Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Yalnız değilsin tatlım, ben eşim korkuyor karnımı öyle deprem yemiş gibi görünce :))) Doğunca sevsinler lazım değil :))))

ablammm güle güle giysin zeynep narinimizzzzzzz ben alamam alırsam kocam beni fururrrrr çocuğum dolabında yer kalmadı almaktan

ben de yerim ben de yirimmm
benim kocamı görmek lazım bide. 1 haftadır hareketlerini o da hissediyor. anammm oğluşuyla konuşurken ağzı gözü şekilden şekle giriyor, sesini değiştiriyor.

ay sorma yaaa ne dadlı oluyolar şebelek gibi tuhaf tuhaf sesler çıkarıyo diyorum zaten çocuk agudan önce senin çıkardığın sesleri çıkarıcak

didoşummmm seviyodur eniştem içi gidiyodur tabisi gitmezmi hiç babasının kaymağı o ama anladığım kadarıyla senin eşin biraz sert duruşlu benim kocamda ben gibi sıcak kanlıdır gerçi dısarıya buz gibi nemruttur da bana mıncık mıncık

erkek milleti işte şekil şekiller

ayy çok daddlıııııııııııııııııııııı yerim onun butlarınııııı güle güle giyinsin prensessssimizzzz

Günaydın kızlarrrrrrrrrr

günaydın serabım ne oldu nie mendil sallıyon

Yalnız değilsin tatlım, ben eşim korkuyor karnımı öyle deprem yemiş gibi görünce :))) Doğunca sevsinler lazım değil :))))

günaydın ablacım.
ama senden çok kesmişler. ceza da kesilcek diyodun onunla birlikte mi???

Günaydın tatlım. Bilmiyorum ki canım. Günlük bir tutar varmış sanırım. Yüzde birşey ama kimse doğru cevap vermiyor ben de araştırmadım çok. Ceza işi farklı. Disiplin cezası 40 günü geçtiği için. Ama onu da gide gele 3 haftada çözdüm. O kadar dolaştırdılar işi yine müdür de çözdüler. Meğersem 42 günün son iki gününe idari izinli yazasalar yetiyormuş. Kimsenin bişey bildiği yok, haybeden oturuyorlar o masalarda...Neyseki doğum iznimi aldım kurtuldum.

Son düzenleme:

Kız benim eşim bir alemdir :)) Aslında çok duygusal biridir ama çok belli etmiyo iştee. Ama oğlum diyince akan sular durur :)

Aynur abla çok güzel aldığın şeylerr güle güle giysin kızımız. Ay bende kurban bayramında süsleyip püslemek istiyorum oğlmu hele bi doğsun daa dedelerinden harçlık da istetecem

Bu arada ben rüyamda gördüm yavrumuu annesine hasret kalmıştı yavrucumm tam seviyodumm alarm sesiyle uyandımm

Sağol teyzesiii. Valla eşimin telini vermiştim siteye, gece mesaj geldi ona kargoya verildi diye. Yahu yavrum yine ne sipariş etmişsin, göndermişler dedi :))) Biraz memnuniyetsiz bir ses tonu vardı tabisi :))))) Ama çok beğendim ne yapayım. 35 te çocuk yapmışım, hakkım değil mi ne heves edersem almak dedim, öptü geçti :))))

sen dededen harçlık diyince aklıma banka reklamı geldi. Erdal özyağcıların oynadığı. torun bayram harçlığı muhabbeti yapıyo ya."dede benim gelişim sana zaten o kadar" diye. bizde aklımızın bi kenarına yazdık bu repliği. ilerde beizim oğlan da böle isticek. izmire giderken ödediğimiz yol paralarını ve hatta daha fazlasını dedelerden tahsis edicez.

Sağol didoşum, senin bebişin de çok yakışıklı olacak bayramda inşallah. Onu bir an beyaz, papyonlu bir mevlit takımının içinde hayal ettim. İnşallah sağlıcakla gelirler de, gerisi mühim değil.

Önceki gece ben de kendi kendime normal doğum yaptığımı gördüm. Bebişimi saracak battaniye arayıp durdum sürekli. Nye sardıysam küçük ayakları dışarıda kalıyordu. Ya bu bebek hani zayıftı diyordum. Sonra kızım geldi uyandırdı beni. Meğersem öğle olmuş :))))

sevmez mi kızzzzzzz içi gidiyodur evladına maşşallah enişteme

hoşbulduk cnm nasılsın benı sorarsan sıcaklardan dolayıresmen nefes darlıgı cekiyorum bu arada herkesin bebişleri kocaman olmus anaaaaaam bir kac hafta sonra miss gibi bebek kokuları gelmeye baslar topiğimizden

sıcak aylarda hamişlik zor valla kübra, ben bi nebze şanslıyım. buralarda hava serin. dün hırkaykla dolandım
biz oğluşumla iyyiz canım. önümüzdeki hafta kontrolümüz var sabırsızlıkla onu bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…