Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydın herkese... Nasılsınız bakalım....

Bizim yarın şeker yüklememiz var...

Ama biliyo musunuz oğlumuzun amcası,paşamıza oto koltuğu almış:)
ığdırda toptancıdan çok uygun fiyata aldım dedi... Bugün yarın gönderir....:)
böylece ilk eşyamız amcasından gelmiş oldu...
Arabamız yok,bebişin de arabası yok ama oto koltuğumuz var,bu demek oluyo ki,amcası gelir gelmez araba alacak...;)
kayınvalidem bi gelsin de alışverişe başlıcaz gari...
Kendisi hem zevklidir hem de kaliteden baya anlar da o yüzden onunla yapcam alışverişi...ben çabuk karar veremem,çocuğum doğana kadar bişey alamam yoksa...

Arabamız yok,bebişin de arabası yok ama oto koltuğumuz var,bu demek oluyo ki,amcası gelir gelmez araba alacak...;)
Kendisi hem zevklidir hem de kaliteden baya anlar da o yüzden onunla yapcam alışverişi...ben çabuk karar veremem,çocuğum doğana kadar bişey alamam yoksa...

Güle güle kullansın bebikon canım. Sen daha hiç alışveriş yapmadın dimi. Ne sabırlı hatunsun yahu :)))
İnşallah şeker yüklemen iyi geçer canım. Unutma su bile içmeyeceksin şekeri içtikten sonra. Sonucu çok etkiliyor. Bana söylememişlerdi bir daha tekrarlamak zorunda kalmıştım.

Güle güle kullansın bebikon canım. Sen daha hiç alışveriş yapmadın dimi. Ne sabırlı hatunsun yahu :)))
İnşallah şeker yüklemen iyi geçer canım. Unutma su bile içmeyeceksin şekeri içtikten sonra. Sonucu çok etkiliyor. Bana söylememişlerdi bir daha tekrarlamak zorunda kalmıştım.

evet abla bir iğne bile almadım,gercekten sabırlıymısım be....
Ama artık alma vakti geldi sanırım...

Bu arada söylediğin iyi oldu...içmem su da ama nasıl dayancam bakalım,Allah yardımcım olsun... Ya bi de gece 12den sonra bişey yiyip içmeyin diyolar ya,su da mı içmemem gerekiyo:(

günaydın fıstığım benimde 10 gün sonra var şeker yüklemem 75 gram verdi doktorumuz sanırımailemde şeker hikayesi olduğu için böyle yaptı
maşallah ne güzel ya oto koltuğunuz hayırlı olsun diğer cicileri de bununarkasına takılsın gelsin :16::16::16:

günaydın fıstığım benimde 10 gün sonra var şeker yüklemem 75 gram verdi doktorumuz sanırımailemde şeker hikayesi olduğu için böyle yaptı
maşallah ne güzel ya oto koltuğunuz hayırlı olsun diğer cicileri de bununarkasına takılsın gelsin :16::16::16:

inşallah cnm inşallah,daha neler neler alcam ben oğluşuma....
Benim annem de şeker hastası ama 50lik verdi,bakalım inşallah bi sorun çıkmaz Allahın izniyle..

evet abla bir iğne bile almadım,gercekten sabırlıymısım be....
Ama artık alma vakti geldi sanırım...

Bu arada söylediğin iyi oldu...içmem su da ama nasıl dayancam bakalım,Allah yardımcım olsun... Ya bi de gece 12den sonra bişey yiyip içmeyin diyolar ya,su da mı içmemem gerekiyo:(

hayırlı olsun hediyesi paşanın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: canım benim doktor aç gel falan demedi normal gidicem yemek te yiycem öğledende sonra gitcem hatta , bu arada şöyle bişey duydum kasım annelerinde limon test sonucunu etkilemiyormuş doktora sorup şekerli suyu limnataya çevirebilirmişsiniz ama her doktor bilmeyebiliyormuş :9::9::9:

hastane çıkışını uyguna aldığımı düşünüyom açıkçası aklında olsun bebitofun güzel yeri ben trabzonda alacak olsam en az 90 sökülecektim takıma eşim bile şaşırdı 150 mi verdin bu kadar şeye diye ..............

