Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Hoşgeldin güzelimmm. Bebeğin sağlıcakla giysin cicilerini, sezonu açtın hadi bakalım :))) Senin oda arkadaşında ne çok izin alıyor öyle yahu. İnsan işlerini halleder de giderdi bari...

hoşbulduk ablacım. nasılsın, Zeynep narinimiz nasıl
sezonu bi açtım ki sorma, gözüm döndü bebek mağazalarında ama yine de acele etmedim :9: frenledim kendimi.
sorma abla ya müdür de müdahale etmiyor, nasıl olsa ben varım diye.

evet bu haftalara bende akıl erdiremiyorum ama bir yerde vardıı.. 8. ayı 6 hafta olarak saymışlardı :)))

zaten 10 ay olma muhabbeti de son adet tarihi baz alınarak bu hesaplamalar yapıldığı için 40 hafta oluyo aslında 38 hafta 9 ay 10 gün ediyo

Evet gün hesabına göre bazı aylar 5 hafta geçiyr. Ne yani şimdi biz sekizinci ayda mıyız :))) Bitti bitti bişey kalmadı.

Bakın size bir anımı anlatayım geçen hastane maceramdan.
Kadının biri geldi oturdu yanıma. Kendime yaşı büyük gebe diyorum ama o benden kat kat yaşlıydı. Annem gibiydi resmen. Zaten beşinci çocuğuymuş. Kaç aylık dedim, doğum için geldim dedi. Nst ye koyacaklar. Ama sancı falan yok. Ne mutlu sana dedim ben de gülereK. Ay kadın bir çıkıştı bana. "Neresi ne mutlu, sen benim neler çektiğimi biliyor musun? Doğurmak kolay mı? Ben yapacağım." falan. Şaşırdım. Herkes bize bakıyor. "Kokrma" dedim. "Kurtulacaksın işte ne güzel." Yine bağırdı "Ben dokuz ay neler çektim biliyor musun sen." Tepem attı bu sefer. "Ya kardeş herkes az çok çekiyor, kolay değil bu işler. Ben de çok çektim hala çekiyorum" dedim. Eteğini yukarı çekip ayaklarını gözüme doğru uzatmaz mı? "Bak şu ayaklarıma nasıl şiş" dedi. Valla daha dayanamadım. "Eee ne kızıyorsun kardeşim" dedim. "Sanki ben zorla gebe bıraktım seni. Giren çıkacak, kaçarın yok" Kadın daha ağzını açmadı. Orda adamlar da vardı hep duymuşlar ama ne yapayım kızdırdı beni kadın :))))

Evet gün hesabına göre bazı aylar 5 hafta geçiyr. Ne yani şimdi biz sekizinci ayda mıyız :))) Bitti bitti bişey kalmadı.

Kadının biri geldi oturdu yanıma. Kendime yaşı büyük gebe diyorum ama o benden kat kat yaşlıydı. Annem gibiydi resmen. Zaten beşinci çocuğuymuş. Kaç aylık dedim, doğum için geldim dedi. Nst ye koyacaklar. Ama sancı falan yok. Ne mutlu sana dedim ben de gülereK. Ay kadın bir çıkıştı bana. "Neresi ne mutlu, sen benim neler çektiğimi biliyor musun? Doğurmak kolay mı? Ben yapacağım." falan. Şaşırdım. Herkes bize bakıyor. "Kokrma" dedim. "Kurtulacaksın işte ne güzel." Yine bağırdı "Ben dokuz ay neler çektim biliyor musun sen." Tepem attı bu sefer. "Ya kardeş herkes az çok çekiyor, kolay değil bu işler. Ben de çok çektim hala çekiyorum" dedim. Eteğini yukarı çekip ayaklarını gözüme doğru uzatmaz mı? "Bak şu ayaklarıma nasıl şiş" dedi. Valla daha dayanamadım. "Eee ne kızıyorsun kardeşim" dedim. "Sanki ben zorla gebe bıraktım seni. Giren çıkacak, kaçarın yok" Kadın daha ağzını açmadı. Orda adamlar da vardı hep duymuşlar ama ne yapayım kızdırdı beni kadın :))))

ayyyy:52::52::52::52::52::52: senin laf da tam yerine oturmuş ablaaa ama kadın haketmişş sanki sen gebe bıraktın da hesabını sana soruyor:52::52::52:

