- Konu Sahibi antidepresif
- #32.181
SEnin kız kilosunu almıştır annesi artık son ayı kilo alma vakti geldi :) az kilolu doğsa da zaten sıkıntı değil ki abla sen emzirir beslersin onu herkes tombiş doğmadı ya anasının karnından :)
Ağrılarım var demişisn ya geçti mi onlar yoksa doğurdum da geldim deme :)) Ultrason resmi ile gerçek hali yine farklı olur ama yine de annelik işte ah bir yüzünü dönse de görsem kuzumu diyoruz.
Bu haftayı iple çekiyorum ya doktor çatı muayenesi yapar diye düşünüyorum ya bir yandan da korkuyorumm:18::18::18::18:
bayramdan beri çok hareketli kuzum geceleri uyutmaz oldu herkes diyordu da benimki niye o kadar hareketli değil diye düşünüyordum ama çok da heveslenilecek bir şey değilmiş onu anladım
Fitoşumm naber nasılsınnnn???
lyiyim didoşum sen nasılsın?
Okudğum kadarıyla senin paşada iri gidiyo,oruç alp te öyle,tahminimce 2000 e yaklaşmıştır 2hafta öncesinden beri,dr iri bi bebek ama normalin üstünde bi irilik degil dedi,yinede ben korkmaya başladım,doğuma kadar kaç olur diye cok merak ediyorum,çok kilolu olsun diye de heveslenmiyorum,cünkü doğurması var,ben normal istiyorum cünkü,tabi önce hayırlısı ama iri olursa normal doğum nasıl olcak diye de düşünmeden edemiyorum....
Bu arada suni sancı istiyebiirim demişsin,ama suni sancı bildiğin doğum sancısı değil canm malesef,doğum sancısından cok daha siddetli bişey... 6saat cektim onu,bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum canm,bence kendi sancını bekle...