iremcim bebişine aldığın kıyafetler çok güzel. bebitof u da uygun almışsın ben 45 e almıştım :1::1: zaten daha aşağısını bulmamız imkansız gibi bir şey. pembe alt varya sadece annem açabilir yazıyor ondan oğluşmunda var çok tatlı yaa onu giydiğinde poposuna poposuna vurup sevecem

günaydınnn annişkolarrr nasılsınızz dün çok yoğundum giremedimm hiç akşam üstü de hastaneden aradılar doktor c.tesi yokmuş randevuyu baska zamana alalılm die bende geleyim şuan ordaysa dedim gittimmmm oğluşumu gördüümmmm ekrana sığmıyor paşammm bi elini bi ayağını bi kafasını bi göbeğini heryerini ayrı ayrı gördük 20+1 dik dün 345 grm 22 cm olmuştu paşammmm tetanoz aşısından sebep kolum çok kızarmıştı benim ve epey büyüktü kızarık olan yer doktorumuz onu gördü dedi ikinci dozu olma sen reaksiyon göstermiş ası sende zaten bu ilk ası sizi 1 yıl koruyacak doğumdan sonra olursun dedi peki dedimmmm kilo almamışım aksine 1 kg vermişim çok sasırdım ama doktor dedi kan tahlilime bakarak bebek almış ne varsa dedi buda güzel oğluş alsın kiloyu ben zaten kiloluyum o yüzden almamam normalmiş bebeğe sakıncası olurmu dedim hiç oluyomuş gibimi maşşallahı var dedi tombik yanaklımın :nazar::nazar::nazar::nazar:

kalsiyum magnezyum ve demir ilacı verdi 17 temmuzda ayrıntılımız var sonraki haftada hem normal kontrol hem şeker yüklemesi aç gel dedi şeker içinde aklıma takılmışken sorım dedim gece 12 den sonra hiçbirşey yeme öyle gel dedi onuda hayırlısıyla atlatsak :49::49::49:

günaydınn fulimm paşayı görmüşsün ne güzell tombiş tombiş olmuşş maşallah ona:nazar::nazar: kilo konusunda da imrenmeye başladım sizee ne güzel yaa sadece 1,5 kilo almışsın :53::53:

kızlar ben bu singerin a101 deki dikiş makinasını almıştım ya dün akşam oturdum beli bol gelen kotumu hamile pantolonu yaptım kendime şimdi üstümde hatta bide güzel oldu hehe çokta hoşuma gitti makineyi kullanabildim diye zira dikiş özürlü ben için hamile pantolonu yapmak büyük başarı :52::52::52::52::52::52:

kız sen bi de dikişe el attın da hem de hamile pantolonu mu yaptınn bir resim ekle de görelim marifetini:1::1::1: bakarsın sipariş veririrz sana ek iş olur :))

napcaz kuzu yaaa... bir haftada şiştim resmen... bunun bir çaresi olmalı tuz yok hayatımda ama yine şişiyorum...36 numara ayakkabı giyen ben 38 numara ayakkabı oluyo...

serapcım bu şişlikler çok fenaa benim ayaklar taa ne zamandan başladı şişmeye davul gibilerr.. geçen gün pikniğe gittik üzerimde de elbise vardı kadınlar arkamdan söylerken duydum ayakları ne kadar çok şişmiş diye konuşuyorlardıı nasıl alındım nasıl zoruma gitti anlatamamm:50::50::50::50: zaten ayağıma terlikten başka bir şey giyemiyorum son aylarda da artık eşimin terliklerini giyerim diye düşünüyorum.

günaydın fitoşşş nasılsınn şeker yüklemen nasıldı?

