Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Hoşgeldin güzelimmm. Bebeğin sağlıcakla giysin cicilerini, sezonu açtın hadi bakalım :))) Senin oda arkadaşında ne çok izin alıyor öyle yahu. İnsan işlerini halleder de giderdi bari...

hoşbulduk ablacım. nasılsın, Zeynep narinimiz nasıl
sezonu bi açtım ki sorma, gözüm döndü bebek mağazalarında ama yine de acele etmedim frenledim kendimi.
sorma abla ya müdür de müdahale etmiyor, nasıl olsa ben varım diye.

Evet gün hesabına göre bazı aylar 5 hafta geçiyr. Ne yani şimdi biz sekizinci ayda mıyız :))) Bitti bitti bişey kalmadı.

Bakın size bir anımı anlatayım geçen hastane maceramdan.
Kadının biri geldi oturdu yanıma. Kendime yaşı büyük gebe diyorum ama o benden kat kat yaşlıydı. Annem gibiydi resmen. Zaten beşinci çocuğuymuş. Kaç aylık dedim, doğum için geldim dedi. Nst ye koyacaklar. Ama sancı falan yok. Ne mutlu sana dedim ben de gülereK. Ay kadın bir çıkıştı bana. "Neresi ne mutlu, sen benim neler çektiğimi biliyor musun? Doğurmak kolay mı? Ben yapacağım." falan. Şaşırdım. Herkes bize bakıyor. "Kokrma" dedim. "Kurtulacaksın işte ne güzel." Yine bağırdı "Ben dokuz ay neler çektim biliyor musun sen." Tepem attı bu sefer. "Ya kardeş herkes az çok çekiyor, kolay değil bu işler. Ben de çok çektim hala çekiyorum" dedim. Eteğini yukarı çekip ayaklarını gözüme doğru uzatmaz mı? "Bak şu ayaklarıma nasıl şiş" dedi. Valla daha dayanamadım. "Eee ne kızıyorsun kardeşim" dedim. "Sanki ben zorla gebe bıraktım seni. Giren çıkacak, kaçarın yok" Kadın daha ağzını açmadı. Orda adamlar da vardı hep duymuşlar ama ne yapayım kızdırdı beni kadın :))))

ayyyy senin laf da tam yerine oturmuş ablaaa ama kadın haketmişş sanki sen gebe bıraktın da hesabını sana soruyor

aranmış hatun ama

Hatunu görseniz bir nazlı pir nazlı :) Tamam doğum stresi kolay değil ama aaa bir yere kadar :)))

Neyse bebişlerim ben kaçıyorum. Az sonra goncagülüm gelir yemek ister. Çalışıyorken mazeretim vardı emme evde oturunca o mazeret geçerli değil. Gidip pilav yapayım. Bana hergün kadın geliyor ama bugün yoktu. İnşallah hepten bırakır. Mutfağın alt çekmecesini ayağıyla açtığını gördüm geçen. Soğudum ondan. Akrabamız olduğu için birşey de diyemiyorum. İhtiyacı da var. Yabancıyı da eve sokamam. Üstü kapalı uyardım inşallah anlamıştır.

Öptüm gözlerinizden göbüşlerinizden. Güya fitoş ne yaptı diye bakıp çıkacaktım, oturup kaldım :))))

Ablacim basbakan 3. Doneme dediya seninde 3. Cocuk bu ustalik eserin

Kız didos neden oyle dedin evet ben asiri duygusalimdir baluk burcinun ozrlligi

güle güle ablacım mutfağaa yemek hazırlamayaa kolay gelsin :)
senin kadın da yanii başka yer değil ki burası mutfak evde çoluk çocuk varr çok ayıp etmiş
yine bekleriz görüşmek üzereeeeeee

gelsinde o oğliş gıdıkla onu benim yerime tosuna bak ya anasını paniklendirmeye programlanmışş kız fitoş bi haftadır bende evde tatilde rahat rahat giyindim şimdi acayip daralıyom ter bastı heryerimi
gıdıklamam mı kuzu... Sağ salim gelsinler de ısırcam ben onu hatta...
Havalar cok sıcak ya bende elbise giymedim bugün dr.a giderken muayene ederse,komple elbiseyi kaldırmam gerekecek diye,ama kotla piştim resmen,valla bu sıcakta çalışsam hiççekilmezmiş o yol.. Allah size kolaylık versinn kuzum....
büyümüştür tabi annesi paşa o paşa! Sen alışmşsındır göbüşe benimki yeni atağa geçtiği için kocaman geldi gözüme...
3-3 gidiyoz ikimiz de desene,ben de 72 gördüm bu sabah...sağlık olsun ya....
50 grlıkta yanlış cıkıyo dedi dr. İnsallah dediği gibi yanlıştır...
Ama olursa da Allah korusun,mecbur diyete başlıcaz
yapacak bişey yok,tosun paşam iyi olsun da...

