Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

KIzlarr selam nasılsınız..yarın görümcemi istemeye geliyolar cmtesi de nişan var bu hafta sonu yoğun geçecek salı da bebişimi görmeye gidiyorum.. oğluma bi de çağan ismini düşündüm nasıl sizce gerçi eşim söylemesi zor diyo ğ olduğu için ama benim hoşuma gidiyo bakalım son kararımız ne olaacak

canım ben dalin aldım şampuan deterjan türünü ama pişik kremini sebamed düşünüyom dediğin gibi indirimi bayağı iyi ama ben şu 50 lira hediye çeki veriyoya e bebek ona denk getirip bir kaç alacağım var küveti falanda e-bebekten alıp senin indirim miktarına getircem üstüne kargomda olmayacak

selam canım epey yoğunsunuz bu ara isim güzel ama alışmak lazım eğer içine siniyosa alışır eşinde bi müddet sonra

evet benimde aklıma o geldi bende küvet olayında e bebekte indirim şeysine girerim dedim bide ben gecenlerde marmara forumda e bebekte sıkınıt yaşadım o zamandan beri azcık gıcığım

kızlar göğüs pompası alan varmı ??? ne aldınız ??? manuel mi daha iyi elektriklimi ben bilemedim çıkmadım işin içinden bi el atın gariiii

en az 150 lik alışveriş şart olduğu için bir küvet kesmez beni, senin küvet kalıyosa bulaşma e-bebeğe zaten gıcıkmışın

kızlar göğüs pompası alan varmı ??? Ne aldınız ??? Manuel mi daha iyi elektriklimi ben bilemedim çıkmadım işin içinden bi el atın gariiii

ben aventin kini alcam elektriklisini ama doğumdan sonra ve hala devam ediyosa e-bebekten indirimle 150 ye gelecek

en az 150 lik alışveriş şart olduğu için bir küvet kesmez beni, senin küvet kalıyosa bulaşma e-bebeğe zaten gıcıkmışın

aslında bi küvet kova maşrapa vs resi kaldı ve bi kaç üç beş liralık şeyler muhtemelen jokerden falan alırım yada baska bi e bebek mağazasından

ben aventin kini alcam elektriklisini ama doğumdan sonra ve hala devam ediyosa e-bebekten indirimle 150 ye gelecek

aslında büyük masraf olarak bi o kaldı benim birde bambu beşiğim dediğin gibi indirim kodunu kapıp 150 ye getirebilirim o indirim bitek interne alışverişindemi geçerli kuzum yaaaa :44::44:

bildiğim kadarıyla mağazalarında da geçerli ama bir günlük pazar öğlen alıyosun o gün kullanmlısın ...............

ben bir tek küvet alcam normal banyoda var kova maşrapa benim evlenirken çeyizim de vardı Fileyi alsam mı onu düşünüyom arkadaşım filesiz yıkıyomuş zorlanmıyom diyo belki almam onuda e bebek ten alacaksan hepsini topla indirime denk getir işte 50 lira az değil uyguna geliyo o zaman

ben fileyi şu a101 zamanında almıştım 3 tl miydi 5 tlmiydi hatırlamıyom şimdi o a101 deki küvetlerdede içim kaldıydı heeeee

evet 50 tl ii bi para şimdi ben tekrar bakınayım neleri e bebekten alacaklarıma indirimi kapıp uğraşıveririm bi seferlik çıkar aradan

BENİMDE İÇİMDE KALDI DAHA ERKEN DİYE ALMAMIŞTIM HEMDE İSTEDİĞİM RENK MOR VARDI YA TÜHHH NİYE HATIRLATTIN Kİ

sorma beyaaaa bende alıcaktım uyuz kocam daaa erken erken dediydi alamadıydım

kız 10 lira değildi şimdi en az 20-25 arası sökülcez allahtan e-bebek ve indirimi var içim az ferahlıyo ama mor yok mecbur pembiş alcam Gülücüküm kocişine söylede bir indirim atıverin yahu

