- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.201
günaydın annişler nasılsınızzz ben aranızdan bayramlaşmadan kaçmıştım kusura bakmayın geçmiş bayramınızı kutlarım yawrucanlarımmmmm
ahanda kaçaklardan biri geldiiii
günaydın şeker nasılsınnn..
senin de bayramın kutlu olsun bacım..
iyiyim bebeğim bayram üstü çok yoğunluk vardı giremedim şimdi attım kendimi yamacınıza
sen nasılsın yawrummm
biz yarın ayrıntılı ultrasona gidiyoz oğlumla...
iyyiz kuzummmla büyüyoruz
ayın 6sında kontrolümüz vardı, çok güzel geçti. yalnız oğlum çok muzur, takım taklavat ne varsa yaydı ulu orta ultrasondaçarşaf gibi şeyinin resmi de var artık elimizde
Slm kızlar nassınız bakalım dolu dolu bir bayram tatilinden sonra hepinize öpücüklerrrBen geldim iş başı yaptım ve hemen nette aldım soluğu , bir iş karıştırdım ya hadi hayırlısı hakkımda Ben kızçemin bebek arabasını aldım ahada bu Eki Görüntüle 776647 ama yurtdışından geleceği için 50 günü bulacak doğuma anca gelecek inş. Kazıklanmazsam
hoş geldin bacım. Biz de öpüyoz seni çok çok
Rengi çok güzel, kırmızı rengi ben de çok seviyorum bebek eşyalarında. Kullanışı da anca kullanınca belli olur. Güle güle kullanın canım.
Facebook üzerinden mi aldın canım. Benim arkadaşım da böle yurtdışından gelen ürünlerin satışını yapan kadından ürünler almıştı internet üzerinden. Hem bebek için hem kendi için. ürün sağ sağlim eline ulaştı. Sadece resimdekinden biraz renk tonlarında farklılık olabiliyor.
evet cnm bende o evham cok vardı ama şükür artık cok takılmıyorum, Allah a emanet diyoru...senin kilo alımı ne alemde ben 74 oldum...bakalım daha ne kadar alcam...Sen korkularından hiç kurtulamadın abla merak etme Bizim kızımız sağlıkla doğacak ve küveze gerek kalmadan evine gidecek. Doğumda yalnız olmak eminim hoş değildir ama bir şekilde o da atlatılır yine kızların var en azından destek olurlar sana tabi sen yine anneliğini yaparsın
Canım çok bozmamışsın ki diyetini rahat ol biraz da canının istediklerinden yemek çok zararlı olmaz. Yine dikkat edersin sen. Benim yediğim tatlının haddi hesabı yoktur ya bilmiyorum bebek etkileniyor mu. Sende evhamlısın bak çok evham yapma rahat ol Alp paşamız da tosun gibi maşallah
abla ya hala miden bulanıyo demek,kıyamam ya,doğumdan sonra eşin hastaneye güzel yemeklerle tatlılarla gelsin söyle hasret kaldın valla,bende eşime sakın bana çiçek getirme,tatlı getir diyorum...Ay Allah razı olsun kızlar. Allah güzel kalbinize göre versin herşeyi. Aslında çok takmamaya çalışıyorum ama olmuyor galiba. Fitoşcum, 2500 olsa takla atarım valla :)) ma sanmıyorum belki 1900 anca olmuştur. Çünkü ben hiç yiyemedim, vitaminleri de içemedim. Ne yesem midemde zehir oluyor. Yasak olmasına rağmen makarna pilav yemeye çalıştım, en azından midemi yakmıyorlar. Yoksa açlıktan ölebilirim. Kuru fasulye, mercimek çok güzel geliştiriyor bebeği ama yiyince ölecek gibi oluyorum. Neyse salı günü göreceğiz bakalım. Didoşum, inşallah dediğin gibi olur. Kolayca üstesinden geliriz herşeyin. Allahtan kızlarım büyük ve çok isteklier. Eşime derdimi anlatamıyorum. Hiç hastalığımı yatakta geçirmedim hep kşturdum, işlerimi ihmal etmedim, naz yapmadım, herşeye yetiştim diye beni turp gibi sanıyor. Yanında bir kere ah demiş değilim. Mizacım bu. Bir size anlatıyorum burda. Başkalarına karşı hep güçlü göründüm. Ama galiba yanlış yaptım. En iyisi yatıp kalmak emirler yağdırmak onu bunu istemekmiş :)))) Şimdi karnım ağrıyor diyorum gülüyorlar, sana birşey olmaz turp gibisin diyorlar :))) Ama ne varsa insanın evladında var. Az ağlayacak gibi olsam biri başımı okşuyor, öbürü ayaklarıma masaj yapıyor, büyük kızım her sabah kahvaltı hazırlıyor...İyi ki vermiş Rabbim onları bana...