Ablacim basbakan 3. Doneme dediya seninde 3. Cocuk bu ustalik eserin

Kız didos neden oyle dedin evet ben asiri duygusalimdir baluk burcinun ozrlligi

ben 30. haftaya giiyorum dediğimde çok duygulandım dedin ya ondan öyle dedimm balığım benimmm

Bişey olmaz Allahın izniyle. Ben başta çok korkmuştum hastanedeki adam yok karnında ölür, en iyi ihtimalle erken doğar, şeker hastası olur...Neler demedi ki bana. Kendi doktorum sakin karşıladı. İki haftada hallederiz dedi. Seninki kesin yanlıştır tatlım. Kendi doktoruna güven.

kız fulim.. Siz eren aşşa, eren yukarı derkene, hoop bi sürpriz yapıp son anda bi kısçe gelirse nedcen bakim

umudum hoşgeldinn dert değil prensesimiz olursa onunda adı hazır zeynep mira deriz bizde

bakalım didoşummm sunuda atlatalım hayırlısıyla

kız bu ne senin bu doktorlarını ben sopalıycam ama felaket tellalı gibiler bence sen özeldeki doktorundan baska yere gitme hep yüreğini ağzına getiriyolar işin özü sorunsuz atlatmanıza sevindim bebeğmmm

kızlar biz yarın 30 lu haftalara ayak basıyoruzzz çok heyecanlandımm.. Geriye kalıyor 10 hafta cık

oohh maşşallah sizeeee siz doğuma gidinki sıra ilerlesin cicimmm

ballı lokmam al bendende o kadar çok yoğundum oda arkadasında yani neyse demicem şimdi ona bişey hem senin hem bebikonun cicileri hayırlı olsun güle güle giyin hamiş kıyafetleriyle resimde isteriz

maşallahhh didoşummm Ne kadar çabuk geçti gibi görünüyor di mi... Ben de 18 haftaya girdimm

Vallaaa sanada kocaman bi maşşallahhhhh ballı lokmam zaman nasılda geçiyor

aranmış abla kadınnn sende cukk die otuırtmuşsun lafı akşam akşam güldürdün beni

Bana müsade kızlarrr karnımız zil çalıyorr burnumda yemek kokuları tütüyor

KEndinize göbüşlerinizee iyi bakın görüşmek üzeree

bende öyle ümid ediyorum insallah cıkmaz da diyete girmem,ama Allah korusun çıkarsa da bebeğim için dayanırım,iştahıma ket vururum..

yok be abla yediğine içtiğine dikkat edince bişey olmuyo,tabi birde stresi hiç istemez şeker....benim apartmanda bi arkadakımda çıkmıştı,gelinimizde çıktı,hatta insülün kullandı,ama sapasağlam dogdu bebekler allahın izniyle,bir tanıdığımıda doğuştan şeker hastası hemde çok yüksek,kadının maşallah 2. Çocuğu oldu sağlıklı bi şekilde hemde....

günaydınnnn topikimin güzel hatunları, prens ve prensesleri
bi nöbet sabahında daha oğluşumla sizinle birlikteyiz. iananılmaz soğuk ve yağışlı bi hava var. gece boyunca da rüzgar hiç dinmedi. birazdan kahvaltımızı yapıcaz. nöbet teslim edip Dr.umuza gidicez. ilaç yazdırmaya. eldeki ilaçlar bitmeden yenisi yazılmıyomuş, o yüzden bugüne kaldık
bugün de nöbet iznindeyim, eve gidip cumba yatak
hepinize güzel bi salı diliyorum, şimdilik hoşçakalın

saol kuzum allah tüm hamişlere yardım etsin

ben 30. haftaya giiyorum dediğimde çok duygulandım dedin ya ondan öyle dedimm balığım benimmm

kız didoş sen bizim ilk hamişimizsin senin yerin ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…