- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.881
eski memurlarla uğraşmak zor adamlara laf geçiremiyolar işte
Sizin kocalar ne güzel seviyomuş öyle yavrularını yaa benimki pek fazla ilgilenmiyoo akşamları hareket etsin diye bekliyo oğlan da ya nazlanıyo ya da tepiniyo öyle yanii :)) Ama hareket ettikçe onun içi bir acayip oluyor onu anladımm :))))Şu anda kıyamıyor oğluşunaa
güle güle iyi günlerde giysin kızçen, bol bol cepleri bayramlık şeker ve harçlıkla dolsun
önündeki işlemeleri çok güzel kanaviçe gibi.
Kızlarr civilde yazlıklar indirimde. Benim herşeyyden fazlasıyla var ama dayanamayıp iki parça aldım yine :) Kurban bayramında giymesi için cici aldım kzıma teyzeleri. Çoğu şey tükenmiş bile. İnşallah giydirmek nasip olur...
ben de yerim ben de yirimmm
benim kocamı görmek lazım bide. 1 haftadır hareketlerini o da hissediyor. anammm oğluşuyla konuşurken ağzı gözü şekilden şekle giriyor, sesini değiştiriyor.
Sizin kocalar ne güzel seviyomuş öyle yavrularını yaa benimki pek fazla ilgilenmiyoo akşamları hareket etsin diye bekliyo oğlan da ya nazlanıyo ya da tepiniyo öyle yanii :)) Ama hareket ettikçe onun içi bir acayip oluyor onu anladımm :))))Şu anda kıyamıyor oğluşunaa
Bir de bunu aldımm. Mikili hastane çıkışı vardı ona hayran kaldım kırmızı kırmızı ama tükenmiş
Ürün Kategorileri6 lı Zıbın TakımıKujju04587011832KYSLS04587011832KYSLS1183-1 KUJJU PENYE UZUN KOL CICEK NAKISLI 6 LI SET
Günaydın kızlarrrrrrrrrr
Yalnız değilsin tatlım, ben eşim korkuyor karnımı öyle deprem yemiş gibi görünce :))) Doğunca sevsinler lazım değil :))))
günaydın ablacım.
ama senden çok kesmişler. ceza da kesilcek diyodun onunla birlikte mi???
ablammm güle güle giysin zeynep narinimizzzzzzz ben alamam alırsam kocam beni fururrrrr çocuğum dolabında yer kalmadı almaktan
ay sorma yaaa ne dadlı oluyolar şebelek gibi tuhaf tuhaf sesler çıkarıyo diyorum zaten çocuk agudan önce senin çıkardığın sesleri çıkarıcak
didoşummmm seviyodur eniştem içi gidiyodur tabisi gitmezmi hiç babasının kaymağı oama anladığım kadarıyla senin eşin biraz sert duruşlu benim kocamda ben gibi sıcak kanlıdır gerçi dısarıya buz gibi nemruttur da bana mıncık mıncık
erkek milleti işte şekil şekiller
ayy çok daddlıııııııııııııııııııııı yerim onun butlarınııııı güle güle giyinsin prensessssimizzzz
günaydın serabım ne oldu nie mendil sallıyon
Kız benim eşim bir alemdir :)) Aslında çok duygusal biridir ama çok belli etmiyo iştee. Ama oğlum diyince akan sular durur :)
Aynur abla çok güzel aldığın şeylerr güle güle giysin kızımız. Ay bende kurban bayramında süsleyip püslemek istiyorum oğlmu hele bi doğsun daa dedelerinden harçlık da istetecem
Bu arada ben rüyamda gördüm yavrumuu annesine hasret kalmıştı yavrucumm tam seviyodumm alarm sesiyle uyandımm
Kız benim eşim bir alemdir :)) Aslında çok duygusal biridir ama çok belli etmiyo iştee. Ama oğlum diyince akan sular durur :)
Aynur abla çok güzel aldığın şeylerr güle güle giysin kızımız. Ay bende kurban bayramında süsleyip püslemek istiyorum oğlmu hele bi doğsun daa dedelerinden harçlık da istetecem
Bu arada ben rüyamda gördüm yavrumuu annesine hasret kalmıştı yavrucumm tam seviyodumm alarm sesiyle uyandımm
hoş geldin patronnnncümleten günaydın ahaliiiiiherkes burada ne güzell
hoş geldin patronnnn
cümleten günaydın ahaliiiiiherkes burada ne güzell
,,her tarafım ayrı ağrıyor...ayy çok daddlıııııııııııııııııııııı yerim onun butlarınııııı güle güle giyinsin prensessssimizzzz
günaydın serabım ne oldu nie mendil sallıyon
hoşbulduk cnm nasılsın benı sorarsan sıcaklardan dolayıresmen nefes darlıgı cekiyorumbu arada herkesin bebişleri kocaman olmus anaaaaaam bir kac hafta sonra miss gibi bebek kokuları gelmeye baslar topiğimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?