Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Selam kızlar. İşyerindeyim maalesef. Bu hafta ve bir dahaki haftada çalışıp doğum iznine ayrılıyorum. Bu göbekle ve aç kalarak çalışmak ölüm gibi. Bir de artık geceleri de uyuyamaz oldum. Ayakklarım yanıyor sürekli. Bir vantilatör sadece ayaklarım için çalışıyor sabaha kadar. Hayırlısıyla bir an evvel geçse şu zamanlar da kış gelse. Hiç yazdan bu kadar nefret etmemiştim.

Selam kızlar
14.haftadayım dün ultrasonu açar açmaz doktor direk erkek dedi sonada bi daha göremedi kıpır kıpır döndü durdu

Canım ya bir gidiyorsun pir gidiyorsun. Valla hep merakta bırakıyorsun bizi Bak bebek 14 haftalık olmuş cinsiyeti belli olmuş daha anca uğruyorsun Çok sevindim hamileliğinin sağlıkla ilerlediğine. Merak etmiştim seni. En son ikiz mi değil mi diye konuşuyorduk sanırım :) Hayırlı olsun oğluşun. Topik üç kızda kaldı bu sene :))

walla koptum internetten ama artık uğrarım evdeyim çoğunlukla.. Senin ne kadar kaldı doğuma izin falan demişsin bir de oruçlu musn yoksa

Son düzenleme:
maşallah didoş göbüşüne...kız üst tarafa çıkmış

ay çok zor olur kuzum neden yemek çıkarmıyorlarmış ki...

ay bir sele ütü de bende var kuzu ama hiç yapmak istemiyorum zaten sıcak birde ütünün sıcağını hiç çekemem...

geceleri ben hiç uyuyamıyorum ki canım allahtan ramazan geldi de sahuru bahane edip oturuyoruz..sabah da uykuya düşüyorum...2 hafta sonra izne çıkıyon ne güzel senin için sık dişini...bende şimdiden eylülü düşünüyorum iki hafta nasıl geçecek diye...

Selam kızlar
14.haftadayım dün ultrasonu açar açmaz doktor direk erkek dedi sonada bi daha göremedi kıpır kıpır döndü durdu

gözün aydın canımmm

abla neden aç kalıyosun ki oruç tutmuyosun dimiii

Selam kızlar

hoşgeldinnn
hayırlı olsun oğluşun burası oğlanlar mekanı kızlar altın değerinde burada :)

Selamm abla tabi yıllık izinden sonra çalışmak zor gelmiştir sana ve bu sıcaktaa.. 2 hafta çabuk geçer dayanırsın sen Yaz çok sıkıcı bunaltııcı gerçekten biz balkonda yatıyoruz geceleri evde yatılacak gibi değil

Selam kızlar
maşallah canım benimki de bu haftalarda çok hareketliydi ultrasonda.
hayırlı olsun oğluşun.

izin dönüşü çalışmak çok zor olur bilirim, bitmeyen pazartesi sendromu gibidir.
neden aç kalarak diyosun abla, oruç tutmuyosun di mi:44: yoksa kusmalar mı başladı yeniden.

serabım hoş geldin canım.
kastamonunun genel özelliğidir bu, iş yerlerinde öğle yemeği çıkmaz, çarşıda çoğu ekmek arası veya yemek yapan yer kepenk indirir. bi kaç büyük yer çalışır. kapalı bi şehir, herkes tutuyor veya tutmalı gibi bakış açıları da kapalı...

walla koptum internetten ama artık uğrarım evdeyim çoğunlukla.. Senin ne kadar kaldı doğuma izin falan demişsin bir de oruçlu musn yoksa

En geç ayın 22 sinde izne ayrılıyorum Allah izin verirse canım. Yok maalesef oruçlu değilim. Aslında bu kadar aç kalmayla tutsam yeri ama yine de susuzluğu gözüm kesmiyor ve sürekli ilk haftalarda olduğu gibi çıkartıyorum. O yüzden tutamam. Tutulmamalı da zaten. Artık evdeysen daha sık uğrarsın canım. Valla uzun süre soluksuz kalanları merak ediyoruz.

Aynen güzelciğim, çok zor. Artık iyice ağırlaştım ben. Kendimi zinde hissetmiyorum. Günde 3 saat otobüs yolculuğu beni çok yoruyor. Yoksa işim çok rahat. Sonra en son aldığım raporda sorun çkmış. 40 günü doldurduğum için son on günü heyet raporuna çevir dedi kurum. Halbuki son on günlük raporumla 40 günlük rapor kotam dolması gerekiyor. Nasıl iş anlamadım. Doktorun çalıştığı yer yataklı hastane değil heyet raporu veremiyor. En il sağlık müdürlüğüne gitmemi söylediler. Hakem hastane bulunacakmış, falan falan. Yarın bu sıcakta bir de bunun için koşturacağım. Aksi takdirde 10 gün mazeretsiz gelmedi sayılacakmışım...Kapı gibi erken doğum tehlikesi raporu varken yaa

