- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.121
yeni bat ne canım
valla kuzum anlamadım cok yogun krem gibi akıntı var dünden beri
hadi inşallah bol verimli bereketli olsunnnn :13::13::13::13:
benimkide açmaz diye denemedim bile
ay hadi inşş bebişe niyettir o akıntılarrr
inşallah gelemz cnm ikinci hamişimiz sen olursun
19 ocak canım.... Halen topiğe uygun bat tarihim :)
canım eğer akıntı beyaz ve kokusuzsa sorun yok.... Ben de sürekli olur doktora sormuştum hiç önemli değil demişti ordan biliyorum...
inşallah olmuştur ama benim frekanslar bozulduğu için umut diye bişey kalmadı yaw hayırlısı.......
kızlarsevo24 adlı arkadaşımız sanırım beni yanlış anlamış :44::44::44:beni hamile zannetmiş
canım ben hamile değiliminşallah haftaya bugün size müjdeli haber veririm sadece hamiş bir arkadaşımızı tebrik ettim
ugozaydı sanırımbenim 31 aralık bat
İnş ama sabah test yaptım çıkmadı ben niye bu kadar sabırsızım bilmiyorum henüz 3 ay oldu sayılır isteyeli 2. çocuğu ama kendime kızsamda akışına bırak desemde olmuyor
inşallah kuzumm işte biz ne yapsakta kendi zamanını bekliyor bebişşşş ah bi hamile kalabilsek bir kucağımıza alabilsekkk ooffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
inşallah seninde güzel hbrini alıcazzz bitanemm benimmmmm
öyle işte istemsiz bir stres içindeyiz düşünmiycem etmiycem diyorum kendimi dalmış uzaklara bununla boğuşurken buluyorum ya gece gündüz gülerken ağlarken dua ederken yemek yerken su içerken hatta uyurken bile düşünülürmü yaaa çıldıriciiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bacım test bozuk olmaz dimi...canım test hala gülmedi banaçatlamadım herhalde bu ay çatlamıycam sanırım
canım batına ne kadar var bakamadım ilk sayfadan(internet bağlantım sağolsun) ama akıntı hamişlik belirtisi. benim ilk hamilelik belirtimdi. koyu sarı yoğun akıntı.benim de yogun bir akıntım var anlamdım gitti artık
kızlar benide eklermisiniz listeye bat bugün
ay acıyo kız bende alla allaaaa
bak yine açtım dinliyommm
inşallah kuzumm işte biz ne yapsakta kendi zamanını bekliyor bebişşşş ah bi hamile kalabilsek bir kucağımıza alabilsekkk ooffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
inşallah seninde güzel hbrini alıcazzz bitanemm benimmmmm
öyle işte istemsiz bir stres içindeyiz düşünmiycem etmiycem diyorum kendimi dalmış uzaklara bununla boğuşurken buluyorum ya gece gündüz gülerken ağlarken dua ederken yemek yerken su içerken hatta uyurken bile düşünülürmü yaaa çıldıriciiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim nette sıkıntı var kızlar muhabbeti geriden takip ediyom. Bi çok yazdığımda sayfaya geçmeden kayboluyo.,
bacım test bozuk olmaz dimi...
Canım batına ne kadar var bakamadım ilk sayfadan(internet bağlantım sağolsun) ama akıntı hamişlik belirtisi. Benim ilk hamilelik belirtimdi. Koyu sarı yoğun akıntı.
AnaaaammmGelmediyse test yapsana hadi bugün güzel bir haber daha alalımmmm..
Benim internetten dolayı açmıyo galiba. Neyse sen söle biz oynayalım artıkın
ay acıyo kız bende alla allaaaa
bak yine açtım dinliyommm
benim nette sıkıntı var kızlar muhabbeti geriden takip ediyom. bi çok yazdığımda sayfaya geçmeden kayboluyo.,
bacım test bozuk olmaz dimi...
canım batına ne kadar var bakamadım ilk sayfadan(internet bağlantım sağolsun) ama akıntı hamişlik belirtisi. benim ilk hamilelik belirtimdi. koyu sarı yoğun akıntı.
anaaaammmgelmediyse test yapsana hadi bugün güzel bir haber daha alalımmmm..
benim internetten dolayı açmıyo galiba. neyse sen söle biz oynayalım artıkın
aynen valla benimki artık benle matrak geçiyor bak diyor ateşim 36 çıktı ben de hamile olabilirmiyim:)
aynen valla benimki artık benle matrak geçiyor bak diyor ateşim 36 çıktı ben de hamile olabilirmiyim:)
benimkide öyle yaaaaa
bazen arada ben ölçim gel bakım ateşlimisin die onunla dalga geçiyorum hep onlar mı yapıcak alla allaaaaaaaa
bu arada ben 3 gundur ölçüyorum ateşimi
22/12/12 de 36.0
23/12/12 de 36.4
24/12/12 de 36.3
anlamıyom kiii ölçüyom işteeee
süpersiin
,bende ölçtüm bu sabah 36,1 çıktı bende size sorcaktım bu ne demek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?