Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet tubişim doğru diyorsun yaa kübra hiç uğramıyoo ...
ben çok ilginç rüya gördüm bu gecee.. rüyamda Atatürk 'ü gördüm tren istasyonunda onu bekliyorduk geliyordu karşılıyorduk eşimle birliktee yurt gibi bir yerde kalacakmış ona yardımcı oluyorduk eşyalarını almasında filann arkadaş gibiydikk hayır olur inşallah

cnm rüyan hayır olsun ben hemen devlet işine yordum... İnsallah ataman olur....

Annişkolar teyzişkolar nasılsınızzz biz sizleri çok ama çok özledikkkkkkk aklım fikrim sizdee az biraz daha uzak kalıcam sonra masalarımız ayrılıcak şimdi yanyanayken girmek istemiyorum buda bizlerin özeli sonuçta die düşünüyorum :34:

He ben hepicinizi çok seviyorummmmm :16::16::16::16:

Haftaya çarşamba olsada oğluşumu görsem çok özledim paşamı artık iyice kıpır kıpır kurban olduğummmm ayrıntılımızı hayırlısıyla atlatalım kuzucuğumuzu görelim artık :49::49::49::49:

evet tubişim doğru diyorsun yaa kübra hiç uğramıyoo ...
ben çok ilginç rüya gördüm bu gecee.. rüyamda Atatürk 'ü gördüm tren istasyonunda onu bekliyorduk geliyordu karşılıyorduk eşimle birliktee yurt gibi bir yerde kalacakmış ona yardımcı oluyorduk eşyalarını almasında filann arkadaş gibiydikk hayır olur inşallah
canım benim rüyada devlet büyüğü görmek, bayrak görmek iyidir. devletle ilgili hayırlı işler, hayırlı evlatlar demektir. ben de bi ara çok görmüştüm. bi keresinde tüm balkonlarda türk bayrağı asılıydı, ve ben atandım hem de istediğim yere. darısı inşallah senin başına canım, hem atan hem hayırlı evladın olsun :72::nazar:

Günaydın kızlar yine topik boş yine booooşşş!
hoş geldin bacım, evet boş kaldı buralar.
ben de gelen giden sık olmayınca sürekli kalmıyom online.

Haftaya çarşamba olsada oğluşumu görsem çok özledim paşamı artık iyice kıpır kıpır kurban olduğummmm ayrıntılımızı hayırlısıyla atlatalım kuzucuğumuzu görelim artık :49::49::49::49:

bacımmm hoş geldin. bir an önce işlerini hallet gel yamacımıza. oğluşumla benim canımız sıkılıyo çok :31:
önce haftaya çarşamba olsun sonra da öbür haftaya pazartesi olsun:9: ben de oğluşumu göreyim. hemen de pay çıkardım kendime:1:
inşallah güzel sonuçlarla dön canım, bizi de haberdar et.

cnm rüyan hayır olsun ben hemen devlet işine yordum... İnsallah ataman olur....

bende o şekilde yordum canmm inşallahh olur atamamm aminn :)

Annişkolar teyzişkolar nasılsınızzz biz sizleri çok ama çok özledikkkkkkk aklım fikrim sizdee az biraz daha uzak kalıcam sonra masalarımız ayrılıcak şimdi yanyanayken girmek istemiyorum buda bizlerin özeli sonuçta die düşünüyorum :34:

He ben hepicinizi çok seviyorummmmm :16::16::16::16:

bizler iyiyizz teyesiii ama buralar boş ıssız kaldıı çabucak ayrılsın masalarınızz öyle dip dibe çalışmak da pek sıkıcıdırr yaaa hiç rahat edemem :))haftaya çarşamba senin oğluşş kocamaann olmuş olacakkk maşallah ona:nazar::nazar:

Tubişim senin rüyan da ne güzel çıkmış gerçekleşmiş inşallah darısı bana olsun :)

En geç ayın 22 sinde izne ayrılıyorum Allah izin verirse canım. Yok maalesef oruçlu değilim. Aslında bu kadar aç kalmayla tutsam yeri ama yine de susuzluğu gözüm kesmiyor ve sürekli ilk haftalarda olduğu gibi çıkartıyorum. O yüzden tutamam. Tutulmamalı da zaten. Artık evdeysen daha sık uğrarsın canım. Valla uzun süre soluksuz kalanları merak ediyoruz.

geçmedi mi kusmalar zor olmalı Allah yardımcınolsun

bu arada oğluşuma hayırlı olsun diynlere teşekkür ederim isimlerinizi unuttum:17: ben çok iyi kullanamıyorum çok aktif değilim ondan kusura bakmayın

