- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.681
tamam bende hastaneden çıktıktan sonra giydircem evdeama adı üstünde hastane çıkışı :44: He he
ay onu bırak bi de gazlı kaka denen bi şey oluyomuş ileriki günlerdeBenim arkadaşımın yüzüne üzerine felan gelmiş kaka Dikkatli siper almak gerek kaka işine
Kızlarrr biz haftasonu ankaraya gittik geldikk gitmişken oğlumuzun beşiğini ve bebek arabası ile pusetini de aldık ben pek bir rahatladım :))
Beşiği park yatak olarak aldık taşıması kolay diye . bebek arabasının da beşiğinde markası kraft ikisini de eşim kendi beğendi meğer o da pek hevesliymiş almayaBeşiği eve getirip yerleştirmeyi düşünüyordum pek heveslenmiştim ama annemlerde bıraktım bebek orada doğacak rahatça yatsın diye.
Bizde haberler böylee haftasonu yada diğer hafta içi de kontrolümüz olacak inşallahh oğluşum ne kadar olmuş merak ediorum :)
Gözünaydın canım güle güle kullansın Hasan Umut. Alışverişi kolayladın :) Ben de bugün alacağım beşiğini. Kraft güzel seçim.
Fatmacım, sende zaten vardı geç döllenme işi. Öyle değil miydi sürprizdi ya hani. Ama bence senin bebişinin kilosu gaet iyi gidiyor tatlım dert etme. Bir de şunu öğrendim kilo hiç önemli değil. Hareketleri güçlüyse hiç endişelenme. Tabi insan tombik olsunlar istiyor ama işte. Bence iyi seninkinin kilosu asıl bu haftalardan sonra kilo alacaklar.
İremcim hoşgeldin tatlım.
Tuğbacım, haklısın bir doktora daha gideceğim. Yoksa var ya açlıktan güçsüzlükten öleceğim :))
Kızlar bugün bizim evlilik yıl dönümümüz ama ben hiçbir şey yapmadım düşünüyorum ne yapsam ne yapsam diye ama bir şeey bulamadım
kraftla chicco güzel ikisi de tabi modelden modele de fiyatı değişiyor pusetsizler daha ucuz oluyor.
hastane çıkışı olayı bak şimdi benimde kafamı karıştırdı:44::44::44: Bir de ben devlet hastanesinde doğum düşünüyorum yanımda da kimse olmayacak (almıyolarmış) eve getirince mi o güzel hastane çıkışını giydirsem bilemedim şimdi
tubiş o gazlı kaka olayını bende duydum arkdaşımdan fena batırıyormuş ortalığı artık altını değiştirirken her tarafı sağlama almak lazım
Kızlarrr biz haftasonu ankaraya gittik geldikk gitmişken oğlumuzun beşiğini ve bebek arabası ile pusetini de aldık ben pek bir rahatladım :))
Beşiği park yatak olarak aldık taşıması kolay diye . bebek arabasının da beşiğinde markası kraft ikisini de eşim kendi beğendi meğer o da pek hevesliymiş almayaBeşiği eve getirip yerleştirmeyi düşünüyordum pek heveslenmiştim ama annemlerde bıraktım bebek orada doğacak rahatça yatsın diye.
Bizde haberler böylee haftasonu yada diğer hafta içi de kontrolümüz olacak inşallahh oğluşum ne kadar olmuş merak ediorum :)
Gözünaydın canım güle güle kullansın Hasan Umut. Alışverişi kolayladın :) Ben de bugün alacağım beşiğini. Kraft güzel seçim.
Fatmacım, sende zaten vardı geç döllenme işi. Öyle değil miydi sürprizdi ya hani. Ama bence senin bebişinin kilosu gaet iyi gidiyor tatlım dert etme. Bir de şunu öğrendim kilo hiç önemli değil. Hareketleri güçlüyse hiç endişelenme. Tabi insan tombik olsunlar istiyor ama işte. Bence iyi seninkinin kilosu asıl bu haftalardan sonra kilo alacaklar.
İremcim hoşgeldin tatlım.
