- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.521
Selam kızlar
14.haftadayım dün ultrasonu açar açmaz doktor direk erkek dedi sonada bi daha göremedi kıpır kıpır döndü durdu
Canım ya bir gidiyorsun pir gidiyorsun. Valla hep merakta bırakıyorsun biziBak bebek 14 haftalık olmuş cinsiyeti belli olmuş daha anca uğruyorsun Çok sevindim hamileliğinin sağlıkla ilerlediğine. Merak etmiştim seni. En son ikiz mi değil mi diye konuşuyorduk sanırım :) Hayırlı olsun oğluşun. Topik üç kızda kaldı bu sene :))
maşallah didoş göbüşüne...kız üst tarafa çıkmış
günayyyydddııınnnnnnn topikimin güzel hatunlarıııı
nasılsınız. neler yaptınız ben yokken
nöbet izninden sonra seme tavuk gibi geldim işeanca açılıyom. bugün yoğunluk var biraz işte.
ama en kötüsü öğlen yemeği çıkmayacakmış ramazan diye. tamam ramazan da herkes oruç tutmuyo ki. bugün öğlen yanıma zeytinyağlı bi şeyler getirdim. diğer getirenlerle yicez bi şeyler ama 1 ay nasıl olcak bilemedim.
eve gitsem öğle sıcağında gözüm almıyor bakalım:44::44::44:
Biz geldik teyzoşlarrr... ütüyü bitirdim ama bir yandan da o beni bitirdiii sıcakta hiç çekilmiyor gerçektennn
kışın da sevmem ütüyü ama en azından kışın ütünün başında ısınıyorum
Selam kızlar. İşyerindeyim maalesef. Bu hafta ve bir dahaki haftada çalışıp doğum iznine ayrılıyorum. Bu göbekle ve aç kalarak çalışmak ölüm gibi. Bir de artık geceleri de uyuyamaz oldum. Ayakklarım yanıyor sürekli. Bir vantilatör sadece ayaklarım için çalışıyor sabaha kadar. Hayırlısıyla bir an evvel geçse şu zamanlar da kış gelse. Hiç yazdan bu kadar nefret etmemiştim.
Selam kızlar
14.haftadayım dün ultrasonu açar açmaz doktor direk erkek dedi sonada bi daha göremedi kıpır kıpır döndü durdu
Selam kızlar. İşyerindeyim maalesef. Bu hafta ve bir dahaki haftada çalışıp doğum iznine ayrılıyorum. Bu göbekle ve aç kalarak çalışmak ölüm gibi. Bir de artık geceleri de uyuyamaz oldum. Ayakklarım yanıyor sürekli. Bir vantilatör sadece ayaklarım için çalışıyor sabaha kadar. Hayırlısıyla bir an evvel geçse şu zamanlar da kış gelse. Hiç yazdan bu kadar nefret etmemiştim.
Selam kızlar
Selam kızlar
walla koptum internettenama artık uğrarım evdeyim çoğunlukla.. Senin ne kadar kaldı doğuma izin falan demişsin bir de oruçlu musn yoksa
maşallah canım benimki de bu haftalarda çok hareketliydi ultrasonda.
hayırlı olsun oğluşun.
izin dönüşü çalışmak çok zor olur bilirim, bitmeyen pazartesi sendromu gibidir.
neden aç kalarak diyosun abla, oruç tutmuyosun di mi:44: yoksa kusmalar mı başladı yeniden.
serabım hoş geldin canım.
kastamonunun genel özelliğidir bu, iş yerlerinde öğle yemeği çıkmaz, çarşıda çoğu ekmek arası veya yemek yapan yer kepenk indirir. bi kaç büyük yer çalışır. kapalı bi şehir, herkes tutuyor veya tutmalı gibi bakış açıları da kapalı...
hoşgeldinnn
hayırlı olsun oğluşun burası oğlanlar mekanı kızlar altın değerinde burada :)
Selamm abla tabi yıllık izinden sonra çalışmak zor gelmiştir sana ve bu sıcaktaa.. 2 hafta çabuk geçer dayanırsın senYaz çok sıkıcı bunaltııcı gerçekten biz balkonda yatıyoruz geceleri evde yatılacak gibi değil
gözün aydın canımmm
abla neden aç kalıyosun ki oruç tutmuyosun dimiii
ayyy abla kusma ne olur. anam kabus başlamasın yine. gerçi sen kilo alma da Zeynep narinimiz alsın.Aynen güzelciğim, çok zor. Artık iyice ağırlaştım ben. Kendimi zinde hissetmiyorum. Günde 3 saat otobüs yolculuğu beni çok yoruyor. Yoksa işim çok rahat. Sonra en son aldığım raporda sorun çkmış. 40 günü doldurduğum için son on günü heyet raporuna çevir dedi kurum. Halbuki son on günlük raporumla 40 günlük rapor kotam dolması gerekiyor. Nasıl iş anlamadım. Doktorun çalıştığı yer yataklı hastane değil heyet raporu veremiyor. En il sağlık müdürlüğüne gitmemi söylediler. Hakem hastane bulunacakmış, falan falan. Yarın bu sıcakta bir de bunun için koşturacağım. Aksi takdirde 10 gün mazeretsiz gelmedi sayılacakmışım...Kapı gibi erken doğum tehlikesi raporu varken yaa
az önce ebem aradı ebeme kadar fırça çektiYine randevuyu geciktirmişim. Bebek doğunca aşıları için asla bu kadar esnek davranmayacakmış. Hastayım ebeme yaa
Yok canım tutmuyorum. Rabbimiz bize müsaade etmiş bu konuda :) Daha önce de söylemiştim canım benim çalıştığım yer merkezden uzak etrafta yemek yiyebileceğim bir yer ya da bisküvi olsun alabileceğim bir yer yokEvden getirdim bugün. Bir de bulantılarım yine şiddetlendi bebek büyüyünce. Yediğimi yutamıyorum. Zorla yiyorum zorla...Dün tartıldım, bir buçuk ay önceki kiloda çakılıp kalmışım. Gram oynamış sadece. Doktora soruyorum çok iyi çok iyi diyor. Nasıl hamileyim anlamadım valla
Bu ebeler bir alem zaten kızlar :) Benim ebem konuşunca çok ilgili aslında. Hep gel annem git annem hoş geldin annem diye hitap ediyor bana. Kendimi o yaşlı kadının annesi sanıyorum artık. Gördğüm an bağrıma basasım geliyorTuğbacım, senin ebe de iyice tembelmiş he. Oldu olacak sisteme de sen giriver verileri. Benimki kendi illa ölçecek, illa bebeğin kabini dinleyecek. Senin başlamış olması lazım kalp dinlemeleri. Onu da yapmıyor deme bak yolarız kokoş ebeyi :) Evet didoş, benim de dört kere sanırım randevum. bundan sonra bir de doğum öncesi muayene var ve bitiyor. Az kaldı Allah'ın izniyle. Akşam eşim diyor ki doğduğu zaman keşke hep hamile kalsaydım diyeceksin. Adama bak yaa sanki beş tane doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?