- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
umut hoşgeldiniz canım
aynı durum herkeste var cıldırıyoruz sanırım
iyi diyelim iyi olalım canım ya anneciğim geldi sohbet muhabbet gezmeler derken hiç nete giremedimhsb gamyoncu.. mtfaga gitmem lazımm.. kalkamıyom buranın basındansen napıyn naslsn.
heya sıra bendeymis ki bgün bi tuhafım böle
sen naslsın
slm kızlar benim bi oğlum var bugün 4. yaş günü sizler ve oğlum bana şans getirirsinizde ikinci bebeğimizi verir rabbim inşallah
önce ilk bebeğini isteyenlere sonrada bizlere inş
ah hiç sorma canım yaa
dün ve bugün o kadar çok belim ağrıyordu ki
ve kasıklarımda ağrı özelliklede sağ kasığımda bilemiyorum artık
dün spora gittiğim için mi
bilmiyorum ama kendimi kandırmakta istemiyorum:18::18:
hoşgeldin canım hadi inşallah yenı seneye hamiş olarak girersin inşaaallaaah
inş allah tüm isteyenlere versin mesajını okuyunca gözlerim doldu çok istiyorum olmamasından çok korkuyorum
bana sankı hamilesin gibi geliyo ama bilemiyorum tabı inşallah gönlünden gecen olur cnm yaa:26:
inş allah tüm isteyenlere versin mesajını okuyunca gözlerim doldu çok istiyorum olmamasından çok korkuyorum
slm kızlar benim bi oğlum var bugün 4. yaş günü sizler ve oğlum bana şans getirirsinizde ikinci bebeğimizi verir rabbim inşallah
önce ilk bebeğini isteyenlere sonrada bizlere inş
gamyoncu inş hamişsindir haberini dört gözle beklicem hepimize nasip olur inş
rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yok gönlünü ferah tut canım ogluna inşallah kız kardes gelir
ayy masallahh..ins 2. cide hayırlısınla olur...
Rabbim bizlerinde yüzümüzü güldürür ins.
çok teşekkür ederim inşallah öyledir sende takıl bize inşallah hepimiz hamiş oluruz
yüce rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?