• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhaba

amniyosentez günüm bugündü ama yaptırmayacağımı bile bile gittim profesöre ultrason bulguları iyi dedi.Herşey normal dedi Allaha çok şükür. Tabiiki kesin değil ama biraz içimizi rahatlatır bu bulgular dedi..

Bir kan testi çıkmış amniyosentez yerine daha çok yeni.Sonuçlar yurt dışına gönderiliyor biraz da pahalımyış.Anneden kan alınıp içinde bebeğin dna parçaları inceleniyormuş down sendromu gibi hastalıkları tespit ediyormuş. Var mı duyan bilen?

ULtrason bulguları iyi çıkınca amniyosentezi asla yaptıramam. Yrn istanbula gideceğiz kan vermeye sonra 2 hafta sonra belli olacak.İnşallah o da iyi çıkar

merhaba

amniyosentez günüm bugündü ama yaptırmayacağımı bile bile gittim profesöre ultrason bulguları iyi dedi.Herşey normal dedi Allaha çok şükür. Tabiiki kesin değil ama biraz içimizi rahatlatır bu bulgular dedi..

Bir kan testi çıkmış amniyosentez yerine daha çok yeni.Sonuçlar yurt dışına gönderiliyor biraz da pahalımyış.Anneden kan alınıp içinde bebeğin dna parçaları inceleniyormuş down sendromu gibi hastalıkları tespit ediyormuş. Var mı duyan bilen?

ULtrason bulguları iyi çıkınca amniyosentezi asla yaptıramam. Yrn istanbula gideceğiz kan vermeye sonra 2 hafta sonra belli olacak.İnşallah o da iyi çıkar

CANIM BENİM BAHSETTİĞİN TESTİ BİLMİYORUM AMA BENCE AMİNOSENTEZDEN DAHA İYİ TABİKİ 2 HAFTA SONRA HERŞEY DAHA İYİ OLUCAK YÜREĞİNİ FERAH TUT BU TESTLER Bİ OLASILIK ZATEN KÖTÜYÜ DÜŞÜNME HERŞEY GÜZEL ÇIKICAK ALLAHIN İZNİYLE :nazar::nazar:

merhaba

merhaba canım hoş geldin.
bahsettiğin kan testini bi tv programında duymuştum ben. ama çevremde yaptıran olmadı hiç, o yüzden bilgim yok. bana dr.um demişti ki eğer bi terslik varsa ultrasondan hemen anlaşılır, inşallah profesörün dediği gibi her şey yolunda gider. kan tahlil sonuçların da iyi gelir.

Teyzeler annem benim battaniyemi ve altın yastığımı bitirdi biliyomusunuzzzzzzz ben çok beğendim bu yüzden annemi habire tepikliyorum :9::9::9::9::9: $1148899_604136622963540_1014880524_n.jpg $1079277_602119003165302_1728129202_n.jpg

CANIM BENİM BAHSETTİĞİN TESTİ BİLMİYORUM AMA BENCE AMİNOSENTEZDEN DAHA İYİ TABİKİ 2 HAFTA SONRA HERŞEY DAHA İYİ OLUCAK YÜREĞİNİ FERAH TUT BU TESTLER Bİ OLASILIK ZATEN KÖTÜYÜ DÜŞÜNME HERŞEY GÜZEL ÇIKICAK ALLAHIN İZNİYLE :nazar::nazar:

merhaba canım hoş geldin.
bahsettiğin kan testini bi tv programında duymuştum ben. ama çevremde yaptıran olmadı hiç, o yüzden bilgim yok. bana dr.um demişti ki eğer bi terslik varsa ultrasondan hemen anlaşılır, inşallah profesörün dediği gibi her şey yolunda gider. kan tahlil sonuçların da iyi gelir.

teşekkür ederim kızlar valla bayramı nasıl geçirdim anlatamam çok şükür bugün biraz olsun rahatladım.Down sendromu belirtisi olan şeyler illaki bir ipucu veriridi dimi sonuçta. İnşallah daha da rahatlaycağız bugünümüze de çok şükürr

teşekkür ederim kızlar valla bayramı nasıl geçirdim anlatamam çok şükür bugün biraz olsun rahatladım.down sendromu belirtisi olan şeyler illaki bir ipucu veriridi dimi sonuçta. Inşallah daha da rahatlaycağız bugünümüze de çok şükürr

verirdi tabiki güzelim sonuçta profesörlerle görüşüyoruz biz illaki bilemeyiz ama onlar ultrasondan yada herhangi bi ihtimalinden anlarlardır ki zaten senin doktorunda sana demiş birşey gözükmüyor diye bu testler formalite işte rabbim sağlıcakla ruhen bedenen sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yawrularımıza

ivet biz bu arada yemek yeik geldik oğluşumla, amma velakin sağlıksız bi yemekti bol hamur işi. doymak için yedik mecbuuurrr :50:

