- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
bu arada kimsecikler yok.. ben de yeni girebiliyorum.. ee nasılsınız bakalım.. biraz okudum 2-3 sayfa ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasadıkların beni cok etkiledi gerçekten herşey dile kolay geliyor.yıllardır verdiğin mücadele gerçekten insanda anlatılmaz bir yorgunluk bırakır ben daha 2.yılımda yoruldum demek sana haksızlık gibi gelir.birde adetlerin beklenen tarihten önce gelmeye başlaması rahimin bebek icin hazırlanmaya baslaması olarak söylenir diye yazdıgın yerde gözlerim doldu.duydugumuz en ufak birşey bile ümidimizin yeşermesi için yeterli değil mi?bunu bende duydum ve birkaç aydırda bende yasıyorum bunu.2 yıl içinde yapmadığım kür kalmadı artık bıraktım herşeyi ,hiçbirşeye inanmıyorum birtek allahıma güveniyorum cunki ne yaparsak yapalım O ,''OL ''demeden olmıycak.ne zor vakalar okuyoruz hatta dr ların ımkansız dedkleri bile uğrassız bebeklerine kavuşuyor.tam teslimiyet gerekli bence.tabiki bir sorunumuz varsa tedavimizi olucaz ama küre ve ya söylenen söylentilere ümit bağlamak bence bizi dahada üzmekten baska bir işe yaramıyor.vazgecmek istiyorum tamamen beynimden silip atmak istiyorum bu fikri ama olmuyor içimizde bu hasret varolmaya devam edecek nasıl düşünmeden durabilirizki.drlar bügüne kadare en ufak bir hap bile vermediler gereksiz diye.ümidim tüp bebek ama ona bile başlamayı hem cok istiyorum hemde cok korkuyorum .negatif olacak diye.en azından suan ümidim var ,ümidimi kaybetmekten korkuyorum...Allah öncelikle sen ve senin gibi cok bekleyenlere nasip etsin sonra bana ve isteyen herkeze...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım neden gelmiyorsunuz topiciğimize
merak ediyorum haa
huuu hu kimse yok muu
var var.. umutun arabası ve gamyoncunun gamyonu var
ama bu sudemerve nerelerde ki :44:
huuu hu kimse yok muu
dün yumurtlama günümdü ve gayet verimli kullandık bakalım sonuç ne olacak
nasılsın cancazıımhakıkaten ya sudemerveeee huuu nerdesin kıs
burdayız da sen nerdesin kızz
anacuğum geldi memleketten giremiyorum çok sık:26:napıosn cnm:13:
iyidir yaw az çıldırdım galiba, hep gülüyom, yada kayfayı .... yedim
sen nasılsın..