- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.621
:)))) iyiyim kuzummm ben ödevimi özene bözene yaptım hayırlı artıkınnnnO zaman dün bıraktıın ödevi bugun tekrarlıyor veriyorum sana
o kombiciyi ben
günaydın yawrummm iyiyiz şükür sen nasılsın
oohhh ohhhh yandan yandannnnBereketli olsun inşallahhhh
ben biliyom o nedeni
YA KIZÇELERRR BU TEST BANA BUGUNDE GÜLMEDİ AMA AĞRIM VARRR NİEKİNE ???
günaydın canım iyiyim çok şükür azıcıık belim agrıo nedenseee
çalışan demir ışıldar hesabı mııı ki... çok mu çalıştın kız dün
YA KIZÇELERRR BU TEST BANA BUGUNDE GÜLMEDİ AMA AĞRIM VARRR NİEKİNE ???
:)))) iyiyim kuzummm ben ödevimi özene bözene yaptım hayırlı artıkınnnnO zaman dün bıraktıın ödevi bugun tekrarlıyor veriyorum sana
O kombiciyi ben
Günaydın yawrummm iyiyiz şükür sen nasılsın
Oohhh ohhhh yandan yandannnnBereketli olsun inşallahhhh
Ben biliyom o nedeni
allah allah kuzum senın bugün yımırtlaman lazım amaa:44::44::44:
ben ne küfürler saydım içimden canımcım adamın kulakları cınlamıştır ha geldi ha gelcek derken 11de geldi 12 de gitti ben uyumuştum zatiiiii
evet yahuu bende onu diyorum batıyo yımırtalarımm belim ağrıyo fln ama test gülmedi gecen ay laboquıck kullandım dün çift çizgiyi görmüştüm bugunde silikti çizgi sonrada yapmamaıştım ama pek te içime sinmemişti doğrusu bu ay clearblue gülenlerden aldım net olsun die dünde bugunde çizgi var mesela ama test gülmüyo tabi kontrol çizgisi gibi belli değil başka bi gün mü çatlıyorum acaba ben ? :26::26::26::26::26:
canım ağrı yumurta çatlamaya çalışırken oluyo benim bildiğim. Yakındır yani yumurtayı fırlatman. Ağrın varsa oş geçme bu günleri.
Yumurta akı kıvamında akıntın var mı canım. O da bi belirti.
ben ne küfürler saydım içimden canımcım adamın kulakları cınlamıştır ha geldi ha gelcek derken 11de geldi 12 de gitti ben uyumuştum zatiiiii
cok ilginç ama sen yınede bugünleri boş gecme canım
valla dün çalıştık dersimize şimdi bugun ara testte gülmedi kısmet yarına artıkın
çalışkan arkadasım beniim
günaydın yawrummm iyiyiz şükür sen nasılsın
bende geldimmm
ocak ayına talibim bendeeee
bir hamiş haberi alsakta kopsak surda yaaahuu gacılaar sıkı tutun su calısmalarıda hamiş kalalım hep birlikte
tünaydın kızlarrrrr,iyi çalışalım demişsinde antidepresif valla ben bıktım ya çalışmaktanzaten pek hevesim yok hiç olmasa aklıma gelmeyecek şimdi bu zorunlu çalışma bana eziyet gibi geliyo ya offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?