Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evt ya ççok ii geldi annemleri görmek haftasonum biraz karmaşık geçti bugün netleştircem bakalım

hoşbulduk flyreycim.

kızlar merhaba nasılsınızz. güne ve dolayısıyla haftaya çok kötü başladım. allahtan topiği açınca güzel haberini aldım ugozanın da yüzüm azcıkın güldü.
eşimle tartıştık. daha doğrusu tam bi tarrışma deil amma eve gidince kıyamet kopacak sanırım. her zaman yaşadığımız şey evlendiğimizden beri. ama bazen tavan yapıyo. yine öle oldu. sabrımı fazla zorladıı. moralim çok bozuk

evt ya ççok ii geldi annemleri görmek haftasonum biraz karmaşık geçti bugün netleştircem bakalım

hayırdır bebeğim canını sıkan bişey mi oldu ???

bende pazar günü bütün gün uyudum uyuşukluk yaptımmm test te hala gülmedi bana ama gün aşırı çalışmaya devam ediyoruz nolur nolmaz anlıycağın bu aydan ümidi kestim ben

kızlar yardımınıza ihtiyacım var 5 aylık evliyim her ay deniyorum ama bebeğimiz henüz olmadı etrafın baskısı dolayısıyla doktora gittim herşeyin çok normal dedi bi ton test yaptı ulturasondan baktı sonrada çok istiyorum diye doktor çatlama iğnesi yaptı ve 36 saat sonra ilişki dedi .... bende araştırmalarım sonucunda preeseed diye bi vajinal jel buldum amerikan dotorlar bulmuş bunu araştırdım bunla hamile kalan çokmuş erkek spermini 72 saat içinde canlı tutuyormuş ilişki gecesi onuda kulladım hatta ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi aşırı kırmızı gördüm yani sizin anlıyıcağınız iyice emin oldum öyle ilişki yaşandı ardından yarım saat ayaklarımı havaya kaldırdım popomun altınada yastık koydum sonra belimin altında ince bi yastıkla doğrulup öylece uyudum sabaha kadar hiç kalkmadım ama doktor sabahta ilişki demişti ama biz sabah yapmadık sizce bebek tutarmı kızlar çok endişeliyim artık gelsin bebek dua edin bana kayınvalidem geçen tüm akrabaların içinde hala olmadımı millet evleniyo hemen doğururyo bişeymi var yoksa dedi rezil oldum herkes döndü bana baktı yaşım daha 24 erken dedim bende

hoşbulduk flyreycim.

nasılsın cnmmmmm

bitanem günaydınn aranızdaki sorun ne bilemiyorum ama her zaman derim "insanın bir eşref saati vardır bir de eşşek saati" ikinizinde eşşek saatine denk geldi sanırım :2: akşama kadar belki sakinleşir usulunce aşarsınız prbleminizi sıkma canını olur mu arkadaşımmm

günaydın sevocum. senin üstünde aşırı bi baskı var üzüldüm öyle bir kaynanan olduğu için. burdaki sayfada aylardır yıllardır deneyenler var. anlayacağın herkesin türlü türlü derdi var. Umarım bebeğin olur en kısa zamanda. sorun da yokmuş bak ne güzel işte ümidini yitirme çok da kafaya takma inşallah gelir bebeğin

iyiyiim canım yataktan çıkmadım daha oylanıyorum öyle forumu da özlemişim ordan oraya geziniyorm. sen nasılsın?

günaydın kızlar..........

günaydınnnn yawrrrummmmmmm nasılsınnn

canım herşey normalde birde kafandan şu stresi sil k.bakmada k.validen kör cahil mi kasti mi yapıyor bu konuşmayı ne kadar ayıp eşin biliyormu annesinin böyle davrandığını ?? ve buna müsade ediyor mu??

bu sefer ağzımdan kaçırdım eşime duydu sinirlendi ben konuşurum annemle dedi ama ben müsade etmedim benim yüzümden kötü olmasını istemedim annesiyle

karışığım, bıktım bu çatlama gününü aramaktan yawww ..............

evt ya dünde yazmıştım kanama gibi bişi geldi çok azdı akıntının içinde kırmızı leke yani ne olduğunu anlayamadım yumurtlamamda yakın bu aralar ondan mı yoksa bi sorun mu var anlayamadım test alıcam üstüne mi gördüm merak ediyorum başım filan da dönüyor

senin niye gecikti yumurtlaman pko varmıydı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…