Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Merhaba kızlar nasılsınız biz ELA'm ile çok iyiyiz.Evet artık karar verdik dün babası ile konuştuk kızımla şaka gibiydi ister tesadüf deyin ister mucize sorular sorduk sanki anlıyo gibi tekmeledi zilli.Babası soruyo Kızımmmm sana artık bi isim seçelim mi TEKME,Derin olsun mu tık yok,Özüm olsun mu tık yok,ben senin babanım seni cok seviyorum sen de beni sevecek mısın TEKME,sonra bi iki isim daha ve arada başka başka sorular sorduk ya tık yok ya da TEKME en son kızım senin adın ELA olsun mu TEKME,bi daha sorduk bi daha TEKME,başka bi isim sorduk tık yok,bi daha ELA olsun mu dedik TEKME eeee bize de kızımızın ismini ELA koymak kaldı :))))

ismiyle yaşasın kızın canım...bizimki de babaya tepki vermiyor... ben konuşuyorum içeride savaş kopuyo eşim elini kokuyo konuşuyo tık yok...gül gül öldük akşam yine...ama eşim benim elimin üzerinde koyduğunda hissediyo...

bende öğleden sonra alış verişe çıkcam kuzu yeter evde durdum minnakıma güzel bişiler bulabilirsem alcam....kendime alasım yok hiç ama elim hep minnakıma gidiyo analık böyle bişi olsa gerek..kendime gerek yok minnakımın olsun yeter...

evet hep içimiz onlara gidiyo hem minnaklara bişiler alalım istiyoruzzzz :16::16:

Eki Görüntüle 745847

BEN ANNEYİM....
Bir çocuğum olsun..

Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
ne okurudm bunu bigün bunları yaşayacakmıyım die Allahıma şükürler olsun yasıyoruz

evet hep içimiz onlara gidiyo hem minnaklara bişiler alalım istiyoruzzzz :16::16:

ne okurudm bunu bigün bunları yaşayacakmıyım die Allahıma şükürler olsun yasıyoruz

aynen kuzu gözüm hep bebek kıyafetlerine ilişiyo..çok şükür rabbimize ki canım yaşıyoruz şu an bu duyguların bir kısmını doğunca hepsini de yaşayacaz...

günaydoın canım doktorum bana da bişi demedi aç veya tok gel diye...her ihtimale bende aç gideceğim bakalım sorarım gider gitmez frketmez derse çok oyalanacakmışız hemencecik bişiler atıştırırım herhalde...

Doğru düşündün canım, açlığın çaresi var ama tokluğun yok:) Sonucu etkiliyor. Valla size üzülürüm şeker çıkarsa mümkün değil diyet yapamazsınız o iştahlarla :)))) Şaka bir yana, siz daha genç yaştasınız sizde çıkacağını sanmam. İnşallah bunu da atlatırsanız geriye zor eşik kalmıyor :)))) Gelsin doğumlar...Şaka maka nerdeyse 30. haftaya gelmişim yahu :))))

Günaydın herkese.

Kızlar testi 4 gün arayla 3 kere tekrarlayan biri olarak emin bir şekilde diyebilirim ki, ilk soruları hep aç mısınız oldu kan alınırken. Benim dahiliyeci dahil 3 doktorum da aç olmam gerektiğini söyledi. Çünkü ilk önce aks diye birşey bakıyorlar. Açlık kan şekeri. Onu bilmeleri için aç olman lazım. Sonra şekerli suyu içiyorsun. Bir saat sonra tekrar kan. Ondan sonraki bir saat sonra bir kere daha kan veriyorsun. Bunda da kanın şekeri vücuda yayıp yaymadığına bakıyorlar. Eğer kanda şeker yüksekse hücrelere yayılmamış demek, düşükse problem yok. Siz yine de aç gidin, eğer gerek yok derlerse birşeyler nasılsa atıştırırsınız. Ben ikinci testimde su içebilir miyim diye sorum laboranta. Hayır dedi. Uyku da uyumayacaksın dedi. Şeker işi ciddi kızlar. Ben de ciddiye almamıştım ama aha şimdi perhizle uğraşıyorum.Hem de sizin yediklerinizin onda birini yemediğim halde :))) Sizde çıkmaz ama. Benim hem yaş hem de hamile kaldığım kilo yüksek olunca böyle birşey oldu sanırım.

ay ablam ins sorunsuz bitirirsin bende çok korkuyorum haftaya salı benimde var yüklemem

Doğru düşündün canım, açlığın çaresi var ama tokluğun yok:) Sonucu etkiliyor. Valla size üzülürüm şeker çıkarsa mümkün değil diyet yapamazsınız o iştahlarla :)))) Şaka bir yana, siz daha genç yaştasınız sizde çıkacağını sanmam. İnşallah bunu da atlatırsanız geriye zor eşik kalmıyor :)))) Gelsin doğumlar...Şaka maka nerdeyse 30. haftaya gelmişim yahu :))))

valla ben çok korkyorum canım akşam karpuz istedi canım elim titreye titreye gitti karpuza ya şeker çıkarsa diye..gerçi her gittiğimde açlık kan şekerime bakılıyo hep 80-86 arasında oluyo ama tokken nasıl olur bilemem birde o şekerli suyu nasıl içcez ya aç karnına hemde..

