- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.101
valla depresifim ama tatil iyi geldi kafam dağıldı
sende resmen tatile başladın heralde ohhh rahatsındır artık oğluşun nasl tepikliyomu seni
valla depresifim ama tatil iyi geldi kafam dağıldı
sende resmen tatile başladın heralde ohhh rahatsındır artık oğluşun nasl tepikliyomu seni
offf kıyamam kuzuma iyi olmuş ama bak deniz iyi gelmiştir hamişken yüzmekte değişik bi deneyim
evet tatile başladım artık evimdeyim rahatım uzanıp kalkıyorum accık kısakndırayım sizleri...
günaydın kuzum iyi yorulmuşsun bende yorgundum ama dün iyi dinlendim...cumartesi evde temzilik vardı gerçi ben yapmadım temizliği ama git gel temizleyenler kadar yoruldum diyebilirim. bir güneşliklerim kaldı yıkanıp ütülenecek evim mis gibi oldu...yorulmama değdi ama...minnakını görmüşsün ...koskacaman oldular artık ...
evet tatile başladım artık evimdeyim rahatım uzanıp kalkıyorum accık kısakndırayım sizleri...
evet kuzu azıcık utandım ilk başta koca göbeklende sonradan açıldımhamileyken yüzmedik demeyiz tatil iyi geldide bende senin gibiyim şuan pazartesi sendromu
sen nasılsınnnn kuzucuk nasıl karar verdiniz mi isime ??? değişiyomu ismi paşamızın
valla bendede tatil sonrası sendromum var off off
heralde yahya kaan olacak bakalım şimdilik bu isimde sabitiz o kadar gökalp diye sevdik sevdik sonra fikir değiştirdik bakalım inşallah değişmez yine
ayy kıskanır ağlarımmm
yaa sero benim evede temizlikçi lazım ama hiç gözüm kesmiyor bu hafta ayarlamam lazımm ramazana girmeden
oohhh mis gibi temiz evv ne güzel güneşlikleride bi ara halledersin yawrumm tatilin de başladıı bol bol dinlen biz yapamıycaz bari yerimize dinlen
gördüm paşazademiz sığmıyo ekrana sıpaaa bide habire kıprasıp duruyo artık hissetmek insanı rahatlatıyo
kız aç koynunu biz de gelicez yatmaya
evet kuzu güneşilikleri de yarın yıkayıp yıkayıp ütülenecek kız kardeşim burada ütü işini de ona yıkcam hain planlarım var çaktırmayın...
benim de 6 sına almış eşim randevumu cumartesi arayıp 8ine attım randevumu..bende göreceğim kuzumu inşallah...
gelin kuzu yatmaya yatak bayağı geniş sığarız hep birlikte...herifte yok evde ohhhh yayılıp yayılıp dururuz...
kız zaten yayılmaya yer arıyorum ihihihihihi ne kaaa güzel olurdu
hayırlı olsun hediyesi paşanıncanım benim doktor aç gel falan demedi normal gidicem yemek te yiycem öğledende sonra gitcem hatta , bu arada şöyle bişey duydum kasım annelerinde limon test sonucunu etkilemiyormuş doktora sorup şekerli suyu limnataya çevirebilirmişsiniz ama her doktor bilmeyebiliyormuş
bayanlar size bi sorum olacak adetim geçeli 11-12 gün oluyo bu sabah test yaptım pozitif çıktı öyle silikte değil net ve belirgin kesin hamilemiyimdir
gökalpte güzel kaan da ama nedend eğiştiniz ki aileler mi alışamadı isme içinize hangisi siniyosa o olsun kuzum biz yiğenimiz her türlü seviyoruzzzz
bende değiştirdim kuzu temizlikçimi...diğeri hamile kaldı bende kıyamadım o şekilde çalışmasına..bu kadını da beğendim..artık yapamıyorum temizlik falan... haftada yarım gün alcam artık napayım...gelsin silsin süpürsün gitsin... yapamıyorum bari etrafı temiz göreyim..
Günaydın herkese.
Kızlar testi 4 gün arayla 3 kere tekrarlayan biri olarak emin bir şekilde diyebilirim ki, ilk soruları hep aç mısınız oldu kan alınırken. Benim dahiliyeci dahil 3 doktorum da aç olmam gerektiğini söyledi. Çünkü ilk önce aks diye birşey bakıyorlar. Açlık kan şekeri. Onu bilmeleri için aç olman lazım. Sonra şekerli suyu içiyorsun. Bir saat sonra tekrar kan. Ondan sonraki bir saat sonra bir kere daha kan veriyorsun. Bunda da kanın şekeri vücuda yayıp yaymadığına bakıyorlar. Eğer kanda şeker yüksekse hücrelere yayılmamış demek, düşükse problem yok. Siz yine de aç gidin, eğer gerek yok derlerse birşeyler nasılsa atıştırırsınız. Ben ikinci testimde su içebilir miyim diye sorum laboranta. Hayır dedi. Uyku da uyumayacaksın dedi. Şeker işi ciddi kızlar. Ben de ciddiye almamıştım ama aha şimdi perhizle uğraşıyorum.Hem de sizin yediklerinizin onda birini yemediğim halde :))) Sizde çıkmaz ama. Benim hem yaş hem de hamile kaldığım kilo yüksek olunca böyle birşey oldu sanırım.
eşimin hep aklında kaan vardı hatta oğuz kaan ama yahya koyunca oğuz iptal oldu gökalpten daha kolay bide söylemesi
banada genç bi kız geliyo benden küçük ama evi çok uzak yine onu çağırayım diyorum bi kadında var evime çok yakın yan apartmanda ama 44 yaşındaymış iş yaptıramazsam utanırsam diye çekindim napıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?