• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

acıktımmmm bennn :56:
iş yerinde de yemek listesi hazırlıyorum ocak ayı için, iyice mide salgılarım arttı. valla oda çınlıyo gurul gurul :50:

tünaydın kızlarrrrr,iyi çalışalım demişsinde antidepresif valla ben bıktım ya çalışmaktan :1: zaten pek hevesim yok hiç olmasa aklıma gelmeyecek şimdi bu zorunlu çalışma bana eziyet gibi geliyo ya offf offf

tet :45: duymayım bi daha... umutsuzluk yok isteksizlik yokk. bak bebişlerimiz gelcek bize o çalışmalatrın meyvesi olarak.
canım tedbiri mekanda ferhlık vardır. ortam mekan değiştir, çeşitlilik kat :1:

bir hamiş haberi alsakta kopsak surda yaaa:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:huu gacılaar sıkı tutun su calısmalarıda hamiş kalalım hep birlikte:6::6::6::6::6::6::49::49::49::49::46::46::46::46:

AZ KALDI SIK DİŞİNİ Bİ KAÇ GÜNE DÖKÜLÜRÜZ PATIR PATIRRRRRR HAMİŞİZZZ DİE :nazar::nazar::nazar:

iyidir ne olsun..uğrasıp duruyoz her gün kü gibi :31:

AYNI BE CANIMMM HEP AYNIII :31::31:
bende geldimmm :3::3::3::3::3::3:

ocak ayına talibim bendeeee :34:

GEL BEBEĞİMMM GELLL GELLLLL :29::29::29::29::29:

tünaydın kızlarrrrr,iyi çalışalım demişsinde antidepresif valla ben bıktım ya çalışmaktan :1: zaten pek hevesim yok hiç olmasa aklıma gelmeyecek şimdi bu zorunlu çalışma bana eziyet gibi geliyo ya offf offf

YAWRUCUĞUMMMM BEBEİŞE GİDEN HER YOL MÜBAHTIR DEME ÖYLE :34:

şimdi listeye baktım da 3 ocak tam şenlik günü olcak. ne çok bat var o tarihte.

3 OCAKTA BATMAYIP PATLATICAZ BOMBAYI İNŞALAHHH KUZUMMMMMM :38:

3 OCAKTA BATMAYIP PATLATICAZ BOMBAYI İNŞALAHHH KUZUMMMMMM :38:[/QUOTE]

amiiinnnn canım. hadi siz patlatın bombaları, arkanızdan da ben patlatayım :51:

Back