valla kuzu ben işine bakarım..temiz yapıyorsa farketmez benim için..temiiz yapmadıktan sonra isterse evimin dibinde olsun seslemem...benim ilk aldığım kadın öyleydi...o gittikten sonra arkasından birde ben temzilik yapıyordum ne anladım ben o zaman o temizlik işinden...evinin yakınında olan kadın işini temiz yapıyor mu onu araştır bence...

eşimin teyzesi almış yavas ama temiz demiş onun onayından geçtiyse temizdir diğer gelen kıza bide yol parası veriyorum çok değil mi ama ne biliyim kızada yazık 3 araba ile geliyor

Kızlar Anti hiç uğruyor mu, ben yokken geldi mi? Çok merak ettm onu. Epeydir göremedim burada. Ters birşey yoktur inşallah. Bi de iremcim, battaniyeyi bitirdin mi? Ben kafadan bi model uydurup iki sıra ördüm:) Seninkine benziyor ama benimki güllü. Zahmetli geldi :))) Örerken aklıma geldin akşam.

eşimin teyzesi almış yavas ama temiz demiş onun onayından geçtiyse temizdir diğer gelen kıza bide yol parası veriyorum çok değil mi ama ne biliyim kızada yazık 3 araba ile geliyor

beş buçukta ben veriyorum canımyol parası ama temiz yapıyoya ben yine onu sesliyorum eşimde dün diyodu ki temizlik şirketinden sesleyelim diye evde birşey olursa sigortasız olunca baş belaya giriyomuş..arkdaşının başına gelmiş böyle bş olay bizimkşi de accık tırsmış..

bende 24 temmuz ile 27 temmuz arasında yaptırıcam c.tesi sabahtan gideyim diyorum o zaman 24+3 olucaz ve tırsıyorum bende hem şekerden hem aç kalıp beklemekten :18::18::18:

Kızlar Anti hiç uğruyor mu, ben yokken geldi mi? Çok merak ettm onu. Epeydir göremedim burada. Ters birşey yoktur inşallah. Bi de iremcim, battaniyeyi bitirdin mi? Ben kafadan bi model uydurup iki sıra ördüm:) Seninkine benziyor ama benimki güllü. Zahmetli geldi :))) Örerken aklıma geldin akşam.

bana hiç denk gelmedi canım inşallah önemli bişi yoktur...

ablacım anti neredeyse 1 aydır uğramıyor malesef :50::50: ne ediyo neden yok hiçbi fikrimizde yok :50::50:

kızlar anti hiç uğruyor mu, ben yokken geldi mi? çok merak ettm onu. Epeydir göremedim burada. Ters birşey yoktur inşallah. Bi de iremcim, battaniyeyi bitirdin mi? Ben kafadan bi model uydurup iki sıra ördüm:) seninkine benziyor ama benimki güllü. Zahmetli geldi :))) örerken aklıma geldin akşam.

ben baktığım modelde 6 ya 8 di motif sayısı ipi kalınmıydı neydi bende sıkı ördüm galiba ben örünce yarısı bitmiş oldu , bir o kadar daha örcem 1*1 falan oluyo biterse şuan bitirdiğim kısmı birleştirdim sayılır az kaldı geri kalanı yapcam işte , ben sadece 4 motifin birleştiği yerlerden hoşlanmadım yoksa zor gelmedi :9::9::9::9:.........

günaydın herkese.

Kızlar testi 4 gün arayla 3 kere tekrarlayan biri olarak emin bir şekilde diyebilirim ki, ilk soruları hep aç mısınız oldu kan alınırken. Benim dahiliyeci dahil 3 doktorum da aç olmam gerektiğini söyledi. çünkü ilk önce aks diye birşey bakıyorlar. Açlık kan şekeri. Onu bilmeleri için aç olman lazım. Sonra şekerli suyu içiyorsun. Bir saat sonra tekrar kan. Ondan sonraki bir saat sonra bir kere daha kan veriyorsun. Bunda da kanın şekeri vücuda yayıp yaymadığına bakıyorlar. Eğer kanda şeker yüksekse hücrelere yayılmamış demek, düşükse problem yok. Siz yine de aç gidin, eğer gerek yok derlerse birşeyler nasılsa atıştırırsınız. Ben ikinci testimde su içebilir miyim diye sorum laboranta. Hayır dedi. Uyku da uyumayacaksın dedi. şeker işi ciddi kızlar. Ben de ciddiye almamıştım ama aha şimdi perhizle uğraşıyorum.hem de sizin yediklerinizin onda birini yemediğim halde :))) sizde çıkmaz ama. Benim hem yaş hem de hamile kaldığım kilo yüksek olunca böyle birşey oldu sanırım.

benim doktor özellikle dedi aç gelmene özel bişey yapmana gerek yok diye , öğleden sonra randevum benim dedim tamam önemli değil dedi,

Back