Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim camları da annem sildi sağolsun....benden hayır yok artık... Yemeklerimi annem yapıyo,işimi annem yapıyo... Ben sadece yatıyom...boşverdim işi falan,hiiiççç umrumda değil kimse yapmasa bile dokunmam bu saatten sonra... Oğluşum herseyden kıymetli....

ben o kadar yorulduğumu farketmedim bir cam sildim bir oturdum ama yormuşum kalan camları silmiycem zaten ablam siler bu durumda .....
kız bende c.tesi anamı çaığırdım temizliğimi yaptı sağolsun ama bende ucundan tutum dedim kızsada banyoyu falan yıkadım onu çekele bunu eşele bende öldüm bel ağrısından :50::50::50::50:

ya canım kendi tarafım kız kardeşim falan olsa o kadar takmazdımda ablam köye gidiyo ordada işleri oluyo yaz sezonu olunca , c.tesi bana geldi ramazana hazırlık için yufka açmaktan bende iyice yük olmamak için dayanamadım ama kalan camları ellemem korktumda uzanmayla bile plesanta bebekten ayrılabilir yorma kendini dedi oda arkadaşım tıırstım valla allahtan tembel kızım yorulmadı galiba hep hareket etti :16::16::16:

ben o kadar yorulduğumu farketmedim bir cam sildim bir oturdum ama yormuşum kalan camları silmiycem zaten ablam siler bu durumda .....

ya canım kendi tarafım kız kardeşim falan olsa o kadar takmazdımda ablam köye gidiyo ordada işleri oluyo yaz sezonu olunca , c.tesi bana geldi ramazana hazırlık için yufka açmaktan bende iyice yük olmamak için dayanamadım ama kalan camları ellemem korktumda uzanmayla bile plesanta bebekten ayrılabilir yorma kendini dedi oda arkadaşım tıırstım valla allahtan tembel kızım yorulmadı galiba hep hareket etti :16::16::16:

haklısın yawrum insan yük olmak istemiyo ama dayanamıyo işte çabuk yoruluyoruz :31::31:
aman dikkat kuzummmm yerim o kızçeyi ben keyif yapsın o yer teyzesi onu :16::16::16:

günaydın serabım ve tosunu:3::3::3::3:

güünaydın didoşummm seni ve paşanı unutmak ne mümkünnn bitanemmm :54:

günaydın iremiomm ve kızçesiii prensesiii :16::16::16:

günaydın gülücüküm fitoşum ve ALP paşaaaa :54::54::54::54::54:

kız bende c.tesi anamı çaığırdım temizliğimi yaptı sağolsun ama bende ucundan tutum dedim kızsada banyoyu falan yıkadım onu çekele bunu eşele bende öldüm bel ağrısından :50::50::50::50:
günaydın kuzum hoşgeldiniz....
Sen de yormuşsun kendini... Hepinizin kulaklarını çekcem ama...

insan yaparken farketmiyoda bi akşam oldu mu her tarafınız tutuluyo... Kızın hamarat olcak galiba,temizliği sevdi...

günaydın kuzum hoşgeldiniz....
Sen de yormuşsun kendini... Hepinizin kulaklarını çekcem ama...
insan yaparken farketmiyoda bi akşam oldu mu her tarafınız tutuluyo... Kızın hamarat olcak galiba,temizliği sevdi...

haklısın kuzum ama işte insan rahat edemiyo biri iş yaparken hele ki kendi evindeysen illa bişiler yapmak istiyosun daha da bundan sonra zor yaparım :50::50::50::50:

Bizim topikte in cin top oynuyo :31::31::31::31::31:

Didoş ders çalışıyo
gülücüküm evde yatıyo
fatmikimmm tatilde
tubikim doktorda ve ben 4 gözle bekliyorum
aynur ablamda evde dinleniyorrr
iremiommunnn işleri yoğun sanırım
serabımda okula gitti

kaldık oğlumla topikte başbaşa :31::31::31::31:

ben terfi günündeyim yoğunum tatlım hadi resimleri yükle çok merak ettim :52::52::52::52: kıyafetleride koydun mu dolabına kerim erenimizin :52::52::52:

yok bebeğim kıyafetlerini yerleştirmedim en sona bırakıyorum onu yıkanıp ütülenip yerleşicek az sonra odasının resimlerinide koyarım teyzesiii sende fazla yorma kendini :54::54::54:

$1061219_577718765605326_1235850533_n.jpg$1059058_577718762271993_1215168620_n.jpg$1060023_577718772271992_536888103_n.jpg

uyku setimiz sermedik birdaha toplama sıkıntımız olmasın die perdemiz abajurumuz ve cibinliğimiz eksik onlarıda en sona bıraktık :52::52::52::52:

zaten son aya girmeden kıyafetlerini falan yerleştirip bir daha detaylı çekeriz resimlerini :nazar::nazar:

selamlar .. nasılsınız ..dün kü Berat Kandiliniz mubarek olsun ..
fulicim.. bebis odanız çok güzel, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin insaAllah ..

dün aksam ki tv prog izlerken altta bir yazı geçiyordu.. O da şuydu ;

- Bu yıl içinde doğacak olan her çocuk, bu gece deftere yazılır .

insaAllah dedim, benim bebislerde bu gece yazılmıstır diye dua ettim :14: gece oıruca kalkdım, insaAllah kabul olunur :5:

kızlar merhaba nasılsınız. inanılmaz yoğunum size haber vermek için girdim.
cinsiyetimiz netleşti. dr.un tabiriyle pipisi var :34:
dörtlü tarama testi için kan verdik.
size sölememiştim dilimde ve ağzımda çok fazla aft çıkmıştı onlar için de kan ve idrar tahlili verdim işallah bi şey çıkmaz.
öğleden sonra sonuçları almaya gidicem..
böbreği, midesi, kalbi, tüzü her yerini inceledi dr. çok keyifliydi.eşimin demesine göre bana benziyo.
sonra tekrar gelirim, şu işlerim azcık hafiflesin.
bu akşam nöbetçiyim zaten tüm gece buralardayım:16:

selamlar .. nasılsınız ..dün kü Berat Kandiliniz mubarek olsun ..
fulicim.. bebis odanız çok güzel, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin insaAllah ..

dün aksam ki tv prog izlerken altta bir yazı geçiyordu.. O da şuydu ;

- Bu yıl içinde doğacak olan her çocuk, bu gece deftere yazılır .

insaAllah dedim, benim bebislerde bu gece yazılmıstır diye dua ettim :14: gece oıruca kalkdım, insaAllah kabul olunur :5:

umudum hoşgeldinnn teiekkürederiz bitanem

dün bol bol dua ettim inşallah rabbim bizim gibi ikicanlılarında duasınız duyar içimden geçtin dualarımda müjdeli haberini almayı nasip etsin rabbim güzel arkadasım:29::29::29:

kızlar merhaba nasılsınız. inanılmaz yoğunum size haber vermek için girdim.
cinsiyetimiz netleşti. dr.un tabiriyle pipisi var :34:
dörtlü tarama testi için kan verdik.
size sölememiştim dilimde ve ağzımda çok fazla aft çıkmıştı onlar için de kan ve idrar tahlili verdim işallah bi şey çıkmaz.
öğleden sonra sonuçları almaya gidicem..
böbreği, midesi, kalbi, tüzü her yerini inceledi dr. çok keyifliydi.eşimin demesine göre bana benziyo.
sonra tekrar gelirim, şu işlerim azcık hafiflesin.
bu akşam nöbetçiyim zaten tüm gece buralardayım:16:

ballı lokmam hoşgeldinnnnnn pipiliii kuzunu yerim senin ben babanne ile dede sevinçten 4 köşe olmuşlardır kurabiyeleri erkek :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ben de senin gibiydim,hamileliğimin başından beri evimde kimseye bi bulaşık bile yıkatmadım ama artık istirahate çekildim

artık dikkat etme zamanı bebeğim siz nasılsınız şimdi çok daha iyisiniz değil mi
selam teyzecikler anamla ben geldik....:9::9:kimler var kimler yok bakmaya geldik...

hoşgeldiniz beyaaa biz kuzumla çok sıkıldık :31::31::31:

Eki Görüntüle 741996 Eki Görüntüle 741997 Eki Görüntüle 741998

uyku setimiz sermedik birdaha toplama sıkıntımız olmasın die perdemiz abajurumuz ve cibinliğimiz eksik onlarıda en sona bıraktık :52::52::52::52:

zaten son aya girmeden kıyafetlerini falan yerleştirip bir daha detaylı çekeriz resimlerini :nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok güzel fulimmm güle güle kahkahalarla kullansın paşaaa :54::54::54:

tubiş sanada hayırlı olsun gelsin pipili gelsin alışverişler :52::52::52:

alışveriş demişken ben cuma gündüz alamadıklarımı fazlasıyla akşamı eve gidince aldım :9::9::9: bugünde butik bebede gecelik türlerinde indirim vardı genelde m ve l bedenler kalmış sadece sabahlık aldım sadece bilginize dışarda sordum indirim yazısı olduğu halde bana 65 lira fiyat verdiler butik bebeden 30 liraya aldım olmazsa geri göndercem m aldım olmayada bilir gerçi .....

Back