teşekkür ederim inşallah canım, bu gece nöbetçiyim, artık çarşambaya veririm haberlerimi.
oğluşum büyüyo ve her geçen gün farklı hareketlerini hissediyorum. şu son 4-5 gündür, sadece dış duvara deil içerilere vururken de hissediyom sanki :44: ve karnım artık gerilmeye başladı. pehlivanlar gibi yağlanıyom da yağlanıyom :9:
bazen alt karında hafif ağrılar hissediyom. dr. her şey yolunda dediği için çok kafama takıp stres yapmıyom.
oy oy siz doğum çantası hazırlıklarına başladınız di mi :nazar::nazar::nazar: ben de oğlumun çeyizine başladım artık. internetten felan araştırıyom hangi ürün hangi marka.
bugün de bebe bakım ürünlerine bakıyom. şampuan, krem, yağ, sabun felan, siz ne aldınız, burada da bi kamuoyu araştırması yapayım:27:
oy oy oy maşallah paşaya...

Canm ben doğumdan sonra oğlumu götüreceğim çocuk doktoruyla görüştüm geçen gün,sebamed tavsiye etti,ama şampuan ve kompakt sabununu alman yeterli dedi ilk etapta,çünkü bebeğin cildi yağlı mı kuru mu olacak bilemeyiz,onu cilt yapısına göre alırsın,kuru olursa yaı alman gerekir ama yağlı cildi olursa sadece sebamed krem veya losyon işini görür dedi,pişik içinde etrafımdaki herkes saf zeytinyağı öneriyo....ben yarım kiloluk sebamed pompalı şampuan aldım henüz....birde sabun alıcam...
Gerekirse de yağ yada losyon...

Teyzeler annem benim battaniyemi ve altın yastığımı bitirdi biliyomusunuzzzzzzz ben çok beğendim bu yüzden annemi habire tepikliyorum :9::9::9::9::9: Eki Görüntüle 776756 Eki Görüntüle 776757

oh maşallah kerim eren ne şanslısın ne kadar marifetli annen var senin öyle... Hepsi çok güzel olmuş iyi günlerde kullan insallah....

Canm ben doğumdan sonra oğlumu götüreceğim çocuk doktoruyla görüştüm geçen gün,sebamed tavsiye etti,ama şampuan ve kompakt sabununu alman yeterli dedi ilk etapta,çünkü bebeğin cildi yağlı mı kuru mu olacak bilemeyiz,onu cilt yapısına göre alırsın,kuru olursa yaı alman gerekir ama yağlı cildi olursa sadece sebamed krem veya losyon işini görür dedi,pişik içinde etrafımdaki herkes saf zeytinyağı öneriyo....ben yarım kiloluk sebamed pompalı şampuan aldım henüz....birde sabun alıcam...

oh maşallah kerim eren ne şanslısın ne kadar marifetli annen var senin öyle... Hepsi çok güzel olmuş iyi günlerde kullan insallah....

TEŞEKKÜREDERİMMMM GÜLÜCÜKÜM TEYZEMMMM ALP ARKADASIMLA SENDE İYİYMİŞSİNİZ BEN SİZİ ÇOK ÖZLEDİM AMA BİLİYOMUSUN SEN :16::16::16::16::16:

BENİMDE Bİ BANYO MALZEMELERİM TEMİLZİK MALZEMELERİM KALMIŞ EKSİK BİRDE KÜÇÜK BEŞİK ALICAKLARMIŞ ANNEMLER ONLAR KONUŞURKEN DUYDUM SİZİN PEŞİNİZE BİZDEDE HAZIRLIKLAR VAR ARKADAŞIM DÜNYAYA GELSİN BİZDE DOĞUM SIRASINDA YERİMİZİ ALICAZ TEYZECİMMM :emir_bebek::emir_bebek:

verirdi tabiki güzelim sonuçta profesörlerle görüşüyoruz biz illaki bilemeyiz ama onlar ultrasondan yada herhangi bi ihtimalinden anlarlardır ki zaten senin doktorunda sana demiş birşey gözükmüyor diye bu testler formalite işte rabbim sağlıcakla ruhen bedenen sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yawrularımıza

amiinnn aminn inşalah canım

Teyzeler annem benim battaniyemi ve altın yastığımı bitirdi biliyomusunuzzzzzzz ben çok beğendim bu yüzden annemi habire tepikliyorum :9::9::9::9::9: Eki Görüntüle 776756 Eki Görüntüle 776757
çok bağırıp tepikleme kerim eren yiğenim, valla benim oğlan duyarsa başımın etini yir yir, hani bana anne diye :9:
senin anan becerikli oğlum, maşallahhh :nazar: güle güle iyi günlerde kullan canım benim...:16:

teşekkür ederim canım.
ben de hep sebamed duydum, dermatolojik olarak en iyi oymuş. çevremde de kullanan var. losyon yağ konusunda söylediğin iyi oldu, onu da doğumdan sonra Dr.a danışırım:34:
diğer forumlarda da hep alt açmada evde isen ıslak pamuk ve zeytinyağ kullan demişler. hatta bi kaç tanesi zeytinyağını kaynat, soğut öyle kullan demiş.
ama dışarıda yolculukta veya gezmede, Nivea ve uni yeni doğan ıslak mendillerini önermişler. pişik olursa da mustela veya bepanten demişler. benim araştırmalarım da bu yönde :34:

iyyiz fatmam sen nasılsın.
sıcak demişsiniz ya, gelin buraklara püfür püfür, hava da bulutlu rüzgarlı. geceleri üşümeye bile başladık biz :18:
çalışmak bana bile şimdiden zor geliyor, hele nöbetler

ayyy kuzum ya valla ikinci cocuğu kışa denk getirmek lazım nedir bu ya istanbul yanıyorr gece gündüz farketmiyor

