Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben 62 le evlendim, 71 ile hamile kaldım. bu ay bismillah diyip 2 kilo aldım bakalım kısmet sonrası...

gel bacım :10::10::10::10::10::10:

bazen içtiğim ilaçlar bulantı yapıyo bende, elevit ve kalsiyum. ödüm patlıyo benimde ilk zamanlara dönerim diye:18:

magnezyumu içerken zorlanıyorum magnorm mudur nedir ...

ben 62 le evlendim, 71 ile hamile kaldım. bu ay bismillah diyip 2 kilo aldım bakalım kısmet sonrası...

gel bacım :10::10::10::10::10::10:

bazen içtiğim ilaçlar bulantı yapıyo bende, elevit ve kalsiyum. ödüm patlıyo benimde ilk zamanlara dönerim diye:18:

oy maşallahhh göbüşeee. benim ki de pörtledi birden ilk fırsatta ben de koycam bi resim size:34:

ya bi de bi şey sorcam kızlar. benim vücudumda kan damarları çok belirginleşti. özellikle göğüs ve dekolte bölgemde. sizde de var mı. eşim sütler toplanıyo herhalde ondan dedi.

damarlanmalar çok normal canım bacaklarda filan da çok belirgin oluyor yaa bide hem kilo alımından hem de spor yapamadığımızdan selülitler de baya arttı bendee doğumdan sonra iyi bir spora ihtiyacımız olacakk

doydukta geldik...şöyle bir penyeme baktım da akşamdan şimdiye kadar ne yediysem hepsinden bir hatıra var..hamilelikte sakarlık olur muydu kızlar...

kızlar yine firar etmişsiniz:1::1::1::1:

ben yarın yokum kızlarr öğlen doktora ordan da manisaya gidiyoruzz sınav için dualarınızı eksik etmeyin benden sınavım güzel geçsinn ..

pazar günü size gelişmeleri yazarımm bebişlerinize ve kendinize iyi bakınnn hoşçakalınnn:16::16::16:

Selam kızlar biz bugün şeker testimizi yaptrırdık,az bişey yüksek buldu kendi doktorumuz,diyetisyene gönderdi,diyetisyen de çok endişe edilecek bi durum yok ama cok kilo aldım diye bol proteinli diyet listesi verdi. Günde 2 yumurta,3 bardak süt(750ml),ve 9 tam ceviz en cok dikkatimi çekenler...böylece sen fala kilo almadan bebek alır dedi... Ayrıca şekerin de dengede kalır dedi...

Karnımdaki kasılmaları sordum,bi kaç gündür günde 6-7 defa oluyo dedim,toplanma şeklinde karnın sivriliyo mu dedi,evet dedim aynen tarif ettiğiniz gibi,o zaman bi iki gün daha takip et aynı sıklıkta olursa proluton depot iğne yaptıralım haftada dedi,bunlar yalancı kasılmalardır ama 6-7defa cok dedi...gerci rahim ağzı kapalı ama senin özel durumunda olduğu için iğne yaptıralım dedi...

İşte böyle kızlar....
Aaaaaaa bi de kız bebeğe göre gelişimi kilosu baya iyi dedi....
Ben şaşırdım neeeeeeee kız mı dedim?sonra tekrar iyice baktı,aaaaaa pardon erkek dedi...her muayenede erkek diyodu... Oğluşum pipisini saklamış galiba bu sefer:):56:

Hay Allah iyiliğini versin, kız nerden geldi aklına o benzetme. "Ustalık eseri" valla ne güzel benzetme. Akşama kocama söyleyeceğim bunu :))))

Tekmeleri güçlü hissedince içi daha rahat oluyor insanın değil mi? İnsanın hep mutlu olası geliyor o kıpırdadıkça. Ne güzel duygular ya, Allah herkese yaşatsın hayırlısıyla inşallah.

Selam kızlar biz bugün şeker testimizi yaptrırdık,az bişey yüksek buldu kendi doktorumuz,diyetisyene gönderdi,diyetisyen de çok endişe edilecek bi durum yok ama cok kilo aldım diye bol proteinli diyet listesi verdi. Günde 2 yumurta,3 bardak süt(750ml),ve 9 tam ceviz en cok dikkatimi çekenler...böylece sen fala kilo almadan bebek alır dedi... Ayrıca şekerin de dengede kalır dedi...

Karnımdaki kasılmaları sordum,bi kaç gündür günde 6-7 defa oluyo dedim,toplanma şeklinde karnın sivriliyo mu dedi,evet dedim aynen tarif ettiğiniz gibi,o zaman bi iki gün daha takip et aynı sıklıkta olursa proluton depot iğne yaptıralım haftada dedi,bunlar yalancı kasılmalardır ama 6-7defa cok dedi...gerci rahim ağzı kapalı ama senin özel durumunda olduğu için iğne yaptıralım dedi...

İşte böyle kızlar....
Ben şaşırdım neeeeeeee kız mı dedim?sonra tekrar iyice baktı,aaaaaa pardon erkek dedi...her muayenede erkek diyodu... Oğluşum pipisini saklamış galiba bu sefer:):56:
Kac cikti sekerin canım ayyy benimde yaklasti iyice 3bardak sutmu valla ben bir bardagi zor iciyorum 9cevizde cok grldi bana dikkat et ceviz alerjik bir besindir

Gözünaydın fitoşşş :)) İnşallah diyetle daha da iyi olacak şekerin. Sevindim bu habere.
Kız deyince ne korkmuşsundur ama :)) Valla bana da erkek deseler şimdi gözüne yumruğu geçiririm. Bütün alışverişi bitirmişim :))

İşte böyle kızlar....

fitoş hadi gözün aydın canım benim darısı bizim başımıza... yarın da benim var şeker yüklemem ama gel bana sor saatleri sayıyorum..nasıl aç kalcam onca saat onu düşünüyorum...kasılmalar iki gündür bende de var ama günde bir defa falan oluyo..benim göbek fısaldı gibime geliyo..sadece çok su içtiğimde davul gibi oluyorum nedense...düşünsenize son ay cinsiyetleri farklı söylüyormuş doktor hepimiz kalpten giderdik herhalde...:9:

Back