filmi sahnesi
fulim ben göğüs pompası aventin aldım. Unnadoda indirime girmişti. 3 fonksiyonlu. Manuel, elektrik ve pille çalışıyo. Seyehatlerde felan çok rahat oluyomuş bölesi.
Bebe ürünlerinde ben de sebamede karar verdim. Ama erken daha benim için son aylarda alcam.
Işte böle kızlar. Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyom. Ben yarın da izinliyim. Kendinize dikkat edin![]()
kızlar hepinize günaydınn nasılsınızz??
Ben bugün yine erkenciyimm.. Yarın için randevu alıcam inşallah doktor vardır yoksa pazartesiyi beklemek zorunda kalıcam
Gece boyu karnım ağrıdı ve rüyamda doğum sancısı çekiyordum sonra terden uyandım da biraz rahatladım ya artık iyice doğdu doğacak derken ağrılar rüyamda bile devam ediyor..gece wc ye sıkma sıklığım da arttıı içtiğim iki yudum su.
Bir de ben şunu farkettim kızlarr meyvesuyu içmek (şekerli olduğu için) bana hiç yaramıyorrr o gün hemen alt bölgemde yanma hissediyorum enfeksiyon varsa zaten şekerli gıdalar yaramazmış bilginize.. Bende sadece suya talim edeceğim meyvesuyu filan iççmeyeceğim bir süre
günaydın kızlar.....
başlıycam kocanıza şuan en önemlisi sen ve bebeğin , aç kalacak değil ya yer oturur tv ye bakar hatta evi kirletme arada temizle deGeç gelirse nolur diyon ama erken gelirse en büyük sıkıntı senin olur rahatça git doktorunla görüş şimdiden kimisi son anda kabul etmiyo bir geçmişini sonuçlarını görsün .....
bazen düşündükçe heyecanlanıyorum bazen de sanki doğuracak kişi ben değilmişim gibi geliyor :))
slm canlar,şimdi geldim drdan bugunkü sonuçlar daha iyi çıktı dün 3 + olan protein bugun 1 + çıktı iyi dedi dr birde bi değer biraz fazla çıktı tansiyon meyilin var dedi 10 günlük takip istedi sonuca göre tansiyon ilaçlarına başlanacak tuz kesinlikle yasak yanına bile uğrama dedi öyle yani öldüm sabahtan beri hastanedeyim güya özel hastane bir kan tahlilini 2 bucuk saate veriyolar nasıl iş anlamadım,sizde ne var ne yok yeşilcik sanırım doğum stresin başlamış rüyalarına bile girmeye başladığına göre hiç stres yapma ne güzel en erken sen kurtulcaksın yerinde olmak isterdim hatta keşke yarına doğumum olsa zamanı gelmiş olsada ooff off daha çok var..
bende daha çok varmış gibi geliyor ama zaman nasıl geçiyorrr senin bugün tam 4 haftan kalmışş
slm kızlar anne adayları
bu topiği yeni farkettim
baya hareketliymiş meğer :)
hepimizi allah kurtarsın sağ salim kucağımıza alırız inşallah
bu arada cinsiyeti öğrendik dün bi kızımız olucak hayırlısıyla:)))
slm kızlar anne adayları
bu topiği yeni farkettim
baya hareketliymiş meğer :)
hepimizi allah kurtarsın sağ salim kucağımıza alırız inşallah
bu arada cinsiyeti öğrendik dün bi kızımız olucak hayırlısıyla:)))
kızcelerim selamlar hepinizebiizim bayram tatili yeni bitti bende hoop buraya uctum
bu arada 28.haftama girmişim aman Allahıım:26::26::26::26:saka bir yana dogum yaklasmıs haberim yok tabi öncelik didoşumun aynuur ablamın
![]()
hoşgeldinn kübüşş bende seni düşünüyordum yine kayıplara karıştı ne yapıyor acaba diyordum :)
herkesin karnı burnunda artık yaa sıra sıra doğuracaz kapıda aynur abla ve ben bekliyorum bakalım hangimiz açılışı yapacağız![]()
aynur abla sezeryan olcagından öncelik onun sanırım:18:sonra sengercı normal dogumun ne zaman geleceği belli de olmaz hani
![]()
aksama ne pişirsem kiiiii...sıcakta bısey yenmıyor yaa![]()
onun bebiş 2 hafta geride o yüzden aynı tarihlerde de yapabilir o önce de olabilir. şahsen ben 38. haftada doğsun istiyorum ya yoksa doğuramayacam![]()
ben mervişi 39+4te doğurmustum anaaaaam az daha dogmasa patlayacaktımbakalım emre bey ne zaman teşrif edecek :) gerci 38den önce gelme sakın oğlum diye hergün konusuyorum ama dinler mi bilmem
![]()
senin emre kilosu boyu kaç oldu annesi? kızçen geç geldiyse emre bey hiiççç erken gelmez bence :)) bende oğluma çok bekletmeden gel diyorum ve şu an öyle tekmeler yiyorum ki canım yanıyorr
bugün cuma ya kızlar yoğun heralde pek uğramadılar :44::44:
canım en son 25+5te 950gr üzerideydi boyda 36cm disu an ne durumda sıpa bilmiyorum
son haftalarda o cok bekledgmz tekmeler bile can yakıyor bilirim canım
aman saglıklı oldukalrının göstergesi oldugu için seve eve tekmelenıcz
![]()