- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.221
merhaba
amniyosentez günüm bugündü ama yaptırmayacağımı bile bile gittim profesöre ultrason bulguları iyi dedi.Herşey normal dedi Allaha çok şükür. Tabiiki kesin değil ama biraz içimizi rahatlatır bu bulgular dedi..
Bir kan testi çıkmış amniyosentez yerine daha çok yeni.Sonuçlar yurt dışına gönderiliyor biraz da pahalımyış.Anneden kan alınıp içinde bebeğin dna parçaları inceleniyormuş down sendromu gibi hastalıkları tespit ediyormuş. Var mı duyan bilen?
ULtrason bulguları iyi çıkınca amniyosentezi asla yaptıramam. Yrn istanbula gideceğiz kan vermeye sonra 2 hafta sonra belli olacak.İnşallah o da iyi çıkar
merhaba
amniyosentez günüm bugündü ama yaptırmayacağımı bile bile gittim profesöre ultrason bulguları iyi dedi.Herşey normal dedi Allaha çok şükür. Tabiiki kesin değil ama biraz içimizi rahatlatır bu bulgular dedi..
Bir kan testi çıkmış amniyosentez yerine daha çok yeni.Sonuçlar yurt dışına gönderiliyor biraz da pahalımyış.Anneden kan alınıp içinde bebeğin dna parçaları inceleniyormuş down sendromu gibi hastalıkları tespit ediyormuş. Var mı duyan bilen?
ULtrason bulguları iyi çıkınca amniyosentezi asla yaptıramam. Yrn istanbula gideceğiz kan vermeye sonra 2 hafta sonra belli olacak.İnşallah o da iyi çıkar
CANIM BENİM BAHSETTİĞİN TESTİ BİLMİYORUM AMA BENCE AMİNOSENTEZDEN DAHA İYİ TABİKİ 2 HAFTA SONRA HERŞEY DAHA İYİ OLUCAK YÜREĞİNİ FERAH TUT BU TESTLER Bİ OLASILIK ZATEN KÖTÜYÜ DÜŞÜNME HERŞEY GÜZEL ÇIKICAK ALLAHIN İZNİYLE
merhaba canım hoş geldin.
bahsettiğin kan testini bi tv programında duymuştum ben. ama çevremde yaptıran olmadı hiç, o yüzden bilgim yok. bana dr.um demişti ki eğer bi terslik varsa ultrasondan hemen anlaşılır, inşallah profesörün dediği gibi her şey yolunda gider. kan tahlil sonuçların da iyi gelir.
teşekkür ederim kızlar valla bayramı nasıl geçirdim anlatamam çok şükür bugün biraz olsun rahatladım.down sendromu belirtisi olan şeyler illaki bir ipucu veriridi dimi sonuçta. Inşallah daha da rahatlaycağız bugünümüze de çok şükürr
oy oy oy maşallah paşaya...ivet biz bu arada yemek yeik geldik oğluşumla, amma velakin sağlıksız bi yemekti bol hamur işi. doymak için yedik mecbuuurrr
teşekkür ederim inşallah canım, bu gece nöbetçiyim, artık çarşambaya veririm haberlerimi.
oğluşum büyüyo ve her geçen gün farklı hareketlerini hissediyorum. şu son 4-5 gündür, sadece dış duvara deil içerilere vururken de hissediyom sanki :44: ve karnım artık gerilmeye başladı. pehlivanlar gibi yağlanıyom da yağlanıyom
bazen alt karında hafif ağrılar hissediyom. dr. her şey yolunda dediği için çok kafama takıp stres yapmıyom.
oy oy siz doğum çantası hazırlıklarına başladınız di miben de oğlumun çeyizine başladım artık. internetten felan araştırıyom hangi ürün hangi marka.
bugün de bebe bakım ürünlerine bakıyom. şampuan, krem, yağ, sabun felan, siz ne aldınız, burada da bi kamuoyu araştırması yapayım
Teyzeler annem benim battaniyemi ve altın yastığımı bitirdi biliyomusunuzzzzzzz ben çok beğendim bu yüzden annemi habire tepikliyorumEki Görüntüle 776756 Eki Görüntüle 776757
oy oy oy maşallah paşaya...
