- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.401
kızlar iki gündür sebamedin banyo malzemelerine bakıyodum şamuanı yağı pişik kremi banyo köpüğü losyonu bugün butikbebede kampanyaya girmiş piyasadan en az 30 tl ucuza aldım haberiniz olsun kargoda bedava dısarıdan alsam ki e bebek ve hepsiburada ve bikaç eczane sitesinden hesapladım hepsinde ortalama 130-140 tl arası fiyat çıktı ben butik bebeden 89 tl ye + kargo bedva olarak verdim siparişimi almayı düşünen varsa bi baksın derim ben bitek banyo köpüğümü alamadım tükenmişti oda eksik olsun denk gelince alırım
KIzlarr selam nasılsınız..yarın görümcemi istemeye geliyolar cmtesi de nişan var bu hafta sonu yoğun geçecek salı da bebişimi görmeye gidiyorum.. oğluma bi de çağan ismini düşündüm nasıl sizce gerçi eşim söylemesi zor diyo ğ olduğu için ama benim hoşuma gidiyo bakalım son kararımız ne olaacak
canım ben dalin aldım şampuan deterjan türünü ama pişik kremini sebamed düşünüyom dediğin gibi indirimi bayağı iyi ama ben şu 50 lira hediye çeki veriyoya e bebek ona denk getirip bir kaç alacağım var küveti falanda e-bebekten alıp senin indirim miktarına getircem üstüne kargomda olmayacak
selam canım epey yoğunsunuz bu ara isim güzel ama alışmak lazım eğer içine siniyosa alışır eşinde bi müddet sonra
Evet benimde aklıma o geldi bende küvet olayında e bebekte indirim şeysine girerim dedimBide ben gecenlerde marmara forumda e bebekte sıkınıt yaşadım o zamandan beri azcık gıcığım
kızlar göğüs pompası alan varmı ??? Ne aldınız ??? Manuel mi daha iyi elektriklimi ben bilemedim çıkmadım işin içinden bi el atın gariiii
en az 150 lik alışveriş şart olduğu için bir küvet kesmez beni, senin küvet kalıyosa bulaşma e-bebeğe zaten gıcıkmışın
ben aventin kini alcam elektriklisini ama doğumdan sonra ve hala devam ediyosa e-bebekten indirimle 150 ye gelecek
aslında bi küvet kova maşrapa vs resi kaldı ve bi kaç üç beş liralık şeyler muhtemelen jokerden falan alırım yada baska bi e bebek mağazasından
Aslında büyük masraf olarak bi o kaldı benim birde bambu beşiğim dediğin gibi indirim kodunu kapıp 150 ye getirebilirim o indirim bitek interne alışverişindemi geçerli kuzum yaaaa :44::44:
bildiğim kadarıyla mağazalarında da geçerli ama bir günlük pazar öğlen alıyosun o gün kullanmlısın ...............
ben bir tek küvet alcam normal banyoda var kova maşrapa benim evlenirken çeyizim de vardıaslında bi küvet kova maşrapa vs resi kaldı ve bi kaç üç beş liralık şeyler muhtemelen jokerden falan alırım yada baska bi e bebek mağazasından
Aslında büyük masraf olarak bi o kaldı benim birde bambu beşiğim dediğin gibi indirim kodunu kapıp 150 ye getirebilirim o indirim bitek interne alışverişindemi geçerli kuzum yaaaa :44::44:
ben bir tek küvet alcam normal banyoda var kova maşrapa benim evlenirken çeyizim de vardıFileyi alsam mı onu düşünüyom arkadaşım filesiz yıkıyomuş zorlanmıyom diyo belki almam onuda e bebek ten alacaksan hepsini topla indirime denk getir işte 50 lira az değil uyguna geliyo o zaman
ben fileyi şu a101 zamanında almıştım 3 tl miydi 5 tlmiydi hatırlamıyom şimdi o a101 deki küvetlerdede içim kaldıydı heeeee
evet 50 tl ii bi para şimdi ben tekrar bakınayım neleri e bebekten alacaklarıma indirimi kapıp uğraşıveririm bi seferlik çıkar aradan
BENİMDE İÇİMDE KALDI DAHA ERKEN DİYE ALMAMIŞTIM HEMDE İSTEDİĞİM RENK MOR VARDI YA TÜHHH NİYE HATIRLATTIN Kİ
sorma beyaaaa bende alıcaktım uyuz kocam daaa erken erken dediydi alamadıydım
kız 10 lira değildi şimdi en az 20-25 arası sökülcez allahtan e-bebek ve indirimi var içim az ferahlıyo ama mor yok mecbur pembiş alcamGülücüküm kocişine söylede bir indirim atıverin yahu
Ay ne güzel alışverişler konuşulmuş :)) Benim de bebek küvetim yok, musluğun altında yıkamayı düşünüyorum kara saçlı kızımı :))) 5 liralık çamaşır leğeni neyine etmiyor :)) Şaka bir yana yaşadığım ilçede bebek küveti bulamadım, taa İzmite gidip almam lazım, hiç uğraşamam. Leğenle idare edeceğim biraz. Artık sadece doğurmaya odakalndım ben, başka bir şey düşünemiyorum. Sabah eşimle konuşuyoruz, iki 3 hafta içinde doğum olabilir 3 kiloyu geçerse diyorum. Saçmalama az daha sık dişini maaş zamanı gelsin en azından diyo :)) Ödü kopuyo hastane çok masraf çıkaracak diye :))))) Aman gözünü seveyim sık dişini tıka basa ye de şu bebek küveze girmesin ne olur diyo gıcık :))) Küvez fiyatlarını öğrenince şok olmuştu.
ben takım olarak gitti gidiyordan aldım en uygunu orasıydı 50 tl küvet kova maşrafası kargoda bedava hesi buradaya bakmıştım kargoyu 30 tl çıkardılar küvet hariç vazgeçtim almayı düşünüyosan oraya bakabilirsin canım.
Merhaba canımcımm nasılsın oğluşunla bakalım :)) Evet fiyat iyiymiş, bi bakayım ben de. Sağ ol.
Neler yapıyorsun, doktora gittin mi? Nasıl tosunumuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?