Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hem nasıl rahatladım canm,komple temizlik iyi geldi:)

canm sertlik sanki kasılma gibi. İnternette okumuştum hatta burda da paylasmıstım,yalancı kasılmalar baslarmıs bu haftalarda..ama yarın yine şeker yüklemem var,dr.a sorcam yine.nst ye soksa bari...
Alp paşam maşallah tekmeleri büyüttü,sertleşti.......
Siz nasılsınız umut bey nasıl?

bir ara benimde baya sertlik vardı söylemiştim burada da ama sonradan geçti . sen doktoruna danış yine de için rahat etsin :34:
biz de umut paşamızla iyiyz teyzesi dedemiz para göndersede beşiğini filan alsak diye bekliyoruz

günaydın teyzoşların kuzuları ve teyzoşlarrrr :54::54::54::54:

ben altederim onu kendime güveniyom yeter ki babsı ben kızdığımda yüzlemesin yoksa ikisinide sıra dayagına çekerim :9::9::9: yok canım açıktı bir sağa bir sola bakıyodu ki radyologda öyle dedi görüyormusun gözünü sağa sola bakıyo dedi :9::9: benim 2 hafta önce ki randevumda da açıktı gözü eklemiştim buraya bak

Eki Görüntüle 748324

canım benim kasıkta karında yada üst bacakta değil sadece sağ bacağımın altta baldırda arayıp sorcam doktora bugün bir ilaç adı verir bende yazdırırım artık geçmiyo çünkü sanki düğüm var aksak yürüyom ...

canım benim karnımda sertlik karpuz yemeye başlayınca oldu beni şişiriyo karnım kaskatı oluyo az hareket edip maden suyu içince geçiyo sadece katılıksa bence şişliktir yediklerinde :34:

günaydın nazlı irem neva nın annesii :)

kız senin kız pek uyanık olacak galibaa anaaaaaammmm gözleri şimdiden açılmış ben 27 haftalıkken gittiğimde daha gözleri kapalıydı doktor da bir iki haftaya kadar açılır demişti dee ondan şaşırdım yaniiii:53::53::53::nazar::nazar:

günaydınnnn annişlerrrrr :3::3::3:

günaydınn terkedilmeye yüz tutmuş topiğin terkeden annişleriii

kızlar ben rüyamda bile tarih çalışıyorum artık iyice içim dışım ders olmuşş ama çok da stres yaptım son bir ay kala çalışmaya başlayınca:18::18::18:

şimdi kahvaltımızı yapıyoruz umut ummla sonra yine başbelası tarihh çalışılacak:47:

bir ara benimde baya sertlik vardı söylemiştim burada da ama sonradan geçti . sen doktoruna danış yine de için rahat etsin :34:
biz de umut paşamızla iyiyz teyzesi dedemiz para göndersede beşiğini filan alsak diye bekliyoruz

kız senin kız pek uyanık olacak galibaa anaaaaaammmm gözleri şimdiden açılmış ben 27 haftalıkken gittiğimde daha gözleri kapalıydı doktor da bir iki haftaya kadar açılır demişti dee ondan şaşırdım yaniiii:53::53::53::nazar::nazar:

günaydınn terkedilmeye yüz tutmuş topiğin terkeden annişleriii

kızlar ben rüyamda bile tarih çalışıyorum artık iyice içim dışım ders olmuşş ama çok da stres yaptım son bir ay kala çalışmaya başlayınca:18::18::18:

şimdi kahvaltımızı yapıyoruz umut ummla sonra yine başbelası tarihh çalışılacak:47:

günaydınn canımcım sitemkar gördüm seni giriyorum kimseler olmuyor bende gidiyorum ekim annelerine
tarihi ben severimmm benim belamda matematik matematiği halletsem 85 alırım kesin bakalım 2014e çalışabilcem mi

günaydınn canımcım sitemkar gördüm seni giriyorum kimseler olmuyor bende gidiyorum ekim annelerine
tarihi ben severimmm benim belamda matematik matematiği halletsem 85 alırım kesin bakalım 2014e çalışabilcem mi

Öyle bir sitem edeyim dedim kızlaraa :))

ben sana matematik anlatayım sen bana tarih :1::1: aslında kötü değilk tarih netlerim ama sürekli bir şeyleri unutuyorum ben bunu biliyordum diyip de aklıma gelmeyince de sinir oluyorum kendime.. 2014 için inşallah çalışabilirsin canım bebekle belki biraz sıkıntılı olur ama en azından elinden geleni yaparsın.

fatmiş sitemkar diyince aklıma geldi bu şarkı paylaşayım dedim :)
[video=youtube;udKCCm3GAdU]http://www.youtube.com/watch?v=udKCCm3GAdU[/video]

senin bebişin uyuduğu ana denk geldi belkide , sen benim kızçemi ne sandın teyzesi tembel diyen anası utansın :9::9::9::9:

senin bebişin uyuduğu ana denk geldi belkide , sen benim kızçemi ne sandın teyzesi tembel diyen anası utansın :9::9::9::9:

yok kız uyanıktı benim oğluşum sordum uyuyo mu diye hayır uyanık dediydi benim doktorr dur bakıyım yarın ne halde görecem sıpayıı merak ediyorum :1::1:

Öyle bir sitem edeyim dedim kızlaraa :))

ben sana matematik anlatayım sen bana tarih :1::1: aslında kötü değilk tarih netlerim ama sürekli bir şeyleri unutuyorum ben bunu biliyordum diyip de aklıma gelmeyince de sinir oluyorum kendime.. 2014 için inşallah çalışabilirsin canım bebekle belki biraz sıkıntılı olur ama en azından elinden geleni yaparsın.