:60::60::60::60::60::60::60: aranmış hatun ama:9::9::9:

Hatunu görseniz bir nazlı pir nazlı :) Tamam doğum stresi kolay değil ama aaa bir yere kadar :)))

Neyse bebişlerim ben kaçıyorum. Az sonra goncagülüm gelir yemek ister. Çalışıyorken mazeretim vardı emme evde oturunca o mazeret geçerli değil. Gidip pilav yapayım. Bana hergün kadın geliyor ama bugün yoktu. İnşallah hepten bırakır. Mutfağın alt çekmecesini ayağıyla açtığını gördüm geçen. Soğudum ondan. Akrabamız olduğu için birşey de diyemiyorum. İhtiyacı da var. Yabancıyı da eve sokamam. Üstü kapalı uyardım inşallah anlamıştır.

Öptüm gözlerinizden göbüşlerinizden. Güya fitoş ne yaptı diye bakıp çıkacaktım, oturup kaldım :))))

Hay Allah iyiliğini versin, kız nerden geldi aklına o benzetme. "Ustalık eseri" valla ne güzel benzetme. Akşama kocama söyleyeceğim bunu :))))

Tekmeleri güçlü hissedince içi daha rahat oluyor insanın değil mi? İnsanın hep mutlu olası geliyor o kıpırdadıkça. Ne güzel duygular ya, Allah herkese yaşatsın hayırlısıyla inşallah.

Ablacim basbakan 3. Doneme dediya seninde 3. Cocuk bu ustalik eserin
hoşgeldinn tubişşş senin arkdaş baya bir kazık atmış sana hemde hamilesin cık cık cık cıkkk çok ayıpp
evlilik yıl dönümüzün şerefine gezmeyi 3 kişilik yaptınız bu sene iyi yapmışsınız :) hamile kıyafetlerinide hastane çıkışını da güle güle kullanın üstünüzde eskisin :) foto bekliyoruz tabilikiii:34:

fatmiş kız sen ne duygusalsın öyleeee

Kız didos neden oyle dedin evet ben asiri duygusalimdir baluk burcinun ozrlligi

Hatunu görseniz bir nazlı pir nazlı :) Tamam doğum stresi kolay değil ama aaa bir yere kadar :)))

Neyse bebişlerim ben kaçıyorum. Az sonra goncagülüm gelir yemek ister. Çalışıyorken mazeretim vardı emme evde oturunca o mazeret geçerli değil. Gidip pilav yapayım. Bana hergün kadın geliyor ama bugün yoktu. İnşallah hepten bırakır. Mutfağın alt çekmecesini ayağıyla açtığını gördüm geçen. Soğudum ondan. Akrabamız olduğu için birşey de diyemiyorum. İhtiyacı da var. Yabancıyı da eve sokamam. Üstü kapalı uyardım inşallah anlamıştır.

Öptüm gözlerinizden göbüşlerinizden. Güya fitoş ne yaptı diye bakıp çıkacaktım, oturup kaldım :))))

güle güle ablacım mutfağaa yemek hazırlamayaa kolay gelsin :)
senin kadın da yanii başka yer değil ki burası mutfak evde çoluk çocuk varr çok ayıp etmiş:47:
yine bekleriz görüşmek üzereeeeeee:16::16::16:

