- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.361
ablamm sorma bi heyecan basıyo bi panik bide bazen geçmiyo hissine kapılıyorum dediğin gibi tuttuydu tutmadıydı ekşındı derken nerelere geldik Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh
seb bütün işini bitirdin bende dün eksik listemi bitirdim bişicik kalmamış bi benim lohusa pijamam bide Erenin banyo bakım malzemeleri kalmış onlarıda tamamlayalım başlıycam bende yıkayıp yerleştirmeye sona bırakırsam yapamam gibi geliyo hazır hazır beklesin herşey
benimki de salmazdı canım da. tatili ikiye bölüp yürü bizimkilere diyince "e sen git ben arkadan gelirim" demeye başladıbenim aram ne çok iyi ne çok kötü kayınvalidemlerle. ama bunalıyom. çok kısıtlıyolar bizi. arkadaşlarla buluşcaz bi akşam diyelim ki "daha geleli ne kadar oldu, özlemimiz bitmedi, ne diye gidiyosunuz arkadaşlarınıza" falan diye karışınca, ben kaçıyom artık.
iki kaynanalı derken, kayınvalidenin de kayınvalidesi mi var yanlarında, yoksa cici anne mi var :26:
Bence de hazırla herşeyini. İnsan daha bi rahat oluyor o zaman. Gerçi ben açıp açıp bakıyorum kızımın cicilerine. Kızlarım da öyle. Canı sıkılan beşiğin başına ya da bebeğin çekmecelerine koşuyor. Kızlar büyük bebeklerine giydiriyor kardeşlerinin giysilerini, kundan yapıp bana getiriyor. Annecim böyle mi olacak diyorlar :)) Babamız kızının iki kilo olduğunu öğrenince tamamdır gelsin dedi akşam :))) Bunlara kalsa çıkarıp alacaklar kızı ordan :)))
Senin bebişin odası var ne güzel. Baktıkça bile heyecanlanıyorsundur. Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Erenimize.
lohusa pijama takımı alanlar nerelerden kaça aldınızzzz???? ben netten bakıyorum pek bişey anlamadım bayramda bandırmada sordum 190 tl fiyat çektiler uhhh dedim oharesss dedim hattaaaa
canım çok pahalı satıyorlar ya lohusa olarak sormuyorum önden düğmeli pijama takımı demiştim ve normal bir mağazadan 50 ye almıştım yeri de çok güzel. Lohusa gecelik olarak sorduğumda da 100 lira gibi bir fiyat vermişti başka bir mağaza anlayacağın mağazasına ve markasına göre değişiyor.
valla kime ne kakalarsak yapıyolar resmen görüyolar hamile görüyolar yeni evli herkes kakalamaya çalışıyo bende çarşı pazar gezip bakınım ağırlaşmadan olmıycak böyle dediğin gibi sorayım bende madem
aynen öyle canım hele de istanbulda daha ucuz olması lazım çoğu fabrika orada :) Sen gezin tozun ona göre al :)
Kan sonucum da çıkmış 12.5 :) ilacımı düzenli almamama rağmen artmış değerimSanırım üzüm yememin faydaları :))
lohusa pijama takımı alanlar nerelerden kaça aldınızzzz???? ben netten bakıyorum pek bişey anlamadım bayramda bandırmada sordum 190 tl fiyat çektiler uhhh dedim oharesss dedim hattaaaa
ha haaa ben daha o aşamaya gelmedim kuzum. ama ben kendime en son pijama takımı aldım hamile için olan ı(lohusayla pek fark yok zaten) önden iki düğmeli, beli lastikli, dantelli kurdeleli kokoş bi şey. loya mağazasından 35 tlye aldım.
senin kızları yerim ben yaaa onlardada nasıl bir kerdeş heyecanı vardır şimdi abla olucaklar yeni bebek sevinci falan ne kadar sanslı Zeynep Narin
abla valla eniştem tipinde bizim kocalarda hele ki eniştem 2 kızı var yani doğuma şahit oldu daha önce bizimkiler tecrübesiz ama eniştem bizimkilerden daha heyecanlı bi anda doğurtu vericek seniee tabi oda özledi minik kızını hem çok oldu dimi bebek sevmeyeli
evet odasına giriyorum konuşuyorum sıpamla böyle hazır beklemek hem iyi hemde kötü çünkü zaman odasına girince hiç geçmiyo gibibari kıyafetlerini falan hazırlıyımda zaman geçmiş olsun bizede
Hahaha eniştenin derdi başka dermişim :)))
ahahahahahah doğru bak ben o tarafını hiç düşünmemiştim
Ben önce mağaza mağaza gezdim canım. Fiyatlar 150 den aşağı değildi. Üstelik hiç birini doğumdan sonra giymem ben. Ayıptır söylemesi gecelik meraklısıyımdır ben. Sevmem öyle pijama falan. İnternete baktım, bir tane beğendim 85 liraydı. Gecelik sabahlık. Site arızalı çıktı onu da alamadım. En sonunda gittim pazardan çok güzel bir lohusa pijama ve gecelik aldım. İkisine 45 lira verdim :)) Şimdi üzerine sabahlık arıyorum. Olmadı ince bir hırka alırım. İkisi de kısa kol çünkü.
Çaktırmıyor güya ama ben anlarım :)) Adam da haklı ne yapsın, sekiz ay oldu be ya :)))
bend ekarar verdim abla kullnaışlı günlük bişi alıcam gerek yok lohusa die adlandırmayaçarşı pazar nerde denk getirirsem artık
ayyy 8 ay mıııı hııııııyyyyyyyy bizim serbest yaaa yakında keseriz bizde
Bence de öyle yap. Ne gerek var o kadar paraya. Dediğin gibi hamile görünce bire beş yanına eş herşey.
Aslında 4. aydan sonra bize de serbestti ama ben hep rahatsızım, halsizim, mızmızım, kopuğum bu işlerden :))Ne bileyim, bir türlü gebelikle ilişkiyi aynı anda düşünemiyorum. Diğerlerinde de öyleydi. İster istemez midem bulanıyor düşünüce bile. Benimki pek normal değil biliyorum ama işte karnında bir şey dört dönerken olmuyor o iş :)))) Eşimde Allah binlerce razı olsun, beni anlıyor. Hem böylesi daha iyi. Kırkımızı haftasonu tatiliyle kutlamaya karar verdik :))) Tabi bebişi bırakabilirsek :)))))
ablaaaaa o kırk tarihini ben kesin not alayım bi yere
kendimi ve minnak ailemi koruma altına layım
kızlar kızlar napıyosunuz.
yorucu bi gündüzü geride bıraktım. darısı gecenin başına.
ben burdan nöbete geçiyom. bi terslik olmazsa da nöbet ,iznimi tam kullanıcam. p.tesiye kadar yokum. dikkat edin kendinize.
öpüyom sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?