• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu arada kimsecikler yok.. ben de yeni girebiliyorum.. ee nasılsınız bakalım.. biraz okudum 2-3 sayfa ama :1:

yasadıkların beni cok etkiledi gerçekten herşey dile kolay geliyor.yıllardır verdiğin mücadele gerçekten insanda anlatılmaz bir yorgunluk bırakır ben daha 2.yılımda yoruldum demek sana haksızlık gibi gelir.birde adetlerin beklenen tarihten önce gelmeye başlaması rahimin bebek icin hazırlanmaya baslaması olarak söylenir diye yazdıgın yerde gözlerim doldu.duydugumuz en ufak birşey bile ümidimizin yeşermesi için yeterli değil mi?bunu bende duydum ve birkaç aydırda bende yasıyorum bunu.2 yıl içinde yapmadığım kür kalmadı artık bıraktım herşeyi ,hiçbirşeye inanmıyorum birtek allahıma güveniyorum cunki ne yaparsak yapalım O ,''OL ''demeden olmıycak.ne zor vakalar okuyoruz hatta dr ların ımkansız dedkleri bile uğrassız bebeklerine kavuşuyor.tam teslimiyet gerekli bence.tabiki bir sorunumuz varsa tedavimizi olucaz ama küre ve ya söylenen söylentilere ümit bağlamak bence bizi dahada üzmekten baska bir işe yaramıyor.vazgecmek istiyorum tamamen beynimden silip atmak istiyorum bu fikri ama olmuyor içimizde bu hasret varolmaya devam edecek nasıl düşünmeden durabilirizki.drlar bügüne kadare en ufak bir hap bile vermediler gereksiz diye.ümidim tüp bebek ama ona bile başlamayı hem cok istiyorum hemde cok korkuyorum .negatif olacak diye.en azından suan ümidim var ,ümidimi kaybetmekten korkuyorum...allah öncelikle sen ve senin gibi cok bekleyenlere nasip etsin sonra bana ve isteyen herkeze...

yasadıkların beni cok etkiledi gerçekten herşey dile kolay geliyor.yıllardır verdiğin mücadele gerçekten insanda anlatılmaz bir yorgunluk bırakır ben daha 2.yılımda yoruldum demek sana haksızlık gibi gelir.birde adetlerin beklenen tarihten önce gelmeye başlaması rahimin bebek icin hazırlanmaya baslaması olarak söylenir diye yazdıgın yerde gözlerim doldu.duydugumuz en ufak birşey bile ümidimizin yeşermesi için yeterli değil mi?bunu bende duydum ve birkaç aydırda bende yasıyorum bunu.2 yıl içinde yapmadığım kür kalmadı artık bıraktım herşeyi ,hiçbirşeye inanmıyorum birtek allahıma güveniyorum cunki ne yaparsak yapalım O ,''OL ''demeden olmıycak.ne zor vakalar okuyoruz hatta dr ların ımkansız dedkleri bile uğrassız bebeklerine kavuşuyor.tam teslimiyet gerekli bence.tabiki bir sorunumuz varsa tedavimizi olucaz ama küre ve ya söylenen söylentilere ümit bağlamak bence bizi dahada üzmekten baska bir işe yaramıyor.vazgecmek istiyorum tamamen beynimden silip atmak istiyorum bu fikri ama olmuyor içimizde bu hasret varolmaya devam edecek nasıl düşünmeden durabilirizki.drlar bügüne kadare en ufak bir hap bile vermediler gereksiz diye.ümidim tüp bebek ama ona bile başlamayı hem cok istiyorum hemde cok korkuyorum .negatif olacak diye.en azından suan ümidim var ,ümidimi kaybetmekten korkuyorum...Allah öncelikle sen ve senin gibi cok bekleyenlere nasip etsin sonra bana ve isteyen herkeze...

kaderimizde varolanı yaşıyoruz.. yaşadıkça da yaşlanıyoruz bana göre de .. ne sabır kalıyor, ne tahammül, yeri geliyor en ufak birseye canımız sıkılıyor..rabbim ins. yarın birgün o muhtesem duyguyu yaşayabililrsek eğer, sabrını da, ferahlığınıda vereceğine eminim.. cünkü bu hasret bitmeden insanın gözü birseyi görmüyo..
umarım Rabbim daha fazla bekletmedren gönderir meleğimizi.. :16:
burada hiç tanımadığım öyle kisiler içten dua ediyor ki, okudukça gözlerim doluyor.. hepisine Rabbim gönlüne göre versin diliyorum..
cnm tüp bebek konusuna gelince.. gerçekten çok zor anlar yaşıyosun o bi gerçek tüp bebekte..
insallah hersey normal gider ve sağlık bir evladın olur..

