Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar bisey anlatcam sizlere, bakim yorumlarınız ne olacak..
bi tanıdığım bayan rüyasında, kendisi test yapıyor ve ikinci cizgi cok belirgin ve hamile olduğunu öğreniyor. muşş.
ama daha adet zamanına da varmıs..sizce bu ne demek oluyordur, bana sordu çok fazla bi yorum yapamadım, onun karsısındaa ..
sizler ne dersiniz buna
:44:

gecen ay aynı rüyayı bende gördüm foss cıktı cok düşünüyorsa hamilelik durumunu bilinç altna işlemış olabılır bu durum inşallah istiosa eger rüyası gördüğü gibi çıkar:26:

allah hayra cıkarsın canım dua et bugün ii olsun hersey

Zaten bol dua ediyorum birazdan Kuran okuyacam her sabah kurandan Yasin okumaya calisiiyorum, bizde soyle sIkIntI var suan evde maddi yönde tek ben para getiriyorum esim turkiyeden yeni geldigi icin bura dil kursuna basliyacak dil olmayinca sorun oluyor, ufak defek calisti bir kac yerde ama suanda evde olunca canIm ona sIkIlIyorum uzuluyorum insallah en yakin zamanda is bulurda, bende kendi kendimi yiyip bitirmem ..:44::44::44:

allah yardımcın olsun inşallh eşin en kısa zamanda dil öğrenir iş bulur

[sıze=3]günaydın canımmm nasılsın [/sıze][sıze=3]örtmenim dün gece elektrikler kesikti çalışamadım[/sıze]

:)))) iyiyim kuzummm ben ödevimi özene bözene yaptım hayırlı artıkınnnn O zaman dün bıraktıın ödevi bugun tekrarlıyor veriyorum sana

biz kombicinin gazabına uğradık öğretmenim

o kombiciyi ben

günaydın topik sakinleri, nasılsınız bakalım

günaydın yawrummm iyiyiz şükür sen nasılsın

dört dörtlük bir ödev oldu canım örtttmeniim

oohhh ohhhh yandan yandannnn Bereketli olsun inşallahhhh

günaydın canım iyiyim çok şükür azıcıık belim agrıo nedenseee

ben biliyom o nedeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…