Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fitoşumm hasan umut umuz da iyi keyfi yerinde ama sanki bu aralar onun pabuç dama atıldı gibi ama şu sınavım geçsin onunla bol bol konuşacağım:) ne kadar büyüdü inan bende merak ediyorum cuma günü göreceğiz paşamızı :)

Göbeğim bana artık eskisi gibi büyük görünmüyo gözüme sanırım artık alıştım :1::1: ama 68 kiloyu da gördüm bugün 3 kilo almış oluyorum bu ay inşallah ani bir artış yaşamam :1:

iyi yapıyon kuzum yaa burada yakında kimse kalmayacak gibi görünüyor. bende arada fırsat buldukça bakıyorum size :)

senin sınavın geçsin dönüş yaparsın kuzum aramıza kopmayalım ya o kadar getirdik getirdik kaç aydır beraberiz burda bu veledlerin rahme düştü günü bilirizzz :1::1::1:

senin sınavın geçsin dönüş yaparsın kuzum aramıza kopmayalım ya o kadar getirdik getirdik kaç aydır beraberiz burda bu veledlerin rahme düştü günü bilirizzz :1::1::1:

Geceyi diycektin herhalde fatmikim :))) Hakkaten ya, kardeşlerimizin bilmediğini birbirimize söyledik burda :))))

ben sahalardan inmem :1::1: zaten canım sıkılır akşama kadar ne yapacağıım evde siz de olmasanızz çekilmez bu hayat dermişim:1::1:
bu veletlerin gelmesini az mı bekledik dimii :)gün gelmiş doğduklarını görmüşüzz ultrason görüntülerinden renkli kanlı canlıı görüntülere geçiş yaparız artıkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben sahalardan inmem :1::1: zaten canım sıkılır akşama kadar ne yapacağıım evde siz de olmasanızz çekilmez bu hayat dermişim:1::1:
bu veletlerin gelmesini az mı bekledik dimii :)gün gelmiş doğduklarını görmüşüzz ultrason görüntülerinden renkli kanlı canlıı görüntülere geçiş yaparız artıkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Didoş meraklanma ben de artık evdeyim, kimse yok diye pek takılmıyorum ama. Bir de çok oturunca benim kız rahatsız mı oluyor nedir felaket tekmeliyor. Sen takla attığını hissedebiliyor musun?

Didoş meraklanma ben de artık evdeyim, kimse yok diye pek takılmıyorum ama. Bir de çok oturunca benim kız rahatsız mı oluyor nedir felaket tekmeliyor. Sen takla attığını hissedebiliyor musun?

Abla benimkinin tekme hariç döndüğünü hissediyorum ama bu takla şeklinde bir dönme mi oluyor onu henüz kestiremiyorum :) Oğluşum ben yatınca ya da oturunca daha çok hareket ediyor ayakta gezerken pek hareketlenmiyor

Geceyi diycektin herhalde fatmikim :))) Hakkaten ya, kardeşlerimizin bilmediğini birbirimize söyledik burda :))))

ay hakkaten ablam bide derdi bu olmayan bilemezki bizim neler çektiğimizi mesela ben bebişle ilgili bişey olunca sizle paylaşmayı daha çok istiyorum :16::16:

sorma didoşş ilk yaşgünü partilerini yapcamız zaman parti konsepti bile paylaşcazzz

kızlar biz yarın 30 lu haftalara ayak basıyoruzzz çok heyecanlandımm.. geriye kalıyor 10 hafta cık:53::53::53:

Ben yürürken değil ama ayaktayken de hissediyorum çok şiddetli olmasa da. Yalnız benim tekmeler hep aşağıda yaa. Sanki kapak açılacak da düşecekmiş gibi hissediyorum :)) Yatarken ya da otururken karnımda titreşimler oluyor resmen :) Böyle bir sallanıp duruyor. O zaman takla attığını anlıyorum. O da bir haftadır var. O değil de otururken kadınların gözü hep karnımda. Haliyle hareketleri görüyorlar, utanıyyorum ama ne yapayım :)))
Cuma günü göreceksin Hasan Umut paşayı. Bakalım ne kadar büyümüş koç :))) Artık sana da güzel bir resim versin şu doktor ama :)))

Doğru diyorsun mavişim, derdi o olmayan ne anlasın. Benim kardeşlerim zaten kızıyor bana bir bebek daha yaptım diyye. Adını da annem dahil hiç kimse beğenmedi. Ben de onlara hiçbirşey anlatmam sormadıkça. Hele annem her arayışında ismine karar verdin mi diye sorum üzüyor beni. Kendisi koymak istedi ama zaten küçük kızımın adını o koymuştu. Üç çocuktan birine ad koymak benim hakkım değil sanki...

Ben yürürken değil ama ayaktayken de hissediyorum çok şiddetli olmasa da. Yalnız benim tekmeler hep aşağıda yaa. Sanki kapak açılacak da düşecekmiş gibi hissediyorum :)) Yatarken ya da otururken karnımda titreşimler oluyor resmen :) Böyle bir sallanıp duruyor. O zaman takla attığını anlıyorum. O da bir haftadır var. O değil de otururken kadınların gözü hep karnımda. Haliyle hareketleri görüyorlar, utanıyyorum ama ne yapayım :)))
Cuma günü göreceksin Hasan Umut paşayı. Bakalım ne kadar büyümüş koç :))) Artık sana da güzel bir resim versin şu doktor ama :)))

Doğru diyorsun mavişim, derdi o olmayan ne anlasın. Benim kardeşlerim zaten kızıyor bana bir bebek daha yaptım diyye. Adını da annem dahil hiç kimse beğenmedi. Ben de onlara hiçbirşey anlatmam sormadıkça. Hele annem her arayışında ismine karar verdin mi diye sorum üzüyor beni. Kendisi koymak istedi ama zaten küçük kızımın adını o koymuştu. Üç çocuktan birine ad koymak benim hakkım değil sanki...