Balkon tehlikeli kuzum ya. Uyku hali Allah korusun. Ama dediğin gibi çok sıcak. Hele sizin taraf yanıyordur resmen.
Bu arada göbişine hayranım çok kibar. Benimkini görsen deniz topu yutmuş gibi. Benim nazlı da eskiden midemin olduğu yerde depikliyor. Sanırım sabit noktası yok benimkinin. Bir bakıyorum böbreklerimin oralarda aynı zamanda karnın ortasında bir yerleri havalandırıyor. Tekmeden geçti yani. Ne yapıyor öyle çok merak ediyorum :) Gece karnımda bir karışlık yer havaya kalktı öyle kaldı. Elimle dokundum sanırım kol ya da bacaktı. Bir kaç saniye öyle durdu okşadım ben de. Öyle güzel bir duyguydu ki, gözlerim yaşardı. Evlat başka yaa. Kaçıncı olursa olsun, evlat bambaşka....Allahım olmayanlara da nasip etsin inşallah.

gözün aydın canımmm

abla neden aç kalıyosun ki oruç tutmuyosun dimiii

Yok canım tutmuyorum. Rabbimiz bize müsaade etmiş bu konuda :) Daha önce de söylemiştim canım benim çalıştığım yer merkezden uzak etrafta yemek yiyebileceğim bir yer ya da bisküvi olsun alabileceğim bir yer yok Evden getirdim bugün. Bir de bulantılarım yine şiddetlendi bebek büyüyünce. Yediğimi yutamıyorum. Zorla yiyorum zorla...Dün tartıldım, bir buçuk ay önceki kiloda çakılıp kalmışım. Gram oynamış sadece. Doktora soruyorum çok iyi çok iyi diyor. Nasıl hamileyim anlamadım valla

az önce ebem aradı ebeme kadar fırça çekti Yine randevuyu geciktirmişim. Bebek doğunca aşıları için asla bu kadar esnek davranmayacakmış. Hastayım ebeme yaa

ayyy abla kusma ne olur. anam kabus başlamasın yine. gerçi sen kilo alma da Zeynep narinimiz alsın.
sistemde bi hata olmasın abla ya dosyandan baksana rapor günlerine. belki sen yanlış hatırlıyosundur ama için rahat eder.
bi de durumun belli yani 10 gün mazeretsiz gelmeme de ne bu sıcakta süründürcekler illa.

az önce ebem aradı ebeme kadar fırça çekti Yine randevuyu geciktirmişim. Bebek doğunca aşıları için asla bu kadar esnek davranmayacakmış. Hastayım ebeme yaa

benim ebe de bi rahat bi rahat. 2 aydır tatilde. yerine başka bi kokoş bakıyo (eşim görünce bu hemşire di mi yanlış kadınla görüşmeyelim dedi o derece yani) kan tahlillerini almıyor, kilomu ölçmüyor bana soruyo. bi zahmet tansiyonumu ölçüyo Allahtan. ben takip etmesem o da yokpek rahatız yani ilerde aşıları da ben takip ederim herhal....

kızlar muhabbetinize koptum resmennnn

aynur abla senin kız pek cimcimee yaa içerde yaptığı hareketler her neyse artık annesini mutlu ediyo baksana :) Bizim oğlan da bazen acayip bir şeyler yapıyor takla değil tekme değil sanki eli ya da ayağıyla karnımı ittiriyo gibi o an çok merak ediyorum ne yaptığını :)

göbeğime aynada baktıkça sanki rol icabı bana plastikten göbek yapmışlar da onu takmışım gibi hissediyorum

Senin ebe de gününde arasaymış kardeşimm sistemden kontrol etseymiş ona göre nerdesin gelmiyon mu deseymişş çok mu zormuş

Ben geçen gittiğimde ebe ile konuştuğumda sistemde sadece 4 kere kontrol etmeleri gerektiğini söyledi ama bunlar kendileri her ay çağırıyor arada ne oldu ne bitti bilelim diyee ben şahsen çok memnunum :) sizinkiler de keşke benimki gibi iyi olsalarmışşş.. yan gel yatt maaş al yapıyolar resmen

Bu ebeler bir alem zaten kızlar :) Benim ebem konuşunca çok ilgili aslında. Hep gel annem git annem hoş geldin annem diye hitap ediyor bana. Kendimi o yaşlı kadının annesi sanıyorum artık. Gördğüm an bağrıma basasım geliyor Tuğbacım, senin ebe de iyice tembelmiş he. Oldu olacak sisteme de sen giriver verileri. Benimki kendi illa ölçecek, illa bebeğin kabini dinleyecek. Senin başlamış olması lazım kalp dinlemeleri. Onu da yapmıyor deme bak yolarız kokoş ebeyi :) Evet didoş, benim de dört kere sanırım randevum. bundan sonra bir de doğum öncesi muayene var ve bitiyor. Az kaldı Allah'ın izniyle. Akşam eşim diyor ki doğduğu zaman keşke hep hamile kalsaydım diyeceksin. Adama bak yaa sanki beş tane doğurdu

ayyy ablacım doğru diyosun söylemiştin evet ya sen nasıl hamişsin biz doymak bilmiyoruz sen yemek yemiyon

günaydınnn hatunlar, nasılsınızzz....
bugün serin güzel bi havaya uyandık veeeee ilk kez hamiş kıyafetleri giydim hamiş pantolonu ve hamiş gömleği. oyyy tiril tiril pek bi rahatmış. dün pantolonum göbüşümde iz yapmış biraz, ben de oğluşumu sıkıştırmayım dedim, giydim. gerçi daha boşlukları doldurmuyoruz, bedenimden büyük kıyafet giymiş gibiyim ama pek rahatım
bugün girmem gereken faturalar var, onları girip gelcem yanınıza tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…