gelsinde o oğliş gıdıkla onu benim yerime tosuna bak ya anasını paniklendirmeye programlanmışş:27::27::27: kız fitoş bi haftadır bende evde tatilde rahat rahat giyindim şimdi acayip daralıyom ter bastı heryerimi
gıdıklamam mı kuzu... Sağ salim gelsinler de ısırcam ben onu hatta...
Havalar cok sıcak ya bende elbise giymedim bugün dr.a giderken muayene ederse,komple elbiseyi kaldırmam gerekecek diye,ama kotla piştim resmen,valla bu sıcakta çalışsam hiççekilmezmiş o yol.. Allah size kolaylık versinn kuzum....
fitoşumm hasan umut umuz da iyi keyfi yerinde ama sanki bu aralar onun pabuç dama atıldı gibi ama şu sınavım geçsin onunla bol bol konuşacağım:) ne kadar büyüdü inan bende merak ediyorum cuma günü göreceğiz paşamızı :)

Göbeğim bana artık eskisi gibi büyük görünmüyo gözüme sanırım artık alıştım :1::1: ama 68 kiloyu da gördüm bugün 3 kilo almış oluyorum bu ay inşallah ani bir artış yaşamam :1:

iyi yapıyon kuzum yaa burada yakında kimse kalmayacak gibi görünüyor. bende arada fırsat buldukça bakıyorum size :)
büyümüştür tabi annesi paşa o paşa! Sen alışmşsındır göbüşe benimki yeni atağa geçtiği için kocaman geldi gözüme...
3-3 gidiyoz ikimiz de desene,ben de 72 gördüm bu sabah...sağlık olsun ya....
Canım çok geçmiş olsun. Hakkaten yüksek ama benimki kadar da değil :)) Benim açlık 89 diğeri 245. İnşallah yanlışlık yapmışlardır tatlım. Öyle olmasa bile takma kafana. İki haftalık diyet herşeyi normale döndürüyormuş Allahın izniyle.

Rahim ağzının kapalı olmasına çok sevindim. Maşallah, hep böyle sıkıntısız gitsin dilerim. Atlattın hadi bakalım, darısı diğer kuzulara...
50 grlıkta yanlış cıkıyo dedi dr. İnsallah dediği gibi yanlıştır...
Ama olursa da Allah korusun,mecbur diyete başlıcaz
yapacak bişey yok,tosun paşam iyi olsun da...

Havalar cok sıcak ya bende elbise giymedim bugün dr.a giderken muayene ederse,komple elbiseyi kaldırmam gerekecek diye,ama kotla piştim resmen,valla bu sıcakta çalışsam hiççekilmezmiş o yol.. Allah size kolaylık versinn kuzum....

büyümüştür tabi annesi paşa o paşa! Sen alışmşsındır göbüşe benimki yeni atağa geçtiği için kocaman geldi gözüme...
3-3 gidiyoz ikimiz de desene,ben de 72 gördüm bu sabah...sağlık olsun ya....

50 grlıkta yanlış cıkıyo dedi dr. İnsallah dediği gibi yanlıştır...
Ama olursa da Allah korusun,mecbur diyete başlıcaz
yapacak bişey yok,tosun paşam iyi olsun da...

Bişey olmaz Allahın izniyle. Ben başta çok korkmuştum hastanedeki adam yok karnında ölür, en iyi ihtimalle erken doğar, şeker hastası olur...Neler demedi ki bana. Kendi doktorum sakin karşıladı. İki haftada hallederiz dedi. Seninki kesin yanlıştır tatlım. Kendi doktoruna güven.

kız fulim.. Siz eren aşşa, eren yukarı derkene, hoop bi sürpriz yapıp son anda bi kısçe gelirse nedcen bakim :9::9:

umudum hoşgeldinn dert değil prensesimiz olursa onunda adı hazır zeynep mira deriz bizde :16:

fulimmm o bekleme anında ister hastanede ister başka yerde ol kan alan hemşire bana fazla gezme demişti çünkü o da sonuçları etkiliyomuş .ve işlemlerde aynen aynur ablanın anlattığı gibi oluyor.sen sabah aç gidecen ya ne kadar erken gidersen okadar iyi çünkü ilk kanı verme saatinden sonra 3 saat filan sürüyor tüm kanları vermen. Bir de o şekerli suyu içiyosun ya o biraz açlığını bastırıyor merak etme :34::34:

bakalım didoşummm sunuda atlatalım hayırlısıyla :34:

selam kızlar ve paşalar...