Hasan Umut um güzel pozlar veriyor da doktorun ultrasonu pek kaliteli değil o yüzden güzel foto veremiyor.

senin kardeşlerin de bebek yaptın diye kızıyorlar ama doğunca da severler :)
isim konusunda da ne çok kişi dert yanıyor Eylül anneleri topiğinde de okuduysan abla orada da bir çok kişinin üzerinde aile baskısı var yok dedesinin ismi olacak yok ninesini ismi.. yok herkes isim koymaya kalkışıyor filan bırakında kendi anne babası koysun isminii dimiii

valla bizden başka kimsenin hakkı değil ablacım dinimizdede bu hak babaya ve anneye veriliyor boşver sen bu senin ustalık eserin kimsenin karışmasına izin verme

bende güçlü tekmeler hissetmeye başladım ama genelde uzandığımdaaa daha neler yapacaklar dimi bizeee

kızlar biz yarın 30 lu haftalara ayak basıyoruzzz çok heyecanlandımm.. geriye kalıyor 10 hafta cık:53::53::53:

Hemen arkandayım :))) Ben de hep 30 u göreyim bitti diyeceğim demiştim. Gerçekten otuzda sonrası hızlı geçiyor. Sağlıkla geçsin de...Otuz hafta kaç aylık oluyor acaba. Nette hep farklı hesaplamalar var. Kağan Kocatepe 28 haftalık gebe 7 ayı bitirmiştir diyor. Nasıl oluyor anlamadım, o zaman sekizinci aydan hafta aldık :)) Gebelik işi de 10 aya geliyor o zaman, kafam kaarıştı :))

valla bizden başka kimsenin hakkı değil ablacım dinimizdede bu hak babaya ve anneye veriliyor boşver sen bu senin ustalık eserin kimsenin karışmasına izin verme

bende güçlü tekmeler hissetmeye başladım ama genelde uzandığımdaaa daha neler yapacaklar dimi bizeee

Hay Allah iyiliğini versin, kız nerden geldi aklına o benzetme. "Ustalık eseri" valla ne güzel benzetme. Akşama kocama söyleyeceğim bunu :))))

Tekmeleri güçlü hissedince içi daha rahat oluyor insanın değil mi? İnsanın hep mutlu olası geliyor o kıpırdadıkça. Ne güzel duygular ya, Allah herkese yaşatsın hayırlısıyla inşallah.

selammmm kızlar nasılsınızzz.
inanılmaz yoğun bi gün geçiriyorum. anca gelebildim yanınıza.
malum ay başı, bi de oda arkadaşım tam kendi görevlerinin en yoğun olduğu dönemde izne çıktı ve tüm işlerinin kazığını bana attı. tabi tüm işlerim bitmedi ama bıraktım artık. akşam da nöbetçiyim kafam dinlensin azcuk :34:
sizler neler yaptınız.
biz hafta sonu evlilik yıldönümümüz olmasının şerefine gezdik de gezdik.
kendime hamiş kıyafetleri aldım:23::23::23:
veeeee bebişime ilkkk kıyafetini aldık babasıyla birlikte.10'lu bi hastane çıkışı aldık.
fırsat bulduğum ilk seferde resmini yüklerim:34:

Hemen arkandayım :))) Ben de hep 30 u göreyim bitti diyeceğim demiştim. Gerçekten otuzda sonrası hızlı geçiyor. Sağlıkla geçsin de...Otuz hafta kaç aylık oluyor acaba. Nette hep farklı hesaplamalar var. Kağan Kocatepe 28 haftalık gebe 7 ayı bitirmiştir diyor. Nasıl oluyor anlamadım, o zaman sekizinci aydan hafta aldık :)) Gebelik işi de 10 aya geliyor o zaman, kafam kaarıştı :))

evet bu haftalara bende akıl erdiremiyorum ama bir yerde vardıı.. 8. ayı 6 hafta olarak saymışlardı :)))

zaten 10 ay olma muhabbeti de son adet tarihi baz alınarak bu hesaplamalar yapıldığı için 40 hafta oluyo aslında 38 hafta 9 ay 10 gün ediyo

malum ay başı, bi de oda arkadaşım tam kendi görevlerinin en yoğun olduğu dönemde izne çıktı ve tüm işlerinin kazığını bana attı. tabi tüm işlerim bitmedi ama bıraktım artık. akşam da nöbetçiyim kafam dinlensin azcuk :34:
sizler neler yaptınız.
veeeee bebişime ilkkk kıyafetini aldık babasıyla birlikte.10'lu bi hastane çıkışı aldık.

hoşgeldinn tubişşş senin arkdaş baya bir kazık atmış sana hemde hamilesin cık cık cık cıkkk çok ayıpp
evlilik yıl dönümüzün şerefine gezmeyi 3 kişilik yaptınız bu sene iyi yapmışsınız :) hamile kıyafetlerinide hastane çıkışını da güle güle kullanın üstünüzde eskisin :) foto bekliyoruz tabilikiii:34:

fatmiş kız sen ne duygusalsın öyleeee

sizler neler yaptınız.

Hoşgeldin güzelimmm. Bebeğin sağlıcakla giysin cicilerini, sezonu açtın hadi bakalım :))) Senin oda arkadaşında ne çok izin alıyor öyle yahu. İnsan işlerini halleder de giderdi bari...

Back