TEŞEKKÜREDERİMMMM GÜLÜCÜKÜM TEYZEMMMM ALP ARKADASIMLA SENDE İYİYMİŞSİNİZ BEN SİZİ ÇOK ÖZLEDİM AMA BİLİYOMUSUN SEN :16::16::16::16::16:

BENİMDE Bİ BANYO MALZEMELERİM TEMİLZİK MALZEMELERİM KALMIŞ EKSİK BİRDE KÜÇÜK BEŞİK ALICAKLARMIŞ ANNEMLER ONLAR KONUŞURKEN DUYDUM SİZİN PEŞİNİZE BİZDEDE HAZIRLIKLAR VAR ARKADAŞIM DÜNYAYA GELSİN BİZDE DOĞUM SIRASINDA YERİMİZİ ALICAZ TEYZECİMMM :emir_bebek::emir_bebek:

biz de sizi çok ösledik yaaaaaa....
Ben evde paso yatıyorum,didoş diyodu ya uykular geri geldi diye aynen bende öyle oldu,ilk başlardaki gibi sürekli uyukluyorum...
Bizde baya eksik var ya,kıyafetlerimiz ilk zamalar için tamam sayılır,ama biraz büyük te almak lazım,arabamız beşiğimiz hiç bişeyimiz yok daha...:(gerçi biz beğendik,bir gün içinde alınır nasılsa...

evet cnm bende o evham cok vardı ama şükür artık cok takılmıyorum, Allah a emanet diyoru...senin kilo alımı ne alemde ben 74 oldum...bakalım daha ne kadar alcam...

abla ya hala miden bulanıyo demek,kıyamam ya,doğumdan sonra eşin hastaneye güzel yemeklerle tatlılarla gelsin söyle hasret kaldın valla,bende eşime sakın bana çiçek getirme,tatlı getir diyorum...

o kadın da fazla salmış kendini.. Allah korusun bebeğe gecmesinden korkarım ben... Ama benim normal yediklerimle yüksek çıkmadı şekerim,o yüzden biraz rahatladım...

Fitoşumm benim kilo 71.5-72 arasında geziyor doktora gidince farklı evde farklı çıkıyor ama çok fazla artış yaşamıyorum sanki :)

merhaba

selam hoşgeldin diarcımm prof. güzel şeyler demiş bak ne güzel için rahatlamıştır o kan testini hiç duymadım ama dedikleri gibi dna incelemesi ise daha net sonuç verir ve inşallah ordan da güzel haberler gelecek :34:

İremm aldığın bebek arabasını gördümm güle güle kullanın inşallah. Fiyatını ve markasını yazmamışsın kaça aldınn??

Fulii battaniye de pek güzel olmuş maşallah bizim oğlanlar kıskanacak :9::9:

fatmaa sen nasılsın canımm pek uğramaz oldun buralara oğluşumuz nasılll? Bu arada serap nasıl olduu o da ekim annelerinde takılıyor:44::44:

Tubiş ben oğluşa henüz bakım ürünlerinden bir şey almadım pişik kremi ya da losyon yağ vs almadım. sadece şampuanı var sabunu bile yok siz diyince hatırladım :)) Pişik için bir tane sitede okumuştum doğal evde kendimiz pişik kremi yapabiliriz. BUnun için gerekli malzeme mısır nişastası ve güzel kokan bir koku (lavanta yağı gibi) karıştırıyorsun ve rahat kullanabileceğin bir kaba döküyorsun hepsi bu :)) Ben denemedim ama deneyebilirim :34:

günaydın teyzoşlarımmm ve minik arkidişlerim, nasılsınızzz....
bugün de ben yazayım size dedim. zira annem nöbetten çıktı kahvaltı yapıyo, o yisin sora bana da gelsin mamalar.
biz bugün ayrıntılı ultrasona gidiyozzz, annemle babam uzun uzun beni seyretcekler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hepiciğinizi çoookkkk öpüyorum, görüşmek üzere :3:

Kızlar ya bu arada benim 2-3 gündür acayip ağrılarım var sol kasığıma ağrı giriyor sonra karnıma sürekli ağrı giriyr bazen bu adet ağrısına da benziyor gecelerigündüzleri sızlanıp duruyorum doğum ağrısı değildir diye düşünüyorum ama ya öyle birşeyse diye de düşünmeden edemiyorum.
Bİr de çok özel olacak ama o özel bölgede sanki bir yumuşama var :44::44::44: bunun bir sıkıntısı olur mu ki???

Back