- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.381
oohh ne güzelll
amannnn valla öyle böyle alıcaz kiloları ve paşa paşa geri vericez bebelerin peşine dolanmaktan
bende 7 kilo almışım şimdiye kadar bakalım bundan sonra ne olur...her aya üç verdim ben ...sen benden insaflıısn..gerçi son ayda çok alınıyomuş....
verebilecek miyiz işte en çok beni o korkututyo...
son ayda ister istemez çok alınıyormuş bir de şişlikler arttığı için 4 kilo dedim inşallah aşmam..
benim kilo vermem için 1- işe başlamam gerekiyo 2- canımın sıkılması gerekiyo (canım sıkkınken iştah kaçıyo)
son ayda ister istemez çok alınıyormuş bir de şişlikler arttığı için 4 kilo dedim inşallah aşmam..
benim kilo vermem için 1- işe başlamam gerekiyo 2- canımın sıkılması gerekiyo (canım sıkkınken iştah kaçıyo)
veririz be kuzular emzirme derken uykusuzluk derken veririz bozmayın şimdiden moralinizi hele sıpa peşinde dönmekten yine veririz en azından hamile kaldığımız kgye ineriz ondan sonra benim yolum daha uzun :26::26::26::26:
inşallah düşeriz canım ben 74le kaldım... bakalım tekrardan 50li 60lı rakamları görebilecek miyim...
ben ücretsiz izne ayrılmayacam canım...direkt başlayacam okulda çok çabuk veriyorum çünkü ben... ikinci dönem başlarsam halk oyunu ekibi çıkartacağım söylendi..benim için de iyi olacak oynarken bol bol vereceğim inşallah...
ben anca no coment derim bacım. biliyon ben senin selefinim sana olan sora bana oluyo. tüm bilgileri geriden topluyom en küçük hamiş olarakKızlar ben oğluşumu sürekli kıpırdarken hissediyorum kesik kesik kayıyo çarpıyo sanki yer değiştirir gibi elini ayağını mı oynatıyo acaba tekme değil ama sürekli oynadığını hissediyorum bazen uzun süre tepki yok o zaman uyuyo herhalde demi
kuzummm aman başlamasın tekrar bulantılar sende. çok fena oluyo. inşallah dediğin gibi bvasit bi üşütmedir. geçmiş olsun...bel ağrısı başa bela canım belimi tuta tuta oynayayım..benim veledim kudurdu yine acıktı herhalde..kahvaltı da yapmadık...yaptık ama durmadı midede..
her yerden pasta börek kokuları geliyorr canım çekti yaaa
hafta sonu günüm var kızlar buyrun gelin pasta börek kek kurabiye gırladidoş valla bende sen gibi oldum he arada kulaklarını çınlatıyom bilesin hani derdin ya hep canım kek börek istiyo sürekli die bende öyle oldum canım habire şöyle zengin menülü gün yemekleri istiyo olucak hazır sofra oturucan basına allah ne verdiyse
iyidir be kuzum.. idareediyoruz işte.. bazen geliyorlar arada tırlatıyoruz onun dısında iyiyim
tmm sen başlat kuzu.. arkadan da diğer kısçeler gelsin.. ben en son doğururum,, assolist olmak kolay değel
ee nassınız bakimm.. bida soramhergün bunu soruyom zaten
sen 74 le ben 86 ile kaldım böhhüüüüüüü nerede o nişanlanmadan önceki halimmm kocayı buldum deyip saldım çayıra sanırım kocamda bende rahat 20 kg aldık şimdiye kadar
sen okulda çocuk peşinde koşturmaktan verirsin kilolarıbir de halk oyunları ohh ne güzell :)) (tabi oynadıkça acıkıp da yemezsen )
kuzular biz bir karnımızı doyuralımm patatesli börek kokuyo resmenn ders çalışmak zorunda olmasam üşenmeyip yapacağımm
sen okulda çocuk peşinde koşturmaktan verirsin kilolarıbir de halk oyunları ohh ne güzell :)) (tabi oynadıkça acıkıp da yemezsen )
kuzular biz bir karnımızı doyuralımm patatesli börek kokuyo resmenn ders çalışmak zorunda olmasam üşenmeyip yapacağımm
ben anca no coment derim bacım. biliyon ben senin selefinim sana olan sora bana oluyo. tüm bilgileri geriden topluyom en küçük hamiş olarak
ama bildiğim kadarıyla belli bi aydan sonra bebkler düzenli uyuyup uyanmaya başlıyolarmış anne karnında.
kuzummm aman başlamasın tekrar bulantılar sende. çok fena oluyo. inşallah dediğin gibi bvasit bi üşütmedir. geçmiş olsun...
hafta sonu günüm var kızlar buyrun gelin pasta börek kek kurabiye gırlatuzluları ben yirimtatlılar sizin olsun deeeerrmişim.
ne yüzsüz ev sahibiyim
umudum nasılsın, kaç zamndır denk gelemiyoz senle
kuzummm aman başlamasın tekrar bulantılar sende. çok fena oluyo. inşallah dediğin gibi bvasit bi üşütmedir. geçmiş olsun...
bende 55 le evlendim 74la hamile kaldım evlendikten sonra oluyomuş demek ki böle şeyler...
aynı kıyafetle ortalama 1 ay öncede foto paylaşmıştım belkim hatırlarsınız Eki Görüntüle 748530 eren bey
aynamız yok ama camdan çekerizEki Görüntüle 748531
ay fuliiii karnında evler çatılar çıkmışşaka bir yana da camdan pek belli olmamış ama göbüşte büyüme var orası belli oluyorr
bu arada monitörü de ayna niyetine kullanabilirdin ekranı karartıp
ay fuliiii karnında evler çatılar çıkmışşaka bir yana da camdan pek belli olmamış ama göbüşte büyüme var orası belli oluyorr
bu arada monitörü de ayna niyetine kullanabilirdin ekranı karartıp
ben 62 le evlendim, 71 ile hamile kaldım. bu ay bismillah diyip 2 kilo aldım bakalım kısmet sonrası...
bende 55 le evlendim 74la hamile kaldım evlendikten sonra oluyomuş demek ki böle şeyler...
gel bacımgel peşimden gel yakında neler neler hissediceksin bende bakındım düzenli uykuya dalıyolarmış artık ondana rada sesi çıkmıyo sıpamın
ayy ben gelirim güne ne zamandır bekliyom böyle bi davet
bazen içtiğim ilaçlar bulantı yapıyo bende, elevit ve kalsiyum. ödüm patlıyo benimde ilk zamanlara dönerim diye:18:
bende eskiye dönmekten korkuyorum..yoksa dönersek işimiz zor...
aynı kıyafetle ortalama 1 ay öncede foto paylaşmıştım belkim hatırlarsınız Eki Görüntüle 748530 eren bey
aynamız yok ama camdan çekerizEki Görüntüle 748531
ben 62 le evlendim, 71 ile hamile kaldım. bu ay bismillah diyip 2 kilo aldım bakalım kısmet sonrası...
gel bacım
bazen içtiğim ilaçlar bulantı yapıyo bende, elevit ve kalsiyum. ödüm patlıyo benimde ilk zamanlara dönerim diye:18:
oy maşallahhh göbüşeee. benim ki de pörtledi birden ilk fırsatta ben de koycam bi resim size
ya bi de bi şey sorcam kızlar. benim vücudumda kan damarları çok belirginleşti. özellikle göğüs ve dekolte bölgemde. sizde de var mı. eşim sütler toplanıyo herhalde ondan dedi.
kesin evlilikten oluyo bu kilolarr başka şeyden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?