Selam kızlar
Pazartesiden beri bahsettiğim rapor işimi halletmeye çalışıyyorum ama olmuyor. Sanırım maaş kesintisi cezası yolda. Para birşey değil sicilim lekelenecek diye çok üzgünüm. O yüzden oek aranıza katılamadım. Haftaya cuma doğum iznim başlıyor hayırlısıyla. Kontrolümüz pazartesi günü. Çok merak ediyorum sıpacığımı. Bu arada geçen aya göre bir kilo vermişim ebem söyledi :) Unutmadan sizinle paylaşayım kulak aşinalığınız olsun. Bebek doğunca işitme testi yaptırmak zorunluymuş. Doğum yapacağımız hastaneyle doğumdan önce bu konuyu konuşmalı doğumdan sonra testin yapıldığına dair belge istemeliymişiz. O belgeyi de aile hekimliğine ibraz etmeliymişisz. Aksi taktirde devlet çocuğu ihmalden işlem başlatıyormuş aile hakkında. Şekerim makul ölçülerde seyrine devam ediyor. Benden bu kadar kızlar. Şu doğum iznine ibr ayrılayım, yanıbaşınızdayım inşallah. Ha bu arada içimden bir ses en erken benim doğuracağımı söylüyor. Tahminim 5-6 hafta sonra doğar benim kuzum. Önsezi işte. Allah hayırlı vakitte doğmasını nasip etsin ama...Hepinizi öpüyorum...Allaha emanet olun.

Selam kızlar
Pazartesiden beri bahsettiğim rapor işimi halletmeye çalışıyyorum ama olmuyor. Sanırım maaş kesintisi cezası yolda. Para birşey değil sicilim lekelenecek diye çok üzgünüm. O yüzden oek aranıza katılamadım. Haftaya cuma doğum iznim başlıyor hayırlısıyla. Kontrolümüz pazartesi günü. Çok merak ediyorum sıpacığımı. Bu arada geçen aya göre bir kilo vermişim ebem söyledi :) Unutmadan sizinle paylaşayım kulak aşinalığınız olsun. Bebek doğunca işitme testi yaptırmak zorunluymuş. Doğum yapacağımız hastaneyle doğumdan önce bu konuyu konuşmalı doğumdan sonra testin yapıldığına dair belge istemeliymişiz. O belgeyi de aile hekimliğine ibraz etmeliymişisz. Aksi taktirde devlet çocuğu ihmalden işlem başlatıyormuş aile hakkında. Şekerim makul ölçülerde seyrine devam ediyor. Benden bu kadar kızlar. Şu doğum iznine ibr ayrılayım, yanıbaşınızdayım inşallah. Ha bu arada içimden bir ses en erken benim doğuracağımı söylüyor. Tahminim 5-6 hafta sonra doğar benim kuzum. Önsezi işte. Allah hayırlı vakitte doğmasını nasip etsin ama...Hepinizi öpüyorum...Allaha emanet olun.

SElam ablaa rapor işini halledememen kötü olmuş yaa ne biçim bir iştirr hamilesin yani kolaylık sağlamaları gerekirdi..
Senin sıpacık büyümüştür annesi ultrasonda roman havası da oynarsa hiç şaşırma :1::1: İşitme testi ile ilgili bilgi verdiğin için teşekkürler inşallah unutmayız o zamana kadar :34::34:
Zeynep narin benim hasan umuttan önce doğar bence de inşallah seninki kolay bir doğum olur (sezeryan bile olsa ) sonra da onun minik ıngaa sesleri ile neşelensin eviniz :46::46::46::46::46::46:

SElam ablaa rapor işini halledememen kötü olmuş yaa ne biçim bir iştirr hamilesin yani kolaylık sağlamaları gerekirdi..
Senin sıpacık büyümüştür annesi ultrasonda roman havası da oynarsa hiç şaşırma :1::1: İşitme testi ile ilgili bilgi verdiğin için teşekkürler inşallah unutmayız o zamana kadar :34::34:
Zeynep narin benim hasan umuttan önce doğar bence de inşallah seninki kolay bir doğum olur (sezeryan bile olsa ) sonra da onun minik ıngaa sesleri ile neşelensin eviniz :46::46::46::46::46::46:

Canım benim, erkekler geç doğar derler ama ben bilemiyorum tabi bende hep kız var :))) İnşallah Hasan Umut da vaktince ve sağlıcakla doğar. Benimki hem kız hem sezeryan olunca en az iki hafta erken alınır. Gerçi ben sancıları beklemek istiyorum. Herşey bari oraya kadar doğal seyrinde olsun. İçerde bir gün kalsa kardır. Ama benim doktorum 36 dan sonra her an alabiliriz gelişimi tamamsa demişti. Bana kalmış yani :)
İyerimdeki uyuzluğu hiç sorma. Ama az kaldı, bir buçuk sene iş derdim olmayacak Allahın izniyle. Yan gelip yatacağım hayırlısıyla bebeğimle ve kızlarımla:))

