Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ya ben gidicem diye sebzede almadım eve ne yapıcam bilmiyorummm

seni de bir makarna kurtarır o zaman :)

Ben kocişi gönderdim yine gümüşhaneye yemek yok ama kavanozladığım fitoşun ayran aşı var belki onla karpuz yerim :56::56::56:

sende kocayı ne sık gönderiyorsun kızz yazık sana
ayran aşıyla karpuzla doyuyorsan bravo sana ben onu yer 1 saate kalmadan yine acıkırım :1::1:

Patates kavurmasıda çekti canım ha akşamda patates haşlasamda yarınada onu yesem bari :9::9::9::9:

patates benimde canım istiyoo ama yarınki menüye saklaıdm onuu etli yaparım diye..

seni de bir makarna kurtarır o zaman :)

sende kocayı ne sık gönderiyorsun kızz yazık sana
ayran aşıyla karpuzla doyuyorsan bravo sana ben onu yer 1 saate kalmadan yine acıkırım :1::1:

patates benimde canım istiyoo ama yarınki menüye saklaıdm onuu etli yaparım diye..

canım pilav türü beni iyi doyuruyor ki ayran aşıda sırrf pirinç zaten ben meyve şöleni dondurma süt olmadı çikolataya sarıyorum yemek türü değilde abur cubur çok yiyorum

kızlar yaaa eylül annelerinde herkes bebişlerine aldıklarını paylaşıyorr bir özendim bir özendimmm sormayın kimsenin de neredeyse eksiği kalmamış

canım pilav türü beni iyi doyuruyor ki ayran aşıda sırrf pirinç zaten ben meyve şöleni dondurma süt olmadı çikolataya sarıyorum yemek türü değilde abur cubur çok yiyorum

bende öylee dondurma çikolataa vs çok yiyorum ondan da kilo alıyorum iştee bir de sanırım ekmeği çok yiyorum ben favori sandviçim domates peynir ve biber :)) acıktımmı hemen hazırlayıp yiyorum :1::1:

ayy kocam gelecek ben dha yemek yapmadım zaten gergin bugün sonra bana patlamasın koşaraktaaannn mutfağa gider didoşşş

hoşçakalınnnnnn

hem yoğunum hemde yapacağım kapı süsü magnet vsler için kalıplarımı hazırladım ondan yoktum piyasada ama bi görseniz kafamda deli sorularrrr :52::52::52::52::52::52:

yarın benim aylık ödeme günüm muhtemel öğlene kadar olmaya bilirim nefes alma arasında yanınızda olurum bebeklerimmm iremiomm kaçta gidiceksin bebeğimmmmm bize kaçta haber verirsinnn :52::52::52::52::52:

aaannaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm kargo geldi bizeeeeeeee hemde hıphızlıııı hafta sonu markafonide mathercare nin butiği vardı orda bi astronut görmüştüm inekliiiii içim gitmişti 145 tl den 55 tl ye inmişti onu aldıydımmm az önce kargo geldi resminden çok daha güzelllll ayyyyyyyyy içim gitttiii teyzoşlarııı bakınnnn şunun güzelliğineeeee

$973271_575893772454492_1445447918_n.jpg

aaannaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm kargo geldi bizeeeeeeee hemde hıphızlıııı hafta sonu markafonide mathercare nin butiği vardı orda bi astronut görmüştüm inekliiiii içim gitmişti 145 tl den 55 tl ye inmişti onu aldıydımmm az önce kargo geldi resminden çok daha güzelllll ayyyyyyyyy içim gitttiii teyzoşlarııı bakınnnn şunun güzelliğineeeee

Eki Görüntüle 739217

çooooooooooooooooooooooook güzelmiş güle güle sağlıkla giymeyi nasip etsin Allah inşallah ya ben de alayım diyorum ama hep engelliyolar benı daha erken diye bundan önce bi düşük olmuştu 7.aydan sonra alırsın diyolar zor duruyorum o kadar güzel şeyler var ki :))))

çooooooooooooooooooooooook güzelmiş güle güle sağlıkla giymeyi nasip etsin Allah inşallah ya ben de alayım diyorum ama hep engelliyolar benı daha erken diye bundan önce bi düşük olmuştu 7.aydan sonra alırsın diyolar zor duruyorum o kadar güzel şeyler var ki :))))

canım benimde bundan önce 8 haftalık bi düşüğüm vardı şimdi bebeğime hamile kalmadan önce alışveriş yapmıştım bi yelekle papuç almıştık eşimle bide bjk forması totem olsun bebişimiz gelsin die nitekim çok bekletmedi geldi :16::16::16::16: peşi sıra yapıyorum alışverişini ben haftasonu odası gelicek bi aksilik olmassa beklemekte iyi ama ben beklemek istemedim her anının tadını çıkrıyoruz :1::1::1::1:

rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin yawrularımızı kimseyi evladı ile sınamasın rabbimmm

Eki Görüntüle 739217

Kiz cok tatli bu ayni fiyati gibi sicak gorunuyo :1::1::1: gule gule giysin sipsicak olsuun sipan:52: ogleden sonra randevum aksama gorusuruz datlum...

Kiz cok tatli bu ayni fiyati gibi sicak gorunuyo :1::1::1: gule gule giysin sipsicak olsuun sipan:52: ogleden sonra randevum aksama gorusuruz datlum...

evet hem fiyatı hem kendi cezbetti beni hele ki geldi yumuşacıkkkkkk valla sığsam ben giricem içine o derece :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bebikom güzel haberlerini bekliyor olacağımmmm o tontiş yanaklarınıda öperim yiğeniminnnn :54::54::54::54:

evet hem fiyatı hem kendi cezbetti beni hele ki geldi yumuşacıkkkkkk valla sığsam ben giricem içine o derece :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:bebikom güzel haberlerini bekliyor olacağımmmm o tontiş yanaklarınıda öperim yiğeniminnnn :54::54::54::54:
Gecen ayki fotosunddan bisey anlamamistim insalah bu ay yanaklati belli olur :9::9::9: bu arafa biraz once kizimin hareketini disardanda gordum cok guzeldi ya :54::54::54:ama babasi bir hafta daha bekliycek gormeyi gitmenin bedeli :9::9::9:

heyyttt topiki bu kadar erken açan olmamıştır herhalde.
günaydın tatlı uykularndaki bacılarım ve bebişleri :16::16::16:
nöbetim bitti sayılır 2 saatim kaldı, koca geceyi bi o yana bi bu yana gez devirdim.
azcuk gözlerim yanıyo ama iyyim şükür..
bugün izinliyim, eve gidip bi duş bi kahvaltı hoopp yatak :27::27::27:
şimdiden hepiciğinize iyi günler.. beni özleyin anacım :16::16::16::16:

fulimmmm bebişinin yeni kıyafeti çok şeker. insanın onun içinde bebişini hüplete hüplete içesi gelir. böle damalı kaçıncı eşyası kız. bi de patikleri vardı di mi. kendin sütü seviyon çocuğu da süt aşığı yapıcan:9::9::9:

iremikom canım dr. randevundan hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle, yazdıklarına ve fotona bakarım yarın:16::16:

Günaydın a dostlar biz de geldik:)tubiş acmıs topiği gitmiş nöbeti ben devraldım....

Nasılsınız bakalım,biz iyiyiz rabbime binlerce kez şükür... Babişimizi işe gönderdik,kahvaltı yapmadı,şimdi de ananemiz mutfakta torununa kahvaltı hazırlıyo,biz de yattığımız yerden bi teyzoşlara paşa ve kızcelere bi selam edelim dedik......

Back