• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

:)))) iyiyim kuzummm ben ödevimi özene bözene yaptım hayırlı artıkınnnn :1::1::1: O zaman dün bıraktıın ödevi bugun tekrarlıyor veriyorum sana :1::1::1:

O kombiciyi ben :41::41::41::41::41:

Günaydın yawrummm iyiyiz şükür sen nasılsın :29:

Oohhh ohhhh yandan yandannnn :21::21::21::21: Bereketli olsun inşallahhhh :35::35::35:

Ben biliyom o nedeni :1::1::1::1:

ben ne küfürler saydım içimden canımcım adamın kulakları cınlamıştır ha geldi ha gelcek derken 11de geldi 12 de gitti ben uyumuştum zatiiiii :53::53::53::53:

allah allah kuzum senın bugün yımırtlaman lazım amaa:44::44::44:

evet yahuu bende onu diyorum batıyo yımırtalarımm belim ağrıyo fln ama test gülmedi gecen ay laboquıck kullandım dün çift çizgiyi görmüştüm bugunde silikti çizgi sonrada yapmamaıştım ama pek te içime sinmemişti doğrusu bu ay clearblue gülenlerden aldım net olsun die dünde bugunde çizgi var mesela ama test gülmüyo tabi kontrol çizgisi gibi belli değil başka bi gün mü çatlıyorum acaba ben ? :26::26::26::26::26:

evet yahuu bende onu diyorum batıyo yımırtalarımm belim ağrıyo fln ama test gülmedi gecen ay laboquıck kullandım dün çift çizgiyi görmüştüm bugunde silikti çizgi sonrada yapmamaıştım ama pek te içime sinmemişti doğrusu bu ay clearblue gülenlerden aldım net olsun die dünde bugunde çizgi var mesela ama test gülmüyo tabi kontrol çizgisi gibi belli değil başka bi gün mü çatlıyorum acaba ben ? :26::26::26::26::26:

cok ilginç ama sen yınede bugünleri boş gecme canım:31:

canım ağrı yumurta çatlamaya çalışırken oluyo benim bildiğim. Yakındır yani yumurtayı fırlatman. Ağrın varsa oş geçme bu günleri.
Yumurta akı kıvamında akıntın var mı canım. O da bi belirti.

tatlım öyle tam yumurta akı kıvamı değil ama azar azar var eli kulağındadır diyorum ama bakalım teste devam edicem bata kadar yetiyo testlerim görücez bakalım ne zaman pırtlatıcam yımırtayııı :1::1::1::1::1:

ben ne küfürler saydım içimden canımcım adamın kulakları cınlamıştır ha geldi ha gelcek derken 11de geldi 12 de gitti ben uyumuştum zatiiiii :53::53::53::53:

uhhh nasıl kombiciymiş o beyaaa uyuz oldum iyice :41::41::41::41:

tünaydın kızlarrrrr,iyi çalışalım demişsinde antidepresif valla ben bıktım ya çalışmaktan :1: zaten pek hevesim yok hiç olmasa aklıma gelmeyecek şimdi bu zorunlu çalışma bana eziyet gibi geliyo ya offf offf

tünaydın kızlarrrrr,iyi çalışalım demişsinde antidepresif valla ben bıktım ya çalışmaktan :1: zaten pek hevesim yok hiç olmasa aklıma gelmeyecek şimdi bu zorunlu çalışma bana eziyet gibi geliyo ya offf offf

annneeeem o calısmalar sayesinde gelck bebişlerimiz napalım hersey yawru kuslaar içinn:52::52::52::52::49:

Back