Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

slm kızlar yoktum ne zamandır yaz temizliği kapı duvar halı arkasından da annemler geldi misafir derken gelemedim napıyosunuz kimsecikler yok eskiden sayfa sayfa sohbet olurdu okuyamazdım şimcik kimseler uğramaz olmuş...

slm kızlar odada tekim ve yakındır tırlatcam izin işlemekten normal işe geçemedim yaw , bende gelecek hafta izne ayrılıyım diye dört gözle bekliyom :52::52::52: bu arada butik bebeden aldıklarımı iptal ettim sabahlık almıştım ya, hala kargoya verilmedi zaten buraya 2 günde geliyo cumaya yetişmeyecek galiba cuma son gün , annemde burdan bakarız dedi zaten bedeni yüzünden emin olamamıştım, bu arada kasım annelerinden biri almış bende dayanamadım kızçeme şunu aldım artık çıngıraklı kızım :9::9::9:
Eki Görüntüle 744436 Eki Görüntüle 744437 Eki Görüntüle 744438

LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135

* Parlak canlı ve kontrast renkler bebeğinizin görme duyusunu destekler.
* Siyah ve beyaz renkleriyle ilk aydan itibaran bebeğinizin ilgisini çeker.
* Oynarken bebeği uzanmak, tutmak suretiyle kaslarını kullanmaya teşvik eder.
* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebekte el ve göz koordinasyonunu teşvik eder.

Kargom geldi öyle aşırı bir ses çıkarmıyo gerçi çocuk için yeterlidir belki , hepsini takarsa junior zenne olabilir kızçem :9::9::9::9:

Kızlar nasıl yumuşacıklar ve çoooooooooooooooook küçükler iyice sabırsızlanıyorum ben kıyafetlerine baktıkça :))))

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $2.jpg
    $2.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $3.jpg
    $3.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $4.jpg
    $4.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $5.jpg
    $5.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $6.jpg
    $6.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $7.jpg
    $7.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 34
slm kızlar odada tekim ve yakındır tırlatcam izin işlemekten normal işe geçemedim yaw , bende gelecek hafta izne ayrılıyım diye dört gözle bekliyom :52::52::52: bu arada butik bebeden aldıklarımı iptal ettim sabahlık almıştım ya, hala kargoya verilmedi zaten buraya 2 günde geliyo cumaya yetişmeyecek galiba cuma son gün , annemde burdan bakarız dedi zaten bedeni yüzünden emin olamamıştım, bu arada kasım annelerinden biri almış bende dayanamadım kızçeme şunu aldım artık çıngıraklı kızım :9::9::9:

LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135

* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.

çok değişik bişi ben normal çıngırağımız var ama böylesini görmemiştim

teyzoslarimmmmmm nasilsinizzz.
annem nihayet kendine geldi nobetten sonra benim de karnimi doyurdu. ben de yaniniza geldimmmmm :-)simdi de benim fotomu ve ve ilk cicilerimin resimlerini ekliycek. hem sizi hem arkadaslarimi cooooookkk opuyorummmm:16:

ayyyy cok guzelll canimmmm. iremmmm kizini da zilli yapicannnn :1: bu arada kizcene hangi isimde karar kildin. kac gundur dogru duzgun giremiyom.merak ettim:34:

Kızlar nasıl yumuşacıklar ve çoooooooooooooooook küçükler iyice sabırsızlanıyorum ben kıyafetlerine baktıkça :))))

hepsi cok guzel canimmm kizcen gule gule iyi gunlerde kullansin. ben de oglusuma ilk kiyafetini aldigimdan beri bakip bakip duruyom, elledikce katlayip actikca sabirsizligim artiyo. hepten hayallere daliyomm ;-)

Günaydınnn canım arkadaşlarımmmmm nasılsınız bugün?

bizim teyzemiz gittii :14::14::14: yine kaldık oğlumla başbaşa :(

günaydın millet , bizim bugün ayrıntılımız var :52::52::52: geçen gittiğimde sormadım cd falan veriyonuz mu diye bakalım ne sürprizler olacak ...........

ben çalıştığıma mıdır nedir uzun süre misafiride kendimin misafirliğinide sevmemm açıkçası iyi olmuş gittiği dermişim :9::9::9: şaka bir tarafa allah kavuştursun didoş üzülme kuzunla berabersin yalnız sayılmazsın hasan umut at bir takla teyzesi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kuzum allah kavuştursun kardeşine bende gel diye diyorum kızkardeşime ama ramazanda gelmez

günaydın millet , bizim bugün ayrıntılımız var :52::52::52: geçen gittiğimde sormadım cd falan veriyonuz mu diye bakalım ne sürprizler olacak ...........

ben çalıştığıma mıdır nedir uzun süre misafiride kendimin misafirliğinide sevmemm açıkçası iyi olmuş gittiği dermişim :9::9::9: şaka bir tarafa allah kavuştursun didoş üzülme kuzunla berabersin yalnız sayılmazsın hasan umut at bir takla teyzesi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hadi bakalım çok heyecanlı git gör bakalım kızçeni

kızla çıngırakları geldi kuzumun 3 parmağım sığmıyo bileklik dediklerine küçücükler yaw :16::16::16: aşırı seside yok şangır şungur değil şıkır şıkır ediyo sadece çok datluuu .........

günaydınnn kızlarrr nasılsınızzzz..
ayyyy ben dün oğluşumu hissettimmmm. küçük bi balık sol yanımda kıprştı, 3-5 saniyelik bi seydi. ama inanılmaz bi his. gözlerm sulandı, hafiften ağladım:16::16::16::16: tekrarını bekliyom oğluşumdan.

günaydın eker allah kavuştursun..

günaydın irem nevanın annesi..hadi bakalım, kızçeni görecen inşallah cd de vardır.

fatmikimm sana da günaydın canım.

ayyyy ben dün oğluşumu hissettimmmm. küçük bi balık sol yanımda kıprştı, 3-5 saniyelik bi seydi. ama inanılmaz bi his. gözlerm sulandı, hafiften ağladım:16::16::16::16: tekrarını bekliyom oğluşumdan.

günaydın irem nevanın annesi..hadi bakalım, kızçeni görecen inşallah cd de vardır.

günaydın tubişimm ne güzell yaa balığını yesinler tepiklerini hissettiğin günlerde gelecek inşallah sabah sabah benim sıpa bi tepiklediki sorma aşağı aşağı vuruyor:16::16:

daha ne şebeklikler edecek o sana bir bilsen , benim ki sabah top oluyodu acıkıp uyandırıyodu şimdi direk tekmeliyo :9::9::9:

Back