oğluşun ilk eşyası hayırlı olsunn güle güle kullansın paşan. ARtık kayınvalide gelsin de başlayın alışverişe ne güzell oğlun kıskanıyordur bakk benim niye bir şeyim yok diye o da sevinsin artık :34:

fatmişş günayın canımmm eşinin kadro işine sevindimm darısı bizlerin başına inşallah. memurlukta tek tercih yaptım bende bakalım gelirse süpriz olacak gelmezse de yola aynen devam :1::1:

kızlar bu arada cuma gününden beri giremedim misafirlere hazırlık yapayım derken akşam olmuştuu sonra akşama onlar geldiler ertesi gün öğlen gibi de gittiler sonra da biz gezmeye gittik güzel geçtiii :) eşim ders çalışalım diye bizi ödüllendirdi :1::1:

bu hafta da son haftam malumm biraz daha sıkı çalışmak gerekiyor.. yarın da ablam da gidecekk ben yine yalnız kalacağım :14::14::14:

cuma günü de doktora gideceğiz bakalım oğluşumuz ne kadar büyümüşş onu göreceğiz o moralle de sınava gireceğim inşallah :)

iremcim bebişine aldığın kıyafetler çok güzel. bebitof u da uygun almışsın ben 45 e almıştım :1::1: zaten daha aşağısını bulmamız imkansız gibi bir şey. pembe alt varya sadece annem açabilir yazıyor ondan oğluşmunda var çok tatlı yaa onu giydiğinde poposuna poposuna vurup sevecem

fatmişş günayın canımmm eşinin kadro işine sevindimm darısı bizlerin başına inşallah. memurlukta tek tercih yaptım bende bakalım gelirse süpriz olacak gelmezse de yola aynen devam :1::1:

günaydın tatlı kuzucuklar ve annişleri :54::54::54:

kızlar bu arada cuma gününden beri giremedim misafirlere hazırlık yapayım derken akşam olmuştuu sonra akşama onlar geldiler ertesi gün öğlen gibi de gittiler sonra da biz gezmeye gittik güzel geçtiii :) eşim ders çalışalım diye bizi ödüllendirdi :1::1:

bu hafta da son haftam malumm biraz daha sıkı çalışmak gerekiyor.. yarın da ablam da gidecekk ben yine yalnız kalacağım :14::14::14:

cuma günü de doktora gideceğiz bakalım oğluşumuz ne kadar büyümüşş onu göreceğiz o moralle de sınava gireceğim inşallah :)

günaydın kızlar ben işe başladım hiç mutlu değilimmmm tatil sonrası sendromu başladııı:19::19::19:
didoşum saol inşallah en kısa zamanda sende kadro alır işine başlarsın

günaydın annişler ve kuzularııı biz çok yorgunuz beyaaaaa cumadan bastık gittik bandırmaya c.tesi pazar deniz yaptık dün gece de 03:30 du eve girdik feribot çok geçe kalmıştı baska yer yoktu onunla döndük karadan gözüm kesmedi yolu şimdide ofiste ayakta uyuyorum böhhhüüüüüü birde pazartesi sendromu eklendi aannammmmmm akşam olur mu ki bugün :31:

fıstıklık mı kaldı kız bende :9::9::9:

Dombili dombili dolaşıyorum ortalıkta....

Nasılsınız göüşmeyeli...

valla depresifim ama tatil iyi geldi kafam dağıldı
sende resmen tatile başladın heralde ohhh rahatsındır artık oğluşun nasl tepikliyomu seni:1::1:

günaydın annişler ve kuzularııı biz çok yorgunuz beyaaaaa cumadan bastık gittik bandırmaya c.tesi pazar deniz yaptık dün gece de 03:30 du eve girdik feribot çok geçe kalmıştı baska yer yoktu onunla döndük karadan gözüm kesmedi yolu şimdide ofiste ayakta uyuyorum böhhhüüüüüü birde pazartesi sendromu eklendi aannammmmmm akşam olur mu ki bugün :31:

offf kıyamam kuzuma iyi olmuş ama bak deniz iyi gelmiştir hamişken yüzmekte değişik bi deneyim

günaydın kuzum iyi yorulmuşsun bende yorgundum ama dün iyi dinlendim...cumartesi evde temzilik vardı gerçi ben yapmadım temizliği ama git gel temizleyenler kadar yoruldum diyebilirim. bir güneşliklerim kaldı yıkanıp ütülenecek evim mis gibi oldu...yorulmama değdi ama...minnakını görmüşsün ...koskacaman oldular artık ...

Back