Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

umudum hoşgeldin canımmm hayırlı cumalar :16::16:

evet normalde yapmayana mucize gibi oluyo hehehehe :9::9::9:

heheheheh maceran güzelmiş he işte bedne yanı senin tarzdaydım bebeğim çorabımın ucu sökülse dikemezedim makineyi görünce çok heves ettim yaparım die dün akşam gözümü kararttım yaptımda kız oldu ama benimki düz dikiş işte basardım hatta şimdi üstümde kot pekte rahat oldu ihihihihihi

hsbuldum cnm, saolasın.. işte biseyi çok istemeden geçiyo yapmak heralde.. bnde çok ister miyim makinayı bilmiyom :1: güle güle kullan cnm, artık dikip dikip giyersin cicilerini :16::16:

Bak bu yaptığım puf fulim hemide yumarlak diktim :9::9::9: $IMG_1887.jpg$IMG_1878.jpg$IMG_1877.jpg$IMG_1876.jpg$IMG_1875.jpg

iyidir canım sıcaklarda gün dolduruyom anneme gidecem şu önümüzdeki haftayı bir an önce bitirme derdindeyim :9::9::9: Sen nasılsın dikiş mühendisi :9::9::9:

hmm .. hadi bakalım.. sekerim, ben iyiyim diyebilirim şuan için.. çünkü çok değişken bi ruh halim olduğu için.. beni idare eden herkese çk tsk ederim :42::42::1::1: bak bak bak,, bide dalga he.. :4::4:dikiş mühendisi yapacam seni :9::9:
:9:

hmm .. Hadi bakalım.. Sekerim, ben iyiyim diyebilirim şuan için.. çünkü çok değişken bi ruh halim olduğu için.. Beni idare eden herkese çk tsk ederim :42::42::1::1: Bak bak bak,, bide dalga he.. :4::4:dikiş mühendisi yapacam seni :9::9:
:9:

ben 2 şey diktim zaten mühendis oldum bişey daha dikersem yüksek mühendisi olcam dikişin :60::60::60:

hsbuldum cnm, saolasın.. işte biseyi çok istemeden geçiyo yapmak heralde.. bnde çok ister miyim makinayı bilmiyom :1: güle güle kullan cnm, artık dikip dikip giyersin cicilerini :16::16:

valla daha ne yaparım bilmiyorum bunu becerince aklıma bi sürü şey düştü :9::9::9:

kız ne akıllısın heeee nasılda yapmış pufu marifetli arkadasım benimm

valla daha ne yaparım bilmiyorum bunu becerince aklıma bi sürü şey düştü :9::9::9:

Kız ne akıllısın heeee nasılda yapmış pufu marifetli arkadasım benimm

pratik şeyler ilgimi çekiyo allengirli olanlar değilde :9: şimdi kanepede çok rahatız ayağımızı uzatıyoz ne güzel :16: Yaparsanız siz içiyosanız tabi 1,5 lt. Lik kola şişeleriyle yapın ben kola içmiyom su şişelerimle yapmıştım kola şişesi daha sert yanyana gelince çok daha sağlam oluyo :34:

ben 2 şey diktim zaten mühendis oldum bişey daha dikersem yüksek mühendisi olcam dikişin :60::60::60:
hadi bakalım.. yüksek mühendislik günlerini de bekliyoruz :9::9:

kız ne akıllısın heeee nasılda yapmış pufu marifetli arkadasım benimm

valla ben hep derim.. :44:hamaratlık başa bela diye :1::1:

artık , diktiklerinizin defilesini sergilersiniz buraya :52:bakalım iremcik ne kadar yüksek mühendis olmuş haha:9::9::9:

günaydınnn canımmm evet sana laf attımm :)) 1. sırada sen varsın 2. sırada da ben :1::1:

günaydın fatmacımm ve ismi her an değişebilir oğluşuuu tatilin ne çabuk bitti öylee biraz daha uzun olaydıı :)

günaydın bacım ve minik Ahmet Ziya :) PEk özendim şimdi sana :)) şu okul defterini ben zaman açacağım acaba :1::1::44::44:

aşıınız sıkıntısız olur inşallahh altı üstü bir cısss :1::1:

günaydınnn bir tatil modu da senden 2 ay tadını çıkar tatilinn ohh hem de ailenin yanında kuzucuklarınla ne güzel tabi havalar çok sıcak ama evde dinlenmek gibisi olmaz yine de :)
kolay gelsinn

Kızlar herkeslere günaydın nasılsınız?? SAbah sabah attım kendimi buraya dışarıda güzel bir esinti varr ve benim canım dışarı çıkmak istiyorr sabahın 6 sında uyandımm kalkıp gideyim dedim dee sonradan yemedi :1::1::1:

ben yine duygusallaştım bu araa ne olacak halim bilmiyorumm tokam kırılıyo ağlıyorum o derecedeyim :1::1: Bu ayda bebeğimizin beşiğini ve arabasını alamayacağız birazda ona canım sıkkın ailecek bir bereketsizlik var bu sene inşallah hep böyle gitmezz:14::14::14::14::14:

didoşum canım babası sanırım karar verdi ama ben hala emin değilim yahya kaan koyucaz sanırım :27::27::27:
canım bence bereketsizlik filan deme bizim bebiş babasına uğurlu geldi 3 gün önce başbakan açıkladı eşimin kadro işi oldu çok şükür senin bebeğinde sana uğurlu gelecek atanacaksın inşallah ayrıca arabasını almasanız sonuçta nhemen doğar doğmaz arabaya koyamıcaz bi kaç ay sonra mı alsan

kızımın teyzoşları günaydın hepinize bunlar kızçemin cicileri kasım annelerinde fikir olsun diye fiyatlı yazmıştım burayada öyle kopyalıyım :34: kızıma avent pes biberonundan aldım resim koymuyorum 87 liraya almıştım onu akakçe sitesinden en uygun fiyatı alıp :34: birde kraftın göğüs pedini aldım ...

