Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim karnım değil ama sol gögsümün bittiği yerde bi ağrı oturtmuyo,yatırmıyo azen öle dayanılmaz oluyo doktora sordum bebek sıkıştırıyodur dedı ama bebek hep aynı yerden mı sıkıştırır ya sağ da ağrı yok hep sol hep sol..... sol sırtım ve belime doğru da bi ağrı var anlamdım ya neyin nesi bulantıları biten arkadaslar cok sanslı ben hala bir fiil her sabah çıkarıyorum :(

benimde sol taraftan sıkıştırıyo işte nefes alırken zorlanıyorum azcık ayakta fazla durayım belimin ağrısından ölüyorum biz hep böyle mi olacağız ya...

geldim bacımmmmm :52:
Iyiym canım, hamişlik iyi gidiyo. Bulantılarım da bitti ya bazen hamiş olduğumu unutuyom bile. Bebişim hareketlense de azcık tepse beni, hatırlatsa kendini diye bekliyom.
Sen nasılsın...

Bizim 4 yıl bitiyo, 5. Yıla giriyoz.
Ben hediye istermedim onun yerine çok bunalmıştım beni şehir dışına gezmelere götürcek. Safranboludan başlarız allah nereyi verdiyse artık gezeriz:34:

Arkasında senin gibi güçlü bi delikanlı varken acı hisseder mi hiç annen, yirim seni ben yawrum benim:emir_bebek::nazar:

Aynı be ya, sen nabiyon be:9:

gezin valla en güzeli ben gözlük istiyom bakalım alıcaz heralde

kızlar ben iyi değilim ya...nefes almakta zorlanıyorum karnım taş gibi...sizlerde de oluyor mu bu tip şeyler...
bençok yiyince oluyor öyle bide gaz felan olunca

geldim bacımmmmm :52:
iyiym canım, hamişlik iyi gidiyo. bulantılarım da bitti ya bazen hamiş olduğumu unutuyom bile. bebişim hareketlense de azcık tepse beni, hatırlatsa kendini diye bekliyom.
sen nasılsın...

bizim 4 yıl bitiyo, 5. yıla giriyoz.
ben hediye istermedim onun yerine çok bunalmıştım beni şehir dışına gezmelere götürcek. safranboludan başlarız allah nereyi verdiyse artık gezeriz:34:

arkasında senin gibi güçlü bi delikanlı varken acı hisseder mi hiç annen, yirim seni ben yawrum benim:emir_bebek::nazar:

aynı be ya, sen nabiyon be:9:
napim be ya,yatıp duruyom....
Kızlar ben iyi değilim ya...nefes almakta zorlanıyorum karnım taş gibi...sizlerde de oluyor mu bu tip şeyler...
canm,ara ara sertlik oluyosa yalancı kasılmadır,bizim haftalarımızda başlarmış,ekim annelerinde yazmıştım,sanki bebek bi tarafta toplanıyomuş gibi kaskatı oluyo karın...yalancı kasılmaymış bu,şimdi farkettim benim alttaki takvimde yazıyo bak bugün... Google amcadan yalancı kasılma diye gir bi oku istersen...2.gebeliği olanlarda daha erken başlarmış... Aynur ablayla konuşmuştuk,bebek bi tarafta toplanıyo sanki diye meğer yalancı kasılmaymış... Ama zararssızmış korkma sakın,vücut kendini doğuma hazırlıyomuş...

Offff yazdıklarım gitti ya....