kız 10 lira değildi şimdi en az 20-25 arası sökülcez allahtan e-bebek ve indirimi var içim az ferahlıyo ama mor yok mecbur pembiş alcam Gülücüküm kocişine söylede bir indirim atıverin yahu

valla haklısın bebeğimmm sökülcez şimdi dediğin gibi şu e bebek indirime denk getirim bi kaç parçayı

slm kızlar,az önce geldim doktordan sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim bebekim 2025 gr 45 cm olmuş gelişimi iyi dedi doktor fakat idrar yaparken yanmam var dedim tahlil istedi ve yüksek miktarda protein çıktı birde tansiyonum biraz yüksek seyrediyo bu aralar onu söyledim ordada onaylandı zaten evde ölçüyodum zaten ama bana önce inanmadı tahlilden sonra falan haklıymışsın dedi çok canım sıkıldı yarın tekrar gidicem kan idrar yeniden vericem ne çıkcak bilmiyorum çok moralim bozuldu sanırım diyet yapmak zorunda kalcam.

Ay ne güzel alışverişler konuşulmuş :)) Benim de bebek küvetim yok, musluğun altında yıkamayı düşünüyorum kara saçlı kızımı :))) 5 liralık çamaşır leğeni neyine etmiyor :)) Şaka bir yana yaşadığım ilçede bebek küveti bulamadım, taa İzmite gidip almam lazım, hiç uğraşamam. Leğenle idare edeceğim biraz. Artık sadece doğurmaya odakalndım ben, başka bir şey düşünemiyorum. Sabah eşimle konuşuyoruz, iki 3 hafta içinde doğum olabilir 3 kiloyu geçerse diyorum. Saçmalama az daha sık dişini maaş zamanı gelsin en azından diyo :)) Ödü kopuyo hastane çok masraf çıkaracak diye :))))) Aman gözünü seveyim sık dişini tıka basa ye de şu bebek küveze girmesin ne olur diyo gıcık :))) Küvez fiyatlarını öğrenince şok olmuştu.

Ha fuli bu arada ben manuel göğüs pompası aldım. Daha önce kullanmıştım zorluk çekmemiştim. Elektirikli çalışanlar için daha pratik oluyor tabi. Ama ben uzun süre çalışmayı düşünmediğim için, en azından hastanede sütüm gelmezse lazım olur diye manuel aldım. Şimdiki yeni doğanları okuyorum da çok azı hemen meme tutuyor, emmeyen sütü gelmeyen çokmuş. İnşallah bunlara gerek kalmaz. Bana sorarsan elektrikli al.

Son düzenleme:

ben takım olarak gitti gidiyordan aldım en uygunu orasıydı 50 tl küvet kova maşrafası kargoda bedava hesi buradaya bakmıştım kargoyu 30 tl çıkardılar küvet hariç vazgeçtim almayı düşünüyosan oraya bakabilirsin canım.

Merhaba canımcımm nasılsın oğluşunla bakalım :)) Evet fiyat iyiymiş, bi bakayım ben de. Sağ ol.
Neler yapıyorsun, doktora gittin mi? Nasıl tosunumuz?

Merhaba canımcımm nasılsın oğluşunla bakalım :)) Evet fiyat iyiymiş, bi bakayım ben de. Sağ ol.
Neler yapıyorsun, doktora gittin mi? Nasıl tosunumuz?

az önce geldim canım hemen bi kaç msj yukarda yazmıştım iyi haberlerde var kötü haberlerde bebeim iyiymiş 2025 gr 45 cm olmuş kg almamışım 1 aydır bebiş almış bunlar iyi haberler kötüsü ise idrarda yanmam var deyince tahlil istedi yüksek oranda protein çıktı birde yüksek seyreden tansiyonum var bu aralar dr önce bana inanmadı bileten ölçen aletle ölçyorum evde deyince sonra proteini görüp tansiyonu ölçünce haklıymışsın dedi çok moralim bozuldu yarın tekrar gidip tahlil vercem kan idrar bakalım ne çıkcak bilmiyorum sanırım diyet yapmak zorunda kalcam çünkü sonuçları sıkınıtılı olabilir bilmiyorum ne yapmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…