valla eşim çok niyetli ben bakıcam sen çalışırsın diyor belki zor bi bebek olmaz benim paşa

tarihin en büyük handikapı zaten biliyomuş gibi gelip sonra unutman inşallah ii olur senin için:1::1:

günaydın teyzoşların kuzuları ve teyzoşlarrrr :54::54::54::54:

ben altederim onu kendime güveniyom yeter ki babsı ben kızdığımda yüzlemesin yoksa ikisinide sıra dayagına çekerim :9::9::9: yok canım açıktı bir sağa bir sola bakıyodu ki radyologda öyle dedi görüyormusun gözünü sağa sola bakıyo dedi :9::9: benim 2 hafta önce ki randevumda da açıktı gözü eklemiştim buraya bak

Eki Görüntüle 748324

canım benim kasıkta karında yada üst bacakta değil sadece sağ bacağımın altta baldırda arayıp sorcam doktora bugün bir ilaç adı verir bende yazdırırım artık geçmiyo çünkü sanki düğüm var aksak yürüyom ...

canım benim karnımda sertlik karpuz yemeye başlayınca oldu beni şişiriyo karnım kaskatı oluyo az hareket edip maden suyu içince geçiyo sadece katılıksa bence şişliktir yediklerinde :34:
oyyyy gözlere bak anammmm, fıldır fıldır maşallahhhh :nazar::nazar: ben gir çık gir çık foruma kaçırmışım bu resmi, senin kız gözü açık olcek şimdiden belli. kül yutmaz valla:1:

merhaba kızlar nasılsınız ben dün çok fena bi gece geçirdim.Maalesef migren hastasıyım dün migrenim tuttu ilaç alamadığım için kıvrandım tüm gece ve uykusuz uykusuz işe geldim :(
canım burda ben ve fuli de şiddetli migren hastasıyız. geçmeyen krizlerimiz oluyo. ben minoseti içiyom yarım yarım. ama en iyi ilaç dinlenmek tabi. ama çalışınca mümkün olmuyo maalesef. geçmiş olsun canım...

Teyzoslar kizcemde gorunen bir rahatsizlik yok sukur, ama cok inatci 10 dk yakin elini actirmaya ugrasti radyolog amcamiz :9::9::9: sonunda actida rahatladi adam azivik aciyo adam tam bakamadan kapatiyo cimcimem surati yuvarlak mi bana mi oyle geliyo dedim yumarlak suratli dedi burin deliklerine kadar gosterdi cok hareketli degildi yine hastaneyi srvmiyo sanki :1::1::1: ama ne resim ne cd hic bisey almadik 25 lira bisey odedik bu arada bacagimi demeyide unuttum bugun sicak uygulayim belki ise yarar
anammm senin ayrıntılın vardı di mi. gözün aydın canım, hayırlısı ile atlatmışsın:49::nazar: darısı bizim başımıza.
hem gözü açık ham inatçı, bi de babası yüz verirse hapı yuttun bacım. valla o seni sıra dayağına geçirir diker başına:1::1::1:

kızlar bu uykular geri geldi yaa napacam benn uyumak istemiyorum en azından şu 3 gün kahve bile kar etmiyoo:47::47::47:

ayyy didoşum bilirim o uykuları gelmez gelmez ya sınava çalışırken ya da nöbette gelir. hele sınava bi kaç gün kala insan iyice bunalıyo. ama artık konu çalışma soru çöz bol bol. belki de şu an aklındaki herşey çalıştığın uçup gitmiş gibi gelir sana ama sınavda sorular karşına çıktıkça rahatlarsın, aklına gelir çalıştıkların. rahat ol bacım hafta sonu dualarım seninle.
inşallah sen de benim gibi ilk yerleştirmelerde ilk tercihine atanırsın:34:

DİDOŞ BAK TAKVİMDE NE YAZIYO BANA Bebeğinizin göz kapakları birleşik olsada, közkapakları kırpma hareketi yapmaktadırlar. GALİBA GERÇEKTEN UYANIK KUZUM :9::9::9:

Kızlaaarrrr nasılsınız bakalım?
Biz ilk defa bugün çarsıya çıktık eşimle,kuaföre falan gittim de yüzüm gözüm açıldı...şimdi eve geldik yatışa geçtik hemen..

Kızlar sizinde karnınızda sertlik oluyo mu yaaaaaa?
Bende yolda bile oldu bugün...
Doktoruma söyledim ama korkma önemli değil dedi...hergün oluyo bu aralar...

benim karnım çoğunlukla hep sert canım. çünkü çok gaz ve kabızlık yaşıyorum. bi de karın yapım sıkıymış dr.un dediğine göre o yüzden sertlik ve gerilme normalmiş.

İREMİOMMMMMMMMM GÖZÜNÜZ AYDINNN ÇOK GÜZEL GEÇMİŞ AYRINTILINNNN YERİM BEN SENİN GÖZÜ AÇIK İNATÇI KIZÇENİ BENNNNNN DARISI BASIMIZA HEPİMİZDE SORUNSUZ ATLATIRIZ İNŞALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar:

NAZARBONCUĞUM GEÇMİŞ OLSUN BENDE BİR MİGREN HASTASIYIM MİNOSET YADA PAROL İÇEBİLİYOSUN AMA İNSANIN İÇİNE SİNMİYO İÇMEK ZOR DURUMDA KALMADIKÇA İÇMEMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA İÇMEDENDE OLMUYO :50::50::50: GECEN GÜN BENDE AYNI KRİZDEYDİM AKŞAMI ZOR ETTİM İŞ YERİNDE :50::50:

Sağolun kızlar darısı sizin güzel haberlerinize :16::16::16::16: Tubiş ben haklarından gelirim ikisininde birini gündüz birini gece halleylerim :9::9::9::9::9:

Back