Serapcım... Karnındaki sertlik yalancı kasılma olabilr,bizim haftalarımızda başlarmış,vücut kendini doğuma hazırlıyomuş,ekim annelerinde uzun uzun yazmıştım,hatta bak benim takvimde yazıyo bugün,bende de oluyo...

napim be ya,yatıp duruyom....

canm,ara ara sertlik oluyosa yalancı kasılmadır,bizim haftalarımızda başlarmış,ekim annelerinde yazmıştım,sanki bebek bi tarafta toplanıyomuş gibi kaskatı oluyo karın...yalancı kasılmaymış bu,şimdi farkettim benim alttaki takvimde yazıyo bak bugün... Google amcadan yalancı kasılma diye gir bi oku istersen...2.gebeliği olanlarda daha erken başlarmış... Aynur ablayla konuşmuştuk,bebek bi tarafta toplanıyo sanki diye meğer yalancı kasılmaymış... Ama zararssızmış korkma sakın,vücut kendini doğuma hazırlıyomuş...
sol göğsümüün altında canım sanki kafayı bile hissediyorum top gibi karnım yamuk duruyo zaten...kasılma böyle mi oluyormuş..nefes alırken zorlanıyorum..

Offff yazdıklarım gitti ya....

Serapcım... Karnındaki sertlik yalancı kasılma olabilr,bizim haftalarımızda başlarmış,vücut kendini doğuma hazırlıyomuş,ekim annelerinde uzun uzun yazmıştım,hatta bak benim takvimde yazıyo bugün,bende de oluyo...

şu an karnım taş gibi ve acayip şiş...sanki 8-9 aylık gibiyim cüssemden korktum az önce..sabah böyle değil göbeğim fısalmış oluyo...herhalde vücut dinlendiği için...

sol göğsümüün altında canım sanki kafayı bile hissediyorum top gibi karnım yamuk duruyo zaten...kasılma böyle mi oluyormuş..nefes alırken zorlanıyorum..

canm,evet yamuk olur karnın ama en fazla 1-2dk içinde geçer,düzenli olmaz...
Hemen 3-4 bardak su iç,mesane doluysa boşalt gel,ben farkkettim ki sıkıştığım zaman ve gazım olduğunda daha çok oluyo... Eğer yorgunsan biraz dinlen, yatıyosan da biraz kalk yürü evin içinde...iyi geliyo....

gaz varsa napcaz canım doğal bişisi var mı yapabileceğimiz....

çok erken başlamadı mı canım ya bzide ne fazla oturmak iyi deliyor ne fazla ayakta durmak...

gaz için doğal ne var bilmiyorum canımvalla kirazı biraz fazla ye ishal gibi olunca gazda çıkar belki

kilodan mı oluyor serapcım ya erken başladı tabi bende fıtık var bide sanırım ordan vuruyor şimdiki ağrı ona benziyor

canm,evet yamuk olur karnın ama en fazla 1-2dk içinde geçer,düzenli olmaz...
Hemen 3-4 bardak su iç,mesane doluysa boşalt gel,ben farkkettim ki sıkıştığım zaman ve gazım olduğunda daha çok oluyo... Eğer yorgunsan biraz dinlen, yatıyosan da biraz kalk yürü evin içinde...iyi geliyo....

fitoşum valla uzman oldun kuzm bu olaylarda çok çok yardımcı oluyosun bize

Fatmikim doğru diyosun valla,eşim de aynı şeyi söylüyo doktordan çok biliyon diyo:)

ben bunu çok sıkıntı yapıyodum,karnım niye kaskatı oluyo diye,doktorlara söyledim önemsemediler,meğer önemli bişey değilmiş araştırdım öğrendim... Sizde de olursa korkmayın diye deyiverem hemen dedim....;)

Fatmikim doğru diyosun valla,eşim de aynı şeyi söylüyo doktordan çok biliyon diyo:)

ben bunu çok sıkıntı yapıyodum,karnım niye kaskatı oluyo diye,doktorlara söyledim önemsemediler,meğer önemli bişey değilmiş araştırdım öğrendim... Sizde de olursa korkmayın diye deyiverem hemen dedim....;)

Bazen oluyor ama dediğingibi çok üstünde durmuyorum

$2013-06-28_22-48-05_413.jpg

Amcamizla yengemiz bize mickey mouse takimi almis aynisinin pembisi oglumuzun ablasindada var

Günaydın kızlarrr....bugün daha iyiyim ama birşey farkettim benim vücudum herhalde su toplamaya başladı...dünle bugün arasından tam 2 kilo oynuyor...

Back