ümidim tüp bebek ama ona bile başlamayı hem cok istiyorum hemde cok korkuyorum .negatif olacak diye.en azından suan ümidim var ,ümidimi kaybetmekten korkuyorum...
evt .. ben belkide 3kes tüp bebeği yaşadığım için ümidim kalmadı.. tabiki hersey nasip kısmet, kısmetimizde yokmus demekten baska çare kalmıylor insanda :50:

Allah öncelikle sen ve senin gibi cok bekleyenlere nasip etsin sonra bana ve isteyen herkeze..
bu yazın için de çokk çokk tsk ederimmmm.. Allah razı olsun..:nazar: Rabbim seninde gönlüne göre versin ins.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım neden gelmiyorsunuz topiciğimize
merak ediyorum haa:36::36::36:

bende 14 aylık evliyim evlendikten hemen sonra hamile kaldım ama 5.5 aylıkken bebeğime spina bifida teşhisi konuldu ve heyetle gebeliğim sonlandırıldı ve bunun sebebinin folik asit olduğu söylendi 7 ay oldu ve ben 5 aydır folbiol kullanıyorum bende aralık ocak gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum ama korkularım çok var tekrar aynısı olacak diye çünkü doğumum felan çok zor oldu en acısı bebeğimi kucağıma alamadım psikolojim hala düzelmiş değil ama beslenmeme dikkat etmem gerekiyor edemiyorum ve bat tarihim 28 kasım ondan sonmra çalışmalara başlayacam inş. birbirimize dua edelim Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inş.

öncelikle herkese merhaba,dilerim allah hepimiz gönlüne verir biran önce,ben uzun zamandır takip ediyordum formu ama aranıza katılmak bugune kısmetmiş,30 yaşındayım ve bugune kadar adetlerim bir gün bile aksamadı o kadarki düzenli adet görürdüm,1 yıllık evliyim ve sadece bir kaç ay doğum kontrol hapı kullandım sonra çocuk isteği olunca bıraktım geçen aya kadar düzenli adetlerim devam etti çalışmalarımız da oldu fakat gebelik olmadı, ama geçtiğimiz ay adetim nerdeyse 1 ay gecikti,doktora gittim özel hastaneydi baktı kist olduğunu ve pko olduğumu syledi,hormon testi kantesti bir srü şeye bakıldı benim hormonlarımın çok bozulduğunu yumurtalarımın tembelleştiğini vs şeyler sööyledive 6 ay hormon tedavisi yapcağını söyledi benim çocuk isteğimi belirtmiş olmama rağmen nasıl dedim 6 ay hormon?ben 30 yaşındayım yaş geçiyo kalite düşünüyo, yumurtaların gelişimine yönelik tedavi yapmanız gerekmiyor mu dedim yok dedi 6 ay gidip gelceksin ilaç kullancaksın vs gibi sinir bozucu bir sürü şey söyledi ki ben bu konuyu günlerce araştırdım böyle bir şey yok çocuk isteyen bir bayan için...neyse bana tarlusal verdi ben 6 gününde adet oldum ama benim güvenİmi tamamen kaybetti o doktor ve devlet hastanesine gittim şükür orda işi bilen bi dr buldum,durmu ona anlattım pko olduğumu söyledi dedim ve tahlil sonuçlarını gösterdim dr önce güldü ve bu sonuca göre böyle bi tanı koyulamaz adetinin 3 günü gel dedi neyse gittim tekrar tahlil yapıldı hormonlarım gayet düzgün çıktı bir sorun yok bol bol çalışın dedi beni gönderdi :))demek istediğim doktor deyipte kendinizi hemen teslim etmeyin araştrın mutlaka,bi kaç bişey okudum buna istinaden yazdım bunları affola..
listeye benide eklerseniz çok sevinirim şimdilik batım 8 aralık görülüyor bir aksilik olmazsa,öpüyorum hepinizi allah tez zamanda meleklerimize kavuştursun inş..

dün yumurtlama günümdü ve gayet verimli kullandık :17:bakalım sonuç ne olacak:49:

hadi hayırlısı, ins güzel sonuç alırsınız :16:
bnde yumurtladım yumurtladım bakim nolcek :52::52:
onca gıd gıd gıdaakkkk dedim.. :52::52::52:
Allahım bana bise oldu bgün sen büyüksün , haftaya böle gülerim ins. :9::9:

Back