Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende 7 kilo almışım şimdiye kadar bakalım bundan sonra ne olur...her aya üç verdim ben ...sen benden insaflıısn..gerçi son ayda çok alınıyomuş....

son ayda ister istemez çok alınıyormuş bir de şişlikler arttığı için 4 kilo dedim inşallah aşmam..

benim kilo vermem için 1- işe başlamam gerekiyo 2- canımın sıkılması gerekiyo (canım sıkkınken iştah kaçıyo):1::1:

verebilecek miyiz işte en çok beni o korkututyo...

son ayda ister istemez çok alınıyormuş bir de şişlikler arttığı için 4 kilo dedim inşallah aşmam..

benim kilo vermem için 1- işe başlamam gerekiyo 2- canımın sıkılması gerekiyo (canım sıkkınken iştah kaçıyo):1::1:

veririz be kuzular emzirme derken uykusuzluk derken veririz bozmayın şimdiden moralinizi hele sıpa peşinde dönmekten yine veririz en azından hamile kaldığımız kgye ineriz ondan sonra benim yolum daha uzun :26::26::26::26:

ben ücretsiz izne ayrılmayacam canım...direkt başlayacam okulda çok çabuk veriyorum çünkü ben... ikinci dönem başlarsam halk oyunu ekibi çıkartacağım söylendi..benim için de iyi olacak oynarken bol bol vereceğim inşallah...

veririz be kuzular emzirme derken uykusuzluk derken veririz bozmayın şimdiden moralinizi hele sıpa peşinde dönmekten yine veririz en azından hamile kaldığımız kgye ineriz ondan sonra benim yolum daha uzun :26::26::26::26:

inşallah düşeriz canım ben 74le kaldım... bakalım tekrardan 50li 60lı rakamları görebilecek miyim...

ben ücretsiz izne ayrılmayacam canım...direkt başlayacam okulda çok çabuk veriyorum çünkü ben... ikinci dönem başlarsam halk oyunu ekibi çıkartacağım söylendi..benim için de iyi olacak oynarken bol bol vereceğim inşallah...

sen okulda çocuk peşinde koşturmaktan verirsin kiloları :34: bir de halk oyunları ohh ne güzell :)) (tabi oynadıkça acıkıp da yemezsen :1::1:)

kuzular biz bir karnımızı doyuralımm patatesli börek kokuyo resmenn ders çalışmak zorunda olmasam üşenmeyip yapacağımm:31::31::31:

Kızlar ben oğluşumu sürekli kıpırdarken hissediyorum kesik kesik kayıyo çarpıyo sanki yer değiştirir gibi elini ayağını mı oynatıyo acaba tekme değil ama sürekli oynadığını hissediyorum bazen uzun süre tepki yok o zaman uyuyo herhalde demi
ben anca no coment derim bacım. biliyon ben senin selefinim sana olan sora bana oluyo. tüm bilgileri geriden topluyom en küçük hamiş olarak :1::1::1::1:
ama bildiğim kadarıyla belli bi aydan sonra bebkler düzenli uyuyup uyanmaya başlıyolarmış anne karnında.

bel ağrısı başa bela canım belimi tuta tuta oynayayım..benim veledim kudurdu yine acıktı herhalde..kahvaltı da yapmadık...yaptık ama durmadı midede..
kuzummm aman başlamasın tekrar bulantılar sende. çok fena oluyo. inşallah dediğin gibi bvasit bi üşütmedir. geçmiş olsun...

her yerden pasta börek kokuları geliyorr canım çekti yaaa

didoş valla bende sen gibi oldum he arada kulaklarını çınlatıyom bilesin hani derdin ya hep canım kek börek istiyo sürekli die bende öyle oldum canım habire şöyle zengin menülü gün yemekleri istiyo olucak hazır sofra oturucan basına allah ne verdiyse :56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:
hafta sonu günüm var kızlar buyrun gelin pasta börek kek kurabiye gırla :1: tuzluları ben yirimtatlılar sizin olsun deeeerrmişim. :9:
ne yüzsüz ev sahibiyim:9:

iyidir be kuzum.. idareediyoruz işte.. bazen geliyorlar arada tırlatıyoruz onun dısında iyiyim :27::27::27::9::9::9:

tmm sen başlat kuzu.. arkadan da diğer kısçeler gelsin.. ben en son doğururum,, assolist olmak kolay değel :37::37::52::52::52:

ee nassınız bakimm.. bida soram
:52::52:hergün bunu soruyom zaten :9::9:

umudum nasılsın, kaç zamndır denk gelemiyoz senle:3:

sen 74 le ben 86 ile kaldım böhhüüüüüüü nerede o nişanlanmadan önceki halimmm kocayı buldum deyip saldım çayıra sanırım kocamda bende rahat 20 kg aldık şimdiye kadar :8::8::8:

bende 55 le evlendim 74la hamile kaldım evlendikten sonra oluyomuş demek ki böle şeyler...

sen okulda çocuk peşinde koşturmaktan verirsin kiloları :34: bir de halk oyunları ohh ne güzell :)) (tabi oynadıkça acıkıp da yemezsen :1::1:)

kuzular biz bir karnımızı doyuralımm patatesli börek kokuyo resmenn ders çalışmak zorunda olmasam üşenmeyip yapacağımm:31::31::31:

bende patlıcan musakka yiyecem canım onu istedi neyse ne alakaysa...okul olmasa zaten ben evde varil olur çıkarım..

