Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

iyiyim bebeğim bayram üstü çok yoğunluk vardı giremedim şimdi attım kendimi yamacınıza

sen nasılsın yawrummm

iyyiz kuzummmla büyüyoruz
ayın 6sında kontrolümüz vardı, çok güzel geçti. yalnız oğlum çok muzur, takım taklavat ne varsa yaydı ulu orta ultrasonda çarşaf gibi şeyinin resmi de var artık elimizde

biz yarın ayrıntılı ultrasona gidiyoz oğlumla...

OOYY MAŞŞALLAHHH BENİM YAKIŞIKLI YİĞENİMEEEEE YESİN ONU TEYZESİ YESİNNN

BENDE AZ ÖNCE ALDIM RANDEVUMU 23/08 AKŞAM

Slm kızlar nassınız bakalım dolu dolu bir bayram tatilinden sonra hepinize öpücüklerrr Ben geldim iş başı yaptım ve hemen nette aldım soluğu , bir iş karıştırdım ya hadi hayırlısı hakkımda Ben kızçemin bebek arabasını aldım ahada bu ama yurtdışından geleceği için 50 günü bulacak doğuma anca gelecek inş. Kazıklanmazsam

hoş geldin bacım. biz de öpüyoz seni çok çok
rengi çok güzel, kırmızı rengi ben de çok seviyorum bebek eşyalarında. kullanışı da anca kullanınca belli olur. güle güle kullanın canım.
facebook üzerinden mi aldın canım. benim arkadaşım da böle yurtdışından gelen ürünlerin satışını yapan kadından ürünler almıştı internet üzerinden. hem bebek için hem kendi için. ürün sağ sağlim eline ulaştı. sadece resimdekinden biraz renk tonlarında farklılık olabiliyor.

evet face den aldım resmen % 50 indirimli geliyo renginde olsun tek sorunu başımla beraber valla Ya birincisi travel sistem olması hoşuma gitti diğer yönüde tekerleri arkalar büyük ve oto koltuğuda dahil 3 parça türkiyeden asla alamazdım bu fiyata

evet cnm bende o evham cok vardı ama şükür artık cok takılmıyorum, Allah a emanet diyoru...senin kilo alımı ne alemde ben 74 oldum...bakalım daha ne kadar alcam...
abla ya hala miden bulanıyo demek,kıyamam ya,doğumdan sonra eşin hastaneye güzel yemeklerle tatlılarla gelsin söyle hasret kaldın valla,bende eşime sakın bana çiçek getirme,tatlı getir diyorum...

o kadın da fazla salmış kendini.. Allah korusun bebeğe gecmesinden korkarım ben... Ama benim normal yediklerimle yüksek çıkmadı şekerim,o yüzden biraz rahatladım...

slm topiğin güzel hatunları nasılsınız nasıl geçti tatiliniz bu arada geçmiş bayramınızı kutluyorum giremedim misafirlerim vardı malum kusura bakmayın emi,benim ağrılarım artmaya başladı nerdeyse yürümekte bile zorlanıyorum allah sonumuzu hayır etsin inş.

Selam kızlar nasılsınız bakalım?
Ben size demedim galiba,ablam da hamile,9 haftalık falan oldu... Rabbim şimdi nasip etti işte... 4yıldır istiyodu...olmuyodu,zamanı varmış demekki...

Bir de biz ünv.de 3 ev arkadaşıydık,biri nisanda doğum yaptı,nasipse ekimde ben,ve üçüncümüzde cok taze hamiş.bugün gidecekti dr.a.. Bi arayayım bakim onu...

hayırlı olsun canım aynı anda teyzede olcaksın demekki artık seninkiyle birlikte büyürler sen tecrübelerini paylaşırsın ablanla artık :))

hoşgeldiniz kızlar.
iyyiz tatlım, peşiniz sıra geliyoz. senin de geçmiş bayramın kutlu olsun
sizler 30 lu haftalara girdiniz artık iyice ağırlaşmışsınızdır. allahım hayırlısı ile tamamına erdirsin hepimizi..

hoş geldin fitoşum. uzun zamandır denk gelemiyoduk.
ablanın hamişliği de hayırlı olsun ne güzel teyze de olcaksın. ben sadece hala olbiliyom oda taaa ne zaman. benim erkek kardeşim daha 20 yaşında
zaten bizim yaş grubu paso doğuruyo, benim çevrem de hamile doğuran felan dolu

gözünüz aydın kız teyze oluyon ha

kızlar günaydınn geçmiş bayramınız kutlu olsun.. ben antalyadayım bilgisayar o kadar yavaşki internete girmek beni çileden çıkartıyo o yüzden pek fazla uğrayamayacağımm.. ayın 24 üne kadar burrdayımm.. 20 sinde doktora gitcem o zaman gelir bebeişimin durumunu paylaşırım.. sizi öpüyorum antalya fena halde sıcak allah yardımcımız olsun çatlıyorumm.. iyi bakın kendinizee

ağırlaştık baya evet artık öyleki göbeğimde içi su dolu basket topu taşıyo gibiyim zorlanmalar ağrılar başladı gün sayıyoruz biran önce allah kurtarsın hepicimizi birden inş. :))

hayırlı olsun canım aynı anda teyzede olcaksın demekki artık seninkiyle birlikte büyürler sen tecrübelerini paylaşırsın ablanla artık :))

evet canm birlikte büyürler ama benim paşam abi olcak:)
ablamın 2.cocuğu ama kızımız 7 yaşında yani ablam unuttum cocuk bakmayı diyo,simdi bile bana soruyo hamilelikle ilgili durumları,yani taze olarak daha tecrübeli olucaz sanrım...

sağol tubişim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...
Evet uzun zamandır görüşemedik seninle...biz topaç gibi olduk,yuvarlanarak gidiyoruz artık,şişlikler başladı,bi parmak arası terlik giyip dolaşıyorum...canta hazırlama telaşım başladı bi kaç eksik var onları da alıp yıkayıp ütüleyip hazırlıcam cantamızı...
Sen de ne var ne yok ayrıntılıya gidlyosun sanırım.. Hadi bakalım hayırlı haberlerle dön insallah...

ivet biz bu arada yemek yeik geldik oğluşumla, amma velakin sağlıksız bi yemekti bol hamur işi. doymak için yedik mecbuuurrr

teşekkür ederim inşallah canım, bu gece nöbetçiyim, artık çarşambaya veririm haberlerimi.
oğluşum büyüyo ve her geçen gün farklı hareketlerini hissediyorum. şu son 4-5 gündür, sadece dış duvara deil içerilere vururken de hissediyom sanki :44: ve karnım artık gerilmeye başladı. pehlivanlar gibi yağlanıyom da yağlanıyom
bazen alt karında hafif ağrılar hissediyom. dr. her şey yolunda dediği için çok kafama takıp stres yapmıyom.
oy oy siz doğum çantası hazırlıklarına başladınız di mi ben de oğlumun çeyizine başladım artık. internetten felan araştırıyom hangi ürün hangi marka.
bugün de bebe bakım ürünlerine bakıyom. şampuan, krem, yağ, sabun felan, siz ne aldınız, burada da bi kamuoyu araştırması yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…