Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

:60::60::60::60::60::60::60::60::60: şimdi bi şey dicem. (erenim yiğenim tıka kulaklarını 2 dk. anana bi şey dicem)hormonlarına laf ediyo ben azgınım demiyo da:33::33::33::33::33:

2 gün sonra kontrolüm vardı ama sormayı unuttum. e 4 aydır yapmıyoz birden yapınca herhalde tahriş durumu oldu:17::17::17: bi daha olursa sölicem hemen zaten:34:
valla eşim özellikle çok komikti, karnımda bebiş varken suçlu hissetti kendini:9::9::9::9::9:

canım benim değerim 13,5. ama yine de verdi. belki kan hacmi artıyor diye önlem olsun diye verdi.
ama şunu diyim belki ayımdan dolayı ama kan ilacını içtiğimden beri sanki üşümelerim geçti benim, hatta ara ara ateş basıyo beni.:26:

valla aynen dediğin gibi tıkadım çocuğumun kulaklarını da duymadı ballı lokması :16::16::16::16:

kan ilacı yorgunluğu falanda alıyomuş öyle okuduydum ben beni zaten hep ateş basıyoo :52::52::52::52::52:

doktorun bilir en iyisini benim kağıdımda demir ve kalsiyum düşüktü şimdi şişeye baktım demir + folik asit takviyesi yazıyo birde kalsıyum ilacı içiyorum işte :34:

benim demir ilacı içinde öyle diyo kansızlık durumunda günde 2 kez alınır kan depoları dolarmış sonrada teke düşürüyon demir için , inşallah normal ve çok kolay doğururuz canım bende şimdi havalar serinledi öğlen yemekten sonra yürüyüş yapıyom bir 20-25 dk ramazan geçsin inşallah düzenli başlarım doktorada danışıp sağlıkla gelsinlerde yeterki ....

benim demir ilacı içinde öyle diyo kansızlık durumunda günde 2 kez alınır kan depoları dolarmış sonrada teke düşürüyon demir için , inşallah normal ve çok kolay doğururuz canım bende şimdi havalar serinledi öğlen yemekten sonra yürüyüş yapıyom bir 20-25 dk ramazan geçsin inşallah düzenli başlarım doktorada danışıp sağlıkla gelsinlerde yeterki ....

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar ben oğluşumu sürekli kıpırdarken hissediyorum kesik kesik kayıyo çarpıyo sanki yer değiştirir gibi elini ayağını mı oynatıyo acaba tekme değil ama sürekli oynadığını hissediyorum bazen uzun süre tepki yok o zaman uyuyo herhalde demi

valla eşim çok niyetli ben bakıcam sen çalışırsın diyor belki zor bi bebek olmaz benim paşa

tarihin en büyük handikapı zaten biliyomuş gibi gelip sonra unutman inşallah ii olur senin için:1::1:

sınava çalışıyom diye eşim bana elinden geldiğince yardımcı oluyor seninkide yardımcı olur eminim tabi bebeğin her bakımını yapamaz orası ayrı ama yardım eder ;)

Günaydın minnaklar ve bu minnakların cici anneleri....

günaydınn serap ve onun minij sıpasııı

oyyyy gözlere bak anammmm, fıldır fıldır maşallahhhh :nazar::nazar: ben gir çık gir çık foruma kaçırmışım bu resmi, senin kız gözü açık olcek şimdiden belli. kül yutmaz valla:1:

canım burda ben ve fuli de şiddetli migren hastasıyız. geçmeyen krizlerimiz oluyo. ben minoseti içiyom yarım yarım. ama en iyi ilaç dinlenmek tabi. ama çalışınca mümkün olmuyo maalesef. geçmiş olsun canım...