Bu arada benim tokluk şekerim 150 çıktı. Ama hiç de takmıyorum kafaya. Tok olduğum da neydi biliyormusun, bir bardak süt, bir çay kaşığı pekmez. Sadece bunları yiyip iki saat sonra test yaptırdım sonuç 150. Daha ne yapayım ben. Eylül annelerinde bir kadında şeker var bebeği 36.haftasında 4000 gr dan fazla. Kadın umursamıyor bile. Galiba kilolu oluşu onu mutlu ediyor. Benim kızım bu kadar yüksek şekere hiç etkilenmemiş olacak ki kilosu çok değil. En azından bunla teselli oluyorum :)))) Herhalde şeker etkileseydi onu az biraz kilosu fazla olurdu.
Selam kızlar nasılsınız bakalım?
Ben size demedim galiba,ablam da hamile,9 haftalık falan oldu... Rabbim şimdi nasip etti işte... 4yıldır istiyodu...olmuyodu,zamanı varmış demekki...
Bir de biz ünv.de 3 ev arkadaşıydık,biri nisanda doğum yaptı,nasipse ekimde ben,ve üçüncümüzde cok taze hamiş.bugün gidecekti dr.a.. Bi arayayım bakim onu...
iyyiz tatlım, peşiniz sıra geliyoz. senin de geçmiş bayramın kutlu olsunslm topiğin güzel hatunları nasılsınız nasıl geçti tatiliniz bu arada geçmiş bayramınızı kutluyorum giremedim misafirlerim vardı malum kusura bakmayın emi,benim ağrılarım artmaya başladı nerdeyse yürümekte bile zorlanıyorum allah sonumuzu hayır etsin inş.
Ben size demedim galiba,ablam da hamile,9 haftalık falan oldu... Rabbim şimdi nasip etti işte... 4yıldır istiyodu...olmuyodu,zamanı varmış demekki...
Bir de biz ünv.de 3 ev arkadaşıydık,biri nisanda doğum yaptı,nasipse ekimde ben,ve üçüncümüzde cok taze hamiş.bugün gidecekti dr.a.. Bi arayayım bakim onu...
hoşgeldiniz kızlar.
iyyiz tatlım, peşiniz sıra geliyoz. senin de geçmiş bayramın kutlu olsun
sizler 30 lu haftalara girdinizartık iyice ağırlaşmışsınızdır. allahım hayırlısı ile tamamına erdirsin hepimizi..
hoş geldin fitoşum. uzun zamandır denk gelemiyoduk.
ablanın hamişliği de hayırlı olsun ne güzel teyze de olcaksın. ben sadece hala olbiliyom oda taaa ne zaman. benim erkek kardeşim daha 20 yaşında
zaten bizim yaş grubu paso doğuruyo, benim çevrem de hamile doğuran felan dolu
hayırlı olsun canım aynı anda teyzede olcaksın demekki artık seninkiyle birlikte büyürler sen tecrübelerini paylaşırsın ablanla artık :))
hoşgeldiniz kızlar.
iyyiz tatlım, peşiniz sıra geliyoz. senin de geçmiş bayramın kutlu olsun
sizler 30 lu haftalara girdinizartık iyice ağırlaşmışsınızdır. allahım hayırlısı ile tamamına erdirsin hepimizi..
hoş geldin fitoşum. uzun zamandır denk gelemiyoduk.
ablanın hamişliği de hayırlı olsun ne güzel teyze de olcaksın. ben sadece hala olbiliyom oda taaa ne zaman. benim erkek kardeşim daha 20 yaşında
zaten bizim yaş grubu paso doğuruyo, benim çevrem de hamile doğuran felan dolu
gözünüz aydın kız teyze oluyon ha
sağol tubişim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...
Evet uzun zamandır görüşemedik seninle...biz topaç gibi olduk,yuvarlanarak gidiyoruz artık,şişlikler başladı,bi parmak arası terlik giyip dolaşıyorum...canta hazırlama telaşım başladı bi kaç eksik var onları da alıp yıkayıp ütüleyip hazırlıcam cantamızı...
Sen de ne var ne yok ayrıntılıya gidlyosun sanırım.. Hadi bakalım hayırlı haberlerle dön insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?