Yeni hastane maceramızla biz geldik,bizde action bitmez:)

sonra hemen kendi doktoruma,özele gittik, dr baktı,kaçlık yapıldı dedi,50lik deyince bu sonuç yanlış o zaman dedi...artık 50lik kullanılmıyo bile nasıl yapmışlar dedi...doğru sonuc vermez dedi,hem aclık 81 olupta tokluğun 205 çıkması mümkün değil zaten dedi..bu kadar fark olmaz dedi...olması içinse 3 tepsi baklava yemiş olman lazım dedi...
Içimi öyle rahatlattı ki anlatamam....o stresin ardından çok iyi geldi,bu yüzden bu dr,u seviyorum zaten,insanı rahatlatıyo,idrardaki lökosit içinse normalde yüksek ama hamilelikte normal bi değer dedi,,,
bu şekerin etkisi geçince yani perşembe cuma 75gr.lık yükleme yapalım dedi,ona göre hareket ederiz için rahat olsun dedi... Ohhhhh allahıma binlerce şükür olsun...bi daha devlet hastanesi mi aman aman uzak olsun....iki dr.takip etsin diyodum ama yok benim kendi dr.um gercekten insanı çok rahatlatıyo....

Birde ne dedi biliyo musunuz, biz erken doğumdan korkarken,rahim ağzı baya kapalı,böyle giderse ki insallah öyle olur erken değil geç bile doğurursun dedi....:1: :nazar:

kız bu ne senin bu doktorlarını ben sopalıycam ama felaket tellalı gibiler bence sen özeldeki doktorundan baska yere gitme hep yüreğini ağzına getiriyolar işin özü sorunsuz atlatmanıza sevindim bebeğmmm :54:

kızlar biz yarın 30 lu haftalara ayak basıyoruzzz çok heyecanlandımm.. Geriye kalıyor 10 hafta cık:53::53::53:

oohh maşşallah sizeeee siz doğuma gidinki sıra ilerlesin cicimmm :52::52::52:

selammmm kızlar nasılsınızzz.
Inanılmaz yoğun bi gün geçiriyorum. Anca gelebildim yanınıza.
Malum ay başı, bi de oda arkadaşım tam kendi görevlerinin en yoğun olduğu dönemde izne çıktı ve tüm işlerinin kazığını bana attı. Tabi tüm işlerim bitmedi ama bıraktım artık. Akşam da nöbetçiyim kafam dinlensin azcuk :34:
Sizler neler yaptınız.
Biz hafta sonu evlilik yıldönümümüz olmasının şerefine gezdik de gezdik.
Kendime hamiş kıyafetleri aldım:23::23::23:
Veeeee bebişime ilkkk kıyafetini aldık babasıyla birlikte.10'lu bi hastane çıkışı aldık.
Fırsat bulduğum ilk seferde resmini yüklerim:34:

ballı lokmam al bendende o kadar çok yoğundum oda arkadasında yani neyse demicem şimdi ona bişey hem senin hem bebikonun cicileri hayırlı olsun güle güle giyin hamiş kıyafetleriyle resimde isteriz :54::54:

maşallahhh didoşummm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Ne kadar çabuk geçti gibi görünüyor di mi... Ben de 18 haftaya girdimm :34:
:16::16:
Vallaaa sanada kocaman bi maşşallahhhhh ballı lokmam zaman nasılda geçiyor :16::16:

evet gün hesabına göre bazı aylar 5 hafta geçiyr. Ne yani şimdi biz sekizinci ayda mıyız :))) bitti bitti bişey kalmadı.