ben anca no coment derim bacım. biliyon ben senin selefinim sana olan sora bana oluyo. tüm bilgileri geriden topluyom en küçük hamiş olarak :1::1::1::1:
ama bildiğim kadarıyla belli bi aydan sonra bebkler düzenli uyuyup uyanmaya başlıyolarmış anne karnında.

kuzummm aman başlamasın tekrar bulantılar sende. çok fena oluyo. inşallah dediğin gibi bvasit bi üşütmedir. geçmiş olsun...

hafta sonu günüm var kızlar buyrun gelin pasta börek kek kurabiye gırla :1: tuzluları ben yirimtatlılar sizin olsun deeeerrmişim. :9:
ne yüzsüz ev sahibiyim:9:

umudum nasılsın, kaç zamndır denk gelemiyoz senle:3:

gel peşimden gel yakında neler neler hissediceksin bende bakındım düzenli uykuya dalıyolarmış artık ondana rada sesi çıkmıyo sıpamın :9::9::9::9:

ayy ben gelirim güne ne zamandır bekliyom böyle bi davet :9::9::9::9::9:

aynı kıyafetle ortalama 1 ay öncede foto paylaşmıştım belkim hatırlarsınız $945370_585118688198667_1813603640_n.jpg eren bey :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aynamız yok ama camdan çekeriz :34: $1044854_585118858198650_1067468291_n.jpg :52::52::52::52:

Son düzenleme:
ay fuliiii karnında evler çatılar çıkmış:1::1::1::1: şaka bir yana da camdan pek belli olmamış ama göbüşte büyüme var orası belli oluyorr:34:

bu arada monitörü de ayna niyetine kullanabilirdin ekranı karartıp ;)

ahahahahahah doğru dedin kız bide monitörden deniyim :9::9::9::9::9::9::9::9::9: camdan bakarken aklıma gelmişti benimde çekim dedimmm :52::52::52::52:

ay fuliiii karnında evler çatılar çıkmış:1::1::1::1: şaka bir yana da camdan pek belli olmamış ama göbüşte büyüme var orası belli oluyorr:34:

bu arada monitörü de ayna niyetine kullanabilirdin ekranı karartıp ;)

ahahahahahah doğru dedin kız bide monitörden deniyim :9::9::9::9::9::9::9::9::9: camdan bakarken aklıma gelmişti benimde çekim dedimmm :52::52::52::52:

baktım didoşum bizim monitör mat herhalde belli olmuyooo ayna yok evde bi ara aynadan da çekerim :34::34:

bende 55 le evlendim 74la hamile kaldım evlendikten sonra oluyomuş demek ki böle şeyler...
ben 62 le evlendim, 71 ile hamile kaldım. bu ay bismillah diyip 2 kilo aldım bakalım kısmet sonrası...

gel peşimden gel yakında neler neler hissediceksin bende bakındım düzenli uykuya dalıyolarmış artık ondana rada sesi çıkmıyo sıpamın :9::9::9::9:

ayy ben gelirim güne ne zamandır bekliyom böyle bi davet :9::9::9::9::9:
gel bacım :10::10::10::10::10::10:

bende eskiye dönmekten korkuyorum..yoksa dönersek işimiz zor...
bazen içtiğim ilaçlar bulantı yapıyo bende, elevit ve kalsiyum. ödüm patlıyo benimde ilk zamanlara dönerim diye:18:

aynı kıyafetle ortalama 1 ay öncede foto paylaşmıştım belkim hatırlarsınız Eki Görüntüle 748530 eren bey :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aynamız yok ama camdan çekeriz :34:Eki Görüntüle 748531 :52::52::52::52:

oy maşallahhh göbüşeee. benim ki de pörtledi birden ilk fırsatta ben de koycam bi resim size:34:

ya bi de bi şey sorcam kızlar. benim vücudumda kan damarları çok belirginleşti. özellikle göğüs ve dekolte bölgemde. sizde de var mı. eşim sütler toplanıyo herhalde ondan dedi.

ben 62 le evlendim, 71 ile hamile kaldım. bu ay bismillah diyip 2 kilo aldım bakalım kısmet sonrası...

gel bacım :10::10::10::10::10::10:

bazen içtiğim ilaçlar bulantı yapıyo bende, elevit ve kalsiyum. ödüm patlıyo benimde ilk zamanlara dönerim diye:18:

oy maşallahhh göbüşeee. benim ki de pörtledi birden ilk fırsatta ben de koycam bi resim size:34:

ya bi de bi şey sorcam kızlar. benim vücudumda kan damarları çok belirginleşti. özellikle göğüs ve dekolte bölgemde. sizde de var mı. eşim sütler toplanıyo herhalde ondan dedi.

ballı lokmam damarlanmalar çok normal beyaz tenlilerde dahadfa belirginleşiyo sıkıntı yok hem kan hacmimiz çoğalıyo hem memişler süt topluyo :34::34::34::34:

senin o pörtleyen göbüşündeki Seymeni yerim ben :16::16::16::16:

Back