- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.381
kızlar kızlar napıyosunuz.
yorucu bi gündüzü geride bıraktım. darısı gecenin başına.
ben burdan nöbete geçiyom. bi terslik olmazsa da nöbet ,iznimi tam kullanıcam. p.tesiye kadar yokum. dikkat edin kendinize.
öpüyom sizi
Hahahaha ilahi kuzum öldüm gülmekten. Tamam yola çıkmadan evvel haber ederim yahu :)))) Doğru diyyorsun senin bebiş de doğmuş olur o zamana tabi korumak lazım :))))))
günaydın bebişlerrrr
kızlar günaydınnn nasılsınızzz??? açılışı ben yapıvereyim dedim..
Fitoş doktordan sonra yazmamışsın kız nerelerdesin Alp paşa ne yapıyor?
günaydın kızlar....
Naber tembel annişlerrr geç açmışsınız dükkanı :)))
Günaydın güzel anneler ve minik kuşları...Zeynep Narinle öpüyoruz sizi :))
hehe ben sabah sabah bi sürü iş yaptım da geldim
ne iş yaptın bakalımmm sabah sabah enerjik fuliii :))
ofis işleri bebeğim bayram sebebiyle bi kaç raporumu hazırlamamıştım bugün biraz dinç hissedince kendimi onları aradan çıkardım öğleden sonrada kdv ye giriştimmi işim kolay artık
iyi yapmışsın canım bende dedim yoksa hem ofis işleri hem de o arada eren e bir şeyler mi yaptı :)))
Bende uyudummm ama kuşlarım uyutmadı cak cak cak bende kalkmak zorunda kaldım
hehe yok erenin işlerini evde hallediyom
sende iyi yapmışsın kuzum uyu uyuyabildiğin kadar ben sabahları çok sinirli oluyorum çünkü gece uyuyamıyorum hem sıcaktan hem wc nöbetinden
günaydın iremiommmmmm nasılsın dün yoktunnn merak ettim bebeğimmmm
canım hem işler yoğunda hemde moralimiz bozuktu hastane işleriyle uğraştık biraz, babannemiz beyin kanaması geçirdi salı akşamı hastanede yatıyo şuan bilinci açık ama bir süre müşahade altında tutulmalıymış , tansiyonunu düşürmek için tedavi ediliyo şuan iyi ama doktor bir hafta en az geçmeli demiş, bugün tomografisi var inş. Bir sıkıntı olmaz herşey yolundadır da bir an önce çıkar hastaneden...
Dün ayrıca yattığı yoğun bakımda yeni doğan yoğun bakımda vardı amliyathane de orda rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın anlatmıycam size ama çok etkilendim dün biraz hastanede durdumda , hastane kimseye göre değil hamileye göre hiç değil, rabbim ne düşürsün ne eksikliğini göstersin zor ....
geçmiş olsunn babanneye iremcim allah şifasını versin inşallah tez vakitte..
Hastaneye giden hasta olup da çıkıyo diye boşuna demiyorlar o atmosferin seni nasıl etkilediğini tahmin edebiliyorum canım allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. Sen sıkma canını unutmaya çalışş karnında tepinen sıpanı düşün
canım bu sıcaklar mahvediyo zaten yaa benim terlemekten wc ye gidecek suyum kalmıyo vücutta (tabi yine de sık gitmekten kurtulamıyorum)
canım hem işler yoğunda hemde moralimiz bozuktu hastane işleriyle uğraştık biraz, babannemiz beyin kanaması geçirdi salı akşamı hastanede yatıyo şuan bilinci açık ama bir süre müşahade altında tutulmalıymış , tansiyonunu düşürmek için tedavi ediliyo şuan iyi ama doktor bir hafta en az geçmeli demiş, bugün tomografisi var inş. Bir sıkıntı olmaz herşey yolundadır da bir an önce çıkar hastaneden...
Dün ayrıca yattığı yoğun bakımda yeni doğan yoğun bakımda vardı amliyathane de orda rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın anlatmıycam size ama çok etkilendim dün biraz hastanede durdumda , hastane kimseye göre değil hamileye göre hiç değil, rabbim ne düşürsün ne eksikliğini göstersin zor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?