Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günayyyydddııınnnnnnn topikimin güzel hatunlarıııı:16::16::16::16::16:
nasılsınız. neler yaptınız ben yokken :23::23::23::23::23:
nöbet izninden sonra seme tavuk gibi geldim işe:37::37::37::37: anca açılıyom. bugün yoğunluk var biraz işte.
ama en kötüsü öğlen yemeği çıkmayacakmış ramazan diye. tamam ramazan da herkes oruç tutmuyo ki. bugün öğlen yanıma zeytinyağlı bi şeyler getirdim. diğer getirenlerle yicez bi şeyler ama 1 ay nasıl olcak bilemedim.
eve gitsem öğle sıcağında gözüm almıyor bakalım:44::44::44:

günaydın kızlar nasılsınız bi kaç gündür uğrayamıyorum şirkete yeni biri alındı bana yardımcı ben doğum iznindeykende idare etsin die onunla birlikte işlere giriştik hem ona gösteriyorum hem bütün dosyalama işlemlerini hallettiriyorum bi kaç gün daha böyle yoğun ve uzak geçebilir sizler nasılsınız hiç bakamadım geçmişe
merhaba fulimm. hayırlı olsun yeni personel, neyse bi kaç zaman uğraştırır seni ama sonra rahat edersin özellikle son aylarda:34:

günaydın annişler biz dün şeker yüklemesi yaptırdık sonucumuz iyi sanrım sizler nasılsınız

günaydınn fatmam. ben değerlerden pek anlamam ama gözün aydın bi sıkıntı çıkmamış galiba...

nöbet izninden sonra seme tavuk gibi geldim işe:37::37::37::37: anca açılıyom. bugün yoğunluk var biraz işte.
ama en kötüsü öğlen yemeği çıkmayacakmış ramazan diye. tamam ramazan da herkes oruç tutmuyo ki. bugün öğlen yanıma zeytinyağlı bi şeyler getirdim. diğer getirenlerle yicez bi şeyler ama 1 ay nasıl olcak bilemedim.

günaydınn tubişşş hoşgeldinnn
sen yokken in cin top oynadı forumdaa
öğlen yemeği sıkıntılı olmuş yaa bence gözün keserse eve git rahat raht doyur karnını

didooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş maşallahh canım benim :nazar::nazar::nazar::nazar: çok güzel olmuşsun:16::16::16:
:emir_bebek::emir_bebek: teşekkür ederim canımmm sizin de bu hallerinizi göreceğiz az kaldı :)

evt canım çok az kaldı bide kızımız olcak herkes erken gelir erken gelir diyip duruyor sağlıkla doğsunda inşallah artık kritik dönemleri atlattı bebek

ne kadar heyecanlı ya ne güzell evde ıngaa eden minicik bir bebek ve onun güzel süt kokusuuu:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::49:

kızlarr size bir soruuu oğluşlarınızı ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz?

günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın sizin oraları sıcak bastımı artık
bizim kurumda çıkıyor sonuçta inançlı olup hasta olan insanlarda var mecburen tutamıyorlar

en son 1500 gr dı 38 cm :) 3 hafta sonra gideceğim ayın 26-27 si gibi

maşallah yaaa tosunaa benim randevumda 27 temmuzda çok merak ediyorum oğlumu

bizim kurumda çıkıyor sonuçta inançlı olup hasta olan insanlarda var mecburen tutamıyorlar

Sağol teyzesii senin paşa da kocaman olur o zamana kadarr. Bİr de çok merak etme yaa çok merak edince uyuyacağı tutuyo bu sıpaların:1::1:

merhaba fulimm. hayırlı olsun yeni personel, neyse bi kaç zaman uğraştırır seni ama sonra rahat edersin özellikle son aylarda:34:

günaydınn fatmam. ben değerlerden pek anlamam ama gözün aydın bi sıkıntı çıkmamış galiba...

yok canım sükür korktuğuma uğratmadı allahhh

öğlen yemeği sıkıntılı olmuş yaa bence gözün keserse eve git rahat raht doyur karnını

:emir_bebek::emir_bebek: teşekkür ederim canımmm sizin de bu hallerinizi göreceğiz az kaldı :)

ne kadar heyecanlı ya ne güzell evde ıngaa eden minicik bir bebek ve onun güzel süt kokusuuu:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::49:

ben hem peygamberimizin sünnetine uyup ilk hafta yaptırmak istiyorum hemde bebekken göbekleri düşene kadar iyileşiyormuşş

yok canım sükür korktuğuma uğratmadı allahhh

ben hem peygamberimizin sünnetine uyup ilk hafta yaptırmak istiyorum hemde bebekken göbekleri düşene kadar iyileşiyormuşş

Bende aynen doğunca hemen yaptırmayı düşünüyorum. Bİr de mevlüt okuturuz diyorum dedeleri de varken iyi olur diye düşnüyorum ama bakalım kısmett:34:

Benim bir sepet ütüm var hava iyice ısınmadan onu halledeyim geliyorum aranıza tekrar :16::16:

hoşbulduk canım. evet farkettim ebn de sayfalar ilerlememiş çok.
ev yakın ama yürüyerek gitmem lazım. 10-15 dk gittim bi o kadarda da döndüm. yemeği ısıtttım yedim derken koştur kostur oluyom daha önce denemiştim çünkü. dolu mide ile yürüyüş çarpıyo azcık. bakalım duruma göre idare etçem artık.
ben sünnet işini hiç düşünmedim valla daha. ama yaş ilerleyince yaptırırız gibime geliyor.

ben de iyyim canım, oğluşumun hareketlerine odaklanmış durumdayım:9: gazla da karıştırıyor olabilirim ama. sık hissetmiyom gibi daha.
evet bizim buraları da sıcak bastı fatmacım. öğleden sonra güneş yakıyo, kuru hava ile birlikte çatırdatıyor dışarsını.
Kastamonulu tanıdığı olan varsa kusura bakmasın :17: ben bi bu şehirde duydum yemek çıkmama muhabbetini. oruçlu kadar oruçsuza da saygı lazım. burda tansiyon hastası olan var böbrek hastası olan var hamiş var. ama buranın zihniyeti biraz farklı canım.
işte bu sebeplerden dolayı bazen izmirdeki rahatı, sağduyuyu, anlayışı özlüyom:31:

Bende aynen doğunca hemen yaptırmayı düşünüyorum. Bİr de mevlüt okuturuz diyorum dedeleri de varken iyi olur diye düşnüyorum ama bakalım kısmett:34:

Benim bir sepet ütüm var hava iyice ısınmadan onu halledeyim geliyorum aranıza tekrar :16::16:

kolay gelsin canım, yazın en zoru ütü. kışın da pek aram yoktur kendisiyle de ama yazın hiç sevmem:1:

Biz geldik teyzoşlarrr... ütüyü bitirdim ama bir yandan da o beni bitirdiii sıcakta hiç çekilmiyor gerçektennn
kışın da sevmem ütüyü ama en azından kışın ütünün başında ısınıyorum :1::1::1:

ben de yemek menüsü ile ilgileniyom, şipariş hesaplamak için, beni de iştah bastı :9: okudukça acıkıyom:9:

senin iş pek zevkli şu anda :) ama her tür yiyeceğin yanında olması lazım :1::1:
yemek demişken benim de karnım acıktıı gideyim bir şeyler yiyeyimm canım sonra görüşürüzz kolay gelsin sana da :16::16::56::56:

Selam kızlar
14.haftadayım dün ultrasonu açar açmaz doktor direk erkek dedi sonada bi daha göremedi kıpır kıpır döndü durdu:nazar:

Back