- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.061
günaydın yawrummmm anneciğini gördünn topladın enerjiyi mutluluğuuuu güzel bir hafta basladı değil mi :)
günaydın canımm hoşgeldinnnnnnnn
Tebrikler canımmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı basımıza olsun inşallahhhhhh
günaydın yawrummmm anneciğini gördünn topladın enerjiyi mutluluğuuuu güzel bir hafta basladı değil mi :)
günaydın canımm hoşgeldinnnnnnnn
tebrikler canımmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı basımıza olsun inşallahhhhhh
evt ya ççok ii geldi annemleri görmek haftasonum biraz karmaşık geçti bugün netleştircem bakalım
hoşbulduk flyreycim.
kızlar merhaba nasılsınızz. güne ve dolayısıyla haftaya çok kötü başladım. allahtan topiği açınca güzel haberini aldım ugozanın da yüzüm azcıkın güldü.
eşimle tartıştık. daha doğrusu tam bi tarrışma deil amma eve gidince kıyamet kopacak sanırım. her zaman yaşadığımız şey evlendiğimizden beri. ama bazen tavan yapıyo. yine öle oldu. sabrımı fazla zorladıı. moralim çok bozuk
kızlar yardımınıza ihtiyacım var 5 aylık evliyim her ay deniyorum ama bebeğimiz henüz olmadı etrafın baskısı dolayısıyla doktora gittim herşeyin çok normal dedi bi ton test yaptı ulturasondan baktı sonrada çok istiyorum diye doktor çatlama iğnesi yaptı ve 36 saat sonra ilişki dedi .... bende araştırmalarım sonucunda preeseed diye bi vajinal jel buldum amerikan dotorlar bulmuş bunu araştırdım bunla hamile kalan çokmuş erkek spermini 72 saat içinde canlı tutuyormuş ilişki gecesi onuda kulladım hatta ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi aşırı kırmızı gördüm yani sizin anlıyıcağınız iyice emin oldum öyle ilişki yaşandı ardından yarım saat ayaklarımı havaya kaldırdım popomun altınada yastık koydum sonra belimin altında ince bi yastıkla doğrulup öylece uyudum sabaha kadar hiç kalkmadım ama doktor sabahta ilişki demişti ama biz sabah yapmadık sizce bebek tutarmı kızlar çok endişeliyim artık gelsin bebek dua edin bana kayınvalidem geçen tüm akrabaların içinde hala olmadımı millet evleniyo hemen doğururyo bişeymi var yoksa dedi rezil oldum herkes döndü bana baktı yaşım daha 24 erken dedim bende
kızlar test yaptım pozitif çıktı.hamileyim.Rabbim bu mutluluğu sizlerde yasatsın
nasılsın cnmmmmm
bitanem günaydınn aranızdaki sorun ne bilemiyorum ama her zaman derim "insanın bir eşref saati vardır bir de eşşek saati" ikinizinde eşşek saatine denk geldi sanırım :2: akşama kadar belki sakinleşir usulunce aşarsınız prbleminizi sıkma canını olur mu arkadaşımmm
günaydın kızlar..........
kızlar yardımınıza ihtiyacım var 5 aylık evliyim her ay deniyorum ama bebeğimiz henüz olmadı etrafın baskısı dolayısıyla doktora gittim herşeyin çok normal dedi bi ton test yaptı ulturasondan baktı sonrada çok istiyorum diye doktor çatlama iğnesi yaptı ve 36 saat sonra ilişki dedi .... bende araştırmalarım sonucunda preeseed diye bi vajinal jel buldum amerikan dotorlar bulmuş bunu araştırdım bunla hamile kalan çokmuş erkek spermini 72 saat içinde canlı tutuyormuş ilişki gecesi onuda kulladım hatta ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi aşırı kırmızı gördüm yani sizin anlıyıcağınız iyice emin oldum öyle ilişki yaşandı ardından yarım saat ayaklarımı havaya kaldırdım popomun altınada yastık koydum sonra belimin altında ince bi yastıkla doğrulup öylece uyudum sabaha kadar hiç kalkmadım ama doktor sabahta ilişki demişti ama biz sabah yapmadık sizce bebek tutarmı kızlar çok endişeliyim artık gelsin bebek dua edin bana kayınvalidem geçen tüm akrabaların içinde hala olmadımı millet evleniyo hemen doğururyo bişeymi var yoksa dedi rezil oldum herkes döndü bana baktı yaşım daha 24 erken dedim bende
iyiyiim canım yataktan çıkmadım daha oylanıyorum öyle forumu da özlemişim ordan oraya geziniyorm. sen nasılsın?
oohhhh en iyisi :)
napım cnm aynı işte batı beklerken batmaması için dua ediyoruz işte
günaydınnnn yawrrrummmmmmmnasılsınnn
canım herşey normalde birde kafandan şu stresi sil k.bakmada k.validen kör cahil mi kasti mi yapıyor bu konuşmayı ne kadar ayıp eşin biliyormu annesinin böyle davrandığını ?? ve buna müsade ediyor mu??
günaydınnnn yawrrrummmmmmmnasılsınnn
canım herşey normalde birde kafandan şu stresi sil k.bakmada k.validen kör cahil mi kasti mi yapıyor bu konuşmayı ne kadar ayıp eşin biliyormu annesinin böyle davrandığını ?? ve buna müsade ediyor mu??
aynen öyle canım yaa batmasın artık güneşimiz :)))
hayırdır bebeğim canını sıkan bişey mi oldu ???
Bende pazar günü bütün gün uyudum uyuşukluk yaptımmm test te hala gülmedi banaama gün aşırı çalışmaya devam ediyoruz nolur nolmaz anlıycağın bu aydan ümidi kestim ben
vallahi yaaaa uffff ben bu aydan pek ümitli değilim ama testim gülmedi hala bana
vallahi yaaaa uffff ben bu aydan pek ümitli değilim ama testim gülmedi hala bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?