Tuğbacım, haklısın bir doktora daha gideceğim. Yoksa var ya açlıktan güçsüzlükten öleceğim :))
Kızlar bugün bizim evlilik yıl dönümümüz ama ben hiçbir şey yapmadım düşünüyorum ne yapsam ne yapsam diye ama bir şeey bulamadım
bence tam tersi en iyi en güzel en kaliteli hangisiyse onu hastaneye götürücem ben sonuçta bebeğimin cildine ilk değecek olan şey o ve en iyisi olmalı bence. Bebeğimden kıymetli değil bulaşırsa bulaşsın kakası isterse çıkmasın leke kalsın valla umurumda olmaz
günaydın millet
günaydın kızlarrr biz dün gece tercihleri bitirdik afyon ve sakarya yazdık içimden geçen sakarya olacaksa sakarya olsun istiyorum ama hayırlısı tabi hiç olmama ihtimali daha yüksek.. cuma günü belli olacak sonuçlar dua edin benimö için hepiniz hamilesiniz duanız kabul olurDDD didoşcum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bugün de bizim evlilik yıldönümümüz ne yapacağım konusunda heniz benim de bi fikrim yok.. cmtesi gününe de az kaldı baya yoğum geçiriyomuşum ben bu haftayı şimdi fark ediyorumm
günaydın canım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. allah tercihlerinde gönlüne göre versin inşallah.günaydın kızlarrr biz dün gece tercihleri bitirdik afyon ve sakarya yazdık içimden geçen sakarya olacaksa sakarya olsun istiyorum ama hayırlısı tabi hiç olmama ihtimali daha yüksek.. cuma günü belli olacak sonuçlar dua edin benimö için hepiniz hamilesiniz duanız kabul olurDDD didoşcum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bugün de bizim evlilik yıldönümümüz ne yapacağım konusunda heniz benim de bi fikrim yok.. cmtesi gününe de az kaldı baya yoğum geçiriyomuşum ben bu haftayı şimdi fark ediyorumm
didoşumm senin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. oğlunla eşinle güzel yıllarınız olur inşallah.Kızlar bugün bizim evlilik yıl dönümümüz ama ben hiçbir şey yapmadım düşünüyorum ne yapsam ne yapsam diye ama bir şeey bulamadım
benim canım arkadaşlarım nasılsınızzzzzzz
doğum günümü kutlayanlara da tek tek teşekkürederim didoşum ne ka güzel doğum gününde kuzun kucağında olacakmışşşş bizimde evlilik yıldönümümüzde kısmetse daha oğlumuzun kırkı çıkmamış olucakbu arada umudun cicileri hayırlı olsun güle güle gezsin arabasında mışıl mışıl uyusun yatağında paşamız
aynur ablammmm almışsın gün hadi hayırlısı daha sabah aklıma geldin he en önce ben doğurucam öyle hissediyorum demiştin bi arasen doğurda peşine didoşum sonra bizlerde sıraya girelimmm ayyy heyecna bastı beniii
fatmikim ballı lokmam iremim serabımmmmm kim kaldı ara verince isimleri unuttum ama hepinizi çok özledimmm yoğunluğum ve eleman yetiştirme olayım devam ediyor arada cepten girip okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum daha sık gelmeye çalışıcam ay basından sorna hafiflerim biraz daha
Kızlar ben çok şiştim yaa ne olacak bu halim artık psikolojim bozulmaya başladı.. 37 numara ayakkabı giyen ben artık 40 numara ancak giyebiliyorum çok moralim bozulduu yaa bir de sürekli aynı şeyleri giymekten sıkıldımm eski kıyafetlerimi bir umut deniyorum ama bacağımdan geçmiyor daha öyle oolunca da bir an önce zayıflamak istiyorummm
canım normal şeyler yaşıyosun hepimiz aynı durumdayız benim incik görünmüyo bazı akşamlar dün dışarda iftar ettik az yürüyüş yaptık yoruldum şiştim yediklerim resmen mideme oturdu , wc nöbetlerim yeniden başladı ama bak ben ağlıyomuyum oynuyorumhamişsin hamiş normal bunlar hava sıcak napcan dışarı çıkıp ayakkabıyı tak günahına , evdesin zaten eski kıyafetlerini deneyene kadar üstüne rahat bişeyler giy kocişini bekle doğum yaklaşıyo bilmem anlatabildim mi
napiymm kız dün evlilik yıldönümüydü ya hediye filan alamadım kocişe bari dedim azcık süsleneyim ama giyecek bir şey bulamayınca morlaim bozuldu doğsun şu sıpa artıkk onu emzire emziree kendim kilo verecem
kilo en kolay halledeceğimiz iş ona gelene kadarrrr ya bu ramazan ben tekrar uykuya düştüm ama işten uyuyamıyom yarında iftara arkadaşları çağırdım yine erken yatamaycam bu akşam
kilo en kolay halledeceğimiz iş ona gelene kadarrrr ya bu ramazan ben tekrar uykuya düştüm ama işten uyuyamıyom yarında iftara arkadaşları çağırdım yine erken yatamaycam bu akşam
ramazanda uyku düzeni bozulduğu için öyle oluyor canım. bende bi gündüz uykusu yapıyorum yoksa dayanamıyorum gece uyku bölündüğü için.
İftara misafir çağırmak da hiç kolay iş değil eşimin arkdaşları gelmişti bir akşam nasıl yorulmuştum 2 aile daha çağırmayı düşünüyoduk ama sanırım çağıramayacaz dayanamıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?