Bu arada kızlarım karnımı korku filmlerine benzettiler az önce. Sürekli hareket halinde ya, sanki her an orayı yarıp çıkacak "vaaaa" diye üzerimize atlayacak gibi diyor Merve :)))

Bu arada kızlarım karnımı korku filmlerine benzettiler az önce. Sürekli hareket halinde ya, sanki her an orayı yarıp çıkacak "vaaaa" diye üzerimize atlayacak gibi diyor Merve :)))

Günün bombasııııı :52::52::52::52::52::52::52:
Senin kız çok oynak ablaa yaaa benimki bazen yapıyo öyle dışarıdan belli oluyor oynadığı her zaman yapsa ne halde olurum bilemiyorum :52::52::52:

Günün bombasııııı :52::52::52::52::52::52::52:
Senin kız çok oynak ablaa yaaa benimki bazen yapıyo öyle dışarıdan belli oluyor oynadığı her zaman yapsa ne halde olurum bilemiyorum :52::52::52:

Senin oğluş yiyor içiyor büyüyor canım enerjisini boş işlere harcamak istemiyor :)) Erkek bebekler daha sakin olur derler. sanırım ondan seninki :))

Günaydın hanımlarr kuzucuklar bebişlerrr doğsun şu çocuklar da ortalık şenlensin yaaa biz de hamilelik duygusallığından çıkalım artıkk:31::31::31:

Kızlar çok keyifsizim yaaa gece doğru düzgün uyuyamadım sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyoo kıvrandım durdum sabaha kadar sevgili kocam da arkasını döndü yattııı:47::47: Akşamdan beri de hiçbir şey yemedim karnım aç ama canım bir şey yemek istemiyorr:31::31::31:

Kızlar günaydın ben bursaya geldiim annemlerin yanındayım. Siz napıyosunuz bebeğimin cinsdiyetini çok merak ediyorum yaa şu anda 12+3 haftalığım. Kaç hafta sonra gideyim sizce ne zaman öğrenirim.. Oğlumda çok geç öğrendim de

günaydın annişler ve onların kuzuları...
nasılsınız...
neler yaptınızz...
ayyyy benim oğluşum dün kıpır kıpırdı teyzeleri. şook oldum:53::53: hiç bu kadar açık açık hissetmemiştim. akşam yemeğinden önce sofrayı hazırladım. babamızın işi vardı azcık onu bekleyelim diye yattım. amaniiiiiinnnn:52::52::52::52: cirit attı benimkisi. ay çok güzel bi şiii tarifi yok yani:16::16::16::16::16: yemekten sonra da devam etti kıpırtıları:49::nazar::nazar::nazar:
ama c.tesi tırstım. çamaşır seriyodum, yapmamam gereken bi şeyi yaptım, çamaşırlığa çorapları sererken belden eğildim. belime bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi. 2 gün devam etti. allaha şükür geçmiş bugün. geçmeseydi dr. u arıcaktım.

Günaydın hanımlarr kuzucuklar bebişlerrr doğsun şu çocuklar da ortalık şenlensin yaaa biz de hamilelik duygusallığından çıkalım artıkk:31::31::31:

Kızlar çok keyifsizim yaaa gece doğru düzgün uyuyamadım sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyoo kıvrandım durdum sabaha kadar sevgili kocam da arkasını döndü yattııı:47::47: Akşamdan beri de hiçbir şey yemedim karnım aç ama canım bir şey yemek istemiyorr:31::31::31:
günaydın canım. çok normal hissettiklerin. 30 aylara girdin son dönemeçler bunlar. benim burdaki arkadaşlarım da böyleydi son bu haftalarda. senin tek dezavantajın bu haftaların yaz sıcaklarına denk gelmesi ve sıcak bi yerde oturman. hiç canını sıkma. gün içinde uykun gelirse de hiç inatlaşma vur kafayı yat, gece gündüz farketmez vücudun isteyince vur kafayı yat.

Kızlar günaydın ben bursaya geldiim annemlerin yanındayım. Siz napıyosunuz bebeğimin cinsdiyetini çok merak ediyorum yaa şu anda 12+3 haftalığım. Kaç hafta sonra gideyim sizce ne zaman öğrenirim.. Oğlumda çok geç öğrendim de

günaydın canım. ayyy ne güzel anneciğinin yanındasın.
bence cinsiyet için 1-2 hafta daha bekle kesin olsun. ben 13. hafta içinde öğrenmiştim 2li taramada ama dr.um kesin deil demişti. biraz daha bekle. hele kızsa daha geç gösterir:34:

Back