anammm senin ayrıntılın vardı di mi. gözün aydın canım, hayırlısı ile atlatmışsın:49::nazar: darısı bizim başımıza.
hem gözü açık ham inatçı, bi de babası yüz verirse hapı yuttun bacım. valla o seni sıra dayağına geçirir diker başına:1::1::1:

ayyy didoşum bilirim o uykuları gelmez gelmez ya sınava çalışırken ya da nöbette gelir. hele sınava bi kaç gün kala insan iyice bunalıyo. ama artık konu çalışma soru çöz bol bol. belki de şu an aklındaki herşey çalıştığın uçup gitmiş gibi gelir sana ama sınavda sorular karşına çıktıkça rahatlarsın, aklına gelir çalıştıkların. rahat ol bacım hafta sonu dualarım seninle.
inşallah sen de benim gibi ilk yerleştirmelerde ilk tercihine atanırsın:34:

tubişim ben son tekrarlrı yapıyorum çözdüğüm denemlerde eksik olduğum yerleri tamamlamaya çalışıyorum iştee elimden geldiğincee inşallah sınavda dediğin gibi olurr da çatır çatır yaparım hepsinii

Günaydınnn teyzoşlar ve arkadaşlarımmmm :16::16::16::16::16:

günaydınn arkdaşımm annen besliyo mu seni öğlen oldu bak aç kalma :)

DİDOŞ BAK TAKVİMDE NE YAZIYO BANA Bebeğinizin göz kapakları birleşik olsada, közkapakları kırpma hareketi yapmaktadırlar. GALİBA GERÇEKTEN UYANIK KUZUM :9::9::9:

he kızzz senin kinin gözleri erkenden açılmış bak bizimki tembel çıktı bu koınuda:1::1:

Magnorm diye bir ilaca başlıyorum magnezyum için

sende bize katıldın hadi bakalımm şekerli ya tadı bence bardağa ne kadar az su koyarsan o kadar çabuk bitiyo ben öyle yapıyom yoksa içemiyorum diğer türlü

iwiitttbende ondan içiyorum dediğin gibi portakallı ama insanın içini titretiyo içince tuhaf bi tat birde ben calcimax die yine suda eriyen kalsiyum kullanıyorum oda magnorom gibi daha da tatlı tadı tuhaf oluyorum her içişimde :25::25::25:

Birde bana ferplex fol kan şurubu verdi tek tek şişelerde günde iki kez içiyorum ama kutuda 10 şişe var 5 gün gidiyo bugün sonuncu kanı içtim sabah birazdan arıycam doktorumu içiceksem yazdırayım alayım ilaç die

günaydınnnn fatmikimmm ve kaan paşammm :16::16::16::16::16:

fuli ikimizin içtiği ilaçlar aynı.. o freplex var ya doktor onu günde 3 kere içeceksin şeklinde yazarsa yani bir kerede bir kutu almak yerine 2-3 kutu birden alabilirsen senin için daha iyi olur. ben öyle yaptım şimdi 1 ay tekrar ilaç yazdırmak zorunda kalmayacağım.

eğer tatlıysa ben 2 bardak suya atar içerim o zaman :27::27::27: 3 gündür ayağım geçmedi içmem şart iççez mecburrr :9::9::9:

Kızlar ben oğluşumu sürekli kıpırdarken hissediyorum kesik kesik kayıyo çarpıyo sanki yer değiştirir gibi elini ayağını mı oynatıyo acaba tekme değil ama sürekli oynadığını hissediyorum bazen uzun süre tepki yok o zaman uyuyo herhalde demi

öyledir canım benimki de içerde garip garip hareketler yapıyo aynen dediğin kayma gibi filan ama ne yapıyo inan merak ediyorum:1::1:
tepki olmadığı zamanda uyuyordur büyük ihtimal :34:

sınava çalışıyom diye eşim bana elinden geldiğince yardımcı oluyor seninkide yardımcı olur eminim tabi bebeğin her bakımını yapamaz orası ayrı ama yardım eder ;)

günaydınn serap ve onun minij sıpasııı

tubişim ben son tekrarlrı yapıyorum çözdüğüm denemlerde eksik olduğum yerleri tamamlamaya çalışıyorum iştee elimden geldiğincee inşallah sınavda dediğin gibi olurr da çatır çatır yaparım hepsinii

günaydınn arkdaşımm annen besliyo mu seni öğlen oldu bak aç kalma :)

he kızzz senin kinin gözleri erkenden açılmış bak bizimki tembel çıktı bu koınuda:1::1:

Sende bize katıldın hadi bakalımm şekerli ya tadı bence bardağa ne kadar az su koyarsan o kadar çabuk bitiyo ben öyle yapıyom yoksa içemiyorum diğer türlü

fuli ikimizin içtiği ilaçlar aynı.. O freplex var ya doktor onu günde 3 kere içeceksin şeklinde yazarsa yani bir kerede bir kutu almak yerine 2-3 kutu birden alabilirsen senin için daha iyi olur. Ben öyle yaptım şimdi 1 ay tekrar ilaç yazdırmak zorunda kalmayacağım.

hoşgeldin didoşummmm ve umut paşammmmm :16::16::16::16::16::16::16::16: öğle yemeğimizi yiycez birazdannn :56::56::56::56:

Bebeğim işte 1 kutu yazdı arayıp sorucam ki ona göre alayım yazdırayım şimdilik günde 2 kere içiyorum 5 günde bitiyo sağlık ocağı yazar dimi 3-4 kutu :44::44::44:

hoşgeldin didoşummmm ve umut paşammmmm :16::16::16::16::16::16::16::16: öğle yemeğimizi yiycez birazdannn :56::56::56::56:

Bebeğim işte 1 kutu yazdı arayıp sorucam ki ona göre alayım yazdırayım şimdilik günde 2 kere içiyorum 5 günde bitiyo sağlık ocağı yazar dimi 3-4 kutu :44::44::44:

hoşbuldukk kuzular...

sağlık ocağı yazıyo evett orda yazdırması kolay oluyor benim doktor söylemeden 3 kutu yazmıştı iyi oldu. günde bir kere içiyorum. zaten içim dışım ilaç olduu sabah elevit sonra kan ilacı sonra magnorm akşam da kalsiyum ...

günaydın kuzum nasılsın minnak nasıl...

biz iyiyiz canımm minik oğlum da kımıldayıp duruyoo içerdee siz nasılsınızzz?

hoşbuldukk kuzular...

Sağlık ocağı yazıyo evett orda yazdırması kolay oluyor benim doktor söylemeden 3 kutu yazmıştı iyi oldu. Günde bir kere içiyorum. Zaten içim dışım ilaç olduu sabah elevit sonra kan ilacı sonra magnorm akşam da kalsiyum ...

Biz iyiyiz canımm minik oğlum da kımıldayıp duruyoo içerdee siz nasılsınızzz?

o zaman bende yazdırayım kuzummm :54::54::54::54:

bel ağrısı başa bela canım belimi tuta tuta oynayayım..benim veledim kudurdu yine acıktı herhalde..kahvaltı da yapmadık...yaptık ama durmadı midede..

bende de ara ara tutuyo çok zor bi durum bel ağrısı geçmiş olsun kuzu bulantındamı oldu kıyamam ben size ya tam rahata erdik diyoruz ama arada yine tutuyo ağrı bulantı :50::50::50::50:

benimki de coştu sabahtan beri...yatınca daha da kuduruyo..

evet yatarken kuduruyolar sıpalar :1::1::1::1:

o zaman bende yazdırayım kuzummm :54::54::54::54:

bende de ara ara tutuyo çok zor bi durum bel ağrısı geçmiş olsun kuzu bulantındamı oldu kıyamam ben size ya tam rahata erdik diyoruz ama arada yine tutuyo ağrı bulantı :50::50::50::50:

evet yatarken kuduruyolar sıpalar :1::1::1::1:

belim fena penguen gibiyürüyorum herkes bana gülüyo :43::43:

midemi de ben ettim kuzu sabah soğuk suyu kahvaltı yapmadan mideye gönderdim üşüttüm herhalde...kahvaltı yaptım ama ne çare...

Back