• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende aralıkta tüp bebek yapıcam inş diger topiktekilerini okuyunca sanırım şansım yok aynı sorunu yaşayan arkadaşların kaçıncı denemeleri püffff allahım gitmeden tedaviye bu ay hamile kalabilsem nasip etsedeeeeeeee inşşşşşşş hepimize

Umutsuzluğunun sebebi ne canım. Sen herkesle kıyaslama kendini. Her kadın farklıdır. Hoş geldin aramıza canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Yumurtlama konusunda bildiğim herşeyi unuttum bu ay. 9 ya da 10. gün yumurtladığımı düşünüyorum. Ama olur mu böyle birşey. Gidip bi başlık açayım bari. Belki fikri olan vardır.

Yumurtlama konusunda bildiğim herşeyi unuttum bu ay. 9 ya da 10. gün yumurtladığımı düşünüyorum. Ama olur mu böyle birşey. Gidip bi başlık açayım bari. Belki fikri olan vardır.

var tabi cnm ben 9. günde yumurtluyorum bu 10 11 12 içinde geçerli zaten bu tarihlerde hamile kalmıştım. daha sonra da dr umda dedi 9dan itibaren hamile kal diye

kızlar benim uykum çok geldi... hadi herkese iyi geceler, tatlı rüyalar, bol bebisler :9::9::9:

ben çok geç yumurtluyorum pco olduğum için adet olmam gereken günlerde yumurtluyorum gibi

mayıs ayında adet olmam gereken gün yani 25 nisanda adetimdi 25 mayısta korunmadan ilişkiye girdik kimyasal gebelik oldu

3 ay korunduk 25 ağustosta adet olduktan sonra ovulasyon kullandım 28 eylülde pozitif çıktı

Ders çalışmaya çalışıyorum:) Senin günün yaklaşıyor, var mı herhangi bir hissin ya da belirtin:))

ah hiç sorma canım yaa:52:
dün ve bugün o kadar çok belim ağrıyordu ki
ve kasıklarımda ağrı özelliklede sağ kasığımda bilemiyorum artık
hayırlısı olsun bebek mi var yoksa dün spora gittiğim için mi
bilmiyorum ama kendimi kandırmakta istemiyorum:18::18::18:

Yumurta takibi yapmış bu iyi. Ama sonrası için neden bilgilendirmemiş seni. Sonuçta iğne vurulduğun gün ve devam eden günlerde ilişki takvimi vermeliydi. Genelde doktor 36.saati hesaplayıp söylüyormuş. Baştan savmışlar. Diğer doktorun sana hemşireyle haber yollaması da çok ilginç. Ultrason muayeneni de mi hemşire yaptı. O zaman doktor nelik duruyormuş orda...İnsanların emekleri umutları sanki çok umurlarında...

Sana hiç bir tahlil yapmadan üstelik korunmasız bir yıl çocuk deneyip denemediğinizi sormadan ilaç vermesi de çok ilginç. Belki hızlandırmak için ama bilemedim. Bence bu ayda dene, olmazsa başka doktora git canım.

canım tesekkurler yorum için.muayenemi hastanın ayrı bır ltrason kısmı var ordakı pratısyen bır hekım yaptı yumurtayı olctu kagıda yazdı okadar. ne yapacagımı sasırdım bu ay ıgne verırse wurdurmasam dıyorum oyle denesem ama ılac kullandıgım ıcın catlamazsa kistte falan mı doner acaba bılmıyorum:(

canım tesekkurler yorum için.muayenemi hastanın ayrı bır ltrason kısmı var ordakı pratısyen bır hekım yaptı yumurtayı olctu kagıda yazdı okadar. ne yapacagımı sasırdım bu ay ıgne verırse wurdurmasam dıyorum oyle denesem ama ılac kullandıgım ıcın catlamazsa kistte falan mı doner acaba bılmıyorum:(

Sen iğneni vurdur garanti olsun. Ben de klomen tedavisi görüyorum. PKOlu olduğum halde beni takibe falan çağırmadı. İlacı beşgün kullan, 21 kasımda gel dedi. 21 kasım da 14.günüm oluyor. Yumurtalar için çok geç gibi geliyor bana. Dün ve önceki gün sürekli batma tarzı sancılar vardı bugün hiç birşey yok.

Sen iğneni vurdur garanti olsun. Ben de klomen tedavisi görüyorum. PKOlu olduğum halde beni takibe falan çağırmadı. İlacı beşgün kullan, 21 kasımda gel dedi. 21 kasım da 14.günüm oluyor. Yumurtalar için çok geç gibi geliyor bana. Dün ve önceki gün sürekli batma tarzı sancılar vardı bugün hiç birşey yok.

İyi geceler canım. Allah rahatlık versin. Rüyanda bebeğini gör dilerim:)

Ben de çıkıyorum hepinize haıyırlı geceler arkadaşlar.

günaydın hatunlar iyi haftasonları hepiciğinizeee:21:ben yokken ne kaaa cok konuşmuşsunuz oku oku ancak bitirdim masallaaahh tüüü tüü hep böyle güzel muhabbetlerimiz olsun inşallah:nazar:

Umutsuzluğunun sebebi ne canım. Sen herkesle kıyaslama kendini. Her kadın farklıdır. Hoş geldin aramıza canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

tsk ederim hoş bulduk umutsuzluk rabbimden degil kendimden sanırım haklısın her kadının durumu farklı inş hepimiz için hayırlara vesile olur bu aylar

benımde bugun 14.gunum aslında 13-14 tam yumurtlama zamanı duzenlı adet olanlar ıcın ben 6 aydır 28 gunde bır adet oluorum bakalım yarın doktora gıdicem

sudemervecim bende pco luyum ilk ay ovulasyon kullandım pozitifi gördüm iki ay daha dene dedi doktorum pcolu olup yumurtlayabiliyorsun dedi iyi bişeymiş bu

Allahtan hayırlısımı diliyorum

Back