Kadının biri geldi oturdu yanıma. Kendime yaşı büyük gebe diyorum ama o benden kat kat yaşlıydı. Annem gibiydi resmen. Zaten beşinci çocuğuymuş. Kaç aylık dedim, doğum için geldim dedi. Nst ye koyacaklar. Ama sancı falan yok. Ne mutlu sana dedim ben de gülerek. Ay kadın bir çıkıştı bana. "neresi ne mutlu, sen benim neler çektiğimi biliyor musun? Doğurmak kolay mı? Ben yapacağım." falan. şaşırdım. Herkes bize bakıyor. "kokrma" dedim. "kurtulacaksın işte ne güzel." yine bağırdı "ben dokuz ay neler çektim biliyor musun sen." tepem attı bu sefer. "ya kardeş herkes az çok çekiyor, kolay değil bu işler. Ben de çok çektim hala çekiyorum" dedim. Eteğini yukarı çekip ayaklarını gözüme doğru uzatmaz mı? "bak şu ayaklarıma nasıl şiş" dedi. Valla daha dayanamadım. "eee ne kızıyorsun kardeşim" dedim. "sanki ben zorla gebe bıraktım seni. Giren çıkacak, kaçarın yok" kadın daha ağzını açmadı. Orda adamlar da vardı hep duymuşlar ama ne yapayım kızdırdı beni kadın :))))

aranmış abla kadınnn sende cukk die otuırtmuşsun lafı akşam akşam güldürdün beni :1::1::1:

Bana müsade kızlarrr karnımız zil çalıyorr burnumda yemek kokuları tütüyor:1::1::56::56::56:

KEndinize göbüşlerinizee iyi bakın görüşmek üzeree:16::16::16:

Bişey olmaz Allahın izniyle. Ben başta çok korkmuştum hastanedeki adam yok karnında ölür, en iyi ihtimalle erken doğar, şeker hastası olur...Neler demedi ki bana. Kendi doktorum sakin karşıladı. İki haftada hallederiz dedi. Seninki kesin yanlıştır tatlım. Kendi doktoruna güven.
bende öyle ümid ediyorum insallah cıkmaz da diyete girmem,ama Allah korusun çıkarsa da bebeğim için dayanırım,iştahıma ket vururum..

yok be abla yediğine içtiğine dikkat edince bişey olmuyo,tabi birde stresi hiç istemez şeker....benim apartmanda bi arkadakımda çıkmıştı,gelinimizde çıktı,hatta insülün kullandı,ama sapasağlam dogdu bebekler allahın izniyle,bir tanıdığımıda doğuştan şeker hastası hemde çok yüksek,kadının maşallah 2. Çocuğu oldu sağlıklı bi şekilde hemde....

günaydınnnn topikimin güzel hatunları, prens ve prensesleri:16::16::16:
bi nöbet sabahında daha oğluşumla sizinle birlikteyiz. iananılmaz soğuk ve yağışlı bi hava var. gece boyunca da rüzgar hiç dinmedi. birazdan kahvaltımızı yapıcaz. nöbet teslim edip Dr.umuza gidicez. ilaç yazdırmaya. eldeki ilaçlar bitmeden yenisi yazılmıyomuş, o yüzden bugüne kaldık:34:
bugün de nöbet iznindeyim, eve gidip cumba yatak :27::27::27:
hepinize güzel bi salı diliyorum, şimdilik hoşçakalın :3::3::3::3::54::54::54:

Havalar cok sıcak ya bende elbise giymedim bugün dr.a giderken muayene ederse,komple elbiseyi kaldırmam gerekecek diye,ama kotla piştim resmen,valla bu sıcakta çalışsam hiççekilmezmiş o yol.. Allah size kolaylık versinn kuzum.....

saol kuzum allah tüm hamişlere yardım etsin

ben 30. haftaya giiyorum dediğimde çok duygulandım dedin ya ondan öyle dedimm balığım benimmm :16::16::16:

kız didoş sen bizim ilk hamişimizsin senin yerin ayrı:16::16::16:

Back