selam kızlar ve paşalar...
Yeni hastane maceramızla biz geldik,bizde action bitmez:)
sonra hemen kendi doktoruma,özele gittik, dr baktı,kaçlık yapıldı dedi,50lik deyince bu sonuç yanlış o zaman dedi...artık 50lik kullanılmıyo bile nasıl yapmışlar dedi...doğru sonuc vermez dedi,hem aclık 81 olupta tokluğun 205 çıkması mümkün değil zaten dedi..bu kadar fark olmaz dedi...olması içinse 3 tepsi baklava yemiş olman lazım dedi...
Içimi öyle rahatlattı ki anlatamam....o stresin ardından çok iyi geldi,bu yüzden bu dr,u seviyorum zaten,insanı rahatlatıyo,idrardaki lökosit içinse normalde yüksek ama hamilelikte normal bi değer dedi,,,
bu şekerin etkisi geçince yani perşembe cuma 75gr.lık yükleme yapalım dedi,ona göre hareket ederiz için rahat olsun dedi... Ohhhhh allahıma binlerce şükür olsun...bi daha devlet hastanesi mi aman aman uzak olsun....iki dr.takip etsin diyodum ama yok benim kendi dr.um gercekten insanı çok rahatlatıyo....
Birde ne dedi biliyo musunuz, biz erken doğumdan korkarken,rahim ağzı baya kapalı,böyle giderse ki insallah öyle olur erken değil geç bile doğurursun dedi....