Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Nöbetci tubişşş bol bol dinlen kuzumm arada telden gir bi ceee diyiver bize hadi bakalım bitirdin nöbetleri de gözün aydın :)

kızlar günaydınnn nasılsınızzz??? açılışı ben yapıvereyim dedim..

Fitoş doktordan sonra yazmamışsın kız nerelerdesin Alp paşa ne yapıyor?

Hahahaha ilahi kuzum öldüm gülmekten. Tamam yola çıkmadan evvel haber ederim yahu :)))) Doğru diyyorsun senin bebiş de doğmuş olur o zamana tabi korumak lazım :))))))

kihkihkihhhhhhhhhhhhhh ablam benim yaaaaaa seviyom seniiii

günaydın bebişlerrrr

günaydın mavişimmmmmmmmmmm

kızlar günaydınnn nasılsınızzz??? açılışı ben yapıvereyim dedim..

Fitoş doktordan sonra yazmamışsın kız nerelerdesin Alp paşa ne yapıyor?

günaydınnnn didoşummmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar....

günaydın iremiommmmmm nasılsın dün yoktunnn merak ettim bebeğimmmm

ne iş yaptın bakalımmm sabah sabah enerjik fuliii :))

ofis işleri bebeğim bayram sebebiyle bi kaç raporumu hazırlamamıştım bugün biraz dinç hissedince kendimi onları aradan çıkardım öğleden sonrada kdv ye giriştimmi işim kolay artık

ofis işleri bebeğim bayram sebebiyle bi kaç raporumu hazırlamamıştım bugün biraz dinç hissedince kendimi onları aradan çıkardım öğleden sonrada kdv ye giriştimmi işim kolay artık

iyi yapmışsın canım bende dedim yoksa hem ofis işleri hem de o arada eren e bir şeyler mi yaptı :)))
Bende uyudummm ama kuşlarım uyutmadı cak cak cak bende kalkmak zorunda kaldım

iyi yapmışsın canım bende dedim yoksa hem ofis işleri hem de o arada eren e bir şeyler mi yaptı :)))
Bende uyudummm ama kuşlarım uyutmadı cak cak cak bende kalkmak zorunda kaldım

hehe yok erenin işlerini evde hallediyom

sende iyi yapmışsın kuzum uyu uyuyabildiğin kadar ben sabahları çok sinirli oluyorum çünkü gece uyuyamıyorum hem sıcaktan hem wc nöbetinden

hehe yok erenin işlerini evde hallediyom

sende iyi yapmışsın kuzum uyu uyuyabildiğin kadar ben sabahları çok sinirli oluyorum çünkü gece uyuyamıyorum hem sıcaktan hem wc nöbetinden

canım bu sıcaklar mahvediyo zaten yaa benim terlemekten wc ye gidecek suyum kalmıyo vücutta (tabi yine de sık gitmekten kurtulamıyorum)

günaydın iremiommmmmm nasılsın dün yoktunnn merak ettim bebeğimmmm

canım hem işler yoğunda hemde moralimiz bozuktu hastane işleriyle uğraştık biraz, babannemiz beyin kanaması geçirdi salı akşamı hastanede yatıyo şuan bilinci açık ama bir süre müşahade altında tutulmalıymış , tansiyonunu düşürmek için tedavi ediliyo şuan iyi ama doktor bir hafta en az geçmeli demiş, bugün tomografisi var inş. Bir sıkıntı olmaz herşey yolundadır da bir an önce çıkar hastaneden...

Dün ayrıca yattığı yoğun bakımda yeni doğan yoğun bakımda vardı amliyathane de orda rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın anlatmıycam size ama çok etkilendim dün biraz hastanede durdumda , hastane kimseye göre değil hamileye göre hiç değil, rabbim ne düşürsün ne eksikliğini göstersin zor ....

geçmiş olsunn babanneye iremcim Allah şifasını versin inşallah tez vakitte..

hastaneye giden hasta olup da çıkıyo diye boşuna demiyorlar o atmosferin seni nasıl etkilediğini tahmin edebiliyorum canım Allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. Sen sıkma canını unutmaya çalışş karnında tepinen sıpanı düşün

sağol canım , akşam eşimin arkadası bırakacaktı eve beni kendi evlerine götürdü böyle evde tek durma diye rabbim bebeklerimizi zamanında sağ salim kucağımıza aldırsın inşallah, eşim bile etkilenmiş en küçük sancıda hastanedeyiz beklemek yok dedi dünki gördüklerinden sonra ....

canım bu sıcaklar mahvediyo zaten yaa benim terlemekten wc ye gidecek suyum kalmıyo vücutta (tabi yine de sık gitmekten kurtulamıyorum)

evet içtiğim su anında fışkırıyo ter olarak ama wc nöbetim eksilmiyo

canım çok çok geçmiş olsun tomografidede birşey çıkmaz inşallah yüreğini ferah tut tedbir amaçlı tutuluyordur beterinden sakınsın rabiim... hastaneler hiçbişzaman iyi değildir ki sağlam giden hasta dönüyor Rabbim herkese acil şifalar versin ve dediğin gibi kimseyi evladı ile sınamasın sende düşünmemeye çalış bitanem bizler kötü olaylardan daha çabuk etkileniyoruz

kızlar iki gündür sebamedin banyo malzemelerine bakıyodum şamuanı yağı pişik kremi banyo köpüğü losyonu bugün butikbebede kampanyaya girmiş piyasadan en az 30 tl ucuza aldım haberiniz olsun kargoda bedava dısarıdan alsam ki e bebek ve hepsiburada ve bikaç eczane sitesinden hesapladım hepsinde ortalama 130-140 tl arası fiyat çıktı ben butik bebeden 89 tl ye + kargo bedva olarak verdim siparişimi almayı düşünen varsa bi baksın derim ben bitek banyo köpüğümü alamadım tükenmişti oda eksik olsun denk gelince alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…