Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlar nasılsınız bi kaç gündür uğrayamıyorum şirkete yeni biri alındı bana yardımcı ben doğum iznindeykende idare etsin die onunla birlikte işlere giriştik hem ona gösteriyorum hem bütün dosyalama işlemlerini hallettiriyorum bi kaç gün daha böyle yoğun ve uzak geçebilir sizler nasılsınız hiç bakamadım geçmişe

günaydın kızlar nasılsınız bi kaç gündür uğrayamıyorum şirkete yeni biri alındı bana yardımcı ben doğum iznindeykende idare etsin die onunla birlikte işlere giriştik hem ona gösteriyorum hem bütün dosyalama işlemlerini hallettiriyorum bi kaç gün daha böyle yoğun ve uzak geçebilir sizler nasılsınız hiç bakamadım geçmişe

bizlerde iyiyiz fulicimm herkes kayıplara karıştı zatennn .. senin yardımcın da hayırlı olsunn seni yormasın tabi pabucunu da dama attırmasın dikkat et :34:

Umut her seferinde tazeleniyor değil mi canım. İnşallah bu sefer Allah'ım muradını verir. Belki tüpe bile gerek kalmadan hamiş olursun inşallah. Ama senin azmine gücüne hayranım, onca yıl geçti sen hala inancını kaybetmeden bekliyorsun. Maşallah. Allah bu sabrının ödülünü bebekle versin inşallah. Amin.

hem umut tazeleniyor, hmde olmayınca acım ..
olmadığı zamanda da yıkılan hayallerle birlikte, ne azmim kalıyor geriye, nede gücüm..
yıllarım geçti.. ben ona yanıyorum.. baskada hiçbisey.
sanki sabrın sınırlarını zorluyorum her anlamda.. o da can yakıyo :'(

GÜnaydınn fatmaaaa nasılısn??? şeker yüklemesi iyi sanırım derkenn sonucun çıkmadı mıııı sonuçlar iyi miii anlamadım :1::1:

günaydın didoşum iyiyim şükürr
sonuçlar çıktı birinci açlık 76 ilk saat127 ikinci saat 132 dpktorumuza henüz söyleyemedik sonuçları bugün telefon edicem bakalım ne dicek
sen nasılsın bebekim

günaydın didoşum iyiyim şükürr
sonuçlar çıktı birinci açlık 76 ilk saat127 ikinci saat 132 dpktorumuza henüz söyleyemedik sonuçları bugün telefon edicem bakalım ne dicek
sen nasılsın bebekim

Sonuçların gayet güzel canımm :34:

Biz de iyiyz fatmişimm oğlumuza emzik aldık bakıp bakıp seviyorumm çok hoşuma gitti:1::1::1:
bir de benim göbeğim sanki daha da çok büyüdü bundan daha fazla büyür mü merak etmiyo değilim:1::1:

Sonuçların gayet güzel canımm :34:

Biz de iyiyz fatmişimm oğlumuza emzik aldık bakıp bakıp seviyorumm çok hoşuma gitti:1::1::1:
bir de benim göbeğim sanki daha da çok büyüdü bundan daha fazla büyür mü merak etmiyo değilim:1::1:

emzik almayı bende düşünüyorum gece uyurken rahat oluyormuş:1::1:

benimki bile sivrildi kuzum seninki tabiki büyücek artık ama bence daha büyür çünkü asıl son aylarda daha çok büyürmüş bebişlerr

işte göbüşümüzün son hali :)

$2.jpg $gbk.jpg

Teşekkür ederim canımm amin inşallah :)
SEn nasılsınn hangi topiklerdesin?

iyiyim canım çok şükür 9 gün adet gecikmesiyle yine hamilelik hayalleriyle kan sonucunu bekliyorum:5:

hangi ay olursa olsun topiğindeyim beklerim senide.eski kasım topiğindeki arkadaşlarımızla birlikteyim.seni gördüm bi bakayım dedim

iyiyim canım çok şükür 9 gün adet gecikmesiyle yine hamilelik hayalleriyle kan sonucunu bekliyorum:5:

hangi ay olursa olsun topiğindeyim beklerim senide.eski kasım topiğindeki arkadaşlarımızla birlikteyim.seni gördüm bi bakayım dedim

Anladım canım inşallah kan değerinde pozitifi görürsün:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kız didoşş baya büyümüşsün benimde bu kadar var sanki ama senin göbeğin üstüde dolmuş benim daha aşağıda sanki

Evet canım yaa göğsümün dibine kadar göbek var:1::1: bir de oraları tekmeliyo ki gerisini sen düşün:1::1:

inşallah canım ben çıkıyorum hoscakal

güzel haberlerle gelirisn inşallah canım :16::16:

maşallal sanada göbüşünede ne güzel olmuş böyle :)) sanırım benim göbek biraz büyük seninle aramızda nerdeyse 1 ay var senin kadar karnım var bilmiyorum son aylarda boğazıma kadar çıkcak sanırım :)) birde zaman geçmiyo yaa sizede böyle oluyomu biraznönce doğsun yahuu :))

:nazar::nazar: Vücut yapısıyla da alakalıdır göbeğin büyüklüğü :) benimki göğsüme dayandı artık boğazıma kadar da çıkar mı bilmiyourm penguen gibi gezeriz :1::1:
zaman son 1 aydır çabuk geçiyodu da şimdi nasıl geçer geçer mi geçmez mi bilmiyorumm :) oğluşum çok kilo almasa da normal yolla doğsa diye düşünüyorum :52:

güzel haberlerle gelirisn inşallah canım :16::16:

:nazar::nazar: Vücut yapısıyla da alakalıdır göbeğin büyüklüğü :) benimki göğsüme dayandı artık boğazıma kadar da çıkar mı bilmiyourm penguen gibi gezeriz :1::1:
zaman son 1 aydır çabuk geçiyodu da şimdi nasıl geçer geçer mi geçmez mi bilmiyorumm :) oğluşum çok kilo almasa da normal yolla doğsa diye düşünüyorum :52:

en son kaç gramdı senin tosun bi dahaki randevun ne zaman

Back