Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben ne küfürler saydım içimden canımcım adamın kulakları cınlamıştır ha geldi ha gelcek derken 11de geldi 12 de gitti ben uyumuştum zatiiiii

allah allah kuzum senın bugün yımırtlaman lazım amaa:44::44::44:

evet yahuu bende onu diyorum batıyo yımırtalarımm belim ağrıyo fln ama test gülmedi gecen ay laboquıck kullandım dün çift çizgiyi görmüştüm bugunde silikti çizgi sonrada yapmamaıştım ama pek te içime sinmemişti doğrusu bu ay clearblue gülenlerden aldım net olsun die dünde bugunde çizgi var mesela ama test gülmüyo tabi kontrol çizgisi gibi belli değil başka bi gün mü çatlıyorum acaba ben ? :26::26::26::26::26:

cok ilginç ama sen yınede bugünleri boş gecme canım

tatlım öyle tam yumurta akı kıvamı değil ama azar azar var eli kulağındadır diyorum ama bakalım teste devam edicem bata kadar yetiyo testlerim görücez bakalım ne zaman pırtlatıcam yımırtayııı

ben ne küfürler saydım içimden canımcım adamın kulakları cınlamıştır ha geldi ha gelcek derken 11de geldi 12 de gitti ben uyumuştum zatiiiii

uhhh nasıl kombiciymiş o beyaaa uyuz oldum iyice

tünaydın kızlarrrrr,iyi çalışalım demişsinde antidepresif valla ben bıktım ya çalışmaktan zaten pek hevesim yok hiç olmasa aklıma gelmeyecek şimdi bu zorunlu çalışma bana eziyet gibi geliyo ya offf offf

annneeeem o calısmalar sayesinde gelck bebişlerimiz napalım hersey yawru kuslaar içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…