Canm ben doğumdan sonra oğlumu götüreceğim çocuk doktoruyla görüştüm geçen gün,sebamed tavsiye etti,ama şampuan ve kompakt sabununu alman yeterli dedi ilk etapta,çünkü bebeğin cildi yağlı mı kuru mu olacak bilemeyiz,onu cilt yapısına göre alırsın,kuru olursa yaı alman gerekir ama yağlı cildi olursa sadece sebamed krem veya losyon işini görür dedi,pişik içinde etrafımdaki herkes saf zeytinyağı öneriyo....ben yarım kiloluk sebamed pompalı şampuan aldım henüz....birde sabun alıcam...
Gerekirse de yağ yada losyon...
oh maşallah kerim eren ne şanslısın ne kadar marifetli annen var senin öyle... Hepsi çok güzel olmuş iyi günlerde kullan insallah....
verirdi tabiki güzelim sonuçta profesörlerle görüşüyoruz biz illaki bilemeyiz ama onlar ultrasondan yada herhangi bi ihtimalinden anlarlardır ki zaten senin doktorunda sana demiş birşey gözükmüyor diye bu testler formalite işte rabbim sağlıcakla ruhen bedenen sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yawrularımıza
yanıyoz kavruluyoz siz nabıosunuz
çok bağırıp tepikleme kerim eren yiğenim, valla benim oğlan duyarsa başımın etini yir yir, hani bana anne diyeTeyzeler annem benim battaniyemi ve altın yastığımı bitirdi biliyomusunuzzzzzzz ben çok beğendim bu yüzden annemi habire tepikliyorumEki Görüntüle 776756 Eki Görüntüle 776757
oy oy oy maşallah paşaya...
Canm ben doğumdan sonra oğlumu götüreceğim çocuk doktoruyla görüştüm geçen gün,sebamed tavsiye etti,ama şampuan ve kompakt sabununu alman yeterli dedi ilk etapta,çünkü bebeğin cildi yağlı mı kuru mu olacak bilemeyiz,onu cilt yapısına göre alırsın,kuru olursa yaı alman gerekir ama yağlı cildi olursa sadece sebamed krem veya losyon işini görür dedi,pişik içinde etrafımdaki herkes saf zeytinyağı öneriyo....ben yarım kiloluk sebamed pompalı şampuan aldım henüz....birde sabun alıcam...
Gerekirse de yağ yada losyon...
oh maşallah kerim eren ne şanslısın ne kadar marifetli annen var senin öyle... Hepsi çok güzel olmuş iyi günlerde kullan insallah....
napıyonuz hatunlarrrrrr
iyyiz fatmam sen nasılsın.
sıcak demişsiniz ya, gelin buraklara püfür püfür, hava da bulutlu rüzgarlı. geceleri üşümeye bile başladık biz :18:
çalışmak bana bile şimdiden zor geliyor, hele nöbetler
TEŞEKKÜREDERİMMMM GÜLÜCÜKÜM TEYZEMMMM ALP ARKADASIMLA SENDE İYİYMİŞSİNİZ BEN SİZİ ÇOK ÖZLEDİM AMA BİLİYOMUSUN SEN
BENİMDE Bİ BANYO MALZEMELERİM TEMİLZİK MALZEMELERİM KALMIŞ EKSİK BİRDE KÜÇÜK BEŞİK ALICAKLARMIŞ ANNEMLER ONLAR KONUŞURKEN DUYDUM SİZİN PEŞİNİZE BİZDEDE HAZIRLIKLAR VAR ARKADAŞIM DÜNYAYA GELSİN BİZDE DOĞUM SIRASINDA YERİMİZİ ALICAZ TEYZECİMMM
evet cnm bende o evham cok vardı ama şükür artık cok takılmıyorum, Allah a emanet diyoru...senin kilo alımı ne alemde ben 74 oldum...bakalım daha ne kadar alcam...
abla ya hala miden bulanıyo demek,kıyamam ya,doğumdan sonra eşin hastaneye güzel yemeklerle tatlılarla gelsin söyle hasret kaldın valla,bende eşime sakın bana çiçek getirme,tatlı getir diyorum...
o kadın da fazla salmış kendini.. Allah korusun bebeğe gecmesinden korkarım ben... Ama benim normal yediklerimle yüksek çıkmadı şekerim,o yüzden biraz rahatladım...
merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?