- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.641
günaydın annişlerr napıyonuzz
iremmm sen napıyosunn bitti mi tatilinnn ne cabuk ne yaptın annenle alışverişini yaptın mı
selam annişler nasılsınızzzzz
tubişim çok büyük geçmiş olsun ballı lokmammm artık iyisiniz maşşallah dikakt kendine ve yiğenime canım benimmm
iremiom hoşgelmişsin sefalar getirmişsin bende c.tesi günü yaptırıcam şeker yüklemesini
dün benim doğum günümdü oğluşumda doğum günüm şerefine çok şiddet uyguladı bana habire tepikledi döndü ne kadar mutlu etti beni
ama ben hepinizi çok özledimmmmmmmm
Hosbulduk tatlim gel arkamdan acma arayi
günaydın, hoş geldin beyaaagünaydın millet ben geldim
günaydın annişlerr napıyonuzz
iremmm sen napıyosunn bitti mi tatilinnn ne cabuk ne yaptın annenle alışverişini yaptın mı
günaydın pardon tünaydın kızlarrrgunaydin kizlarr herkesler iyidir umarim
bitti tatlım , valla alışverişi kendime yaptım kızıma bişey almadımTunikler ucuzdu birde bol yazlık pantolonlar aldım kendime , gecelik sabahlık işimide hallettim bir gecelik birde sabahlıklı alt üst takım aldım 100 gayme verdim kapattım o defteride Annem bişeyler almış örmüş kızçeme bayramdan sonrada yatak yorgan işi için çıkcam dedi kısmetse bana da alıp yaptıklarını vermedi kendi getircekmiş Benim aldıklarımı görünce zaten sen kolaylamışın işi dedi ben sadece netten banyo sağlık ürünleri cinsini alcam artık şimdi geldimde baktım ne zaman izne ayrılıyom diye gün saymaya başladım 11 hafta sonra izne ayrılcam kısmetse az kalmış Bugün şeker yüklememiz var öğleden sonra yine yokum kimsecikler yok sakinlemiş herkesler dağılmış .........
selam annişler nasılsınızzzzz
tubişim çok büyük geçmiş olsun ballı lokmammm artık iyisiniz maşşallah dikakt kendine ve yiğenime canım benimmm
iremiom hoşgelmişsin sefalar getirmişsin bende c.tesi günü yaptırıcam şeker yüklemesini
dün benim doğum günümdü oğluşumda doğum günüm şerefine çok şiddet uyguladı bana habire tepikledi döndü ne kadar mutlu etti beni
ama ben hepinizi çok özledimmmmmmmm
geçmiş doğum gübnün kutlu olsun bacım.
teşekkür ederim canım, bulantılarım anca bugün geçti tam olarak.
ben de bu hafta aşı olcam büyük ihtimal perşembe günü. nöbetlerimi bitireyim öle, evde dinlenmiş olurum bi yan etkisi olsa da.
benim de 6 ağustos kontrol, 13 ağustosta da ayrıntılım var
Allah gülmelerden ayırmasın tatlımm :)) Sıcaklardan olsa gerek herkes kendini biryerlere mi atıyor ne :)) Bu arada benim gözüm aydın, ufaktan ufaktan sancılar girmeye başladı sanırım. Son aylarda doğal bu sancılar gerçi ama insan heyecanlanıyor. Yarın doktor kontrolümüz var ve muhtemelen doğum tarihimi belirleyecek doktor...Çantalarım hazır. Bir tek lohusa pijamam eksik. Gecelik aldım ameliyat sonrası için ama pijama da şart. Netten fiyatlara baktım çok pahalı geldi. Sadece birkaç gün giyeceğim şeye 150 tl vermem doğrusu. Puff çok heyecanlı...
kızlar göğüs pompası alan var mı hiç aranızda.
Bana bi arkadaşım philips avent önermişti. Bi sitede indirime girmiş alsam mı diye düşünüyom da. Hem ilk günler için hem de çalışan bi anne olarak :44:
ben daha almadım ama almayı düşünüyorum hangi siteymiş kız o
unnado
Ben yeni doğan biberon takımını ve süt saklama kaplarını da sevdim aynı markanın ama bilemedim işte kararsızım.
hımmm bende bi bakımmm lazım olacak elbet ama dısarıda fiyatları nasıldır onada bi bakmal lazım
kendi resmi internet sitelerine baktım ordaki liste fiyatlarından daha ucuz.
geçenlerde e bebektede %25 indirim vardı takip etmek lazım ben şimdi hangisini almamız lazım bilemediğim için alamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?