Eki Görüntüle 743954 yatağımız pierre cardin ilke bebeden 317 lira taksitli olunca yoksa peşin 288 di sitesinde :34: yatağını e bebekten almıştım ama çok güzel değildi resmi yok şuan ...

gelelim dün gelen cicilerimize indirimli bebe diye bir siteden aldık kocaeli de bir mağazaymış orda olanlar gidip mağazanın kendini de görebilir çok uygun fiyatları...
Eki Görüntüle 743967 Eki Görüntüle 743968 Eki Görüntüle 743969 bebitof markası gerçekten yerini beğendim 49.50 hastane çıkışımız kücücükler ya doğduklarında el kadarlar resmen kurban olduklarım:16:
Eki Görüntüle 743970 buda bebitoftan banyo havlumuz 17,90,
Eki Görüntüle 743974 şapkalı tulumumuz 10 lira
Eki Görüntüle 743975 Eki Görüntüle 743977 Eki Görüntüle 743979 takımlarımız pembe olan 5,90, yeşil olan şapkalı 7,90 ve kollar eldivenli , turuncu olan 3,90 sadece pembe olanı beğenmedim resimden anlarsınız ,sert kumaşı 5 li takım o şapka eldiven önlük var ama geri vermedim yıkanınca belki giyilir 6 lira için iade yapmadım yani ..

Eki Görüntüle 743976 Eki Görüntüle 743978 üst mavi 5,90 ve zıbın 3,90

Eki Görüntüle 743980 Eki Görüntüle 743983 pembe altımız 4,90
Eki Görüntüle 743981 Eki Görüntüle 743984 gri alt 4,90
Eki Görüntüle 743982 patikli alt 4,90,

Eki Görüntüle 743972 Eki Görüntüle 743973 Eki Görüntüle 743971 ben yinede iç zıbın aldım kimisi gerek yok desede kış bebeği olacağı için 7,50, ağız bezi altılı 4,90, çoraplarımız 3,90, şapkamız 1,50 eldivenler gri 1 lira kırmızı 1,50 bantlarımız 2,50-3,00 , ev patiğimiz 5,90,

bunlarıda e-bebekten almıştım site resimlerini yüklemiştim

Eki Görüntüle 743965 14,99 Eki Görüntüle 743964 3 lü 17,90 ben %40 indirimli almıştım park yatağı ve emzirme yastığıda almıştım ...

bunları butik bebeden 5,50 liraya Eki Görüntüle 743963

bunlarıda a-101 den 2. ay içinde almıştım :9::9: indirimliydi

Eki Görüntüle 743962 Eki Görüntüle 743961 Eki Görüntüle 743966 battaniye alez ve akkabısı çorap pazardan , a-101 e hepsine 18 lira verdim diye hatırlıyom başka bişey aldımmıydı hatırlıyamadım ama battaniye 8 lira gibi bişeydi yine indirim olsun diye bekliyom erken diye küvet almamıştım küvetler çok güzeldi

bunların fiyatını hatırlamıyorum buda elbiseleri ,
Eki Görüntüle 743998 Eki Görüntüle 743997

iremcanım çok güzel ciciler almışsın güle güle giysin bebişin biz alışveriş sayfasını eylüle bıraktım annem ben alıcam cicilerini dedi bende kendimi frenliyorum şimdilik

günaydınnn annişkolarrr nasılsınızz dün çok yoğundum giremedimm hiç akşam üstü de hastaneden aradılar doktor c.tesi yokmuş randevuyu baska zamana alalılm die bende geleyim şuan ordaysa dedim gittimmmm oğluşumu gördüümmmm ekrana sığmıyor paşammm bi elini bi ayağını bi kafasını bi göbeğini heryerini ayrı ayrı gördük 20+1 dik dün 345 grm 22 cm olmuştu paşammmm tetanoz aşısından sebep kolum çok kızarmıştı benim ve epey büyüktü kızarık olan yer doktorumuz onu gördü dedi ikinci dozu olma sen reaksiyon göstermiş ası sende zaten bu ilk ası sizi 1 yıl koruyacak doğumdan sonra olursun dedi peki dedimmmm kilo almamışım aksine 1 kg vermişim çok sasırdım ama doktor dedi kan tahlilime bakarak bebek almış ne varsa dedi buda güzel oğluş alsın kiloyu ben zaten kiloluyum o yüzden almamam normalmiş bebeğe sakıncası olurmu dedim hiç oluyomuş gibimi maşşallahı var dedi tombik yanaklımın :nazar::nazar::nazar::nazar:

kalsiyum magnezyum ve demir ilacı verdi 17 temmuzda ayrıntılımız var sonraki haftada hem normal kontrol hem şeker yüklemesi aç gel dedi şeker içinde aklıma takılmışken sorım dedim gece 12 den sonra hiçbirşey yeme öyle gel dedi onuda hayırlısıyla atlatsak :49::49::49:

maşallah kerim erene tosuncuk olmuş afferim ona benimde cumartesi randevum var bakalım doktor teyzmiz ayrıntılımızın sonucunu nsıl yorumlayacak

cıs yaptılar mı kız naptın kardeşin ne zaman geliyo
okuldn gitcektim canım vazgeçtim eve geldim halılarımı toparladım yıkanmaya gitcekler birazdan duşa gircem iki gün su değmeyecek ya kokmayayım bu sıcakta...saat 3 gibi cıss olamya gideriz belki accık serin olur....

bu arada kardeşlerim geldi canım salıyı çarşambaya bağlayan gece...

Back